Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkondor
tag
válasz TESCO-Zsömle #30098 üzenetére
ha kész van, akkor ezek szerint Saitek lesz.... kiváncsi vagyok az árára
Star Citizen nick: Horus
-
veterán
válasz tkondor #30097 üzenetére
valami fejlesztői fejes, mit várunk
Mi is söröztünk ma munkában Sőt a cég fizette#30100: Tudjuk hogy a saitek/madcatz csinálja
Social modul jön még ebben a hónapban!
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
TESCO-Zsömle
félisten
Mi lehet a lepel alatt? Lehet már kész is a HOTAS prototípus?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tkondor
tag
a tag lekéste a bemutatkozást, mert sörért ment, máris tetszik
Star Citizen nick: Horus
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #30094 üzenetére
sztem csak Ben a példaképe testtudat szerint
-
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
CR leitta magát?
-
veterán
jó ilyen sok ismerős történetet látni
gesichte!!!hogy megmaradt a 20 évvel ezelőtt tanult németem
De legalább jól szórakoznak Ez most tényleg vicces
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
ÁDI
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #30089 üzenetére
az első csávó airsoftos cuccban van...
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #30085 üzenetére
Az szep, jo kis hajok
szerk: azt hiszem beoltozunk a CitizenCon-ra
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
veterán
válasz Drenadar #30086 üzenetére
cosplayer rajongók.
Kaptak mindhárman egy-egy 890-est? Úgy néz ki
btw a hanggal is kezdhetnének valamit... ahogy valaki írta: "sound engineer, earn your paycheck!!!"
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
kik ezek a bohócok? :|
-
TESCO-Zsömle
félisten
Cosplay-esnek lenni most nagyon jó.
Glaive/fő + Jump a győztesnek.
(#30083) k4rL^: Tavaly is adtak X55-öst, illetve meg is lehetett vásárolni náluk.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
-
k4rL^
senior tag
Matcatz cuccok már ki vannak rakva.
(#30084) Menthirist: Ja meg valami egér is ott volt.
[ Szerkesztve ]
-
Bibgr0
aktív tag
2 perc késésben van a YT a twitch-csel szemben.
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #30079 üzenetére
A twitchen már megy!!!
-
vagabor
aktív tag
ready? ready? bocs de ezen nagyon jót derültem..
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
veterán
valakik már örülnek
Végre... twitchen már megy.
jah, azért mert technikai gondok vannak, így improvizálnak egy cosplay műsort
Mindenki kap egy Glaive-et, és valaki egy 890 Jump-ot?
[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #30076 üzenetére
Lenne? Onnan szedték
SOONtm képei ráadásul
[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
mrfire
őstag
válasz Menthirist #30074 üzenetére
Akkor nagyon készült, hogy még képei is vannak.
-
Emirates777
tag
Legalább a zene az jó (kecske attila izééé)
-
veterán
válasz Emirates777 #30071 üzenetére
jah hogy valaki lelkes közvetíti a twitch-es streamet youtube-ra... meg így legalább képeket is nyomat amíg várakozunk
mrfire: valaki csak forwardolja a streamet...
Közben eddig megvan a 140k körüli összeg is.[ Szerkesztve ]
-
ÁDI
aktív tag
válasz Emirates777 #30065 üzenetére
kösz, ez szimpibb nekem is...
ez a fuvolás zene, wazze.....a sör ehhez kevés önmagában.SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
mrfire
őstag
Youtubeon miért vannak képek, míg a twitchen nincs?
-
Emirates777
tag
válasz Menthirist #30069 üzenetére
Szívesen! Nálam is szutyok a twitch gyűlülöm is
-
veterán
válasz Emirates777 #30065 üzenetére
köszi, még jobb... minden ilyet youtube-on nézek, csak nem tudtam hogy most is streamelik-e majd, a reverse the verse-et pl talán csak twitchen szokták és később kerül fel YT-re.
mrfire: nem értékelik hogy "kiöltöztünk" eme nemes eseményre
[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
válasz Menthirist #30064 üzenetére
Nem teszem, mert akkor nem nyomom meg a gombot az ellenőrzésnél.
BTW eladó egy Cutlass és egy delta mind2 AMD-s csomagról upolva.
Twitchen már látni a sok kockát.
Ja most megint nemTea az élet!
-
Emirates777
tag
válasz Menthirist #30064 üzenetére
Én itt nézem.
[link] -
veterán
válasz Szőrös #30059 üzenetére
nem kell csodálkozni, írtak egy kezdeti időt, amiről szólt a visszaszámláló, majd kiderült hogy még két óra, majd most is csúsznak Tipikus
Bár én ezért is rühellem a Twitch-et is, nálam az mindig minden videónál problémázik, legyen az SC vagy LoL pl.
ttamashu: ne számold át forintba
Nekem inkább az a bajom hogy elfogy a söröm mire elkezdik
[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
Mocskos szemetek, 250$ért adják a merchantman-t túl kevés, hogy otthagyjam
De ahhoz elég hogy utáljam magam amiért megveszem.Tea az élet!
-
Yllgrim
őstag
Ennyi volt, itt a vege fuss el vele
(#30063) ttamashu: Helyes, kell a 2 vagy tobb BM
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Yllgrim
őstag
16k online nezo a csatornan
-
Szőrös
veterán
Hehe szokásos késés azért megvan
OFFLINE vége is van...
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
-
mrfire
őstag
És megáll 42nél xDDD
(#30056) Drenadar
Ja, leesett. Illetve a 42 elég bűvös szám a Foundry 42 miatt, de ugye az a világmindenség értelmére a válasz.[ Szerkesztve ]
-
k4rL^
senior tag
Monthly Reportból:
Currently, the bulk of the team is supporting work planned to be shared with you all at Gamescom in August. For sake of not spoiling the surprises, we won’t go into detail here…just prepare yourself to be “wow’d.” The team is very excited to share the labors of their efforts and expect backer reaction to be enthusiastic. They have also been working towards new features and content for a big PTU release that will be incoming after Gamescom. We’re sure this has you all on the edge of your seats! We’re confident that the wait will be worth it.PTU-ba jön majd valami Gamescom után, de mivel nincs ott a Soon™, így lehet még pár hónap is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
nah lassan itt az ideje ciccenteni a sört
és persze leakadt 42-nél Az élet értelmek4rL^: szerintem akkor lenne pár hónap, ha ott lenne a soon
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
Valamelyik PTU buildban volt FPS vagy Starmarine könyvtár, meg Multiplayer Hangar könyvtár is, de mindkettő üres volt, nem voltak bennük file-ok. Most már a könyvtárak sincsenek meg. Valamint mondták is, hogy nem lesz FPS a GamesComon.
[ Szerkesztve ]
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Szőrös
veterán
válasz mrfire #30046 üzenetére
Nekem már az is elég lenne ha a shooting range-t visszatennék és ott lehetne lövöldözni fps-ben. Az egyik pak file-ban benne is van szóval nem lehetetlen.
szerk.: amúgy tippek késésre percben ?
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Menthirist #30047 üzenetére
És annyi lenne a dogfight, hogy missile rangebe ér a connie, retaliator kilő rá egy rakétát, és JOB DONE!
-
veterán
válasz mrfire #30046 üzenetére
csak nehogy csalódás érjen itt párakat mármint hogy social és fps modult várnak (akár fizikálisan, akár bemutató szinten )
Szerintem csak a multicrew dogfight lesz egy kisebb Large World pályán, de ne legyen igazam[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Nathan Boggs #30045 üzenetére
Olyan érzésem van nekem is.
Az előadás alatt mindenki vadul kattintgasson a Star Marine logóra a játékban!! Mi leszünk az elsők akik belépnek, mikor aktívvá teszik.
-
Nathan Boggs
senior tag
A streamen közeledik az a Star Citizen logó?
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Emirates777
tag
válasz Nathan Boggs #30043 üzenetére
Igen tudom
-
Nathan Boggs
senior tag
30038-hoz:
De a játék, ha minden igaz, nem ilyen lesz
[ Szerkesztve ]
-
Emirates777
tag
válasz TESCO-Zsömle #30041 üzenetére
Igen gyönyörű lenne! Nem is láttam még ennyire minőségi scifit! (Talán az Interstellar hasonló ehhez) Tehát simán jó lenne egy ilyen film is! A Blizzardtól várok egy Starcraft filmet de szerintem az még +40 év
A zene nekem is feltűnt hogy olyan TRON-os
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Emirates777 #30038 üzenetére
Ez filmnek se lenne rossz alapanyag. A zene meg mintha a TRON-tól vette volna a szólamokat...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Drenadar
Topikgazda
nah már a mostani videó számláló se megy rendesen mindenki itt LOLozik
-
Emirates777
tag
Tudom hogy mindenki tűkön űl a prezentáció miatt de szerintem míg nem jön a Star Citizen addig se fogunk unatkozni ez is egy K jó játéknak néz ki! Legalábbis ez a trailer gyönyörű!
Érdemes megnézni!
[link][ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #30036 üzenetére
DE IGEN!
Huhh, szerintem valami nagy durranas lesz itt
Tuti Jon az FPS, nagy terkep elo bemutatoval (AC 2.0) PU elozetes es SQ42 elozetes.
[ Szerkesztve ]
-
BOGO07
tag
válasz Menthirist #30034 üzenetére
Hat azért a Reti meg a Reclaimer is látogatott lesz. Meg ugye ha valaki beszerez eg endervadort
-
veterán
-
BOGO07
tag
A játék első napjait azzal fogjuk tölteni hogy egymás hajóit nézegetjük. . Vagy a klán hangárba össze kell parkolni mindet egyszerre és egyben letudni.
Még belépőt is lehet szedni -
Yllgrim
őstag
válasz SkyS1gn #30031 üzenetére
En nem, ejfeltol delig tulora (rakodos-pakolos), kell a zseton Majd holnap este
Most kinyitottam az SC twitch csatornat hogy menjenPeace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #30028 üzenetére
=>30026
Hát CCU nélkül továbbra sem lesz akkor más hajóm. Épp néztem (megint), hogy a 315p-ért kb 65 dolcsit kapnék, de veszne az alpha (tudom, tudom, de akkor is spórolok vele pár dolcsit ), a cutlass-ért kapnék vagy 50-et, a deltáért még vagy 10-et, tehát kb 120-130-nál állnék meg, erre még egy 50 eurót ha rá is pakolnék, akkor sem futja ezeknek még a törlesztőjére sem
Szóval gratula a Merchantman-hoz Bog, majd egyszer, ingame nekem is lesz ilyenem
Merchantman, Orion, Reclaimer... A legszebb hajók60k dolcsi már be is jött
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #30028 üzenetére
Mit szamit, ez az igazi csencselo hajo, kell egy ilyen a csapatba, ezzel el lehet tudni adni mindent, leszallsz egy kieso bolygora es adod a nepnek ami kell nekik, az sem baj ha az aru kicsit tovabb van a nyakadon, ugyis lesz aki megveszi.
Ez a vandor kereskedo, nem pedig a teher fuvarozo kategoria
Kar hogy nincs 2 eves aurora vasar, abbol vettem volna most 1-et kesobbi CCU-ra
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #30025 üzenetére
Csak hát -új rendszer szerint- vagy 8.000 tonna... Azért annak lesz ám fogyasztása rendesen. Az már nem a villám-fuvar kategória, hatalmas köröket kell majd tenni vele. Mintha Euro Truck Simulator-oznál, azzal a különbséggel, hogy itt több helyről vételezhetsz árút, amit több helyre kell elvinni, megfelelő sorrendben a minél rövidebb útvonal és a minél gyorsabb kiszállítás miatt. ETS-be az A->B jellegű fuvarok sehol nincsenek ehhez képest...
(#30026) ConantheBarb: Nálam 35-40 FPS van.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
Valaki jön egy AC körre egy órára, hogy rövidebbnek tűnjön a várakozási idő? Utána megnézhetjük együtt az előadást és akinek belefér mehet még egy-két kör.
-
ConantheBarb
csendes tag
Csákány!
Van már FPS?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BOGO07 #30020 üzenetére
Egyik legjobb ár/érték arányú ladik.
(#30024) BOGO07: Mehetsz vele kufárkodni, de arra azért számolj, hogy nagyon nehéz dolgod lesz. Vándor-kalmárnak lenni, főleg egy ekkora hajóval nem lesz könnyű. Remélem komoly kereskedelmi és logisztikai tapasztalataid vannak.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Bibgr0
aktív tag
-
k4rL^
senior tag
válasz Bibgr0 #30017 üzenetére
Csak pár órara lesznek megvásárolhatók?
Azt hittem adnak egy pár napot rá.
Közben befutott a Monthly Report is.
[ Szerkesztve ]
-
Bibgr0
aktív tag
Tadaam. Gamescom flash sale is on.
2 év biztosítással.
RETALIATOR ==> 349,25 USD
CARRACK ==> 444,50 USD
ORION ==> 412,00 USD
KHARTU-AL ==> 190,50 USD
CATERPILLAR ==> 311,15 USD
MERCHANTMAN ==> 317,50 USD
RECLAIMER ==> 444,50 USDszerk: nem sikerül táblázatba rendezni...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Drenadar #30014 üzenetére
úgy még sosem sikerült, szóval szerintem nem Olyan gépek vannak amiken megy az app, mivel már tegnap óta mutogatják az újságíróknak. Ettől függetlenül egy ilyen előadáson bármikor lehet "this is bullshit" pillanat
torz on borz: Smart-hoz hasonlóan vissza fogom kérni a pénzem, ha minden akadálymentesen fog menni
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
Topikgazda
vajon sikerül most úgy közvetíteni vagy előadni valamit hogy ne legyen semmi gixer?
vajon olyan gépet vittek le, amin már telepítve van a játék, letesztelve és a legújabb verzió? mármint amit fejlesztenek?
-
veterán
-
Szőrös
veterán
válasz Nathan Boggs #30010 üzenetére
Hinnye addigra végeznem kell a mára tervezett futással.
[ Szerkesztve ]
-
Bibgr0
aktív tag
-
Yllgrim
őstag
válasz SkyS1gn #30007 üzenetére
Te Cris, valami nalad nem kalppol ezekkel az update-kkel.
Torolj le mindent a p'csaba, es kezd el csak az uj patcher-el.
Mar kivancsi vagyok mi lesz, mikor is kezdodik magyar ido szerint?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Mostmeg robot üzemmódban van... leállítom a letöltést erre kis idő után megy tovább.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Bibgr0 #30003 üzenetére
Pedig mióta készültem rá, hogy lenyúlom, de a hajrára pont elbambultam Na majd a 40k
Cris99, nem tudom, hogy akkor mit lehetne, a fórumot meg a redditet érdemes folyamatosan szkennelni, ha meg nem jön elő másnak a hiba, akkor lehet, hogy a gépedben van a hiba, nem az SC-ben. (Tudom, nagyon okos vagyok és hihetetlen sokat segített, hogy leírtam a nyilvánvalót...)
-
SkyS1gn
félisten
válasz Nathan Boggs #29998 üzenetére
Még így is befagy nagyon sokszor...
Amint belépnék crash.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Yllgrim
őstag
válasz Bibgr0 #29992 üzenetére
Nem nem, rosszak a feltetelezesek, az a bunteto aszteroidan lesz a rossz fiuknak
Amire en gondolok azt ide nem lehet linkelni, de a leneget mar korabban linkeltem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest