-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz Maxximus #4463 üzenetére
Nagyon tetszett a TIDAL Hifi és a Master minőség PC n is és mobilon is. Eszméletlen. Nagyon élveztem.
Minden alkalommal visszaváltott Normalra mikor mobilnetre léptem, így pont a lényegét veszti el. És nekem így nem ér ötszörannyi ftot.A Spotify népszerűbb. Több online feature van hozzá. Kedvenceim a swarm.fm, smarterplaylists, meg egy csomó app Spotify támogatott.
¯\_(ツ)_/¯
-
veterán
válasz Maxximus #4353 üzenetére
Hát engem ez a spoti nem fogott meg. Persze kényelmes volt, hogy ha egy zenét meg akartam hallgatni csak rákerestem, de fönt van az youtube-on is. Nekem nem ér meg havi 5 eurót. A netflix még ennél is több. Amazon prime-om van de az csak 3€ az első 6 hónapban és kapok cuccokat a gta online-ban is, annyit még megér, de a 6 eurós teljes árat már nem.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
whbear
senior tag
válasz Maxximus #1443 üzenetére
Ennek csak audio kimenete van, 3.5mm jack és egyben optikai toslink. A beépített DAC is jó benne, de az optikai kimenet miatt bármit rá lehet kötni. Ez dedikált streamet kap, nem ugyanazt mint ami megy a normál kliensbe. Pl. Tidal Hi-Fi az megy vele.
Arch Linux, openSUSE, Network Radios, VoIP, HAM
-
unravel
őstag
válasz Maxximus #1374 üzenetére
Én az SD Maid-del pusztítottam el rendszeresen a Spotify gyorsítótárat és nem értettem, hogy miért lassul az app.
Amióta a kivételekhez adtam a kedvenc zenehallgató alkalmazásunkat a takarítóprogramban, azóta jóval hamarabb elindulnak a zenék amikre rábökök. És a Local Filesból szedett dalok sem állnak le félbe, az nagyon idegesítő volt.¯\_(ツ)_/¯
-
zack
nagyúr
válasz Maxximus #1275 üzenetére
Akkor a kilépős hiba maradt? Jaj. Akkor még várok egy kicsit.
"igaz nem V6 csak 180 ló"
Hangban nem, de fogyasztásban biztos jobb. Amióta bejött a hideg 13,5L átlagom van városban.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
whbear
senior tag
válasz Maxximus #1187 üzenetére
Ezt találtam :
Spotify can be installed on as many devices as you like. And up to 3,333 songs can be synced for offline listening on up to three devices at a time. However, you can only stream music on one device at a time. If you begin playback on another device, the playback on your current device will be paused.
Tehát felteheted bármennyire, de csak 3 tölthet le offline hallgatásra és egy időben csak 1 streamelhet.Arch Linux, openSUSE, Network Radios, VoIP, HAM
-
zack
nagyúr
-
zack
nagyúr
válasz Maxximus #1113 üzenetére
Oké, de elég zavaró így beszélni. Menetzaj + a zene...
Vicces, de lemondom a 2 napja előfizetett szolgáltatást (családi prémium), lexarom, hogy bukok 1 hónapot, de ez így használhatatlan. Megyek vissza Tidal HiFi-re, ott patent minden.[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Drenadar
veterán
válasz Maxximus #1078 üzenetére
Az eszközszám senkit sem érdekel. 3 account tud egyszerre zenét hallgatni. Ha 4en vagytok, és nem ugyanazt hallgatnátok, akkor az +1 előfizetés.
Nem kell emiatt felháborodni, örülni kell, hogy egy családi +1 sima előfizetésből megúszod, és nem 4 előfizetést kell fizetni.De tudom, itt magyar elvekről van szó és nem logikáról és belátásról
Én megpróbáltam...(#1080) Aweriot : Én egy accal 2 eszközt használok, és köszönik szépen jól vannak, letölteni is tudnak, mindent, csak zenét hallgatni nem tudnak szimultán.
Persze mindkettőt én használom.[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
válasz Maxximus #1076 üzenetére
Az offline mód max 30 napig érhető el egyhuzamban. Addig az előfizetés lemondása után használhatod, míg offline vagy. Azaz, ha kézzel átrakod magad offline-ba a beállításokban. Ha letöltötted, de attól még online van a spoti, ugyan a letöltött adatot használná, de ahogy érzékeli, hogy kihúzták alóla az előfizut, törli is ezt a feature-t.
[link] itt írják is:
"Megjegyzés: Az offline zenék beállításai elvesznek, ha több mint 30 napig nem csatlakozol az internethez."[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest