Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    Az iPhone-os topikban mondtam, hogy Galaxy S-re váltanék.
    Egy válasz a hozzászólásomra: gyorsan hozzáteszem, nem fikázni akarom a hozzászólást, csak hogy nektek mi erről a véleményetek, így látom mindkét oldal érveit!

    "A Galaxy S egy nagyon jó vas (bár a GPS-e nem a legjobb), de ami miatt problémáid lesznek ott, az az Android és főleg a rá megtalálható szoftverek.
    Vedd elő iPhone-ra az 1,5-2 éves alkalmazásaidat és nagyjából azt fogod megkapni Androidra, sajna a Google Marketes elképzelései miatt igencsak kevés komolyabb fejlesztő dolgozik rá.
    Én használtam 1,5 hónapig Desire-t és olyan érzésem volt, mintha iPhone-on csak a Cydia lenne. Rengeteg apró segédprogram és buheráláshoz szükséges kis utility van a Marketben, de nagyobb alkalmazások csak elvétve és azok is gyakran igen fapados, bugos kivitelben.

    A játékok nagyjából ZX Spectrum szintűek, amik meg komolyabbak, azok mind iPhone átiratok, amik még a csúcshardvereken sem futnak úgy, mint akár a 3G-n itt. Irodai alkalmazások szinte egyáltalán nincsenek, amik fellelhetők azok mind korlátozott tudásúak (a Docs to Go-nak egy sima kivonás is problémát okozott egy Excel táblázatban).

    A legjobban viszont a készenléti idő zavart, minden trükk bevetése után normál használat mellett akár a nap végéig is kibírta a Desire egy töltéssel. Olyan használat mellett, aminél a 3GS max 70%-ig merült csak. Ha több hívásom volt, neteztem, megválaszoltam leveleket, MSN-en online voltam, akkor délután 4-5 fele a reggel 8-kor töltőről lehúzott készülék már kikapcsolt ha nem volt nálam kábel a töltéshez.

    Szóval óvatosan az Androiddal, csúnya csalódás lehet és ott nem pár ezret veszítesz egy ilyen kitérővel, mivel azok a készülékek pár hét alatt tízezreket veszítenek az értékükből."

Aktív témák