-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Sziasztok!
Gondoltam, adok egy esélyt ennek a cuccnak.. miután első hsz nincs, jövök noob kérdésekkel.
Rengeteg előadót hallgatok viszonylag rendszeresen (1000+), tehát nem igazán lenne célszerű egyenként megkeresni és követni őket.. mit tud ajánlani a program erre? Tud importálni és egyből bekövetni előadókat helyi fájlok, vagy pl lastfm import alapján? -
félisten
Köszik.
-
félisten
Az miért van, hogy kijelöltem, hogy D-re cache-eljen, de azóta is a C-re tolja? Kevés a hely az SSD-n, jó lenne, ha megértené, hogy nem azt kéne pöcögtetnie...
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Tegnap indítom a klienst, és elkezdett magától lejátszani valami kappanhangon énekelő fickót, ma pedig női párját.. ilyen tipikus mai hitvány popzenéket, amiket sosem hallgattam, sosem kerestem rájuk, és nem is érdekelnek. Ki lehet ez kapcsolni valahogy? Ha zenét készülök hallgatni, marhára érzékeny vagyok a hangulatra, és ez így beleszarik gyakorlatilag az egészbe rögtön az elején. Vagy indítsam úgy, hogy némítom a hangot egyből, számítva ezekre?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Ma ismét homizene fogadott hangosan az alkalmazás indításakor, miután múltkor már el lett rejtve egyszer.
Még mindig prém. Csudijó. -
félisten
Másnál is van olyan bug a desktop kliensben, hogy egyszer csak lockolja egy 29 másodperces sávként az alsó csúszkát, amivel a számokba lehetne tekerni? Újraindítás után megjavul, de nagyon gyakori, és elég tré.
-
félisten
-
félisten
válasz FoxiestFox #1135 üzenetére
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz Csavargoo8 #1295 üzenetére
Google Translate?
-
félisten
-
félisten
Hello srácok!
Van mód a "Daily Mix" - listák manuális frissítésére? Túl sokáig vannak beragadva, ráadásul tele vannak olyasmikkel, amiket már szénné hallgattam, én inkább a felfedezést preferálnám... -
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Az Androidos app az offline zenéket az sd-re menti, vagy beépített memóriára, ha maga az app sebesség miatt a beépítetten van?
-
félisten
-
félisten
válasz FoxiestFox #1622 üzenetére
Van egy screenshotod erről a menüről? Én nem találom. Vagy eleve pronál jelenik meg, aminél van lehetőség a letöltésre?
-
félisten
-
félisten
-
félisten
válasz FoxiestFox #1630 üzenetére
Hmmm, szerintem azért nincs, mert nálam az SD kártya adoptable storage-ként van formázva és csatolva a rendszerbe.
Megnéztem, a Spoti mappái ebben az adoptált, emulált meghajtóban vannak, szóval remélhetőleg fizikailag az SD-re fognak kerülni a fájlok.
Meglátjuk prémmel, remélhetőleg nemsokára. -
félisten
Nálam is rendben van, bár nem terhelem igazán meg a kicsi SD miatt (2-300 számnál több nincs letöltve).
LG Leon, szóval lowlow-end. -
félisten
-
félisten
válasz tjhooker464 #1733 üzenetére
E heti kaland néven is nézted?
Nálam a kliens angol (szándékosan), de a tartalma magyar. -
félisten
válasz Stauffenberg #1744 üzenetére
Kézenfekvő példa, hogy Logoutra írt cikk képein sem szeretik a PH logót. Egyszerűen semmi köze a lapcsaládhoz, attól, hogy itt jelent meg a cucc.
-
félisten
-
félisten
És az mitől van, hogy pár napja kéretlenül elindul a rendszerrel?
Nincs bekapcsolva az az opció, mégis. Illetve megnéztem msconfigban, ott sincs. Wtf. -
félisten
-
félisten
Nálam az albumborítók egy részét felejti el tök random.
-
félisten
-
félisten
-
félisten
Nektek bejelentkezik droidon?
-
félisten
-
félisten
Van remény, hogy a jövőben kiüssék a korlátot az offline zenékre vonatkozóan.
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest