Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Seshrak
csendes tag
válasz makaveli666 #8218 üzenetére
Sokszor cserélgetted már a ROM-ot a telefonon?
Esetleg próbáld meg ezt:
Refreshing battery stats after Odin or flashing[ Szerkesztve ]
-
Seshrak
csendes tag
Arról van már infó, vagy tapasztalat, hogy a JPC-s Froyo kér unlock kódot kártyafüggő telefonnál az indulásnál mint a JP3?
[ Szerkesztve ]
-
Seshrak
csendes tag
Mitől lehet az, hogy GPS be van kapcsolva, de se Google Map-on, se Motonav-ban nem találja meg a helyzetemet? Google mapban nyomom a Mz locationt, erre a válasz kis keresgélés után "Your current location is temporarily unavailable". A GPS antenna ikon folyamatosan dolgozik...
-
Seshrak
csendes tag
válasz icecave #7395 üzenetére
Ezzel bármilyen zenét, effektet nem csak fel tudsz tenni csengőhangnak, figyelmeztetőhangnak vagy bármilyen hangnak, hanem még arra is képes, hogy pl. egy zeneszámból kivágj egy részt és azt elmentsd használatra.
Ha elmentetted, akkor onnét kezdve már megjelenik az adott kategoriában és hozzárendelhető lesz csengéshez, sms-hez, figyelmeztetőhangnak stb.
Ingyenes.
-
Seshrak
csendes tag
Rootmentes megoldás nincs.
-
Seshrak
csendes tag
Valaki tud arra megoldást, hogy a headset max hangerejét növeljem?
Sokszor metrón, utazás közben nézek filmeket és sokszor a fos metró hangereje miatt szinte semmit sem lehet hallani a szövegelésből max hangerőn sem. JM2 ROM-ot használok perpill (ha ez számit valamit).Ezt a módszert már próbáltam, de semmi javulást sem tapasztaltam:
Fülhallgató hangerő növeléseMás ötlet?
-
Seshrak
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy melyik a jobb backup/restore program a Titanium backup, vagy a MyBackup Pro? MyBackup Pro-t már használtam restore-ra ROM frissités után, de az volt a gondom vele, hogy a felrakott appok beállitásait nem menti le, vagyis minden appnál újra be kell állitgatni mindent. Titanium lementi vagy az sem?
-
Seshrak
csendes tag
Market Access-el tudok fizetni app-ért? Odáig eljutottam benne, hogy kiválasztottam egy szolgáltatót a felajánlott listáról, ezután már AppBrain-ben megjelentek a fizetős appok is, és fizetni is tudnék VISA-val. A kérdés az, hogyha megadom a kártyaadatokat akkor elfogadja-e és megtörténik a fizetés? És ha elfogadja a fizetést, akkor nem lesz ebből gondom, mivel MO-ról még nem megengedett és elfogadott a fizetés hivatalosan.
Valaki fizetett már igy?
Tudom, hogy sok program letölthető alternativ oldalakról, van is igy pár alkalmazásom, de nekem megér 1-2 dollárt/app, hogy utána mindig naprakészen frissiteni tudjam a fizetős cuccaimat is, és a lelkiismeretem is tisztább.
-
Seshrak
csendes tag
Hát mikor én frissitettem a T-s kártyafüggő telcsimet JM2-re KIES-ben, akkor nekem is leesett az állam a gyorsulástól. Viszont tegnap rootoltam a telefont, és feltettem JM2-re a One click lagfix-et. Hát mit mondjak... Ha a JF5-JM2 váltás sebességgyorsulására leesett az állad, akkor ennél az egész fejed leesne.
Közel 3x-os gyorsulást mértem, pedig csak JM2 és nem JM5 vagy JM6 van fent (Quadrant JM2 alatt 830 jörül mért, most JM2/One click lag fix-el 2250-et). Brutálisan és látványosan érezhető lett a gyorsulás, szinte hihetetlen.
KIES-es Froyo-ig fel sem teszek más ROM-ot, mert nincs értelme (számomra).
-
Seshrak
csendes tag
Rootolta már valaki a kártyafüggő T-s telefonját? Mi a tapasztalat?
-
Seshrak
csendes tag
Nekem T-s kártyafüggő telefonom van, a KIES-ben Test módban tettem fel a JM2/JM1-et, és semmi gond nincs vele. Nálam nem kér kódot. Sim unlock is kiirja az unlock és unfreeze kódokat. Természetesen nem unlockolom, mert nincs rá szükségem.
Szóval nálam semmi gond nem volt a KIES frissités után.
-
Seshrak
csendes tag
Mi van az AppBrain-nel? Nem tudok letölteni semmit róla.
-
Seshrak
csendes tag
Ez érdekes lehet kártyafüggő telefonoknál.
-
Seshrak
csendes tag
-
Seshrak
csendes tag
Többen irtátok, hogy KIES-el frissitettétek a ROM-ot. Azt hogyan? Mert nekem a KIES nem ajánlja fel a firmware frissitést. Pontosabban kiirja, hogy nincs új frissités. Eredeti T-s ROM van a telcsiben, PDA: JFF Phone: JF5 CSC: JF3
-
Seshrak
csendes tag
válasz JJ hunter #6081 üzenetére
Nálam is jelentkezett ilyen, detto ugyanúgy ahogy nálad, este bekapcsolt a widgetlocker és a timeriffic, reggelre nem volt net. 3G ikon kint van, de mégsincs kapcsolat. Nekem a kikapcsolás nem volt elég, az elemet is ki kellett vennem. 1 hónap alatt csak 1x történt ilyen.
Engem is érdekelne a megoldás.
-
Seshrak
csendes tag
válasz jolenetudni #5745 üzenetére
Beautiful Live Weather és ingyenes.
-
Seshrak
csendes tag
Keresek olyan appot SMS-ek kezeléséhez, ahol elkülönitve tudom kezelni/megnézni a bejövő, kimenő SMS-eket.
-
Seshrak
csendes tag
válasz woodpaul #4560 üzenetére
A lényeg, hogy az epub file-okat a belső SD kártyára kell másolnod, az /sdcard/eBooks/import könyvtárba és az ebook olvasoddal onnét importáld be.
Viszont tudok ajánlani az Aldikonál egy jobb olvasót, [iReader] a neve. Nem csak az epub formátumot ismeri fel, hanem a prc, chm, umd, pdb-t is.
Még egy nagy előnye a többivel szemben, hogy a DMR védelmet is semmibe veszi, és beolvassa a védelemmel ellátott ebookokat is. Bár ezt csak a PRO verzió tudja, ami a fenti linken elérhető.
-
Seshrak
csendes tag
Keresem az alábbi programokat:
Call log cleaner PRO
SMS cleaner PROPRO verzió érdekelne, mert a free-ben nincs scheduler.
Keresek még olyan mobilkövető progit (a beépitetten kivül), amiben meg tudom adni hogy milyen számra küldjön általam megirt SMS értesitést ha SIM csere történt.
Arra tudja valaki a választ, hogy a beépitett mobilkövetőnél miért csak 18 karakternyi üzenetet lehet irni?
-
Seshrak
csendes tag
válasz dorkababa #3182 üzenetére
Mi az hogy nem tudod webshopban vásárolt készüléknél tovább vinni a számodat? Én is T-nél vettem és nekem sikerült. Úgy hivják, hogy készülékváltás. Keresd meg ezt az opciót a webshopban a telefon árai között, ott logolj be, és máris kidobja az árakat. Ráadásul az eddig összegyüjtött T pontjaidat is beszámittathatod az árba, igy pl nekem 3000 Ft-al kevesebb lett a teljes vételár. (1 pont = 1 ft). Házhozszállitás ingyenes, DHL hozza. Viszont készülékváltással csak úgy vehetsz telcsit, ha arany vagy platina kártyád van. Ha nem tudod, hogy neked van-e már, akkor belogolsz és ott meg tudod ezt is nézni a hűségprogram opción belül.
Szóval a lényeg, ha arany vagy platina kártyás vagy, akkor tovább tudod vinni a mostani számodat új készülék vásárlása esetén.
-
-
Seshrak
csendes tag
válasz tariattila #3149 üzenetére
Úgy tűnik megoldódott. Teljesen jól működik, a gond az volt, hogy a videoplayerben kellett nyomni egy reload-ot is, és akkor betöltötte a külső SD kártyán levő cuccokat is
-
Seshrak
csendes tag
Vettem microSD kártyát, beraktam, formáztam, latja is a 16gb-ot. Mountolás után szépen látszik második drive-ként a 16gb. Kérdés az, hogy amit rápakolok, pl filmek, zenék stb, azt hogyan látja a telo? Mert hoába másolok rá, abból semmit sem lát a telefon. Kell valami könyvtárstruktura vagy hogy megy ez?
-
Seshrak
csendes tag
válasz tariattila #3064 üzenetére
Igen azzal a topikkal kezdtem és rootmentes telefonra nem találtam free cuccokat az emlitettek közül. Persze ez nem azt jelenti hogy nem léteznek, csak azt hogy én nem találtam, és gondoltam ha valaki használ ilyeneket az le tudja irni a nevét ami alapján már könyebb a keresés.
-
Seshrak
csendes tag
Keresek pár programot, remélem tudtok segiteni:
1./ A Zeam launcherben van egy retro óra, időjárás kijelzéssel egybekötve. Erre az óra widgetre lenne szükségem, magára a Zeamra nem (más tipusú launcherhez szeretném feltenni).
2./ Backup program, ami mindent backupol. Olyan kellene amit lehet rootmentes telefonon használni!
3./ App updater progi, ami figyeli hogy milyen appokból jelent meg újabb verzió és ezt frissiti automatice.
4./ Valamilyen call blocker progi, aminél napszakokat, időintervallumokat tudok beállitani, amikor se hivást, se SMS-t nem fogad a telefon.A válaszokat és segitséget előre is köszi.
-
Seshrak
csendes tag
Elöszőr aktiválnod kell a T-s számla accountodnál a TV szolgáltatást. Majd felmész a T-wapra, ott TV-videó fülecske, majd ott "alap csomag ikon", majd "alap csatornák ikon", és ott lesz mind a 16 csatorna logója. kiválasztasz egyet és már megy is a TV.
Egyébként ha valaki tud erre egy egyszerübb módot, mondjuk egy ikon formájában az pls irja meg.
-
Seshrak
csendes tag
A következő problémára keresem a megoldást:
Használatot követően 30 mp után kikapcsol a képernyő (persze ez az idő növelhető, de akkor gyorsabban merül az aksi). Ha újra be akarom kapcsolni a képernyőt akkor a telefon bekapcsoló gombot kell megnyomnom, majd berajzolnom a kódot. Ez naponta 200x rohadt unalmas.
1./ Van erre valami app, ami megoldja hogy képkódot csak a telefon bekapcsolása után kérje 1x, és legközelebb csak akkor amikor kikapcsolás után újra bekapcsolom?
2./ Arra megoldás, hogyha újra be akarom kapcsolni a képernyőt akkor ne a telo bekapcsoló gombot kelljen nyomogatnom, hanem mondjuk dupla tap a képernyőn és kész?
-
Seshrak
csendes tag
T-nél mennyi garanciát adnak rá (gyári/bolti)?
-
Seshrak
csendes tag
Budapest, V. Petőfi Sándor u., T-pont. Itt rengeteg készülék ki van állitva, és ki is lehet probalni sokat, Omnia II, X10 stb. Hogy a Galaxy már kikerült-e a próbálható darabok közé azt nem tudom, de hogy kint lesz az tuti.
-
Seshrak
csendes tag
Egy régebbi hozzászólásban irta valaki hogy júl 12-én, vagyis jövő hét hétfőn lesz T-nél.
-
Seshrak
csendes tag
-
Seshrak
csendes tag
Van olyan app amivel a HTC-k főképernyőjén látható retro órát meg tudom jeleniteni a Galaxy-n? Nagyon tetszik az az óra kinézet.
-
Seshrak
csendes tag
Egyébként a 8Gb az a készülék alapmemóriája, vagy az már egy micro SD kártya ami jár a készülékhez? Szóval ha bőviteni szeretném, akkor a 8 Gb mellé be tudok tenni egy akár 32 Gb-os micro SD-t (vagyis igy 40 Gb), vagy elöször a 8 Gb-os RAM-ot ki kell vennem, és ennek a helyére kerül a 32 Gb-os?
-
Seshrak
csendes tag
Mondjuk az érdekes, hogy Photohall hatalmas bannerben hirdeti, hogy minden 25000 Ft feletti terméket 0%-os THM-re ad, de azért Galaxy S-t csak 26.27%-ra. Úgy látszik, számukra a 150.000 Ft, az kevesebb mint 25.000 Ft...
Korrekt bagázs...
-
Seshrak
csendes tag
Csak óvatosan a rendeléssel. Ha jól tudom, a 6 eurós posta dij az sima posta, ahol köztudott, hogy könnyen eltünnek a dolgok. A gyorsposta (FedEx, UPS) az jóval drágább, pl Angliából 25-26 font, viszont az tuti meg is érkezik. Szóval ha a német Amazon nem gyorspostával küldi, akkor én nem merném bevállalni.
-
Seshrak
csendes tag
Tudtok mondani pár jó Android letöltő oldalt? Ahol sok free letölthető cucc van.
Érdekelne az a progi is, ami kezeli a videolejátszásnál a feliratokat. Esetleg egy link jól jönne.
Köszi -
Seshrak
csendes tag
Mikorra várható a forgalmazása a T-mobile-nál?
-
Seshrak
csendes tag
Arról van valami infó, hogy videólejátszásnál kezeli a feliratokat (srt, smi)?
Aktív témák
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest