Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
Másik Zé
tag
válasz icecave #8693 üzenetére
Persze,ahogyan megjött,fel is raktam.Esetleg egyedüli gondnak azt vehetem,hogy a szilvia a széleknél "beleragadt".A szöszei ott vannak.De alatta nincsen.Gondolom ez el fog onnan tűnni. A home gombnál van ez.Amúgy tökéletesen felment.
THX a gyors postázásért!!!
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
rankesz
veterán
válasz icecave #8698 üzenetére
aPHUpper nálam is fent van... jó kis progi, ha elmegy az a pár cuccom amit most hirdetek, lehet rányomok a "donate " gombra...
Tegnap ki akartam prószálni az NFS Shift-et, mert azt írják róla hogy jobb az Asphalt 5-nél, de lehet a snapdragonra optimalizált verziót sikerült lekapni mert a kilóméter-órán kívől minden fekete volt...
-
hulkee73
csendes tag
Hello!!!
Azt kérdezném , hogy Galaxy S-en lehet zenét hallgatni a háttérben miközben internetezek?
Köszi -
makaveli666
senior tag
válasz makaveli666 #8690 üzenetére
valaki tudja a megoldást? fontos lenne
-
candyman83
csendes tag
valaki esetleg vett már hozzá autós tartót? hol/milyen/mennyiért?
-
makaveli666
senior tag
Olyan kérdésem lenne, már vagy 1 órája szarakszok vele, hogy mikor feldugom a telefont a gépre, a telefon nem kérdezi meg, hogy milyen üzemmódba szeretném... Na ezt, hogy tudnám visszacsalogatni?
-
nagyúr
válasz rankesz #8688 üzenetére
Kinek mi a fontos.
Szerintem jó, meg nézd azt, hogy izomból érte itt a fény, így sosem fogod nézni. Plusz mint írtam, ez még nem a végleges állapota, még alakul pár napot. A narancsos hatás persze megmarad, ez a karcálló anyag kialakításban van. Ha világít kijelző, nem látszik, hogy ilyen a fólia, szóval tökmindegy. Ami miatt érdemes lehet másmilyen fóliát venni, az a tapadás (mert ugye ez megváltoztatja az ujjad és a képernyő közti viszonyt).Természetesen lehet venni csak a hátuljára is. Oda mindenképp ez a legjobb választás.
Más: megcsináltam,amit az akadásokra, hívás és hálózat parákra írtatok (modemet újratettem), kíváncsi vagyok, lesz-e eredménye, pár nap múlva megírom, maradtak-e az anomáliák.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz icecave #8674 üzenetére
A 10-es fotón baromira nem tetszik a fólia a kijelzőn! Szerintem ilyet erre a kijelzőre vétek tenni...
Olyan verza nincs ami csak body, hogy a kijelzőre tudjak tenni valami tiszta cuccot (brando) ?azt meg tudja nekem valaki mondani hogy fotózáskor a power gombal berakható kis lakatnak mi a funkciója?
[ Szerkesztve ]
-
csab2
veterán
Hogyan kell átnevezni a Google Mapsben egy csillagozott helyet? Akár a mobilon, akár PC-n? Sehol nem találom.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Lall
veterán
Valaki T-Mobile szolgáltatós csc-t rám tud dobni? Amúgy a web n walk és a sima T-Mobile beállításai ugyan azok?
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Skynet258
veterán
válasz tariattila #8681 üzenetére
Tapasztalatok alapján a PH topikokban több az "amatőr", huszonhatodjára is előforduló kérdés, amire most nincs időm, mert infókat akarok, gyorsan, használható formában
Itt az ember inkább "közösségiesedik". -
CHIPman
nagyúr
-
Skynet258
veterán
válasz tariattila #8679 üzenetére
Áh, most a PDA Fanclub-ot olvastam, ott végeztem 30 oldallal... de hamarosan jövök át majd ide is
-
nagyúr
válasz Skynet258 #8675 üzenetére
Osztom a véleményt, elejére valami tiszta lehet jobb, viszont ez sem rossz. A tisztából, ami nem karcolódik, az is nagyon drága. Hátuljára mindenképp megérte, elején is most jó lesz, és nem kell tartanom semmitől. Az iPhone-jaimon is volt, és igen jó áron el tudtam adni őket, mert gyk. 7-8 hónaposan is úgy néztek ki, mint az újak.
-
Skynet258
veterán
válasz icecave #8674 üzenetére
Nekem Omnia-nál volt, de fél év után kezdett elszineződni (zsebben való hordás, farmer), ilyen kékes árnyalata lett. Sokan írtak hasonlókat. Meg nem tudom, szerintem a színhűsége nem a legjobb sajnos... viszont karc nem lesz a készülékeden, az biztos
Azóta egyébként én inkább a MartinFields-et preferálom, az baromi tiszta fólia.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tegnap feltettem az invisible shield-et, mint írtam. Csináltam fényképeket, de nem igazán tudja visszaadni a kép, milyen is a "cucc", az első két kép kivételével mindegyiken már a telefonon van a fólia.
Még csak 1 éjjelt állt, ma már bekapcsoltam, még 1-2 kis folt,buborék látszik, ezek eltűnnek úgyis pár nap múlva. A hátlap nagyon király, nem csúszik végre a telefon a kezemben. Az előlapra féltem rátenni, merthogy kicsit tapad a fólia (ami a hátlapon előny, képernyőn meg ugye hátrány), de messze nem olyan vészes, mint gondoltam. Sinán lehet kezelni, és nem kell félnem a karcoktól.
Aki esetleg a III. kerben jár, keressen meg, nézze meg élőben, úgy az igazi, addig hiába is magyarázok itt
A lényeg, hogy nekem már iPhone-on bizonyított a fólia, és Galaxy-ra is ezért vettem. Nem örökké tart, de ha vigyáz ez ember, akkor egy fél évet kibír (vagy talán többet) a fólia úgy, hogy nem lesz "gány", nem jön fel a széle, stb. Ha meg igen, ott az élettartam garancia, ami kicsit ugyan komplikált (ki kell küldeni a Zagg-hez), de cserélik természetesen.Ja, majd el felejtettem, a link: [link]
Aki meg nem hiszi, hogy már az iPhone-omon is volt annó: [link]
-
Skynet258
veterán
Egyik tipp, másik tipp, meg Google még kidob párat, próbálgasd.
-
skygod
csendes tag
beállítottam egy nagyon egyszerűt, a kishugom leült, és próbálkozott, ez lett a végeredmény. Menüs dolog se meg, 100 féle képp beírtam az accountomat, hard reset, miért nem megy szerintetek? Fel meg menü, bekapcs, és elindul a telefon. Szervíz gondolom megold egy ilyet?
-
-
Skynet258
veterán
Elméletileg van egy olyan trükk, hogy felhívod a készüléket, felveszed, majd hívás közben tudsz a menüben garázdálkodni, és kikapcsolni ezt a baromságot. Ez egy bug, nem tudom itt megvan-e még, Spican ment. Ott szinte hetente jött valaki, hogy elrontotta, hiába írtam mindig, hogy ne használják ezt a hülyeséget, inkább ne tároljanak kormánytitkokat a telefonon (gondolom emiatt ilyen fontos ), de ez egy visszatérő jelenség...
-
skygod
csendes tag
soxor elrontottam a mintarajzolást, és most a googleba kéne bejelentkeznem, de mindig azt írja ki érvénytelen, bármit írok be semmi, null jelszó sem sikerült, hardresetet nem tudom megcsinálni. szóval tanácstalan vagyok.
-
t-real
tag
válasz Grim666 #8665 üzenetére
Teljes mertekben ettol felek en is! De konyorgom ha mar ennyi ideig tart meg kiadjak,mert meg lehet nezni a desire-on mar reg megjelent ota-n, ennyi fele nemhivatalos firmware szivargott ki, tengernyi hozzaszolasok,visszajelzesek vannak a kulonbozo forumokon(xda,stb),nem egy fozott romot keszitettek mar a felhasznalok,akkor csak latjak mit kell javitani es mi kell a tomegnek!!!!!
Ahogy orultem az elejen hogy milyen sok firmware van a galaxyra annyira ment el a kedvem tole mara,mert bar ezek nem hivatalosak mind attol fuggetlenul iszonyat lassu a haladasi tempo, es mindenki azon veszi eszre magat hogy mar mas felhasznalok reg a gingerbreadet hasznaljak a telojukkal mi meg a froyo foltozgatasanal tartunk, pont ugy mint ahogy az elobb emlitettem a dezin pl.[ Szerkesztve ]
-
skygod
csendes tag
válasz tariattila #7937 üzenetére
Ugyan ez a problémám, minta rajzolás!!! Nem lép be, hard reset se jön be sehogy!
-
Grim666
tag
válasz CHIPman #8664 üzenetére
Persze hogy jó lesz, szinte egyértelmű, ezt nem is vitatom, de valószínűsítem hogy a megjelenés után még hirtelenjében meg fog jelenni 3 változat egymás után a felhasználók által észrevett hibák javításaival. Ezzel arra akarok kilyukadni hogy a megjelenés után felrakott rendszer lehet hogy közel sem fogja kiváltani az a "Waooow" dolgot.
-
CHIPman
nagyúr
válasz Grim666 #8663 üzenetére
Jó lesz az, már csak a flash, a jobb proci-kihasználás és az mp4 felvétel miatt is, csak most még bugos.
Azt mondja meg valaki, hogy a telepített appokat és az adataikat hogy lehet egyszerre pár kattintással lementeni úgy, hogy egy másik(jelen esetben JM8) szoftra egy az egyben vissza lehessen pakolni, mert addig nem frissítek.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Grim666
tag
Én úgy érzem hogy nagyon sokan a tulajdonosok közül túl nagy elvárásokat támasztanak a Froyoval kapcsolatban. Nem fogja megváltani a világot, álljatok így hozzá nehogy ne tudjon megfelelni és csalódnotok kelljen. Várom én is ne legyen ebből vita de azért csak módjával. Én csak ennyit tudok javasolni.
-
t-real
tag
na ismét kint egy újabb eclair rom...(JM8)
néha úgy érzem soha nem fog megjelenni az a várva várt hivatalos froyo...
-
makaveli666
senior tag
válasz makaveli666 #8660 üzenetére
akarom mondani froyoba lesznek azok a dolgok, amiért most a launcher t használom
-
makaveli666
senior tag
válasz tariattila #8659 üzenetére
tw, csak ott lesznek már olyan dolgok, amiért touchwiz t használom...
-
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #8657 üzenetére
froyon is tw lesz... vagy mi lesz más?
-
csab2
veterán
válasz makaveli666 #8655 üzenetére
Nem használok launcher pro-t.
-
makaveli666
senior tag
válasz tariattila #8656 üzenetére
Ahhh... Kösz, de inkább esténként átváltok touchwiz re amíg nem jön 2.2 froyo
-
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #8655 üzenetére
akkor csatold vezeték nélkül...
pc-n megosztasz könyvtárat
estrongs file explorer-t telepíted a tel.-ra
és wifin keresztül eléred a pc-t...tudsz fájlokat másolni...másik verzió, hogy dropbox-ba regisztrálsz/ telepíted marketből a dropbox-ot a tel.re
és ha akarod a pc-re is...én mindkét variációt használom és remekül működnek...
-
csab2
veterán
válasz makaveli666 #8641 üzenetére
Szerintem: beállítások - hívásbeállítások - összes hívás - hívásfogadás. Itt lehet beállítani hogy gombbal is menjen.
Szerk.: bocs, látom már megválaszolták!
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz tariattila #8650 üzenetére
Én sokat csatolom, de launcher pro 100* jobb
-
Lall
veterán
válasz tariattila #8640 üzenetére
Én írtam, hogy próbálja úgy. pitet és a modemet kell betallóznia és ha minden jól megy megjavul. HTC HD-nál is lehetett csak rádiot cserelni. Itt is mennei fog (remélem)
Más. Eddig nem láttam értelmét, de áldom az eget, hogy megosztható a net a telefonnal, mert 1 napja nincs netem (Digi) és most is a telefon megosztott HSDPA kapcsolatával netezek. Zseni!
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #8649 üzenetére
jó az a táccsvíz... főleg aki sokat csatolja...
-
havenger
tag
válasz makaveli666 #8647 üzenetére
Csak touchwiz felületről működik a kies kapcsolat, gondolom adwlauncherből vagy launcherpro-ból próbálod. Nekem akkor írta ezt.
Na látom meglett a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
Megvan a megoldás. A launcher prot kellett bezárnom... Erre tud valaki valami megoldást, hogy ne kelljen mindig a launcher prot bezárnom ahhoz hogy a gépre tudjam dugni a telefont?
[ Szerkesztve ]
-
OutsideR
aktív tag
Beállítások/Hívásbeállítások/Összes hívás/Hívásfogadás/Hívásfogadás gombbal
Szerk.: lassú vagyok
[ Szerkesztve ]
-
dorkababa
aktív tag
beallitasok
hivasbeallitasok
osszes hivas
hivasfogadas
valaszmod bekapcs,akkor aktiv alatta ha jol nezem -
CHIPman
nagyúr
Hát nem rögtön segítségért kéne rohanni, hanem elolvasni, ami oda van írva. Lépj készenléti módba, zárd be a futó alkalmazásokat, és próbáld újra.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
makaveli666
senior tag
S.O.S feldugom a gépre a telefont, és azt írja ki hogy: Számítógépes kapcsolat csak készenléti módban használható. Zárja be a futó alkalmazásokat... Miértnem bírom összekötni a gépet????
A másik kérdés még mindig él, hogy tudom beállítani,h ogy a home gombbal fogadjam a hívásokat. -
tariattila
veterán
válasz icecave #8638 üzenetére
én csak tolmácsoltam a gondolatmenetet...soha nem raktam fel külön szoftver-részt... csak egyben, boot fájlal együtt...
Tehát járj utána ennek jobban... pl, hogy kell-e PIT fájlt tallózni mellé vagy kell-e repartitiont pipálni (valószínű ez utóbbit nem) de biztos ami biztos...igaz legrosszabb esetben komplett szoftvert ráraksz ha félresikerülne...
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
Valaki le tudná írni, hogy tudom launcher pro val beállítani, hogy home gombbal vegye fel a hívást? nagyon nem találom:S
-
nagyúr
válasz tariattila #8637 üzenetére
Akkor ha megszárad az IS, bekapcsolom, és megcsinálom
-
nagyúr
Na emberek, feltettem az invsisble shield-et.
Nagyon szép lett, most ki van kapcsolva a telefon, holnap bekapcsolom. Persze, azért is lett ilyen szép, mert már vagy 10-et feltettem eddig, szóval megvan a rutin.
Az a jó ebben a fóliában, hogy mivel folyadékkal kell felrakni,ha marad buborék, az 2-3 nap után felszívódik, mert a folyadék képezi a buborékot, és az pár nap alatt kipárolog a fólia alól.
Csináltam képeket, de a vaku miatt nem sok minden látszik, holnap majd csinálok természetes fénynél, és fel is teszem mondjuk picasa-ra, persze,ha van igény rá. Majd jelezzétek.Más: írtátok, hogy másnak is voltak ilyen "akadási problémái a telefonnal. Javasolta valaki, hogy "tedd újra a modemet", még az adatok is megmaradnak, és az fixálja a dolgot. Ez pontosan mit is jelent, és hogy kell csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
p06
senior tag
A mai napon volt lehetőség kiprobálni rendesen a "gps"-t, és semmien problémám nem volt :-) A fülhallgatós dologhoz meg annyit, hogy egy sima nem agybadugos -hoz képest viszonylag jól szól, de mondjuk egy komolyabb füleshez képest nem egy nagy durranás, és szerintem érdemes egy ilyennel is kiprobálni mert azért elég jól szól a gyári lejátszó. Az 5.1 filmeknél pedig zseniális.
-
cozmo
őstag
A Telenor Samsung Galaxy S akciója, a vevõk szándékos megtévesztését szolgálja!
Ha sértettnek érzed magad, mert szándékosan megtévesztett a Telenor írd te is alá ezt a petíciót, melyet el fogok juttatni a Gazdasági Versenyhivatal képviselőjének.
Köszönöm, azoknak akik eddig csatlakoztak!
Ne hagyjuk magunkat átvágni, nyomjuk fel a mocskokat!
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
lalakov
senior tag
válasz tariattila #8631 üzenetére
Jól néz ki , kár, hogy használni nem lehet.
-
lalakov
senior tag
Az időjárás programok honnan szedik az információt? Berajzolt nekem mára napot, amit én nem igazán láttam ma.
-
ForRedGlory
félisten
válasz tariattila #8628 üzenetére
Ja, én sem használom, de vakításra jó
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #8626 üzenetére
Viszont a procit és ezáltal a telepet is eszik...
Fölösleges csicsa...
Max egy két vagizásra valók...nem a mindennapi használatra
Akkor meg tökmindegy, ha megmeg döccen... -
Enjoy
addikt
válasz tariattila #8565 üzenetére
Eddig minden okés benne, igaz nem telepítettem semmilyen progit, csak beállítgattam a dolgokat, fiókokat, névjegyeket..stb.
Még og felrakok egy OCLF-et, és utána szépen letöltögetem a progikat, amiket kigyűjtögettem korábban, hogy kelleni fog
De remélem nem nagyon fog belassulni a JM7► més que un club ◄
-
makaveli666
senior tag
válasz compi.hu #8623 üzenetére
1. Nem én töltöttem fel
2. Nem tudtam, hogy ekkora probléma lenne belőle
3. Ha eddig valami modi nem vette észre, hogy volt egy kis bakim, akkor a te regényed után tuti fel fog rá valaki figyelni szal kösz (miközben én senkinek nem ártottam, csak egy kollegának akartam segíteni, ami sikerült is) -
compi.hu
senior tag
válasz makaveli666 #8612 üzenetére
Figy, nekem tokmindegy hogy mit irsz itt le es mit nem. De volt olyan forum ezen az oldalon, ahol mar azt is szo nelkul kimoderaltak ha valaki leirta, hogy lehet iGo-t tenni olyan PNA-ra ami gyarilag nem azzal erkezett, azt aki meg leirta kibanoltak a busba. Es ehez neha meg azt se kellett odairni hogy hogyan is kell mindezt megtenni, hanem neha eleg volt maga az info hogy ez megoldhato.
Mindenesetre a sajat erdekedben javaslom, hogy ilyesmit max privat uzenetben irj le itt, ha nem akarod hogy valamelyik nagyhatalmu tulbuzgo operator kipenderitsen. BTW tokmindegy hogy "akinek" kiraktad a stuffot jogosan hasznalja-e vagy sem, maga a "kirakas" terjesztesnek minosul es a szerzoi jog szerint ehez nincs jogod. Ha te toltotted fel az anyagot oda amit ide belinkeltel es nem voltal eleg ovatos, siman talalhatod magad a birosagon alpereskent, mert kerdvenc NNG-nk ujabban igyekszik ugyfelbarat ar- es uzletpolitika helyett mas eszkozokkel megvedeni a jogait. Nem fogjak fel, hogy tobbnyire azert warezoljak a szoftveruket mert nem lehet elfogadhato aron, normalis szolgaltatassal megvasarolni arra az eszkozre amin az ugyfel eppen hasznalni szeretne. Majd ok megmondjak milyen eszkozon hasznalhatod ha kifizetsz egy valag penzt erte, es ugye a multban nem a zokkenomentes szolgaltatasairol (pl terkep/szoftverfrissites) volt hires a ceg. Szoval jobb veluk vigyazni ha nem akarsz bajt magadnak.
[ Szerkesztve ]
-
Másik Zé
tag
válasz ForRedGlory #8599 üzenetére
Az a bajom,hogy a progin belül nekem nincsen menü.
Látom,hogy ott kellene beállítani,de nyema menü.Ugyan úgy,mint fogaskerék a t9-es írásban.
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
sghu77
tag
Lehet igénytelen vagyok, de nekem megfelel a gyári füles is. Az 5.1-et is sikerült használnom.
-
CharlieDrop
veterán
-
CHIPman
nagyúr
Nem mindegyik, de a live wallpaperek többsége a paksi atomerőműre van csinálva kb. Majd az A9-esek elboldogulnak velük talán. Én a Nexust használom, azzal nincs semmi gond.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
milanmylo
aktív tag
Sziasztok! két kérdésem lenne. A gyári füles csak nekem szól ilyen silányan? A többi agybadugós füleshez képest ennek a basszusa kb. egyenlő a nullával, ráadásul az 5.1-es hangzást sehogy nem engedi bekapcsolni.
A másik kérdésem hogy 2.2 mikorra várható?ROM frissítést nem lehet elrontani, csak nem a leírtak alapján végezni.
-
joey04
titán
válasz ForRedGlory #8583 üzenetére
na ez már igen. ennek én is kalapot emelek. egyedül azt sajnálom, hogy nincs live wallpaper funkciója. ez lenne az első igazán értelmes. egyébként azt jól tapasztaltam, hogy a live wallpaper még ezt a bika HW-t is megfogja egy kicsit? pici döcögést tapasztaltam, de tényleg csak leheletnyit, ne akadozásra gondolj...
-
-
mex77
tag
válasz makaveli666 #8610 üzenetére
Hátha türelmetlen
A motonav elvileg csak motorolákra készült ha jól tudom. Innentől kezdve wareznek számít ha más telóra akarom felrakni? -
makaveli666
senior tag
válasz compi.hu #8608 üzenetére
Hupsz... Nem tudtam, hogy bann jár azért ha belinkelek egy teljesen legális ingyenes programot -.-
Tudom hogy nokiaprogramokon le lehet szedni és nem kell várni am egauplodra, de ezt így gyorsabban megtaláltam... Azt ha már másnak adom a linket akkor tud ő várni 40 máűsodpercet szerintem. -
mex77
tag
válasz makaveli666 #8607 üzenetére
Néhány érdekes android progi (pl. launcher pro, bw 313) fent van a nokiaprogramok.hu-n is.
Csak beregisztrálsz és már szedheted is le őket, nem kell várni megauploadra. -
compi.hu
senior tag
válasz makaveli666 #8607 üzenetére
Nem vak ez a lo kerem, csak vakmero. Errefele kevesssebbert is szoktak adni jopar nap kitiltast...
-
makaveli666
senior tag
válasz CharlieDrop #8606 üzenetére
De benne van minden. Csak telepítsd fel nincs semmi trükk... Magyar hang+ magyar menü+ térkép
-
CharlieDrop
veterán
válasz makaveli666 #8605 üzenetére
nagyon köszi, amúgy gondolom ebben nincs térkép
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
makaveli666
senior tag
válasz CharlieDrop #8604 üzenetére
nemcsak a market meg appbrain létezik motonav
-
CharlieDrop
veterán
válasz makaveli666 #8603 üzenetére
motonavot nem találtam a marketen
-
makaveli666
senior tag
válasz CharlieDrop #8602 üzenetére
Motonav hoz semmi trükk nem kell csak felrakod... Én jobban szeretem a sygic et, de oda kell külső memkari... Találatm a polcon egy 125 megásat azt bele is raktam Ha kell link akkor írj privit
-
CharlieDrop
veterán
válasz makaveli666 #8601 üzenetére
Kösziii
már csak egy gps progi kell és i'm happy
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz CharlieDrop #8600 üzenetére
Töltsd le link
Ebben van egy beautiful widget beautifull widgettel tudsz htc skin t adni neki...
A másik pedig egy launcher pro..[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest