-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Na, egész gyorsan válaszolt a support a kevert lemez ügyében. Pár napja írtam nekik, és tegnap már jött is az email, hogy köszönik, megnézték, látják a problémát, továbbították a Content team-nek felülvizsgálatra. Persze hozzátették, hogy hetekbe is telhet, mire konkrét eredménye lesz, de már ez is valami. Majd beszámolok, ha előrelépés lesz az ügyben.
-
Win 10 Spotify alkalmazás. Egy ideje a szerzői oldalon a kép galériánál nem működnek az egérrel kattintható előző (<) és következő (>) ikonok, csak billentyűzettel lehet lépkedni. Ez másnál is így van? (Elég szarvashibának tűnik. Bár ez nem sokat jelent.)
[ Szerkesztve ]
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
Sziasztok,
Látom már apple watchról is tud streamelni a spotify. Esetleg azt is tudja,hogy az órára letöltöm az albumot és offline hallgatom?
-
-
Basszus ilyet még nem láttam... Ki jelentkeztem Spotifybol nem tudok vissza jelentkezni. Rá megyek hogy be lépés és ahova írom jelszót inaktív a bejentkezesi gomb
emailcim+jelszó párossal regeltem be, szóval se Facebook se google. Véletlenül webes felületen rá mentem, hogy mindenhonnan ki jelentkezzen.
Ráadás, jelszót sem tudok változtatni ugyan úgy inaktív az Edit profil alatt. Ez mi a túró?[ Szerkesztve ]
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
Mást nem találtam. Külön ilyen appot nem töltöttem le. Az az érdekes, hogy korábban nem volt ilyen probléma.
Most letöltöm újra a zenéimet aztán kiderül.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
-
Az miért lehet, hogy időnként eltűnnek a letöltéseim?
Folyamatos előfizető vagyok de többször észrevettem, hogy a letöltött albumok eltűnnek és töltsem le újra. Most is nézem és kb majdnem az összes komplett albumot újra le kell töltenem.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
válasz
patex1983 #5465 üzenetére
Jó hát nem szokás windows-t hetente telepíteni de én az elmúlt időben 2-3x raktam újra alkatrész csere miatt stb,aztán idegesítő mikor 6000 file-t tölt le újra...
Jah gondoltam,hogy random generálja az offline fileokat stb,csak így érdekes.
Azért thx az infó-t.[ Szerkesztve ]
-
-
spotify a C:-re telepítem az offline music mappa másik meghajtón van D:
De ha újrarakom windows-t mindig leakarja tölteni az összes számot újra miközben az offline mappa totál máshol van,lehet ezt valahogy syncelni? vagy nincs erre megoldás ?[ Szerkesztve ]
-
-
Zavart érzek az erőben. Kaptam egy emailt, hogy 3 hónap akcijósan 4.99 euró, de ha megnyitom az oldalt, ott már 9.99 euró ugyanez...A megkötés alapján jogosult lennék: "Offer not available to users who canceled Premium after Oct 17, 2020." (utoljára kb. fél éve fizettem elő, de régebben használtam már ingyenes ajánlatot) [link]
-
válasz
unravel #5454 üzenetére
Lehet sokat tőzsdézel...
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Gondolkodom hogyan kerülhetett az Időkapszulámba Zámbó Jimmy - Még nem veszíthetek .
¯\_(ツ)_/¯
-
válasz
#20749568 #5451 üzenetére
Nem csak neked, én viszont lehet ráugrasztom a supportot, mert részben ezért is fizettem elő.
Az algoritmusuk egész jó válogatásokat hozott össze nekem, más-más stílusokban.
Rengeteg új számot találtam így, vagy rég elfelejtett nagy kedvenceket.
Örülnék neki ha visszatérne"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Sziasztok
Új Spotify felhasználó vagyok. Kaptam 3 hónapot ingyen. Ha nagyobb csomagra akarok váltani Pl: családira akkor simán tudok feljebb lépni közben?
Előre is köszönöm||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
-
-
Most kaptam 1 mailt hogy "3 hónap most csak 4.99 EUR".
Régebben ez karácsony tájékán 1 EUR volt,
érdemes várni és lentebb megy ?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
válasz
#20749568 #5436 üzenetére
Igen, de nem ez a helyes sorrend! Nézd meg a discogs-os linket, és hasonlítsd össze a számok hosszait! Az 1. szám címe helyesen "Ho Bo Bo"(ha belehallgatsz azt is éneklik, rögtön az elején), tehát az a 13.-kal van felcserélve. A 2. a 12.-kel, és így tovább. Tehát mindkét adatbázis rossz tulajdonképpen. A 12. szám a "Na Kamel Ma"(ezt az egyet már hallottam régebben is, asszem azt jelenti, hogy "nem szeret" ), kb. a 19. mp-től hallani is, hogy ezt énekli a Mitzu.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Úgy néz ki helyreállt az értesítési szolgáltatás az e-maileket illetően. Közel két hónap után már két hete szokott formában jön az ajánló e-mail péntek estéként. A negatívum annyi ezzel kapcsolatban, hogy a support nem tudta megoldani, az ügyem gyakorlatilag lezárt. Most, hogy mitől jött helyre nem tudom, de a legutolsó applikáció frissítéssel tudom összefüggésbe hozni (Android) időrendileg, pedig elvileg szerintem nem kellene, hogy ennek köze legyen hozzá. Az értesítések fiók szinten, PC-n is állíthatók. A Chromecast funkciót viszont egyértelműen a frissítés hozta helyre.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
A Spotis zenehallgatásom kb 15%-a stream, a többi preload, offline.
Ezért fizetek. -
válasz
#20749568 #5427 üzenetére
Egy stream szolgáltatásnál a letöltés nem hiszem hogy nagyon cél lenne.
És ebben hatalmasat tévedsz
Szerinted a Spoti részéről az a cél, hogy letöltsd a zenét és utána offline hallgasd?Most írtam, hogy a natív alkalmazás sem működik tökéletesen.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
válasz
#20749568 #5425 üzenetére
Egy stream szolgáltatásnál a letöltés nem hiszem hogy nagyon cél lenne. Persze a lehetőség megvan, mert a felhasználók igénylik és lehetnek olyan helyzetek amikor szükség van rá. Mobilra valóban nincs optimalizálva, ezt már én is látom, de szerintem használható.
Még egy érdekes adalék és ez már a desktop appról szól. Én tavasz óta HO-ban dolgozom itthon céges notival, de céges vpn-t kell használnom. Bár természetesen nincs rendszer gazda jogom, de azért a desktop appot is lehet telepíteni. Itthon van egy hálózati lejátszóm, azon keresztül hallgatok zenét. A desktop app a vpn miatt nem találja az eszközök között a lejátszót, a webapp viszont vígan.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
válasz
Shokkolo #5422 üzenetére
Nem védeni akarom a Spoti-t. De látni kell, hogy van egy új tendencia app fronton. Manapság egy átlag júzer telefonján is annyi különböző app tud lenni, hogy az egyébként nevetségesen erős hardverű átlag telefonok is nehezen bírják. Közben meg jelentősen fejlődnek a browser-ek így adódik a lehetőség, hogy optimalizált web appokat használjunk. Nem tudom itt is erről van-e szó, de szerintem ez is egy lehetőség. Az én telómon 100-nál több telepített app van, de én is elkezdtem átállni. Eddig a Spoti-val még nem, de most azt is kipróbálom.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
Most szembesültem vele ( egy pc újratelepítése alatt, hogy Chrome alatt a Webplayer látványosan szebben szól, mint az asztali kliens - pedig ott rendkívüli minőségre van állítva a stream.
Van valami trükk amit most nem veszek észre ? -
Most frissült a Spotify app (android) és újra működik chromecast-al normálisan.
[ Szerkesztve ]
-
Lehetséges Androidon vagy böngészőből (a Pc alkalmazás nélkül) több számot kijelölni és átrakni egy másik playlistbe?
¯\_(ツ)_/¯
-
Üdv! Nálam is jelentkezett Galaxy Note 9-en, hogy a Spotify-t nem tudom Chromecast-re kiküldeni, mert azt írja az alkalmazásban, hogy Nincs telepítve a Spotify. Mármint hová? iOS-ről és egy másik androidos telefonról is működik ill. minden más streaming alkalmazás működik.
Kezd elmenni a kedvem a platformtól. Supportos utánajárás után sem sikerült az értesítések hiányának megoldása és most ez. Van Youtube Premium-om, azzal lenne Music is ...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Sziasztok! Mostanában egy elég idegesítő problémám van az alkalmazásommal, mégpedig hogy random megáll a zene felpercnekent de van hogy máskor meg 2-3 perc után... Nagyon idegörlő, főleg vezetés közben állandóan a telefonhoz nyulkálni nem éppen kifizetödő dolog 😅 valaki tudna erre egy épkézláb megoldást? Huawei p30 rol megy az app amúgy. Köszönöm előre is a segítséget!
-
válasz
cintula187 #5400 üzenetére
Na, akkor ezek szerint inkább CC issue, semmint Spotify (ahogy fentebb írtam, Spotify + MiBox / Samsung TV nem problémás).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Autós topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nintendo Switch 2
- iPad topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest