-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én úgy tudom, hogy fizetési mód váltáskor (amikor átállsz paypal-ra), akkor a Spotify (valahogy) ellenőrzi, hogy a paypal account-hoz van-e regisztrálva olyan kártya, aminek a "nemzetisége" megegyezik az előfizetés "nemzetiségével". Ugyanakkor tényleges fizetéshez nem muszáj ezt a kártyát használni, lehet másikat is, vagy akár paypal egyenlegből is lehet fizetni. (Nekem fizetéshez nem fogadott el a Spotify olyan PayPal account-ot, amihez nem volt kártya regisztrálva. Viszont elfogadta ugyanezt az account-ot, amikor beregisztráltam hozzá egy olyan kártyát, ami nem alkalmas rendszeres fizetésre.)
Fentiek alapján érdemes lehet még akkor átállni paypal-ra, amikor még érvényes a magyar kártya.
Megjegyzések:
1. Lehet, hogy fentiek már nem érvényesek (pár éve volt).
2. Revolutnál állítólag lehet gyártani virtuális bankkártyát, ami a szerződő állampolgársága szerinti lesz, és ez használható Spotify előfizetéshez is.
3. Valahol azt olvastam, hogy a bankkártya "nemzetiség" figyelés nem a Spotify megkötése, hanem a Spotify-jal szerződésben álló lemezkiadóké. (Csak hogy ne ezért is a Spotify-t szidjuk.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- PayPal
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gyúrósok ide!
- Konteó topic
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest