Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Menthirist #34698 üzenetére
Sok remek változtatás történt, és a backend megbízhatóság nagyot javult (egyelőre legalábbis úgy tűnik). De van néhány irány, ami nem szimpi, főleg a hajók irányításának könnyjtése. Hát, semmi sem tökéletes. Amúgy a hangár még szebb lett, low-on most kb olyan minőségű, mint 1 éve volt high-on.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
veterán
válasz Menthirist #34698 üzenetére
Jah és nem publikus változtatások: https://forums.robertsspaceindustries.com/discussion/292379/v1-3-0-the-massive-list-of-undocumented-balance-changes
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
ha más nem, xml-ből biztos állítható holtjáték is.
Amúgy frissített cfg guide
Jah és decoupled leszállás rulz
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
GypsFulvus2
őstag
Mintha? Alapvetően megváltozott, sajnos. Nevetségesen könyen irányíthók lettek a hajók. Eddig egy 350r-t csak egy igazi gyakorlott profi tudott pontosan irányítani; most gykorlatilag bárki, 3 kör gyakorlás után.
[ Szerkesztve ]
-
ak1ra
csendes tag
válasz vaakuum #34687 üzenetére
Nekem csak egy saitek cyborg 3D van. Az alap bot programjában nem lehet holtjátékot állítani, de meglepően jól irányítható így is, hogy nincs deadzone opció. Valami alap holtjáték kezelést biztos raktak bele. Mintha az irányítás is változott volna. Meglepően simán irányítható például egy mustang a versenypályán az eddigihez képest.
May the source be with you! - Linux
-
Yllgrim
őstag
válasz BOGO07 #34691 üzenetére
Nem lehet hogy vmi router beallitas, vagy szolgaltato esetleg? Tuzfal?
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
laci_8519
tag
válasz GypsFulvus2 #34690 üzenetére
Igen azt is megcsináltam és nem segített. De, a registry törlés megoldotta a problémát.
Most már fut rendesen.
A hajók irányítása kicsit lomhább lett, de már érezni,hogy van súlyuk.
Eddig ezt valahogy nem éreztem. A célzás is nehezebb lett, de meg lehet szokni.
Viszont a hajóknak nincs hangja, ez egy kicsit illúzió romboló tud lenni. Legalábbis a Hornetnek nem volt.
Érdemi előrelépést most sem látok, pár fegyver és funkción kívül, de haladunk, még ha lassan is.2050-re kész lesz.
[ Szerkesztve ]
-
BOGO07
tag
Lehet én most szüneteltetem a letöltést mert ez a vicc kategória: 4740 Próbáltam újraindítani meg kikapcsoltam a p2p-t de nem javul hátha pár nap múlva normális lesz a letöltési sebesség.
-
vaakuum
addikt
A bot driverében nem lehet a holtjátékot megadni? Az x-52-höz annó be lehetett lőni, hogy melyik tengelyt melyik tartományban ne érzékelje.
szerk: a mass driverhez kell lőszer, vagy az totál energialapú, écs ak a túlmelegedéstől és az elvesztésétől kell aggódni?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Yllgrim
őstag
válasz Diopapa #34685 üzenetére
En feljebb neztem 2160p, ahol normalisan jatszhato az az 1440p, az meg ugy ahogy elfogadhato30+ FPS, de 32"-os monitoron eleg ratyin nez ki, meg egy VGA-t meg nem teszek bele ezert, keresek is most valamit, amivel elszorakozm az idomet...
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
Diopapa
addikt
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #34683 üzenetére
Nem igazan, lehet alacsonyabb felbontason van valami..
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ha már új patch, tapasztalt valaki teljesítménybeli javulást?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
laci_8519
tag
válasz Nathan Boggs #34679 üzenetére
Most is próbáltam egy órája, de nem akar működni rendesen. Ezek szerint megint előjött az a probléma, hogy van akinél működik és van akinél megmagyarázhatatlan dolgok miatt, akár mit csinál nem lesz jó.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #34680 üzenetére
Be kellett fejeznem az RtV-t, meg egy két egyéb dolgot...
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Nathan Boggs #34679 üzenetére
Éjszaka 4 az "odaát" este 7-10, szóval ne csodálkozz. Gyak USA csúcsforgalomba mentél fel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz laci_8519 #34677 üzenetére
Éjszaka 4 körül nem volt ok a játék, folyamatosan kidobott. Ma reggelre viszont - az eddigiek alapján - megjavult, voltam vanduulon, versenyen, ami ment, arccorpban meg akkor fagytam ki, amikor kb. 50-nel beleromboltam a falba a macskával.
Amúgy azokat én sem élvezem, szerintem kéne csinálniuk olyan arccorpot is, ahol nincs. Bár kétségtelen, hogy sok visszajelzés érkezhet arról, hogy jól működik-e
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #34675 üzenetére
Asszem 1.3c-vel került ki. Szerintem 2.0-ig nem is kerül már vissza.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
laci_8519
tag
Lehet, hogy ráfért volna még a további javítás az 1.3-ra mert folyamatosan kifagy, eltűnnek a textúrák, stb.
A hangárban kipróbáltam a Greycat-et, mert végre nemcsak egy helyben áll. Leparkoltam a hajóm mellett, elmentem a holo table-hez és mire visszamentem eltűnt a greycat.
Emellett a korábbi FPS szám is csökkent kb. 20%-ot. Igaz, hogy mint ha szebb lenne.
4-5 x is megpróbáltam Vanduul Swarm-ra bemenni és amikor kezdődne a vadászat, leáll a játék.
Launcherben ellenőriztem a fájlokat, de az sem segített. Sőt még újra is telepítettem az egészet.
Nagy nehezen bejutottam ArcCorp-ra és ami ott megy az valami fantasztikus.
Robbanások folyamatosan, mindenki össze-vissza szaladgál a kocsikkal. Repkednek minden felé. Elütnek mindenkit. Percenként az orvosi szobában éledtem újra. Csak a trollkodás, megy.Annak, hogy a greycat-el be lehet járni a területet, nem látom értelmét. Az irányítása borzalmas, sikátorokon szinte szenvedés átjutni. Nincsenek még olyan helyek ahová lenne értelme használni. Így csak azt érték el, hogy a "jó szándékú" playerek bemennek és elütnek mindenkit. Másra nem használható jelenleg. Mellesleg ha 3-4x nekimész valaminek már fel is robbantál. Elég ha csak súrolod, már lángol is a kocsi.
Azt hiszem egy időre hanyagolom a Star Citizent. Megvárom a 2.0-t, addigra hátha javul a helyzet.
Ti tapasztaltatok ehhez hasonló problémákat, mert érdekelne, hogy csak nálam produkálja ezt a játék, vagy másnál is vannak gondok? -
ak1ra
csendes tag
Ki vették a joystick beállítások közül a deadzone-t? Vagy csak én nem találom. Ha bele kell számolni a holtjátékát a botnak, elég nehéz lesz az irányítás.
May the source be with you! - Linux
-
veterán
válasz Razzul #34671 üzenetére
Én még amikor legutóbb próbáltam (PTU a-c körül), akkor a hornetből is simán ki tudtam szállni és tenni egy kört. A local physics grid pedig egy kimesterkedett retiben működött is, bár lehet hogy a mustang konfigjait kapta meg.
A patch pedig amúgy kb 6-8 megával jött is (8-ra korlátoztam, mert mást is akartam mellette csinálni). Kissé lassan futott fel, de ment... p2p enabled mellett, bár mondták hogy lehet hogy nem működik, mert ugye jogi problémák vannak a p2p-rel (és ezért perelve van az amazon is többek között)
[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz Diopapa #34663 üzenetére
Én kinyomtam ennek ellenére jön 1MB/s-el a maximális 3.5 helyett. Ez nem is zavar. Van időm, de az, hogy ennek ellenére letérdel a netem amikor töltök az már nagyon nem tetszik. Nagyjából semmit nem tudok így csinálni közben. Nagyon zavaró.
Közben eszembe jutott valami. Lekorlátoztam 800KB/s-re. Így csak kicsit lassabb, de egyből jobb a net. Egy óra és lent van így is. Szóval kibírom, csak zavaró.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
BOGO07
tag
válasz Nathan Boggs #34665 üzenetére
Szerintem ezek hasznosabbak lesznek egyenlőre a kis hajók ellen:S2 Strife Mass Driver Még nem tudtam kipróbálni de az első dolgom lesz este ha lejött az 1.3.
Remélem tényleg gyors lesz maga a lövedék és akkor nagy távolságra is lehet vele vadászni. -
Nathan Boggs
senior tag
válasz Razzul #34671 üzenetére
Vagy erről van szó, vagy a Ctrl+F kombinációm romlott el Mindenesetre valóban benne van a végleges PN-ben, szóval ha valakinek sikerül kiszállni, azonnal szóljon. Nekem Aurora MR-ből nem sikerült, pedig korábban onnan csináltam a videót is...
-
-
mrfire
őstag
Újabb adag az előző podcastból, most kicsit többet is beszélnek az SC-ről: http://starcitizen.hu/forums/viewtopic.php?p=480#p480
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan Boggs #34667 üzenetére
De elvileg az 1.3-ban nem került be a local grid system?
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Diopapa #34666 üzenetére
Én úgy értelmezem, hogy legkésőbb a 2.0-ban jön Szóval jöhet előtte. Bár nem tartom valószínűnek, szerintem megvárják vele a hajókban mászkálásos cuccot.
-
Diopapa
addikt
Nathan RTV fordításában azt írják, hogy 2.0-ig nem jön vissza az EVA lehetőség. (Csak platformon)
-
Nathan Boggs
senior tag
Már októberben megérkezett a mikulás és hozott S4-es fegyvert.
-
SkyS1gn
félisten
Restartolgatom meg pauseolom a letöltést akkor gyors ujra, aztán egyszer csak lelassul.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
válasz TESCO-Zsömle #34658 üzenetére
De ott is lassú?
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Csak nekem tölti 1KB-al az 1.3at? Egész éjjel bekapcsolva hagytam a gépet erre alig jött le...
-
Nathan Boggs
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz Menthirist #34651 üzenetére
Na akkor tényleg a 2.0 a következő állomás!
-
Yllgrim
őstag
Zsomi: Reclaimer’ll be crazy when it’s built out, for how big it is, just eating ships.
- Prowler is starting its creation process this week.
- Ben had a large meeting about Crucible, Reliant variants, and the next wave of ships. Crucible needs one more pass. Reliant variants are art-complete, going to design soon.
- Ben’s going to work on the Crucible this afternoon, to show things like ‘how the robot arm works’
- [How large is the crucible?] It’s like THIS big. Its repair bay is large enough to fit a Hornet or Gladiator (internal repair bay). Big, but not huge.
- Alpha 2.0 will launch with Tali and Connie hopefully, that’s the plan, and the single seat ships already available. Freelancer’ll come at a later point. Not at launch.
- Nov. 19 is the livestream which will kick off the Anniversary sale, and there’ll be cool stuff on the livestream. 20% off physical goods, but not the connie model. It’s 20% off the subscriber price, more than 20% off the non-subscriber price. It’ll be straight $80.
-Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Menthirist #34651 üzenetére
Hát ez remekül hangzik:
"- Allies are showing as enemies in Vanduul Swarm.
- It's possible in some situations to load into matches with the incorrect ships. ""Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
veterán
-
PhilBrick
őstag
-
vaakuum
addikt
Agyamra megy.... hosszú agyalások kemény munkájával kitalálom, mi lenne a kezem alá való beállítás, végigcsinálom a setupban, és verseny közben elkezdi visszaállítani
szerk: ha van valami leírás arról, hogy hol és hogyan tárolja ezeket az adatokat, akkor lehet inkább iniben szerkeszteném, és írásvédetté tenném. Tudtok valami linket ehhez, amiből kiokosíthatom magam?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
Új patch jött megint a PTU-re, (1.3f) a backenden is hegesztettek kicsit elvileg.
-
pgabor26
tag
-
Diopapa
addikt
-
mrfire
őstag
Az új AtV, köszi Yllgrim!
-
Nathan Boggs
senior tag
*REKLÁM*
Aki eddig nem tette, és valamilyen fontos/érdekes hírt talál, az - ha van rá ideje - tegye ki az sc.hu fórumra is, mivel úgy néz ki, hogy sok új arc van ott, aki a PH fórumig nem merészkedett el. És persze nyugodtan keveredhet is a két társaság
-
veterán
Lol, Star Citizen Lore hangoskönyvként
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Drenadar #34636 üzenetére
Azt hiszem, mivel ez "Wraith Plasma cannon" valószínűleg az, ami most a Scythe és a Glaive kijelzőn " "WAR plasma cannon" néven szerepel. De mérget azért nem veszek rá. Más hajón, vagy a fegyverboltban ilyen nevű cucc nincs, szóval kizárásos alapon ez lehet. Ebből ugye a Scythe-on 1 db. a Glaive-en 2 db. van.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #34636 üzenetére
De jo hogy mar nincs SH-m Az a Glaive nem nez ki olyan jonak hogy megerje az arat... Neked sincs olyanod, uh... Amugy is, tankozz
Ma sem lesz semmi extra vasar, hir, uh pihi a hetvegen
-
Drenadar
Topikgazda
válasz GypsFulvus2 #34635 üzenetére
akkor a glaive-t is durvítják? mert eddig ez botrány hogy milyen pedig a leírásában az van hogy erősebb mint az átlagos vanduul vackok...
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Nathan Boggs #34634 üzenetére
Thx!
Aki még nem teljesítette, de végig akarja vinni a Vanduul 18 hullámát, az gyorsan tegye meg, mielőtt az 1.3 megérkezik a Publicra:
"Reduced the power plant of the F7C-M Super Hornet by 25% to make the use and selection of weapons with high power drain more meaningful." - Hornet hatékonysága szevasz...
"Damage for 20mm ballistic ammo has been reduced by 3." - Avenger orrágyúja szevasz...
"The “Wrath” Plasma cannon has had damage increased, heat pool increased and coolant increased."
- Köszöntjük az újabb egy lövéssel gyilkoló vanduul barátainkat...Ez viszont jól hangzik:
"Fixed an issue where REC ships would sometimes become stuck on an infinite loading screen when connecting to Arena Commander matches.
Made several changes to our back-end services to improve overall stability."
Meglássuk
[ Szerkesztve ]
-
Nathan Boggs
senior tag
Aki nem szedné le mindig újra és újra a PTU patcheket, annak itt vannak a leírások, a c-től f-ig bepótolva.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Razzul #34629 üzenetére
... és ez komoly frusztációs tényező a hozzám hasonló, (túl)fejlett igazságérzettel rendelkező egyének számára. Azért Szent István törvényeiben még vatagon benne van, szóval a 2000 év erős túlzás. Amúgy te Buddhista vagy?
-
Yllgrim
őstag
válasz Razzul #34629 üzenetére
Ingame kemenyen gyakorolni fogom, egeszen biztosan lesz munkam boven, bar ez egyfajta kuldetesem lesz, a sok gonosz elnyeri bunteteset
-
GypsFulvus2
őstag
válasz vaakuum #34628 üzenetére
Biztos, hogy vannak is, ez megint szerver hiba. Hullámzó a teljesítménye, bizonyos napokon nagyon gördülékenyen működik, máskor szinte alig használható. Érdekes ez a periodicitás a működésében. Próbáld újraindítani a játékot, néha segít.
-
Razzul
őstag
válasz TESCO-Zsömle #34617 üzenetére
A Talio-elv már kétezer éve kikopott a kultúrából.
Stat crux dum volvitur orbis
-
vaakuum
addikt
Se ccop vandult nem talál, sem old vanderval versenyt...azt gondoltam, többen vannak napközben...
-
GypsFulvus2
őstag
válasz Nathan Boggs #34625 üzenetére
Bakker, 0:12-nél látszik, ahogy felkenődök a hajód orrára, és pár mp-ig magaddal vonszolsz! Te voltál az agresszor, én az ártatlan áldozat! Aztán valahogy "lekenődtem" és tovább tudtam menni.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #34623 üzenetére
Tuzmesternek kuldtem egy osszefoglalot, tobb dolgot ne lojj le legyszi
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan Boggs #34622 üzenetére
Gyanús, nagyon gyanús!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Around the Verse: Episode 2.04
Visszatért a néger csávó.
sz: Gurmukh dolgozik a P-72 Archimédészen, ami a Merlin verseny-variánsa lesz! (Vehetjük újra a versenyhajós videót... )
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Nathan Boggs
senior tag
-
Mattyokar
tag
Around the Verse 2.04 = meg kell venni az Endeavourt és banánt kell termeszteni rajta
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
Diopapa
addikt
Új build került fel a PTU-re. (1.3e)
-
Yllgrim
őstag
Star Citizen's Most Hated Ship Poll! V2
Mielott kattintasz, tippelj En is utalom azt amit mindenki utal (na jo, a tobbseg Nem is ertem hogy mit keres itt...
Bocs Nathan
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Yllgrim
őstag
válasz Razzul #34612 üzenetére
Lepjunk tul ezen, mar szoltak neki mashol is, remelhetoleg veszi a lapot, vagy ugy jar mint Jack@l haverja, mehet pihenni par honapra...
[ Szerkesztve ]
-
pgabor26
tag
-
Mattyokar
tag
Ezt olvastátok?
https://robertsspaceindustries.com/comm-link/spectrum-dispatch/15020-Advocacy-Archive-Glaive-AttackZseniális, tetszik, hogy erre is gondolnak.
Nincs okostelefonom, ezért nem tudok azonnal válaszolni --- The Dude abides (lelkes újonc 10+ éve)
-
ttamashu
aktív tag
válasz GypsFulvus2 #34606 üzenetére
Csipkelődős hangulatban vagy látom
Ha hasonló videót kerestek kommentálni egy kommentet, ne a "gyps attack" kulcsszóval próbálkozzatok, youtubeon[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BOGO07 #34605 üzenetére
Majd megoldják. Elvileg Glaive-en nem is kéne olyannak lennie, mert Esperia gyártmány. De elvileg a legtöbb ilyen klasszikus értelemben vett HUD is csak addig lesz, amíg el nem készül a rendes műszerfal. Utána lehet, hogy már csak ott lehet állítgatni a dolgokat.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GypsFulvus2
őstag
Ember, engem meg az nem érdekel, hogy te nem tudsz célozni a tyúkszaros hatosoddal. A statisztikák alapján más képes erre a bravúrra, mi több, kitűnő hatásfokkal, szóval gyakorolj, és tanuld meg. Ezt a hangnemet meg javaslom, tartogasd valamilyen politikai fórumra, itt ez nem megszokott, és nem is támogatott. Köszi, hogy érted.
[ Szerkesztve ]
-
BOGO07
tag
válasz TESCO-Zsömle #34604 üzenetére
Igen arra a direkt effektre gondoltam hogy szétesik de attól még sokszor másodpercekig vakon repül tőle az ember főleg ha a többit is hozzávesszük.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz BOGO07 #34602 üzenetére
A HUD lehet, hogy direkt esik szét, attól függ, hogy érted. Ha megfigyeled induláskor az alap Vanduul HUD jön be, arra hekkelődik rá az emberi variáns. Ha nem simán egy hibáról van szó, ami más hajóknál is fennáll, akkor lehet ez egy plusz effekt is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
vaakuum
addikt
Mondjuk a fegyvereknek meg aegyéb kiegészítőknek igazán adhatnának olyan nevet, amiből kiderül, hogy azoknak milyen a mérete...
pl. M3A laser cannon az aurorámon 1-es, az m4A a horneten meg 2-es méretű?IIletve a hajó mátrixban a gimballos sor mit akar jelenteni? Nem az van, hogy minden lehet gimballos, ami legalább2-es méretű slot, mert lehet tenni bele átalakítót 1 méret veszteség árán?
-
BOGO07
tag
válasz vaakuum #34601 üzenetére
Én a Glaivet most próbáltam és annak is karcos csillogós a képe de ráadásul a pajzstól se látsz ki meg a hud is szétesik minden találattól. Szerintem használhatatlan bár lehet majd próbálgatom más grafikai beállításokkal hátha el lehet tüntetni.
Amúgy most miért lehet az összes hajóval repülni?
-
vaakuum
addikt
válasz Mattyokar #34590 üzenetére
Ezen ne parázz, én tegnap bírtam először végigmenni a pályán mindhárom kört egészben
Avengert én is hanyagolom emiatt..., szerintem sem user-friendly megoldás, gyakorlatilag totál el tud menni a kép, meg durván karcos az üveg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest