Aktív témák

  • Gengi

    senior tag

    válasz icecave #7010 üzenetére

    Remek... "Örökké"ember megint okoskodik. Figyelj az száraz tény ,hogy az Apple-t valamiért jobban elárasztották játékokkal és itt "."

    A gameloft hál istennek látott benne fantáziát és máris kidobta legjobb játékait. A ZXspectrumról még annyit. Galaxy S-hez jár egy Asphalt 5 és egy ilyen tök jó kis "Kart" játék.
    A nyers erő tartalék ebben a készülékben megvan. John Carmack jelenleg a Rage Iphone portján dolgozik és ha az produkál 60 FPS-t ,akkor ez is fog...

    Ha a két készülék közt vacillálsz én ajánlani Galaxy S-t ajánlom. De a legtisztább mindig az ,hogyha bemégy egy GSM-be mondod ,hogy meg akarod nézni és megnyomkodod. Ugyanis ezeket a cuccokat élőben kell látni. Csak így tudsz igazi saját véleményt alkotni. Én több hónapig lesegettem a mobilarena-t. Majd ezt választottam (részben azért mert occsó volt :) ). A konkurens cucc magyarországi bevezetése még bizonytalan is! (Németeknél több hete várnak a megrendelők)

    Irodai alkalmazások terén a Think Office van a készülékben. Az Excell alkalmazásnál nem akarok hazudni ,de egy cellába beraktam 900 karaktert és végignéztem a függvényeit. (Volt benne annyi mint a normál Excell-ben!)

    PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"

Aktív témák