-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
A telefon ez esetben mindegy, mivel a stream a CC-re közvetlenül jön. Ez olyan, mintha azt mondanám, menj el a Damjanich utca 12-be, de nem én adom neked az instrukciókat (csak a feladatot), oda te magad találsz el.
Érdemes a Google Home appon keresztül újrakonfigolni a CC-t, hátha csak átmeneti dadogásról van szó.Nálam simán meg a Cast, Spotival is.
[ Szerkesztve ]
-
-B-
senior tag
Úgy tudtam megoldani, hogy a Google home app-ban van egy olyan lehetőség, hogy "hangfalcsoport hozzáadása". Itt kiválasztottam a chromecast-ot és ez megjelenik a Spotify app-ban is.
Egyébként a play áruházban is olvastam egy panaszt erre a hibára. Az viszont érdekes, hogy nálad megy, párodnál meg nem ugyanazzal a verziójú Spotify-al.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
Mást nem találtam. Külön ilyen appot nem töltöttem le. Az az érdekes, hogy korábban nem volt ilyen probléma.
Most letöltöm újra a zenéimet aztán kiderül.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
jegenye77
addikt
Biztos igazad van, én nem értek hozzá.
Próbáltam már minden ilyen app ot kilőni, hogy ne törölje.
Az érdekes az, hogy a Tidal t nem pucolja le csak a spotify t
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
RandomName
senior tag
Ok. Kipróbáljuk, de vannak még bajok. Ezt most vettem észre:
A felső streamet hallgatom amire az van írva, hogy lejátszás. Tehát az fut. De alul a lejátszási sáv azt mutatja amit az alkalmazás indításakor először indítottam. A lejátszási sávban lévő play gombra nem reagál, ugyanúgy ahogy a bt füles play gombjára sem. Ha a zöld "Lejátszásra" kattintok akkor a futó stream torpan kb 0.3mp-t, majd folytatja.
A hangerő megy fülesen, és a telefonon is, csak a play nem.
Egyre gyanúsabb, hogy nem a füles a baj.Elvben az appot beraktam a soha el nem alvó alkalmazások közé, hogy háttérben is kapjon erőforrást, de semmi nem változott. (Az első gyanúm az volt, hogy az android bealtatja, és az a baj)
[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
RandomName
senior tag
Beállitások-> Alkalmazások -> Spotify minden adatát töröltem. Reboot. Csinálja. Megint töröltem, alkalmazás eltávolít, reboot, újrarak, bejelentkez....
Elvben jó. 40 percet hallgattam a Lenovo HD 200 fülesemen. Utána melóban váltottam a JBL E25BT-re. Működött. Csinálja. Egyszer áll a stream. Ok, nagy levegő, akkor ezt így engedjük el, nem nyúltam semmihez, pont élethelyzetben vagyok, pörgetem a GDP-t, akkor most nem lesz mellé podcast hallgatás.
De. Lett. Valami miatt kikapcsolt a kb 70% töltöttségű JBL füles, és random elkezdte a Spotify folytani a félbehagyott podcast-et, a telefon hangszórón. Lehúzom a legördülőt, nyomok hogy pause legyen, semmi. Ki kellett swipe-olni, hogy elhallgasson. Eltelik kb 10 perc, és újrakezdi. Az app már ki van lőve, és nem is indult újra, nincs mit elhúzni, hogy hallgasson el. Így rendesen meló közben amikor a GDP-t kell pörgetni a lehalkítás volt az egyetlen opció.
Ok. Még egy nagy levegő, akkor váltsunk telefont. Hàtha. És ezt a Lenovo-val.
Nem. Hallgattam kb 1.5 óra zenét, semmi nem volt a Samsung Music-al, majd a Spotify ha ezen is ha előtte x ideig hallgattad, 10 percnél leállt, újra, újra, és újra.
És az sem érdekli, hogy fel van oldva a telefon, rajta van a képernyőzár.... 10 perc után pause, és szerintem már nem bt füles hülyülés, mert a legördülőből sem fogadta el az utasítást."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
RandomName
senior tag
A jelszócsere szerintem nem megoldás az elcserélt indexképre. Vagy van valami extra ami ezzel jár?
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Keem1
veterán
Na hát az van srácok, hogy lehet én bénáztam
Reggel elindultam dolgomra, PC-n pause, majd a kocsiban a Google Maps indításával rögtön indult a zene, ott ahol a gépen abba hagytam.
Úgyhogy élek a gyanúperrel és azt feltételezem, hogy PC-n visszanavigáltam vagy valami más gesztussal jeleztem a Spotinak hogy "nótavégestopkapcsojjaki".Szóval sorry a bénázásért, működik
-
la_cc
addikt
Feltünne, ha más is használá, mert kb. állandóan szól nálam valami és egyszere csak 1 helyen mehet az acc...
Ez inkább maguknak a zenéknek a rossz címkézése miatt lehet, nem? Minden hasonlóra ráhúzzák, hogy az trance (is).
Igen, én is erre tippeltem. Ízlés buborékba zárt a spoti.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
törölt tag
Vigyázz a Paypallal – Kiszámoló – egy blog a pénzügyekről
Figyelj mindig a bankod váltson árfolyamot, ne a PayPal!
#6208 pethYeti
Nekem anélkül is sok volt már a Spotify rovásán. Csak egy szög volt a 2014-es prémium fiókom koporsójába, amikor Rogan pofáját tukmálták a főoldalon podcast ajánlóban, amit ugye nem lehet kikapcsolni. (Most magyarázkodnak miatta, hogy ők nem tehetnek róla mit beszél, ők nem kiadó csak egy platform. Ami rossz érv, mert 100 millió dollárt fizettek neki, hogy exkluzívan náluk fossa a szót, akkor botrány esetén ne magyarázzák nincs közük hozzá.)
Annyira a lossless se érdekel, viszont ha nagy harangszóval beharangozták egy éve, akkor az megint elvi kérdés. Most megint százmilliókat költenek reklámokra, közben alap dolgok nincsenek rendben az appban, vagy nincs olyan feature ami máshol van pl. videóklippek, jobb library kezelés, saját zene feltöltés, okoslisták, szebb dalszöveg stb.Ha pedig úgy nézem a Spotify mindent megtesz akár a zene rovására a profit miatt és szarrágó cég lett, akkor én is fillérbaszó leszek és mivel ők 5 eurót (1800 Ft) kérnek egyéniben, viszont a Tidal, Deezer, Apple Music 1500 forintot. Családinál még jobban kijön már havi 500 Ft különbség és máshol kevesebb a használati feltétel megkötés. Vagy akinek YouTube Music tetszik, akkor videókra is kap reklámmentességet.
A többi szolgáltatásnak is megvan a saját hibája Tidal, Deezer, Apple Music, Amazon Music, YouTube Music mindegyikről lehetne sokat írni, de akkor ha azokkal a hibákkal inkább együtt tudok élni és még olcsóbb is, akkor miért ragaszkodjak a Spotify-hoz, csak azért mert ők voltak az első nagy streaming cég? (kár a Rdio bukásáért) Szóval Spotify, kár érte kiváló ügynök volt.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
A böngészőben sajnos egyfajta (közepes) hangminőség van, hiányoznak a beállítási lehetőségek, és a szerkesztési lehetőségek is korlátozottak (pl. nincs csoportos kiválasztás, vagy nem jöttem rá hogyan kell). Nekem hibáival együtt is jobban bejön az app.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
-
kesztió
aktív tag
Hoppá, ez lehetett a baj?
Connect not working?
Restart the Spotify app.Restart your speaker, Smart display, etc.
Restart the device running the Spotify app.
Make sure your Spotify app is up-to-date.
Make sure all devices’ software is up-to-date.
Try connecting devices to the same WiFi.
Restart your WiFi or try a different WiFi network.
[Android TV] Allow Spotify to display over other apps. Go to TV Settings > Apps > Special app access > Display over other apps.
Még nem teljesen 100%, hogy megoldódott, holnap még tesztelni fogom, de hirtelen életre kelt a cucc, eddig max. 10 mp volt a kapcsolódási idő, standby-ból.Bug és debug fia vagyok én
-
kesztió
aktív tag
A Chromecast eszköznél választhatsz a két fajta castelési mód között: Van a hagyományos castelés (Google Cast), aminél sok felhasználó jelezte, hogy gáz, néha percekig kapcsolódik (nálam is), és a Spotify Connect, ami nekem mostmár működik, de csak akkor, ha engedélyezem, hogy a Spotify alkalmazás az aktív alkalmazás fölé tudja kirajzolni a lejátszóablakot.
Nálad akkor melyik van?
[ Szerkesztve ]
Bug és debug fia vagyok én
-
kesztió
aktív tag
Márpedig, ha így van (ez a Spotify connect), neked esélyed sincs kapcsolódni, ha a Spotify-nak nincs beállítva, hogy a többi ablak fölé rajzolhat. Hacsak nem oldod meg valahogy, hogy állandóan az előtérben fusson a Spotify a Chromecast-en.
Vagy, valami furcsa van nálam, ami nálad nincs.Bug és debug fia vagyok én
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest