Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
cozmo
őstag
Ha sértettnek érzed magad, mert szándékosan megtévesztett a Telenor írd te is alá ezt a petíciót, melyet el fogok juttatni a Gazdasági Versenyhivatal képviselõjének.
http://www.petitiononline.com/SGS2010/
Köszönöm!
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Enjoy
addikt
Délután 1-től hivatalosan is SGS tulaj lettem.
Doboz-csomagolás totál iPhone feeling, ami jó.
Ugyebár 3GS-ről váltottam, mert marha jó áron el tudtam adni, s ekkora ziccert nem hagyhattam ki. (S mert mobilfüggő vagyok, 10-11havonta lecserélem a telóimat)
Szerintem jobban össze volt rakva az iPhone, de az meg atom kényes volt mindenre.
Hardveres tekintetben mindenhol jobb, mint a 3GS, szoftveres tekintetből sincs probléma, igaz holnap majd frissítenem kell, mert JM2 van rajta.
Az első fél órában, azt se tudtam, hogy mit nézzek meg...Van jópár alkalmazás, aminek nem tudom, ill. nem fogom hasznát venni.
Ezeket az előretelepített appokat le tudom valahogy pucolni a telóról?Összegezve: Örülök az SGS-nek nagyon, tetszik, hogy ilyen vékony, s hogy ekkora állat a kijelző
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
cozmo
őstag
Pereljük be közösen a Telenor-t!
Hamarosan létrehozok egy petíciót a http://www.petitiononline.com
oldalon. Gyertek majd és csatlakozzatok!-Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy a Telenor olyan akciókat hirdessen meg amely kimeríti a vevők szándékos megtévesztésének fogalmát!
-Nem hagyhatjuk hogy különösen előnyös akciót hirdessen egy olyan készülékre amelyből már akció kezdetekor is bizonyíthatóan csak pár darab állt rendelkezésére. (Mindenki itt panaszkodott hogy nem tudja sehol megvenni.)Ez a fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolása.
A gazdasági versenyben a fogyasztók megtévesztése.A fogyasztó megtévesztésének minősül különösen:
-az áru értékesítésével, forgalmazásával összefüggő, a fogyasztó döntését befolyásoló körülményekről megtévesztésre alkalmas tájékoztatás adása
-különösen előnyös vásárlás hamis látszatának keltése."Az 1996. év végéig hatályos 1990. évi LXXXVI. törvény nevesítetten tiltotta az olyan áruk reklámozását, amelyek nem vagy nem kellő mennyiségben állnak rendelkezésre. A Tpvt. ezt a szabályozást nem vette át, mert annak - a reklámozott áru vonatkozásában - nincs érdemi piaci hatása. Ha azonban valószínűsíthető, hogy a reklámozás következtében a reklámozó vállalkozást felkereső fogyasztók a hiányzó áru helyett életszerűen más árut vásárolnak, akkor a hiányzó áru reklámozása ún. becsalogató reklámként jogsértő lehet. Az ilyen reklámokat - miután azok lényege, hogy a reklámozott áru (elsősorban ára révén) különösen vonzó legyen a fogyasztók számára - a Gazdasági Versenyhivatal gyakorlata a 8. § (2) bekezdés d) pontjába ütközőnek tekinti, mely szerint tilos különösen előnyös vásárlás hamis látszatát kelteni. Az sem vitatható, hogy mindez a Tpvt. 8. § (1) bekezdés szerinti értelemben a "gazdasági versenyben" történik, mert annak révén a fogyasztók olyan árut is megvásárolhatnak, amelyet a reklám hiányában nem (de legalábbis nem a reklámozó vállalkozástól) vásárolták volna. " forrás: http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&st=2&pg=113&m5_doc=4160&m5_lang=hu
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
Romvr
őstag
válasz verser233 #8485 üzenetére
Nextel GSM Kft. nél vettem 1 év garanciával.
Most nyomtam egy gyári beállítások visszaállítását, de ez sem oldotta meg a problémámat. Sőt most már azt is csinálja, hogy spontán csak úgy kikapcsolja magát... Már a hajamat tépem ott tartok. Tuti vissza vogom vinni hétfőn a készüléket!
De azért még várok ötleteket.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
JJ hunter
aktív tag
sziasztok!
Tnap találtam egy tök jó progit, gontoltam megosztom Veletek is! Azoknak ajánlom, akik szeretnek játszadozni a fényképekkel PhotoFunia
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz ForRedGlory #8488 üzenetére
En masodpercekkel a bekapcsolo gomb elott nyomom a masik kettot, ugy, hogy az ujjam beleszurkul, megse mukodik se a recovery, se a download mod
-
ForRedGlory
félisten
válasz #05488384 #8413 üzenetére
Nem kell a három gombot egyszerre benyomni, az a lényeg hogy a bekapcsoló gombot nyomd meg utoljára. Én először megnyomom a hang le, majd home és utána a bekapcsoló, vagy hang fel, hom és bekapcsoló.
Gondolom aki egyszerre nyomja, az nem is egyszerre van, hanem kicsit korábban nyomja a bekapcs gombot, és a telefon így bekapcsol. -
csab2
veterán
Valaki leírná pár szóban, hogy mi az a download mód? Mire való?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
ForRedGlory
félisten
válasz makaveli666 #8339 üzenetére
Semmivel nem fogyaszt többet, én már nagyon régóta használom.
-
Romvr
őstag
Sziasztok!
Nagy az én bajom:
Ma vettem meg ezt a telefont. Boltos mondta hogy merítsem le az aksit, aztán töltsem föl. Így én lemerítettem amíg ki nem kapcsolt. Aztán rádugtam a töltőt és hagytam egy fél órát. Az első meglepetés ekkor ért, mert nem tudtam bekapcsolni a készüléket. Mondom ez érdekes. Lehúztam a töltőt, még mindig se kép se hang. Majd kivettem az aksit, visszatettem és csodák csodája elindult. Gondoltam biztos én voltam béna, vagy ilyesmi, mivel félig már fel van töltve az aksi. Rádugom a töltőt újfent, egy pittyenés és feketeség. Megint se kép se hang, nem lehet bekapcsolni. Kipróbáltam az USB kábellel is. A probléma ugyan úgy előjön.Csak ott pár perc után.
Ez egy teljesen original készüléknél. Van valami trükk amit én nem ismerek, vagy vihetem vissza a boltba gariztatni?
Illetve ha szoftveres a gond, hogyan tudom resetelni a gépet?"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
tariattila
veterán
válasz Szabesz #8480 üzenetére
Felraktam a rom managert amivel meg tudom csinálni a nandroid mentést és a menüjéből custom recoverybe tudok lépni de más értelme nincs...
Pl. A karikás-százalékos telepkijelzős módosítást sem tudtam custom recoveryvel felrakni...megcsinálta látszatra de semmi eredmény...
Étneveztem szokásos update.zip re...beraktam sdre és sima recoveryből futtattam...így egyből jó lett...
Tehát ami értelme lenne az nem müxik pont...[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
-
tariattila
veterán
válasz Szabesz #8477 üzenetére
Ennek csak az az értelme, hogy pl van egy belakott 2.1-ed és kisérletezgetni akarsz pár dologgal...főzelék vagy valami update.zipes akármi...
És véletlenül nem jön valami össze... na itt van létjogosultsága a nandroid backupnak...
Odinnal felrakod az utolsó rom-ot majd vissza tudsz állni az utolsó állapotodra...
igen szerintem is ugy kellene mennie, hogy bármire tudj nandroidbackolni...de nincs így...
Ráadásul a clockwork sem teljes...mivel én sem tudok update-eket felrakni vele sikeresen csak a hagyományos recoveryvel...nem is értem miért...[ Szerkesztve ]
-
Szabesz
őstag
válasz tariattila #8476 üzenetére
Ennek sok értelme nem lenne. 2.2ről érdkesen menne a visszaálítás 2.2re akkor.
¯\_(ツ)_/¯
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #8474 üzenetére
a bekápod nem ment komplett szoftvert...
Azt csak clockwork recovery - nandroid backup -al tudsz...Tudtommal azzal se. A kernelt az se menti el. Persze szigoruan AFAIK
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
A +2 hónap garanciáért hol kell regisztrálni?
-
CHIPman
nagyúr
Háj. Van már újabb Froyo build, vagy csak a két hetes JPC?
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Gigabyga
aktív tag
Majd a gyári froyot is fellehet telepíteni telóra?
-
mex77
tag
Szerintem csinálj egy bekápot és akkor vissza tudod állítani a dolgokat.
Voltak függő romfrissítésnél IMEI problémák, ezt keresd vissza a fórumban, hogy mi a megoldás.
Amennyiben olyan romot raksz fel, ami a KIESen nem elérhető, akkor biztosan
Stabilabb és gyorsabb, GPS, Wifi javítások. -
duc
aktív tag
Üdv,
három kérdésem lenne a gurukhoz:
-a gyári romot mivel tudom elmenteni, hogy esetleges probléma esetén visszatölthessem?
-meg lehet-e mondani frissítés után, hogy az Kiessel vagy Odinnal történt?
-a többek által preferált JM7 firmware miben különbözik a gyáritól (a sebességen kívül)Köszi!
üdvöske, redmondi óriás, tetszetős, rendre, légkavaró, akár, megoldás, kicsike, ipar.
-
mex77
tag
válasz CharlieDrop #8465 üzenetére
Megérkezett?
Jó nyomogatást.
Első bemelegítő gyakorlat. Frissítsünk Romot.
-
CharlieDrop
veterán
nah, én is klubtag lettem
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Gigabyga
aktív tag
válasz makaveli666 #8461 üzenetére
GSM Home-ba vettem a telót,azt mondták ha nem softveres a hiba oka őket nem érdekli hogy milyen rom van rajta..
-
mex77
tag
Én sem.
Lehet vitatkozni, hogy bátrak vagyunk vagy hülyék. -
KeFe
tag
Nem
-
Gigabyga
aktív tag
nagyon szépen köszönöm a segítséget és a lelki beszéldeket,sikerült a frissítés
Code:JM7
Modem:JM3
CSC:JM1-re... -
verser233
senior tag
válasz makaveli666 #8456 üzenetére
Azt hiszem talán nekem is ez a firmware volt rajta, de én másnap felraktam a WM5-öt rá (hétfő óta WM7), lehet, hogy emiatt nincs ilyen merülésem?
3g watchdog
quick settings
műsorújság
astroEzek biztos nem befolyásolják, mert nekem is fent vannak/voltak és nem volt/nincs ilyen bajom
[ Szerkesztve ]
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
krisz073
tag
Sziasztok.
Ebbe az odinos frissítésbe tudna valaki segíteni, egy kezdő androidos felhasználónak ?
Kb. 8 napja van meg a drágaság T-Mobile függő.
Egyébként nekem is max 1 napot bír az aksi, úgy , hogy már a 3G-t GPS-t mindent lekapcsoltam, és egész nap nem nyúzom max 3-4 telefonálás.Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!
-
Gigabyga
aktív tag
köszönöm
-
verser233
senior tag
válasz makaveli666 #8441 üzenetére
Sorold fel légyszi a következőket:
Firmware, független-e vagy hálózat függő, és hogy milyen appokat raktál a telefonra..........
A drágalátós spicam volt olyan, hogy 1 nap alatt lemerült akármit csináltam. mikor először sírt, hogy "merülök" rá öt-10 percre már kikapcsolt. Gyűlöltem.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
Gigabyga
aktív tag
Segítsetek gyorsan letöltöttem a JM7 fw-t de nem tom kicsomizni mert jelszót kér..:S mi a jelszó??
-
g0dl
addikt
Megvan a készülék.
Wifi-n próbálom telepíteni a quick settings-et, de csak megy a start downloading forgalom meg semmi.A net kapcsolat elvileg jó, böngészés megy rajta, meg végül is keresni is tudtam a marketen.
A kérdés természetesen az, hogy mit kell még tennem?
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz makaveli666 #8441 üzenetére
format, ellenőrzés, hogy úgy okés vagy sem! ha igen, akkor utána fel az alkalmazások, és mindegyik után külön ellenőrizni, hogy mikor indul be a merülés kritikusan!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz makaveli666 #8433 üzenetére
ott valami nem okés...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tommmmka
senior tag
válasz makaveli666 #8433 üzenetére
Akkor ott valami nem kerek
-
mex77
tag
válasz tariattila #8432 üzenetére
Hát igen...JFF elég csigu.
Én is ajánlom a JM7 vagy JPC verziót. -
Skynet258
veterán
válasz Tommmmka #8431 üzenetére
Akkor gondolhatod, mit érzek a Spica után Igaz, hogy agybafőbe főztem, van rajta 2.1, Multitouch... de sebességben, minőségben, egyebekben... hát érezni, hogy ez dupla olyan drága készülék.
És a legjobb, hogy 22 ezrembe fájt csak, a Spica elmegy 35-ért... Életem biznisze volt -
Skynet258
veterán
PDA: I9000XWJFF
Phone: I9000XXJF5
CSC: I9000TMHJF3A váltás Spica-ról történt, az előbb nagy örömömben elírtam
-
Skynet258
veterán
Sziasztok!
Ma belépek a klubba, egy Galaxy Spica után! T-s a telefon, de hála az ügyes programozóknak, kb. fél perc volt kompatibilissá tenni a Telenoros kártyámmal
Hát, mit is mondjak... nem mondok semmit, úgyis tudjátok. Egy álom[ Szerkesztve ]
-
mex77
tag
válasz tariattila #8426 üzenetére
Viszkető fejet recovery közben bal lábbal vakarunk
-
Pola-Roid
aktív tag
válasz compi.hu #8421 üzenetére
Koszonom a reszletes leirast
Igy se megyAzt hittem, mikor elolvastam, megvan a hiba oka, ugyanis amikor megjelent a felirat a bekapcsolaskor, mind a harom gombot egyszerre engedtem el. Most a hang fel meg a home gombokat nem engedtem el, de semmit nem csinal, csak siman bebootol es kesz.
-
compi.hu
senior tag
válasz Pola-Roid #8419 üzenetére
Akkor lepesrol lepesre:
Kikapcsolod a telefont.
Leteszed az asztalra a telefont ugy, hogy a hangero gombok feled nezzenek. a bal kezed kozepso ujjaval megramasztod a bekapcsolo gomb felett, a jobb kezed kozepso es huvelykujjaval pedif megfogod a keszuleket az aljanal (home gombbal kb egy magassagban. Ezutan a bal kezed huvelykujjaval lenyomod a hangeronoveles gombot es ugy tartod. Ugyancsak lenyomod es ugy tartod a "home" gombot a jobb kezed mutatoujjaval. Ezutan a bal kezed mutatoujjaval megnyomod a power on/off gombot es ugy tartod amig a samsung i9000 felirat meg nem jelenik.
Ekkor elengeded a power gombot - de csak azt, a hangeronoveles es a home gombok tovabbra is nyomva maradnak. Par masodperc mulva be kell jojjon a recovery menu.Remelem igy mar nehez lesz elbenazni.
(PS az eljaras ugyan ez a download mode bekapcsolasahoz annyi elteressel hogy akkor a hangeronoveles helyett a hangerocsokkentes gombot kell nyomni.
-
törölt tag
Beállitások-Alkalmazások-Fejlesztés
Az USB modokat meg a Beállitások-Vezeték nélküli(nemértem miért itt van )-USB beállitások.
Qru volt valahol egy hir, sajnos most nem találom a linkjét de a lényege annyi hogy egyes esetekben szinkronizáláskor a KIES visszaállitotta a gyári állapotot a telefonon minden kérdés nélkül.[ Szerkesztve ]
-
mex77
tag
Nem tudja valaki, JPC-n hol lehet az USB-t hibaüzemmódba állítani?
JM7-ben még megvolt. -
Qru
MODERÁTOR
Hát jah, mondjuk nehezen bizonyítod, hogy valójában nem mobilnezettél külhonban. De nem hiszem, hogy ilyennel szórakoznának a szolgáltatók. Bár ha a határ közelében laknék akkor biztos tiltanám, vagy fixálnám a saját szolgáltatómra a hálózati elérést.
Am nem ide, csak úgy kis színesként elmesélem, hogy tegnap szinkronizáltam a telót Kies-el és mikor lehúzom a telót a gépről, akkor vettem észre, hogy eltűnt az összes névjegyem (csak a sim-en volt rajta). Hirtelen azt sem tudtam, hogy szívrohamot kapjak vagy az agyam robbanjon fel előbb.
Végül kiderült, csak vmiért fogta a teló és átállította magát (vagy a kies?), hogy csak a telón tárolt névjegyeket mutassa, ott meg csak a 23 gúgli kontaktom van/volt... Hát párszor megfordult velem a világ, mire rájöttem, hogy a számok ott vannak a sim-en továbbra is csak a teló nem látja.#nincsbennetarcsi
-
compi.hu
senior tag
válasz makaveli666 #8407 üzenetére
Na akkor mar csak egy x akta maradt qs ugyben. En ugy emlekszem hogy volt neki widgetje, amit most marhara nem talalok.
-
compi.hu
senior tag
Komolyra fordítva. Keress egy wifi kapcsolatot, töltsd le a Quick Settings progit és ott lődd ki a Mobile datát.
Na ez az a ficsor ami a tegnapi Quick Settings frissites ota nalam hianyzik a progibol. Hogy miert nem tudom, de szemmel lathatoan kivettek belole a mobilnet ki-be kapcsolgatast.
Sux.
-
KeFe
tag
De ha a szolgáltatónál ott figyel hogy én megrendeltem egy roaming tiltás szolgáltatást akkor, ott technikailag és jogilag is védve vagyok mindenféle horror számla érkezése esetén. Míg ha csak a telefonban állítom be, és mégis kapok egy 100.000-es számlát akkor meg elég nagy eséllyel így jártam.
-
havenger
tag
válasz #05488384 #8400 üzenetére
Nekem is csak harmadjára sikerült előhoznom a recovery menüt, reggel kipróbáltam kíváncsiságból. Szóval tényleg nagy az esély az user error-ra
KeFe: telefonon belül is van roaming tiltás vagyis engedélyezés, mondjuk nem jártam külföldön még a telefonnal, de az működik megbízhatóan vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- MIUI / HyperOS topik
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest