-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
unravel #4898 üzenetére
meg nem sokat hasznaltam, nincs ra nagyon idom.
nem mondtam, h nem fogok szetnezni rajta, csak gondoltam, hatha masnak van tippje/tapasztalata, h ez a platform megfelelo-e erre, vagy esetleg van jobb.egyeb, hasznos epito javaslat, vagy kinyilatkoztatas, mint pl az EQ-s?
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
unravel
őstag
Illetve Electro, Dance, EDM, House, remixek es hasonlo elektronikus mufajok kedveloinek mit javasolnatok, Spotit, vagy mas zenei alkalmazast? - erre meg esetleg tudtok valamit irni?
........
40 millió zenéből nem találsz elektrót, edm-et, remixet?
Szerinted a Spotify topikban mit fognak ajánlani ? Deezert?¯\_(ツ)_/¯
-
unravel
őstag
Az már régen rossz ha hangszínszabályzóra van szükség.
¯\_(ツ)_/¯
-
Yeffy
veterán
pontosan!
de amugy lenne opcio masik zenelejatszo, viszont nem csak az EQ preset szamit, hanem a gain is jo lenne, amit szinten aktivan hasznalok a zenelejatszomban.akkor marad a Spoty felfedezesre, aztan meg beszerzem a nekem tetszo zeneket.
Illetve Electro, Dance, EDM, House, remixek es hasonlo elektronikus mufajok kedveloinek mit javasolnatok, Spotit, vagy mas zenei alkalmazast? - erre meg esetleg tudtok valamit irni?
-
patex1983
őstag
Poweramp alá nem tudod importálni a Spotify zenéit, mivel azok kódolt fájlban vannak, csak a Spotify képes lejátszani azokat.
Ha eq-val akarod állítani a Spotify alatt a hangszínt, akkor egy eq-alkalmazást kell letöltenened, ami rendszer szinte képes hangszín állításra....de szerintem felesleges.X
-
Yeffy
veterán
Udv mindenkinek,
forumtars javaslatara felteszem itt is a kerdesemet.
Valaki esetleg tud otletet, hozzaszolast?
Illetve Electro, Dance, EDM, House, remixek es hasonlo elektronikus mufajok kedveloinek mit javasolnatok, Spotit, vagy mas zenei alkalamzast? Csak par napja kezdtem el ezt hasznalni, meg uj vagyok.
-
borges7
aktív tag
Halihó, van valakinek mai magyar popzenei playlistje, főleg a rockzene felől, de jöhet bármi, majd szelektálok. Mostanában próbálom követni valamennyire ezeket, és mindig találok tök jó zenéket, amit még nem hallottam, de sokat nem is ismerek. Mondok pár nevet, amik tetszettek: Carson Coma, A kutya vacsorája, Middlemist Red, Nunki Bay Starship.
-
jupp008
senior tag
válasz
FoxiestFox #4883 üzenetére
Ebben mondjuk egyetértek, én is szeretek új tartalmakat hallgatni, felfedezni és szerintem is sok a visszatérő már játszott esetleg bekedvencezett előadó-dal.
-
Nekem pont az a bajom egy ideje a Spotival, hogy semmi értelmeset nem ajánl.
A Discover weekly kb olyan szinten alja, hogy ha egy számot találok benne, ami tetszik, már jó hét volt.
Ha adott szám alapján indítok rádiót, szintén 90% olyan track jön, ami már valamelyik listámon rajta van, vagy pedig fostos.
Nem ártana javítani ezen az algoritmuson...
Mókás, de a Last.fm (ami elvileg szintén a Spoti tulajdona már), normálisabb ajánlásokkal dolgozik, ha megnyitom az adott eladót, mellette láttam már többször is olyan ajánlást, aminek a létezéséről sem tudtam, és nagyon jó volt. -
jupp008
senior tag
Spotin sokal egyszerűbben találtam meg bármit, és számomra természetesebb is a kezelése. Mellesleg tartalmilag nem ugyanaz a kettő. Spotin az általam keresett hallgatott kategóriában sokkal több dolog van és könnyebben is vitt tovább hasonló tartalmakra. YT -on nem volt meg ez a folytonosság.
-
qqzs
őstag
az nem vilagos meg hogy ott csak azok a zenek vannak amirol van video is vagy ott is van x millio mint a spotin?
Eladó: GTS450
-
Próbálkoztam én is vele, mondván, hogy akkor elég a YT prémiumot fizetni, Spotify-t nem kell. Nos, a baj az volt, hogy olyan szinten szívta a mobil akkuját (ha le voltak töltve a zenék akkor is, valamint ha a képet kikapcsoltam és csak a zene ment), hogy elég gyorsan le is tettem az eredeti tervemről.
-
qqzs
őstag
kacsingatok youtube premiumra amiben yt music is van ami a play music ha jol tudom. valaki ment at spotirol?
Eladó: GTS450
-
whbear
senior tag
Sziasztok!
4 eszközön használom az androidos appot. Ebből egyen nincs szükség EQ-ra. A másik 3 esetében az utolsó 2 frissítés óta az equalizer track váltás után nem csinál semmit annak ellenére, hogy be van kapcsolva. Egy EQ ki majd bekapcsolás után ismét aktív lesz. Elég macerás minden szám után ezt eljátszani. Újratelepítés nem oldotta meg. Régebbi verzió visszatelepítése esetén jól működik. Másnál is előfordul ez a probléma?Arch Linux, openSUSE, Network Radios, VoIP, HAM
-
Male
nagyúr
Köszi! Komoly jelszó van (KeePass generálja mindig
), de lecserélem akkor, aztán újra belépősdi (legalább kipróbálom, hogy az erősítőn kell-e valamit csinálnom ehhez, vagy megoldja, mert a mostani jelszót úgy emlékszem, nem kellett bepötyögnöm rajta
)
Disney filmzenéket nem igazán
...törökül meg talán 20 éve hallgattam utoljára zenét, a szomszédnak hála ( ...amikor a táska telefonok mentek, mert az volt neki
szerencsére pár hónap után elköltözött, így nem boldogított tovább esténként ezzel a zenével
).
-
1. Az óvatosság sosem árt: web-es felületen jelszót kell változtatni (valami nem triviálisra) és utána kijelentkeztetés mindenhonnan. (Ezzel általában meg lehet szabadulni a potyázóktól, ha vannak.)
2. Ennek a Begüm Güncelernek összesen két számát sikerült felfedeznem a Spotify-on. De kétségkívül újak.
(Frozen filmzene adaptációk.)
3. Én úgy tapasztaltam, hogy az email-ben mindig a Release Radar (Zeneradar) első egy vagy két számát küldik el. A listán pedig nem csak a ténylegesen kedvenc előadók szerepelnek, hanem ismeretlenek is, amikről a Spotify úgy véli, hogy a hallgatási szokásaid alapján tetszenének neked. Gyakran hallgatsz Disney filmzenéket törökül?
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Male
nagyúr
Ma kaptam a szokásos e-mailt tőlük, de ezzel: "Megérkezett a Zeneradar: kedvenc előadóid, például Begüm Günceler legújabb számai egy személyre szabott műsorlistán, amelyet minden pénteken frissítünk a kedvedért. "
Namost ez a Begün akármi nem tudom mi, az életben nem hallgattam... kell aggódnom a fiókom miatt, esetleg más is használja?(Ja, sima, egyéni prémium csomagom van.)
[ Szerkesztve ]
-
Az én tippem az, hogy feltört családi csomagokba csempésznek be új tagokat. A "garanciával" kitétel szokásosan azt jelenti, hogy lebukás esetén az adott account-ot egy másik családi csomagba csempészik be. (Lehet hasonló hirdetéseket találni ebay-en, amazonon, spotify.xx domain-eken, stb.) Természetesen nem lehet kizárni, hogy a hardveraprós eladónak sikerült egy különösen előnyös viszonteladói szerződést kötnie a Spotify AB-vel...
----
1. Előfizetést módosítani csak a web-es felületen lehet.
2. Tudtommal és-t. A közös lakcím mindig is feltétel volt, újabban családi csomagnál erre rá is szokott kérdezi az alkalmazás.
3. Minden Spotify felhasználónak saját accountja van. Az elsődleges account (aki fizet), vonhat be még öt másik (létező) accountot a családi csomagba. Ilyen módon a két account elvileg függetlenül kapcsolódhat a google home-hoz.''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Rigormortiis
veterán
válasz
#20749568 #4866 üzenetére
Köszi, ez jó is lesz!
Annyi történt időközben, hogy egy jó 1000 számot átvittem már manuálisan (magyarul egyesével bepötyögtem a spotify-ba, ne röhögjetek!). Ha ráeresztem ezt a szolgáltatást, akkor nem fognak duplikálódnak ezek a zenék?
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
qqzs
őstag
Lehet regisztral egy ingyenes fiokot. Vegul is ez orok elofizetes es nem irja hogy reklammentes lenne :)
----
1. Hogy lehet upgradelni csaladi csomagra. Mert appban nem talalom.
2. A leirasban a csaladinal az "illetve rokon" es-t jelent vagy vagy-ot? Azaz pesten elo lanyom is lehet a csalad resze?
3. google home ilyenkor honnan tudja hogy ha felesegem masik szobaban mast akar hallgatni az o accountja szoljon?Eladó: GTS450
-
fledtamas
tag
Sziasztok!
Használja valaki a spotify-t coreelec-en?
Lenne hozzá pár kérdésem
Valamiért nem tudom a telefonnal összekapcsolni. Próbáltam több féle addont, de egyik se vált be. -
unravel
őstag
-
válasz
MikeWazowski #4859 üzenetére
Lehet, viszont rengeteg elégedett vevője van (több mint két hónapos a hirdetés). De amúgy nekem is gyanús...
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Rigormortiis
veterán
Valakinek van tapasztalata, hogy androidos okosorán (Galaxy Watch) hogyan szuperál a Spoti app? Ez lenne a fő indok a váltásra, hogy ne kelljen magammal hurcolnom a mobilt futáshoz.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
kmarci25
veterán
válasz
Rigormortiis #4862 üzenetére
Fordítva (spoti->deezer) működött valamelyik, de csak pár listát engedett az ingyenes verzió. Persze, ha ugyanaz a szám fenn volt a deezeren is. (Egy rövid időre kipróbáltam, hogy milyen, de nem jött be...)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
mobilizmo
addikt
válasz
Rigormortiis #4860 üzenetére
Próbáld ki valamelyiket.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Rigormortiis
veterán
Jól gondolom, hogy nincs olyan lehetőség vagy app, amin keresztül a Deezeres playlistjeimet, kedvenc számaimat az tudom vinni Spotira?
-
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Keem1
veterán
válasz
droti25 #4847 üzenetére
Ha az equalizert keresed, azt a lejátszó eszköz (pl. telefon) beállításai között keresd. A hangszín beállítása alapvetően az eszköztől függ, de persze vannak appok, amik API-szinten felülbírálnak bizonyos dolgokat (pl. a VLC is elég sok beállítást maga intéz). Ettől függetlenül ezt a telefon beállításai között keresd.
-
droti25
őstag
Sziasztok,
Tegnap fizettem elő a spotify prémium szolgáltatásra mert nagyon megtetszett.
Azonban azt észrevettem, hogy mondjuk egy poweramp appon hallgatva a zenéket jobb hangminőségben játsza le mint a spotify app.
Kérdésem az, hogy Spotifyn belül lehet e állítani hangszínt, basszust... Stb? Én sajnos nem találtam.Köszi előre is.
-
Osynho
addikt
Hello!
Segítsetek legyetek szívesek. Amlogic boxon, Coreelec alatt próbálom összehozni a spotify connect-et. Hónapok óta nem sikerül, egyes addonok felmennek, de nem működnek, más addonok nem is települtek, most végre ez feltelepült és másnak működik is. Persze nincs beállítások opció, így SSH-n szerencsétlenkedek, hogy belépjek a prémium accountomra. Azt viszont facebookkal használom, tehát nem tudom mik a belépéshez szükséges adatok. Illetve van egy korábbi accountom, amit nem használok, de ugyanarra az email címre van regisztrálva, mint ami a facebookomhoz is tartozik. Szóval az a kérdésem, hogy honnan tudhatom meg a belépési adataimat, hogy törölhetném a régi, nem használt profilomat?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Úgy hogy már két-három éve halgatgatom a a szolgáltatást -és a reklámjait- most kaptam egy emailt, hogy "juj a 3 hónapos prémnek nemsokára vége"
.
Ezzel kapcsolatban csak eszembe jutott: Ha lehallgatom a 3 hónap promó-prémet, akkor utána mennyiben változnak a prém reklámjai?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
DEJVID
őstag
Én is BT-n használom kocsiban, de sosem indul el magától.
-
mobilizmo
addikt
válasz
Zwodkassy #4839 üzenetére
Nekem is van spoti a telon is. Én mindig USB-n hallgatok egyébként zenét, de nagy néha valami miatt átvált BT-re, na ilyenkor nagy süketség van. Szóval én is úgy gondolom, hogy ez valami különös beállítás lesz, mert magától nem indul el.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
dotam
csendes tag
Szasztok. Segítséget kérnék. Előfizettem a családi csomagra. Csináltam másik fiókot, de vagy ő vagy én hallgatjuk. Mi lehet a probléma? Mindig megkérdezi melyik eszközön szeretném hallgatni.
-
kmarci25
veterán
válasz
Zwodkassy #4828 üzenetére
Ez valami automatikus indítás dolog lesz szerintem. Hosszú tapp a Spoti ikonra, Alkalmazásadatok, és itt az automatikus indítást tiltsd le. Az a tippem, hogy ha érzékeli a telefon, hogy csatlakoztatott médiaeszköz van, akkor automatikusan indítja a spotit, és ezzel a zenét. (Nekem folyamatosan be van kapcsolva a BT a telefonon, kocsiban automatikusan csatlakozik. Ha a spoti app-ot indítom, akkor kezdi el a lejátszást automatikusan, de "csak úgy" nem indul el, és ez igaz több BT eszközre is: hangfal, füles.)
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
-
válasz
WhiteWalker #4823 üzenetére
Köszi szépen a tippet, de már túl vagyok rajta. Ez csak a (ki)nézetre vonatkozik.
Egyenlőre töröltem a gyorsítótárat, és jelenleg megszűnt az automatikus lejátszás.
Persze ez csak pillanatnyi megoldás :-( -
válasz
Burt1793 #4824 üzenetére
Tehát videót nem nézhetek, saját zenét nem hallgathatok, Youtube-t nem használhatok ezután? Csak Spotify-t, mert ő így döntött?
És nem mindig én vezetem az autót, azt is tegyük hozzá, de én kezelem a zenét, hogy ne a páromnak kelljen vezetés közben ezzel foglalkoznia, vagy fordítva (mondjuk a gyereknek teszek be valamit).
Eddig csak az indult el, amit ÉN elindítottam. Most meg itt egy okos-kodó alkalmazás, ami helyettem dönt. Ez bosszant mindösszesen.
Ja, és most mondja a párom, hogy neki ezt csinálta már a fülesével is: automatikusan elindult a Spotify zene, pedig nem is kérte. Pfff[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz
Zwodkassy #4822 üzenetére
Ezt most nem értem teljesen. Milyen autó ez? (Lehet, hogy más a problémád, mint amire gondoltam...)
A kihangosítás működik attól függetlenül, hogy a média milyen forráson van. Ezen kívűl mit szeretnél még a telefonnal?
Én arra gondoltam, hogy - mivel a telefonodon a spoti az elsődleges lejátszó - az autó kérésére elindul az app és elkezdi a zenét. Autóba ülve a teló amúgy is magától csatlakozik, ha hívnak, kiteszi a hangot, a zenét meg vagy kikapcsolod az autóban, vagy átrakod másra és akkor nem kell elindíttatnia a spotifyt. Sztem ez így jó, életszerű/normális.[ Szerkesztve ]
-
válasz
Burt1793 #4821 üzenetére
Ááá, szóval innentől kezdve nem használhatom a telefonomat kocsival szabadon, igaz? Gyönyörű!
Évek óta ez az alap a kocsiban, mivel szinte csak a telefonhoz használom az autó rádiót. Nem csak Spotify létezik kocsi és telefonon között.
Nem rád vagyok mérges, hanem erre a ****-ra.
De, legyen átváltom másra, mondjuk rádióra. De amint vissza váltok, mert úgy döntöttem, és szükségem lenne rá, már indul is Spotify 😫😫😫[ Szerkesztve ]
-
Pár napja felraktam a telefonomra a Spotify-t. Azóta, ha belülök a kocsiba, ahogy becsatlakozott a telefon a kocsihoz Bluetooth-on, egyből elkezd zenélni 😫
Minek? Miért? A kutya nem kérte meg rá! De ő csinálja 😫
Kikapcsolható ez valahogy? -
Brett001
aktív tag
Ha már Alvin én is bátorkodom néhány playlistemet megosztani. Ebből is látszik, hogy sokféle zenét szeretek.
Elektronikus zene kedvelőknek:
Uplifting Trance:
[link]
Progressive/Psy Trance:
[link]
Deep House:
[link]Popzene:
Electro Pop/Future Pop/Synth-Pop:
[link]Nyugis zenék kedvelőinek:
Chillout/Lounge:
[link]
Chillstep/Chillbient:
[link]
Psychill/Psybient:
[link]
Ambient/Space ambient:
[link]Akusztikus zene rajongóknak:
Latin Music/Flamenco guitar/Spanish guitar:
[link]Nosztalgiázóknak pop-rock-disco a 70-es évekből:
[link]Jó szórakozást!
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Be van kapcsolva, hogy ha lejár a zene amit hallgatok akkor indítson valami hasonlót a program. Viszont a gyakorlatban ez nem működik mert néma marad a telefon. Mi lehet a hiba esetleg a megoldás?
-
válasz
Alvin_ti4200 #4812 üzenetére
Részemről megy a követés és le is töltöttem
-
Alvin_ti4200
félisten
BÚÉK! Rég jártam erre, de ismét van, miért
Publikussá tettem az év eleje óta dédelgetett kis projektemet 🎧 Elektronikus zene rajongók, szevasztok! 😎
[ Szerkesztve ]
-
unravel
őstag
válasz
WhiteWalker #4809 üzenetére
Erről szól a felfedezés. A rossz zenébe is bele kell hallgatni hogy meglegyen a jó, mint egy gyümölcs, hámozás után lesz fincsi.
¯\_(ツ)_/¯
-
Köszönöm a válaszokat, meghívó linkre kattintva, bejelentkezve átkerült simán.
Még egy dolog. szoktam hallgatni egy hetente megjelenő mixet : "A state of Trance". Na most hogy kell követnem, vagy bármi, hogy mindig szóljon a Spotify, ha lett új mix? Vagy legalább a kezdőlapon/böngészés részeén megjelenjen.
-
unravel
őstag
válasz
WhiteWalker #4802 üzenetére
(#4802) WhiteWalker : A Discover Weeklyben, a pénteki ujdonságokban és talán még a Daily Mixeknél van áthúzott karika.
(#4804) WhiteWalker : miért bonyolítod túl? ami nem tetszik azt továbblépteted
(hja hogy az érpoccon nincs távkapcs
)
(#4805) icecave : [link]
¯\_(ツ)_/¯
-
Sziasztok!
Van 2 spotify accom, egyiket az asszony használja. Ez benne van egy casládi csomagban, amibe már nem férnek többen. Így a másik accomat előfizettem szintén egy családiora, és szeretném oda áttenni.
Elég meghívnom, és átkerül, vagy le kell mondani a családit, amiben benne van és utána elfogadni az én kérésemet?
A legfontosabb, a legjátszási listái és főleg a "kedvencek" listája megmarad neki minden esetben? -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
#20749568 #4803 üzenetére
Én se , ezer éve vártam erre a lehetőségre .
Meg is lepődtem rajta , hogy van ilyen. Aztán most eltűnt.Annyi , hogy műsor listán belül lehet , törölni.
De ez meg tök béna , mivel azt amit hallgatsz és nem tetszik nem tudod , csak a következőket lehet.
Vissza kell léptetni kettőt , hogy amit hallgatsz az elé kerülj és akkor nyomni kell egy refresht a műsorlistára , ilyenkor megjelenik és a név előtt üres körbe bökni és ott van : -
WhiteWalker
nagyúr
Valamelyik nap belebotlottam egy opcióba.
Mégpedig egy idegen lejátszási listából ha nem tetszett egy szám , akkor volt olyan lehetőség , hogy "kiikszeljem". Egy "áthúzott karika" volt a zene cím mögött.
Nah most ezt nem találom , eltűnt volna ez az opció?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest