-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Harbinger85
aktív tag
válasz patex1983 #6713 üzenetére
Igen, én is hasonló mixelt listákat hoztam létre relax, elalvás, a Kedvencekbe meg van minden Queen, John Williams, Junkie XL, Frank Sinatra, Vangelis. Az utóbbi időben viszont nem nagyon kreáltam új listákat, mert zenét többnyire útközben buszon -munkába menet - hallgattam.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz patex1983 #6656 üzenetére
Ha lefedi az igényeid a tidal, akkor nem kérdés.
Én a béna ui (keresés, és főleg ajánló rendszer -hiánya) miatt nem megyek vissza. Nejem meg a podcastokat hiányolja.
Egyébként zenefüggő, hogy mi hogyan szól. Alapvetően jobb a lossless (az mqa viszont zsákutca, ki is vezetik), de mégis a felrakott album masteringje a mérvadó. Van olyan hires felvételem, ami minimálisan szól jobban, mint a spotty verzió. Meg van olyan is, ami mérföldekkel."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
válasz patex1983 #6218 üzenetére
az sem sokkal egyszerübb ha több 100 zene között kell keresgélni, hogy állandoan skippeltetni kell a számot ha épp akkor nem azt akarod hallgatni amit ő játszik, meg ami zavar, hogy hiába állitom be a véletlen lejátszást , akkor is többször is ugyan azt lejátsza és van amit meg egyszuer sem
-
válasz patex1983 #5892 üzenetére
az oké, de azt nem lehet , hogy a lejátszási listám csak ilyen listák gyujteménye legyen és azok között váltogatna és nem nekem kellene egyesével beletennem a listámba a számokat ?
Az ugy nagyon idöigényes és macerás.
Miért nincs olyan, hogy lejátszási listához adás és mindegy hogy album vagy csak egy szám attól még ugyan ugy lejátszná véletlenszerüen . -
Elims
veterán
válasz patex1983 #5592 üzenetére
Gondolom,mert nincs telepítve az alkalmazás.
Szeretek az adott téma topikjában rákérdezni mindenek előtt,mert nem tudatlanok írnak vakon esetleg sejtve vmit.Twofatcat: Gondolkoztam már az apple music-on is.Még az ingyenes időt sem használtam ki,de nem tudom,hogy onnan esetleg le lehet e tölteni mp3-ba.+ebben a spotify-ban találtam egy nagyon jó listát.
Amit írtál nekem egy kicsit kínai. :-( Pedig jó megoldásnak tünhet ha elfogadható a minőségük a daloknak.Talán még 10e-t is megérne,de ha nem kell nekik így a pénz akkor ennyi. :-(
-
ates2
senior tag
válasz patex1983 #5465 üzenetére
Jó hát nem szokás windows-t hetente telepíteni de én az elmúlt időben 2-3x raktam újra alkatrész csere miatt stb,aztán idegesítő mikor 6000 file-t tölt le újra...
Jah gondoltam,hogy random generálja az offline fileokat stb,csak így érdekes.
Azért thx az infó-t.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Speeedfire
félisten
válasz patex1983 #2150 üzenetére
FB belépés van csak, jelszó nincs. Írtam nekik, erre írták, hogy kivizsgálják. Törlik a megrendelésem, meg ki is zárnak átmenetileg.
Ekkora suttyókat.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
domerator
veterán
válasz patex1983 #1955 üzenetére
Igen így van, bár lehetnél kevésbé kioktatóbb... picit félreérthető volt a kérdés.
Még csak annyi, hogy nagyon hosszú ideig nem lehet offline lenni, mert időnként az app ellenőrizni akarja az accountot online.
Nekem majdnem ezer zeneszám van letöltve offline hallgatáshoz, szóval nemcsak 150 a limit.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
BenQhunria
tag
válasz patex1983 #1955 üzenetére
Így van ,ahogy leírtad.
Gépen kiválasztom, telefonon csatlakozom a wifire "letöltöm" és az autóba akarom hallgatni, bluetooth keresztül csatlakozva.
Erre voltam kíváncsi , hogy használja a mobilnetet ilyenkor.
Iletve ez a diákkedvezmény érdekelne.Titkok nélkül nincs biztonság,biztonság nélkül nincs győzelem.
-
unravel
őstag
válasz patex1983 #1376 üzenetére
"Extreme minőségű stream-elés is szaggatás nélkül megy?"
Igen. A vodán valami miatt nem volt 3G nekem, de azon is ment az extrém, csak ott ugye korlát volt. A Hipernet sokkalsokkal gyorsabb és most korlátlan lett nekem a streaming."Ebben a csomagban van egyébként általános felhasználásra szánt mobilnet is, vagy ez most hogy működik?"
A MyMusic csomag csak a megadott streaming alkalmazások, a mymusic.telenor.hu oldalon található rádiók és a rádiók hivatalos weboldalán lévő lejátszók adatforgalmát tartalmazza. Majdnem mindegyik tarifacsomagban van már valamennyi mobilnet, ami használható bármi másra. A weboldalon lehet megnézni, hogy a felhasználási szokásaidhoz melyik passzol, melyik a legkedvezőbb.
Fontos hogy a Spotify Premium díja sincs benne a MyMusicban.Érdekesség hogy -ez már nagyon OFF- a voda kikapcsolta a mobilnetet amikor egyszer lefogyasztottam, utána mindig ügyeltem hogy ne legyen ilyen. A telenor viszont 32 kb/s -re lassít ha elfogy az adat, ami nagyon lassú de jobb mint a semmi. De ebben még nincs tapasztalatom, pláne hogy kaptam 7 nap mindenre kiterjedő, korlátlan internetet.
¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz patex1983 #1309 üzenetére
Ez engem is zavar. Főleg az, hogy hallgatod az offline zenéidet és 1-2 szám nem elérhető,(pedig azt is letöltötted és most újra töltené le, de ugye offline vagy) megáll a zene lejátszás, neked kell manuálisan tovább léptetni.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
unravel
őstag
válasz patex1983 #1303 üzenetére
mi ebben a bonyolult? ha frissül az adott lista és nincs hálózat, offline vagy, vagy nincs engedélyezve a letöltés mobilnettel akkor nem éred el a frissített lejátszási listát.
1 gb mobilnetem van. ezért sokmindent wifin szedek le. a 128 gb kártyán jól elfér.
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
zack
nagyúr
válasz patex1983 #1267 üzenetére
Jobb a Spotify felülete, és bár a Tidal sokat fejlődött a zenék mennyisége terén, ebben is jobb a Spotify.
A fülesemmel kijönne a Lossless és mp3 közötti különbség, de az esetek 90%-ban autóban hallgatom, és ott azért nem hallani annyira a különbséget, mert a V6-ot is hallgatom. Az se rossz muzsika.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Darko_addict
őstag
válasz patex1983 #1150 üzenetére
Igen, valami más volt. Írtam a Spotify fórumába is, de közben valahogy megoldódott. Bemásolom a linket, hátha valakinek lesz még hasonló és tanulhat belőle:
["Spotify desktop app lags/stutters while using Chrome, Firefox etc."]Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
Darko_addict
őstag
-
zack
nagyúr
válasz patex1983 #1130 üzenetére
Nem az első, csak váltottam közben Tidal-ra.
Ilyet még nem b@sztam. Most, hogy levették a Prémiumot, hirtelen jó lett. Elhalkul, telefon közben elnémul, és tudok számot is léptetni. Egyedül a telefon vége után van gond. Nem kapcsol vissza a zenére.
Értitek ezt?Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest