Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Nathan Boggs #36099 üzenetére
Ha modulárissá akarják tenni, mint ahogy az általad linkelt fórumon egy fejlesztő írta, akkor pont annyira át kell tervezni, mnit minden korábbi nem moduláris hajót, hogy azzá váljon.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #36097 üzenetére
Valaki linkelt egy táblázatot a hajókról. Azon a Redeemer áttervezés alattiként volt jelezve. Erről tud valaki valamit, hogy azt tényleg át akarják tervezni valamennyire?
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Diopapa
addikt
Nah, nyüstöltem egy fél órát a 2.0c-t. Egy fikarcnyival sem lett jobb...
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz PoeDameron #36091 üzenetére
A következő multicrew, ami a Retaliator és a Constellation mellett röpképes lesz, az a Cutlass. Aztán a Reliant.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PhilBrick
őstag
2.0C tapasztalatok:
Csak minden ötödik próbálkozásra engedett be, cserébe utána már 5-10 perceket tudtam játszani. Először sikerült körbenéznem másik állomáson. -
PoeDameron
aktív tag
Jah, bár hajnalban nem számítottam válaszra, csak feltettem egy kérdést, hogy reggel majd valaki benyögi, de úgy látom nem igyekeztek a srácok, valszeg nem tudják a választ, TESCO talán tudja (hogy vajon melyik multicrew hajó lesz a következő, amelyet repképessé tesznek).
-
PoeDameron
aktív tag
Androméda melyik része moduláris egyébként? Az a leghátsó, amiben a merlin gubbaszt? Mert az nagyon kicsinek tűnik nekem moduláris részhez. A raktér lenne a moduláris? Akkor viszont nem érzem jó vételnek.
-
KO2
aktív tag
Egy kis RSI chat részlet:
13:10:31 K O 2
lot of people talking about a patch coming in a few hours , is tha true ?13:10:47 CIG Disco Lando
Yeah, Austin is already in and working on 2.0.0d13:10:49 PeTong "The Mechanic"
who knows KO213:10:55 CIG Disco Lando
I know -
PhilBrick
őstag
Már MARK IV!? Ugye ez már a végleges lesz...
Egyébként innen idultunk. -
duvi
nagyúr
-
Diopapa
addikt
válasz Menthirist #36080 üzenetére
Szerintem nem normális működés, ha nagy pingek vagy bármi miatt "A star citizen.exe működése leállt" hibaüzenetet kapok És nem, nem kezdek bele újra abba, hogy funding goal volt a regionális szerverek üzemeltetése AC-ben
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
KO2
aktív tag
Rájöttem hogy a Constellationba beenged felülről akkor is ha még nem érkezett meg a tulajdonosa. A videón nem látszik de pont akkor tette le a játék a hajót, 10 mp elteltével mikor odaértem a tetejéhez, indul a videó.
A tervem az volt hogy belógok észrevétlenül. Nem jött össze -
veterán
válasz Diopapa #36079 üzenetére
ez bőven lehet a szerverek távolságából is adódó. Tehát az hogy nekünk nem sikerült, még nem jelenti azt hogy pl az usa-ban is ugyanilyen esélytelenek. És még mielőtt felhozódna hogy de hát google szerverek meg ez lenne a lényeg, igen, ez lenne, de ettől függetlenül a jelenlegi szintjén a játéknak nem biztos hogy ki akarják fizetni a nagy felárat amit a globalitás jelentene. ha tényleg szervertávolságtól is függ, örülnék egy közelebbi cluster használatának is, persze hogy örülnék, de lehet jó okuk arra hogy nem így tesznek. jobban értenek a területhez mint én.
és még jó hogy mindenkinek megköszönted, de nekem nem[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Diopapa
addikt
Nagyon köszi!
(#36077) Menthirist:
Szép és jó amit mondasz, de mi 4 napja nem tudtunk egyszerre 2-en sem bent lenni egy instance-ben, mert vagy folyton teli voltak, vagy mire a másik betöltődött volna, mi kifagytunk, szóval vicces addig ilyen 5-7főkről beszélni, amíg max 5 perc után crashel a játék, ha addig nem disconnectel és az 5 percben is 2-5mp-es folyamatosan megakadások vannak. A procit meg barom módon terheli, nem tudom, hogy a debug miatt vagy miért, de ez így nagyon nagyon rossz. Az AC-ben szépen megy, szóval itt kell valakit kezdeni.
@(#36078) nowan:
Thnx neked is.
-
veterán
válasz Diopapa #36075 üzenetére
ha jól tudom, elsősorban olyan kiegészítéseket, amik a kliens oldalról segítenek debugolni a szerver problémákat. Persze biztos vannak benne fixek is, de ez a rész is rémlik. Illetve azt kérték, hogy aki tudja, csinálja már azt hogy 5-6-7 fős csapattal játszik, aztán ha valaki kiesik, a többiek fel tudják jegyezni hogy mit is csinált a kiesés pillanatában. A hibák jelentős része mindenesetre nem a kliensből ered, viszont a javítások implementálására Leverett azt mondta hogy idő kell, legalább egy hét, de most még Hálaadás hétvége is lesz odaát, szóval kérik a türelmünket is. Átdolgozták a hétvégét, szóval csinálják ahogy tudják.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
KO2
aktív tag
válasz Nathan Boggs #36074 üzenetére
Nem megerősített forrásból ( RSI chaten hirdeti egy látszólag informált ürge ) hogy ha nem töröljük ki a user mappát és nyomunk rá a verify ra a 2.0.0c telepítése után, akkor nemcsak mi, hanem mások is kifagyhatnak miattunk. Valamint amerikai idő szerint reggel (nálunk ma estefele) jön majd egy újjabb patch, ami állítólag újrarakatja velünk a ptu-t úgy ahogy van ( így megszünik a fent leírtak elhagyásából adódó fagyás), és kliens oldali javítások is belekerülnek amik pont nem jutottak be a 2.0.0C be.
(#36075) Diopapa
https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/3u6g58/ptu_200c_patch_notes/
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Nathan Boggs #36074 üzenetére
Lehet tudni, hogy mit tartalmaz? Sehogy sem találom a ptu-s oldalon..
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz Diopapa #36073 üzenetére
Nem is, első nap este együtt néztük streamen, ahogy települ a 2.0.0a utána meg jött a hétvége. Ha kint van a 2.0.0c, akkor az viszont már 3 patch.
1._Magyar_Kereskedelmi_és_Iparos_Szövetség robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS Hel_Taktikai_Támogató_Flotta_CTF robertsspaceindustries.com/orgs/CTF
-
Diopapa
addikt
válasz Razzul #36070 üzenetére
Kijött, 3 napig semmi, utána patch, tegnap megint semmi. 6 nap alatt 2 patchet nem neveznék gyakorinak, főleg, hogy az 1.3-nál tényleg naponta jött.
-
KO2
aktív tag
A 2.0.0C patch után ne felejtsetek el Verify ra nyomni és törölni a USER Mappát.
Chaten meg Discordon mindenki ezt irogatja valamiért. CIG es emberkék is.
[ Szerkesztve ]
-
Sotyks94
aktív tag
Bocsi az esetleges buta kérdésért, egy jó ideje nem követem a dolgokat ... (fallout 4 meg hasonlók ), de most olvasom hogy redditen 2.0.0c-ről meg ilyenekről beszélnek, miközben nekem továbbra is csak 1.3-am van, de azt írja up to date.
Akkor most hogy is van ez? -
macy
addikt
válasz PoeDameron #36063 üzenetére
Azért ez felháborító, hogy életbevágó kérdéseket teszünk fel, ezek a csillagszökevények meg alszanak, nem?
Attól tartok este veszek egy Andromédát, mocskosul tetszik az a ladik. Csak most az a kérdés, upgrade-del is adják azt a sok cuccot hozzá, vagy olvasztani kell. Józan paraszti ésszel úgy gondolom az upgrade olyan mintha csak egy standalone ship-et vennék. -
PoeDameron
aktív tag
Ja, kérdés:
Azt lehet tudni, hogy melyik lesz a következő multicrew hajó, amit repképessé tesznek?
-
PoeDameron
aktív tag
válasz Raulblanco #36053 üzenetére
Ne viccelj már, a carrack király hajó lesz, modulokkal csinálhatsz belőle kereskedelmi hajót is akár, ha most beolvasztod és később kijön ez a hajó és elkezdik bemutatni a belső tereit, itt fogod elbőgni magad hogy mekkora hülyeséget csináltál.
és nem kell hozzá ember, jó oda az npc is
[ Szerkesztve ]
-
macy
addikt
Van valami infó arról, hogy a Constellation Andromeda mikor lesz repképes? Nem kéne nézegetnem az RSI oldalát, még elkap a gépszíj és veszek valamit.
-
detroitpowa
csendes tag
Á szuper! Köszönöm a gyors és megnyugtató választ.. közbe elolvastam a FAQot is.. Minden stabilizálódott!
Másik kérdésem az Avenger Titan és a Stalker között gyakorlatilag ez a személyszállító kabin lesz csak a különbség, viszont ha jól tudom ezt el is lehet távolítani, így gyakorlatilag akkor nincs különbség?[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz detroitpowa #36058 üzenetére
Megmarad, amirol upgradelsz annak a "statjai" maradnak. Most hogy mar kiizgultad magad faradj legyszives a FAQ rovatba es olvasgass
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
detroitpowa
csendes tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdés, biztos tudjátok a választ, nagy segítség lenne! Tegnap előtt vettem egy Avenger Titánt LTI-t, és ma átalakítottam Reliantra. Viszont az lenne a kérdésem, hogy az LTI megmarad e így, vagy sem? Az átalakításnál nem ír semmit csak hogy "Titan Module to Reliant Upgrade", de nincs kiírva a lifetime insurance. Viszont az is megmaradt hogy mi volt ugye előtt.
Tehát van egy kocka hogy "Standalone Ship - Aegis Avenger Titan - LTI" (itt van kiírva a lifetime insurnace), és egy másik amiben "Ship Upgrades - Titan Module to Reliant Upgrade"
Fontos lenne a válasz köszi!
-
macy
addikt
válasz GypsFulvus2 #36047 üzenetére
Főleg nekem
-
PhilBrick
őstag
Egyszer majd lehet lefelé CCU, de a mostani jó alkalom lehet az olvasztásra is. A hátránya csak annyi, hogy a store creditből vásárolt dolgok nem továbbadhatók. Ha nincs ilyen terved, olvaszd a Carrackot, vegyél egy vagy több kisebb LTI-s hajót CCU alapnak, aztán kezdhetsz megint nézegelődni, hogy mit szeretnél.
Ha nem vagy biztos a dologban, olvaszd be, vegyél kicsi LTI-s hajót és egy Connie-Carrack CCU-t tartalékba ha meggondolnád magad de ne használd fel. Conniet úgyis bármikor tudsz venni.
[ Szerkesztve ]
-
ttamashu
aktív tag
Igen, leolvasztod, veszel egy LTI-s picit és azt CCU-zod. (Akár vissza Carrack-ká is, ha most nem LTI.)
Tea az élet!
-
Drenadar
Topikgazda
nemsokára vehetsz főnixet olvaszd le a carrackot és vegyél egy mozgó jackuzzit
én nem adnám be a carrackot, jóóó az! csak kell hozzá ember.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz PhilBrick #36052 üzenetére
Azt lehet tudni, hogy lefele is lehet-e majd CCU-zni, mintha rémlene ilyesmi korábban, hogy itt írva volt.
Carrackom van, de már nem vagyok benne biztos, hogy kell nekem akkora hajó kezdésnek, lehet inkább egy kisebb Constellation-re váltanék, de azt viszont nem engedi.Ha visszaváltom store kreditre, abból vehetek egy kis lti hajót, amit aztán felupgradelhetek lti-s constellationre, vagy az lti akciós hajók csak új befizetéssel vehetőek?
-
PhilBrick
őstag
válasz ttamashu #36050 üzenetére
Nincs lista, általában egy Hornet a cserehajó.
Az ötletelést pedig annyival egészíteném, hogy nem kell egyből a vágyott hajóra CCU-zni. Lehet lépésenként is, akkor még többet próbálsz ki.
Én vettem egy Connie->StarG és egy StarG->CAT CCU-t. Most elvagyok a Connieval mert már kész, aztán a StarG úgyis előbb lesz lesz repülhető mint a Caterpillar. -
ttamashu
aktív tag
Hozzám hasonlóan többen olvasztottatok LTI szerzésért.
Egy tipp:
Most van Archi, Warlock és Titan is LTI-vel olyat válasszatok, amit szívesen próbálgatnátok, míg ki nem jön a hajótok, vagy épp amíg nincs neki való feladat (Banu-val AC-babyPU eléggé céltalan lenne)Ezért én pl Warlock-ból upgrade-elek majd.
Valószínű sokkal hamarabb kijön mint a MM és addig nem is rakom rá az upgrade-et így ha a Warlock már kijött ki tudom próbálgatni babyPU-ban, és AC-ben.+ Továbbgondolva, akár lehet addig REC nélkül SH-nk is. Megvesszük bármelyik LTI hajót, upgradeelünk az AC-hez kívánt hajóra (SH, M50, 350r, akármi)
Egy kérdés:
Frici MIS helyett mit kapok kölcsönhajóként?
(Van erről valahol lista mi helyett mi jár, google nem volt a barátom)[ Szerkesztve ]
Tea az élet!
-
bladex73
aktív tag
válasz Drenadar #36039 üzenetére
Szerintem meg túlreagálod ami velem történt. Nem tudom honnan veszed ezt a sok hülyeséget. Azért mert én régen olvastam, és nem magoltam be + késő volt, és fáradt voltam nem kéne azt gondolnod, hogy nem ér semmit a F.A.Q. Ha valami változott, és van kedved írd át ez jó ötlet.
-
macy
addikt
válasz GypsFulvus2 #36040 üzenetére
Jelentem működik. Én is gondoltam erre, de elvileg nem kéne, hogy nagy pingem legyen. Mostanában itt a fórumon mindenkinek működött tudomásom szerint, a netem meg 240/20-as. Mindjárt hangárt cserélek, az egyiket még nem láttam, kíváncsi vagyok rá.
-
BOGO07
tag
válasz Razzul #36041 üzenetére
Az alap felszerelésével toltam ugyanis ha bármit kicserélek rajta és kiválasztom akkor egy AMD-s omegával indít neki a pályának ami nem szerencsés Viszont emiatt megtanultam használni a rocket podot és meglepően jó ha 1X eltalálsz vele 1 Vanduult azonnal meghal ha meg csak 1 rakéta találja el akkor elkezd pörögni és elég könnyű célpont lesz.
Hát nem ma kezdtem tény de nem is gyakoroltam több száz órát -
Razzul
őstag
-
GypsFulvus2
őstag
Ha este újrakezdi a xarakodást, akkor nagyon valószínű, hogy egyszerűen a szerverkapacitáson való spórolás okozza a hibák többségét. Már az 1.3 kibocsátása, meg az ingynes időszakok alatt is gyanús volt, hogy e miatt vannak a problémák, és legnagyobb pinggel rendelkezők szívják a legnagyobbat. Majd jelents, kíváncsi vagyok rá.
[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #36001 üzenetére
gondolkoztam rajta, hogy át kellene néznem a FAQot, hiszen vannak amik változtak... de az ilyen postokat nézve arra jutottam, hogy akár az egészet ki lehetne törölni a pics-be mert úgy sem nézi senki, tök felesleges, semmilyen létjogosultsága nincs, és igény sincs rá....
-
PoeDameron
aktív tag
Persze, ez pusztán arra teszt, hogy jobb-e a delta attól, hogy több puska van rajta. Oké, ez csak a két gép összevetésében teszt, de akkor is. Ilyenkor a páncél ugyanolyan fontos, mert ignorálhat 1-2 puskát, tehát hiába lő rám 5 fegyverből ha a páncél miatt a tűzereje lecsökken annyira, hogy mintha csak 3-ból tüzelne. Itt persze még fontos az űrhajó "életereje".
-
warcat
veterán
Na. sikeres volt a fiókok összefésülése egy Archimedes és a Banu Merchantman upgrade segítségével
EA: It's in the crate!
-
duvi
nagyúr
válasz PoeDameron #36030 üzenetére
Sok múlik a pilótán is. Márpedig én nem vagyok egy nagy virtuóz, ezért nem lenne mérvadó az eredmény Ráadásul mostanában nem nagyon játszottam az SC-vel, mert úgy döntöttem, hogy kivárok egy nagyobb tartalmi frissítésig (2.0).
-
KO2
aktív tag
válasz Szőrös #36033 üzenetére
Medieval space battle ! Csináljunk űrhajókat amin kard van és pajzs
Mármint ilyen formában.
Űristállóból hajtanánk ki, lennének nyilasok is.. stb stb..(#36036) TESCO-Zsömle
Jó de az más.. az nem úgy néz ki mint egy igazi kard, és csal mert van modern fegyverzete is...
[ Szerkesztve ]
-
Razzul
őstag
válasz TESCO-Zsömle #36008 üzenetére
"így a harci tapasztalatok nem pontosak, mert pajzs nélkül, szerkezetileg tényleg papír az egész széria."
Pajzs ide vagy oda, a Mustangok eléggé törékeny hajók. Kezdő pilótáknak meggyűlhet velük a baja.
Stat crux dum volvitur orbis
-
BOGO07
tag
válasz Szőrös #36029 üzenetére
Ez a bug maradhatna de azt hogy nincsen pajzsa javíthatnák
Mostanában a Delta nagyon bajos lehet piszkáltak vele valamit.(#36030) PoeDameron: A mozgékonyság is számít meg a rakéták és most biztos a Galdius nyerne mert azon van pajzs.
(#36032) Razzul: Hát én jelenlegi pajzs nélküli állapotában a Vanduul swarmot a 13. hullámig bírtam 3 respawnal. Pajzzsal viszont simán végigcsináltam vele korábban.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz bladex73 #36026 üzenetére
Nono, ahogy írtam jelenleg az a mondás, hogy csak bug miatt lehet a Deltára feltenni a raksik helyére puskát.
Kérdés, hogy ez valóban bug e vagy sem.
Nekem is van egy Deltám, ha ez bug és javítják váltok Hornetre. Ha így marad akkor lehet megtartom.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
duvi
nagyúr
válasz bladex73 #36026 üzenetére
Tűzerőben minimális a különbség köztük, ezért is kértem tanácsot.Jelenleg a Deltára csak bug miatt lehet feltenni lőfegyvert a rakétakazetták helyére. Cserébe a Gladiusnak sokkal erősebb és hatékonyabb rakétái vannak, amit nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Tényleg nehéz volt választani, de már átesett a műtéten a Delta és Gladius lett belőle
[ Szerkesztve ]
-
bladex73
aktív tag
-
warcat
veterán
Kapható a kedvezményes csomag 2666left
EA: It's in the crate!
-
bladex73
aktív tag
válasz Menthirist #36022 üzenetére
Ez van türelmes vagyok.
-
bladex73
aktív tag
Nagyon Nagyon rég olvastam, késő volt, és figyelmetlen voltam. Mire észrevettem már késő volt. Remélem nem kell megfizetnem a tanuló pénzt.
-
macy
addikt
válasz Szőrös #36016 üzenetére
Hát beszarok, már elnézést. Tegnap semmi, a hangárig se jutottam el, mert megállt a loading game-nél. Most meg simán belépett. Ezek biztos tudják, hogy most nincs időm játszani, mert csak ebédelni ugrottam haza melóból. Este megnézem megint, de tuti agyvérzést kapok ha megint nem megy
-
outsidernpc
csendes tag
Marad a RED, support szeretnék lenni elsődlegesen. A fene tudja mennyire lehet vele pénzt is keresni, ígértek Search&Rescue küldetéseket is. Egy Archimedes-t behúztam, abból lesz valami.
-
macy
addikt
1.3-ra nem jött valami patch? Tegnap 5 órán kersztül próbálkoztam elindítani de semmi. 3-szor telepítettem újra, de meg se nyikkan a cucc. Nem tudom mi lehet a gyíkja, szerintem vagy a hajót nem tudja betölteni vagy a hangárt.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Nathan Boggs #36011 üzenetére
És ott a háttérben egy Bengál árválkodik.
(#36012) nowan: Én optimista vagyok és azt mondom, hogy mindet. Az Idris a role model a kapitális hajóknak és már majdnem kész van. A SQ42-es hajóknak fél éven belül el kell készülnie, ha jövőre ki akarják adni, utána pedig nagyon sok erőforrás szabadul fel, amit a többi hajóra lehet fordítani. Felgyorsulnak az események, mert technikailag az alap már most majdnem kész van, csak a tartalmat kell majd belepakolni meg optimalizálni.
sz: Őszintén megvallva én jövő évfordulóra már a PU béta indulását tartanám reálisnak.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
PhilBrick
őstag
válasz Nathan Boggs #36011 üzenetére
Hát, valahol a nagyoknak is parkolni kell. De jobban örülnék, ha több különböző modell lenne a képen.
Akkor már totózzunk egy kicsit:
Most van két, legalább közepes méretű multicrew hajó a PU-ban. Hány darabot vártok a következő évfordulóra?
Mondjuk készen lesznek az SQ42-s darabok. StarG, Idris, ilyenek. De azon túl hány?Én 10 alattira tippelem a számukat.
-
Nathan Boggs
senior tag
Néztétek az új főmenüben a képet? Mármint megnéztétek jól? Ott egy csomó Idris, amit én pl. csak most vettem észre. Nagyjából lehet látni, hogy mekkora lesz...
-
Nathan Boggs
senior tag
Nálam is most inkább a Star Citizen nem válaszol Windows hibaüzenet van...
Éppen most jutottam el odáig, hogy egy Connie liftjét lehívtam, ameddig a tulaj fegyverért ment be az állomásra, erre amikor leért a lift, kidobott.... AAARGHHHH
[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
Engem most gyakrabban beenged mint eddig. Viszont az asztalra fagyok ki 1-2 perc után most majdnem mindig és nem hibaüzenettel. Másnál is ez a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Szőrös #36006 üzenetére
És főleg a Delta szintjén lesznek még versenyzők. Feltehetően még idén jönni fog a Skirmisher, ami a Reliant katonai változata, illetve még megjelenés előtt meg fogja kapni a többi gyártó is a maga kezdő-hajóit. RSI, Consolidated, Origin és MISC/Xi'An ugye kipipálva. Aegis, Anvil és Drake szinte biztos, azoknak már a leírásai is megvannak. Esperia, Crusader, Kruger nem hiszem, de lehetséges. Esperia ugye idegen hajók átalakításával foglalkozik, esetleg csinálhatnak valami nagyon kicsi Banu vagy Tevarin hajót és akkor két legyet egy csapásra, ahogy a Reliant-nál is. Crusader utasszállítással tolja, egy kisebb űrtaxi vagy űrbusz esetleg bejátszhat. Kruger ugye eleve SnubFighter-eket meg fegyverzetet gyárt, szóval a lehetőség benne van. Egy szteroidozott Achimedes ugróhajtóművel sokak álma lenne... Banu, Tevarin, Vanduul - önállóként kizárt.
Ezzel kapcsolatban olvastam, hogy például a Reliant már úgynevezett tier2-es kezdőhajó. Ez azt jelenti, hogy akik megjelenés után fognak starCitizen-t venni, azok számára lesz olcsóbb és drágább csomag és annak függvényében tudnak majd a különböző kezdőhajók közül választani maguknak. Emiatt gondolom, hogy mindenképp meg fogják csinálni az összes gyártónak a kezdőket. Kell a választék
(#36007) nowan: Deltával az a nagy baj, hogy egy bug miatt nincsen pajzsa, így a harci tapasztalatok nem pontosak, mert pajzs nélkül, szerkezetileg tényleg papír az egész széria.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Szőrös
veterán
Delta nagyon papír viszont cserébe elég fürge, perpill fegyverzetben is jobb mint a Gladius ( a szárnyon lévő rakéta indító konzolt le lehet szedni és a helyére mást feltenni - bár ez állítólag bug - így 5 "puska" is lehet rajta ).
A Gladius meg jól bírja a strapát.
Játék stílus kérdése igazából szerintem. A Delta inkább gyors rajtaütésekre jó ( üss és fuss ), a Gladius pedig hosszabb időtartamú közelharcra.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
veterán
válasz bladex73 #35998 üzenetére
de olvasztás előtt kiírja neked hogy mennyit fogsz visszakapni Nem meglepetés ez. Az omega-k esetében annyit kapsz vissza, amennyit ráköltöttél a hajóra extrán (tehát az omega feletti árat). Ezért lett az egyik omegámból a taurus, a másikból a herald, míg az eredeti pledge-emet beolvasztottam, mivel már nem volt értéke az alpha-nak.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
laci_8519
tag
válasz PhilBrick #35991 üzenetére
Csodát nem , de annyit azért reméltem, hogy végre el jutok a hajómig, de ez most sem jött össze.
Ugyan azt csinálja mint korábban. Ez a patch kb. annyit ért mint halottnak a csók. Legalábbis nálam nem hozott előre lépést. Szerintem itt nekünk a nagy ping miatt is vannak problémák. Egyszerűen elveszti a kapcsolatot a szerverrel és azért fagy ki mindig különböző hibákkal. Akik közelebb laknak a szerverközponthoz azoknál is vannak fagyások, de nem annyi mint nálunk. Ha ez így van akkor egy ideig nem fogunk játszani a 2.0-val. Jó lenne ha EU szerverek is lennének majd idővel. -
duvi
nagyúr
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz bladex73 #35998 üzenetére
FAQ-ban is benne van :
"Figyelem! AMD-s kuponból kapott AMD Mustangot nem lehet beolvasztani!
(Amennyiben upgradeled valamire, úgy csak az upgrade árát kapod vissza!)"(#36000) outsidernpc: Ha a RED mindenképpen marad, akkor valami érdekesebb kezdőt. De hogy mókásabb legyen, előbb behúznék egy P72-est az LTI miatt és azt upgrade-elném. Ha a RED nem kőbevésett, akkor azt váltanám Freelancer-re. A +20$-ba belefér a DUR, a MiS és a Max is.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest