Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
-
legenda
na, még csak most jutottam el odáig, hogy a t-mobile szolgáltatós telcsimen a jf5 firmware frissüljön jm2 verziósra - hát, valóban van gyorsulás, javulás és újítás bőven!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
keIdor
titán
Gyerekek ez a Nova játék marha jó!
FPS. Könnyű irányítani és szép gördülékenyen megy. Esetleg egy Desire tulaj is megnézhetné, kíváncsi vagyok mennyire használja a hardvert.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
GML
őstag
válasz ForRedGlory #7041 üzenetére
Nem Háandrás írta a cikket?
-
ForRedGlory
félisten
Na ezt érdemes megnézni:
Sajnos beleolvastam a szifon szakmaiba, és nem bírtam ki:
A cikk, érdemes megnézni az összehasonlító képeket...És a valóság (direkt kipróbáltam hogy milyen is igazából csalás nélkül a kijelző fényereje)
Ahogy a cikk legelső képe felett van: Kottázni lehet a különbséget
Ilyen cikkekre verik a nyálukat a kockák. Szerintem erre élveznek, de nem látnak el az orrukig, mekkora átverések az ilyen cikkek
Csak a legegyszerűbb példa: "valamiért" a szifonok vannak középen, amit a képből is lát az ember, hogy tökéletes látószögben van. Ezzel szemben a Galaxyt "valamiért" a szélére tették. Nem nagy látószög távolság van, de van. Fel is kurta az agyvizem rendesen, kár volt beleolvasni.[ Szerkesztve ]
-
Padam
aktív tag
MEGVAN A MEGOLDÁS A SIM UNLOCK NETWORK PIN-HEZ!!
Nekem 2.2 JPC volt fent rootolva, de sajnos nem segített rajta semmi kivéve ez:
1., Telefon kikapcsol.
2., sim kártyát és memória kártyát kivettem
3., A telefont indítsuk el Download módban (Hangerő le + home + bekapcsoló)
4., JM1 (http://www.megaupload.com/?d=7IJ03F3F PASS: samsung-firmwares.com ) és PIT 512 letöltése (http://www.multiupload.com/I5WICSBFJ1)
5., Odin3 1.3 futtatása
6., Fájlok megadása (PIT: s1_odin_20100512.pit, CSC: CSC_I9000OXAJM1.tar, PDA: CODE_I9000XXJM1_REV03_LOW_20100721_2206.tar, PHONE: MODEM_I9000XXJM1.tar)
7., START
8., Telefon újraindul, ha sikerült a frissítés, akkor az ODIN írja is, hogy PASS
9., Telefon kikapcsol
10., SIM kártya visszaés műxik!
Köszönet érte Colani!!!!! :taps2:
-
nagyúr
Na, kaptam e-mail-t, holnaptól átvehető a telefonom
Most keresek valami "első lépések leírást, amiben ilyen frissítés, meg lax fix, meg ilyenek vannak. Fentebb linkeltetek egyet, meg is néztem, de annyi a kínai szöveg benne, hogy a driverek telepítéséig értem. Aztán mikor elkezdi ecsetelni, hogy másoljam valahova az update. zip-et meg ilyenekt, ott már kész voltam
Ha esetleg valaki segítene majd msn-en, vagy bármin, megköszönném, uténa törölhet, csak a kezdőlökés kell...Privátban megírom msn.t ha valaki megszánMindegy, 3 éve volt ilyenem az iPhone-al, ott is hamar belejöttem.
[ Szerkesztve ]
-
cousin333
addikt
Nekem meg keresni kell valami progit, amivel megbízhatóan tudok konvertálni, jó minőségben, emberi idő alatt. Tud valaki ilyet, amihez nem kell ezer csillió kodeket feltenni? A SUPER nem játszik, Handbrake valamiért fagyogat, Movie Maker meg lejátszhatatlan fájlokat csinált...
"We spared no expense"
-
Seshrak
csendes tag
Rootolta már valaki a kártyafüggő T-s telefonját? Mi a tapasztalat?
-
JJ hunter
aktív tag
válasz tariattila #7028 üzenetére
igazad van
nem kellett vna a sim kártyás cuccot beleírnom
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Dinamiq
tag
válasz bossvico #7009 üzenetére
Igen. Ennek mennie kell. Úgy tudom az USB max 0,5A-rel tölt. Nézd meg a töltődet. Valószínű 1A-os. A feszültség meg 5V. Ha nem így lenne, akkor a számítógépről sem lehetne tölteni. Gondolom nem valami kínai csoda az autórádiód. Ha egy pendrive-al megy, akkor ezzel is fog.
Egyébként van aki így használja a telefonját. (mondjuk az Desire, bár ebből a szempontból mindegy)
http://mobilarena.hu/tema/re_htc_desire_a_vagy_nem_titkos_targya/hsz_8367-8367.html
-
JJ hunter
aktív tag
válasz tariattila #7018 üzenetére
akkor a hozzászólásom visszavonva azt hittem, h pl Nálad a wifi-gond még a szűz telon jelentkezett
Viky85: bocsi, nem szóltam
-
Gengi
senior tag
válasz icecave #7010 üzenetére
Remek... "Örökké"ember megint okoskodik. Figyelj az száraz tény ,hogy az Apple-t valamiért jobban elárasztották játékokkal és itt "."
A gameloft hál istennek látott benne fantáziát és máris kidobta legjobb játékait. A ZXspectrumról még annyit. Galaxy S-hez jár egy Asphalt 5 és egy ilyen tök jó kis "Kart" játék.
A nyers erő tartalék ebben a készülékben megvan. John Carmack jelenleg a Rage Iphone portján dolgozik és ha az produkál 60 FPS-t ,akkor ez is fog...Ha a két készülék közt vacillálsz én ajánlani Galaxy S-t ajánlom. De a legtisztább mindig az ,hogyha bemégy egy GSM-be mondod ,hogy meg akarod nézni és megnyomkodod. Ugyanis ezeket a cuccokat élőben kell látni. Csak így tudsz igazi saját véleményt alkotni. Én több hónapig lesegettem a mobilarena-t. Majd ezt választottam (részben azért mert occsó volt ). A konkurens cucc magyarországi bevezetése még bizonytalan is! (Németeknél több hete várnak a megrendelők)
Irodai alkalmazások terén a Think Office van a készülékben. Az Excell alkalmazásnál nem akarok hazudni ,de egy cellába beraktam 900 karaktert és végignéztem a függvényeit. (Volt benne annyi mint a normál Excell-ben!)
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
nagyúr
Köszönöm a hozzászólásokat. Meg fogom venni a Galaxy-t magamnak kell kitapasztalnom, kipróbálnom. A topikban aktív leszek, úgyis írtátok páran, hogy szeretnétek hallani egy megrögzött iPhone-os véleményét
-
cousin333
addikt
válasz cousin333 #6988 üzenetére
GML jóvoltából pár videó felkerült a netre is, onnan gyorsabban és biztosabban lehet leszedni:
hd_dancehall
hd_jvc_essence_of_sweets
hd_lg_splendor_of_innervision.m4v
hd_pioneer_kuro_the_best_i.wmv 001 002 003 crc
hd_pioneer_the_kuro_experience.m4v
hd_samsung_led_color.m4v
hd_samsung_masters_of_time.wmv 001 002 crc
hd_samsung_sharpness.wmv
hd_pioneer_black_hole.wmv
hd_samsung_motion.wmv[ Szerkesztve ]
"We spared no expense"
-
Padam
aktív tag
na megvolt a Rootolás, az asd parancssorok, de sajnos a probléma továbbra is fennáll:
SIM NETWORK UNLOCK PIN
-
JJ hunter
aktív tag
Szia!
(nem szeretném semelyik boltot fikázni, vagy magasztosítani ) én az edigitalnál vettem függetlenül a telefont, igaz, h júli 1-jén, de nálam semmi olyan hiba nem jelentkezett, amit itt a fórumtársak felhoztak a friss, eredeti szoftos teloval kapcsolatban. Se wifi-kapcsolatos hiba, se net megosztás másik gépen hiba, se ez a sim kártyás hiba nem jött elő, és még az eredeti rom van rajta. Szerény véleményem szerint csak a megfelelő boltot kell választani, h ne legyen hibás a telo
-
cousin333
addikt
iPhone-t használtam már (nem saját), 3GS-t nem. Apple Store-t se ismerem annyira, az Androiddal meg csak most ismerkedem. Röviden a véleményem:
Szerintem nem alaptalan, amit az illető ír, az iPhone és a hozzá tartozó Store eléggé befutott már. Viszont: egyrészt nem szeretem a buta korlátozásokat (iTunes) és a zárt rendszert (Wave is ezért esett ki), másrészt az Android most még nem elég, hogy befogja az iOS-t, de rendkívül dinamikusan fejlődik. Nemrég volt valami cikk, hogy a részesedése egy év alatt 2%-ról 18%-ra emelkedett (a nagyságrend a lényeg). Szóval ez már lassan az a kritikus tömeg, amire egyre több fejlesztő haraphat rá.
Android mögött ott a Google, szóval pénz az van. Az App Inventor is érdekesnek tűnik (kb. házilag lehet alkalmazást barkácsolni), mert igaz ugyan, hogy a gagyi eléggé elburjánzik majd, de akár olyanok is írhatnak programot, akik értenek az adott területhez, de programozni nem tudnak.
Az üzemidő meg nem csak az oprendszertől függ. Meg pl. vehetsz hozzá pótakkut...
"We spared no expense"
-
bossvico
senior tag
Na ez kissé meredek, de a Desireből ne következtessünk a Galaxy S-re.
Nekem a GPS-el semmi gondom, már navigáltam vele, ott volt a nyil ahol a kocsi valójában, pl a kereszteződés közepén, direkt néztem, Sygic navival.
Játékokat jelenleg 4-5 nagy cég ír mobilra, Gameloft, Polarbit, Namco mittom én ki, ezek átírják a 2 éve még csak az iphonere létező softokat androidra, de vannak újak is. És folyamatosan vannak egyre jobbak, ebben van némi előnye az almának, de nem sok már.ZX spectrum? ez jó.
Készenléti idő, na az 2nap de volt aki 3-at is elért, ja és használta igen.
Az új firmmel még jobb az akkuidő.Ésakkor ugye már leírtam, hogy elgondolkoztam énis 3GS vételén, nade ha megnézed a kijelzőt, meg kötött vagy az ituneshez, meg nem tudsz egy fényképet átküldeni kékfogon a nokiás ismerősödnek, vagy a sonyericssonosnak, akkor én elgondolkodtam.
És jól döntöttem. Az office progit már írta előttem a kollega, azt nem is ecsetelem.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
nagyúr
válasz tariattila #7012 üzenetére
Én is így gondolom, ezt is mondtam, hogy a desire nem Galaxy. Egyébként már döntöttem, megveszem, kipróbálom, adok neki esélyt.
Akinek kell invisible shield, az szóljon, holnap rendelem (magamnak biztosan ). iPhone-omon is volt, és meg voltam elégedve. -
tariattila
veterán
köze nincs hozzá...és csak ugatja...
az, hogy mi volt desirén annak mi köze a galaxy s-hez? semmicsak egy példa mert sietek de kikívánkozik...
ThinkFree: teljes értékű office alkalmazás... szerkeszteni és létrehozni is tud...és még ezért visszaugrok: desire is lassan fölékerekedik azért a szifonnak a FroYoval szerintem...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Az iPhone-os topikban mondtam, hogy Galaxy S-re váltanék.
Egy válasz a hozzászólásomra: gyorsan hozzáteszem, nem fikázni akarom a hozzászólást, csak hogy nektek mi erről a véleményetek, így látom mindkét oldal érveit!"A Galaxy S egy nagyon jó vas (bár a GPS-e nem a legjobb), de ami miatt problémáid lesznek ott, az az Android és főleg a rá megtalálható szoftverek.
Vedd elő iPhone-ra az 1,5-2 éves alkalmazásaidat és nagyjából azt fogod megkapni Androidra, sajna a Google Marketes elképzelései miatt igencsak kevés komolyabb fejlesztő dolgozik rá.
Én használtam 1,5 hónapig Desire-t és olyan érzésem volt, mintha iPhone-on csak a Cydia lenne. Rengeteg apró segédprogram és buheráláshoz szükséges kis utility van a Marketben, de nagyobb alkalmazások csak elvétve és azok is gyakran igen fapados, bugos kivitelben.A játékok nagyjából ZX Spectrum szintűek, amik meg komolyabbak, azok mind iPhone átiratok, amik még a csúcshardvereken sem futnak úgy, mint akár a 3G-n itt. Irodai alkalmazások szinte egyáltalán nincsenek, amik fellelhetők azok mind korlátozott tudásúak (a Docs to Go-nak egy sima kivonás is problémát okozott egy Excel táblázatban).
A legjobban viszont a készenléti idő zavart, minden trükk bevetése után normál használat mellett akár a nap végéig is kibírta a Desire egy töltéssel. Olyan használat mellett, aminél a 3GS max 70%-ig merült csak. Ha több hívásom volt, neteztem, megválaszoltam leveleket, MSN-en online voltam, akkor délután 4-5 fele a reggel 8-kor töltőről lehúzott készülék már kikapcsolt ha nem volt nálam kábel a töltéshez.
Szóval óvatosan az Androiddal, csúnya csalódás lehet és ott nem pár ezret veszítesz egy ilyen kitérővel, mivel azok a készülékek pár hét alatt tízezreket veszítenek az értékükből."
-
bossvico
senior tag
Szerintetek rádughatom az autorádióm előlapi usb csatijára a telót?
Egyrészt töltés, másrész zenelejátszás miatt.
Nehogy probláma legyen a feszkókkal, vagy ez szabványos?R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Kari1
aktív tag
-
viky85
csendes tag
nah még 2 hét és énis SGS tulajdonos leszek
bár most kicsit megingott a nagy vágy... ezektöl a frissitésektöl...nem akarok én se porul járni mint a sim kártya hibás iletönél...
igy ha nem gond 1-2 ötletet tudtok nekem adni hogy mire figyeljek vásárlás elött ? -
cousin333
addikt
A névnapokat valószínűleg az aktuális Google Calendar szinkronizáció tette fel (amiben lehet mások naptárját is hozzáadni, és a lehetőségek között ott van a magyar névnap-tár is. Szóval ha a másik SGS-en is a te fiókoddal lépsz be, akor elvileg ott lesnek azok. Vagy a másik illető fiókjában is hozzá kell adni a névnapokat.
Nekem is vannak, mert Calendarban hozzáadtam őket. A telefonon semmit nem állítottam ennek érdekében.
"We spared no expense"
-
tariattila
veterán
gmail fiókodban aktiválod a magyar névnapokat és szinkronizákás után megjelennek a telefonon...
én a smooth calendart használom és a home-on hosszan nyomva hozzá tudod adni a widgetjét amit testreszabva 3 következő napot is látsz...szerintem remek cucc...ja és a naptárbejegyzéseket is kirakja...
De még a magyar ünnepnapok is bekapcsolhatók a gmailban...természetese azok is kint lesznek akkor a widgeten... -
battag
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis fejlemény: A #6764-ben linkelt módszert annyival egészítettem ki, hogy nemcsak a
[HKEY_CURRENT_USER\Software\SAMSUNG\Kies\DeviceDB\1] -ben hoztam létre az adott kulcsokat, hanem a [HKEY_CURRENT_USER\Software\SAMSUNG\Kies\DeviceDB\3]-ban is módosítottam ezeket (ugyanis ott megvolt).
Most már van frissítés és nem csak teszt módban. Mind a PDA-t, mind a Phone-t JM1-re akarja frissíteni. Itt korábban JM1/JM2-ről írtatok...
Szerintetek merjek így frissíteni, egy esetleges frissítés után nem lesz függő, a (függetlennek eladott, de ezek szerint) függetlenített telefonom?
Még egy kérdés, amit nem találtam a fórumban: firmware frissítés után az SMS-ek törlődnek?
Előre is köszi!
Üdv.: BattaG
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ATM_automata #7000 üzenetére
Wow! Oks, akkor így járok el.
Kollégám ma vett egy SGS-t, kb egy héttel később mint én, és az övén régebbi szoft van. Fura, biztos vmi elfekvő darabot kapott.
Viszont még egy info:
Frissítgettem össze-vissza, azóta a naptárban kiírja az aktuális névnapokat is. Ezt vajh' hogy tudnám reprodukálni egy másik SGS-en?
#nincsbennetarcsi
Aktív témák
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest