Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
kasee
aktív tag
Hello
van az csajomnak egy galaxy s az alábbi firmekkel
pda xxjf3
phone xxjf3
csc xajf3Melyiket érdemes ráraknom amitől esetleg gyorsabb lesz és nem eszi annyira az aksit?
köszi
Norbi
-
redXIII
senior tag
válasz CHIPman #6692 üzenetére
Azt hittem az.Nem nagyon olvastam erröl a fw-röl itt.Na mindegy,elvileg lefrissitettem,sztem érezhetöen gördülékenyebb lett a teló.A gps-re leszek még kiváncsi,pontosabb lett e.a wifim érezhetöen jobb lett.a kieshez meg nem tudtam eggyáltalán csatlakoztatni a telóm
[ Szerkesztve ]
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
legenda
szolgáltatós szoftver esetén a szolgáltató által előre beállított könyvjelzők maradhatnak, bizonyos előre beállított értékek (például hozzáférési pontok) is, de az általad utólag telepített alkalmazások, és megváltoztatott beállítások értékei nem!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TwentySix
aktív tag
Aki szereti a szep HD hatterkepeket, annak javaslom a Flikie Wallpapers HD nevu alkalmazast.
Csengohangra ajanlom a RingLert progit, a legmodernebb zenetol minden megtalalhato csengohangnak megvagva, elore meghallgathatoan;
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
csab2
veterán
válasz tariattila #6681 üzenetére
Factory reset utan maradt minden a regi: telepitett programok, konyvjelzok, beallitasok. Minden. Ez normalis?
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
TwentySix
aktív tag
válasz tariattila #6686 üzenetére
Igen, ugy csinaltam, mivel igy volt leirva a How-to ban. Nem nagyon mertem elterni tole, mivel nem emlekeztem az utolso ROM-ot az 512-vel, vagy az 513-al telepitettem.
Hogy mi az ertelme, azt nem vagom, az 512-es mas meretu particiokat csinal ha jol ertettem, valoszinu ez lehet az ok.
Mondjuk en ROm frissites elott egyebkent is mindent torlok manualisan a belso sd-rol is, egyetlen fajl, konyvtar sem marad fenn. biztos ami holt zicher.Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
csab2
veterán
válasz gabi2107kira #6684 üzenetére
Kösznöm nektek a segítséget!
-
csab2
veterán
válasz tariattila #6681 üzenetére
Köszi!
Még egy láma kérdés: az oké, hogy a hangerő gombokkal lépkedek, de mivel OK-zom le a dolgokat?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
csab2
veterán
válasz tariattila #6678 üzenetére
Az az a 3 gombos dolog?
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #6671 üzenetére
Fogadunk, hogy belépek reg nélkül? Mondjuk most nem, de ki lehetett játszani.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
csab2
veterán
Segítséget szeretnék kérni.
Kies-sel frissítettem az fw-t.
Most ez van:
pda: jm2
phone: jm1
Telenoros a teló.
Most akkor célszerű egy gyári állapot visszaállítását eszközölnöm?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Másik Zé
tag
lehet,hogy este rá kellene próbálni az asszonyra?
lehet,hogy ő is kétszer menne el?
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
redXIII
senior tag
közbe megoldódott.kétszer szettem le ugyanazt,amiatt nem találtam.kivánmcsi leszek mien lessz az új rom.Elvileg nekem még a legelsö volt a telón.
-
törölt tag
válasz tariattila #6671 üzenetére
A Főoldalon lévő Cseh szöveg alapján jogi problémájuk lett.
Remélem megoldják a dolgot. -
redXIII
senior tag
Sziasztok.odinnal akartam frissiteni,a pda-s leirás szerint,de nem lehet a linkröl letölteni a rom filet.Honnan tudnám megszerezni?
-
CHIPman
nagyúr
válasz tariattila #6659 üzenetére
Már miért ne működne? Tegnap backupoltam a rendszert, és később vissza is állítottam, viszont az advanced restore nem ment(nem csinált semmit), csak a teljes. A lagfix pedig azon a tényen nem változtat semmit, hogy gyári szoftver visszaállítására teljességgel alkalmatlan, mivel a kernelt nem menti.
Keldor papa: A belső SD-re kell rakni őket, a Motonav/contents mappába. Sajnos az összes apphoz való dolgot a belsőre kell rakni, mert az az elsődleges, a külső pedig a belsőre állított mountpoint-tal érhető csak el.
Másik Zé: Ahhoz a szakember erős túlzás, nem tudsz semmit úgy elnyomkodni egy routeren, hogy egy reset ne állítsa vissza.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
Másik Zé
tag
-
Másik Zé
tag
Én csak annyit szeretnék,hogy a PC-hez csatlakoztatva,a AppBrainból tudjak alkalmazásokat a telóra installálni.
Nem szeretnék mobilnetet használnio és nem szeretnék wifizni.Előzőt minek,utóbbit meg nem tudtam összehangolni...és sikerült úgy elnyomkodnom a wifit,hogy szakembert kell hozzá hívni.
-
legenda
válasz Másik Zé #6660 üzenetére
ezt úgy érted, hogy a telcsivel csatlakozol egy munkaállomáshoz (pc/noti), és a telcsit modem ként használva a munkaállomáson a kies segítségével tárcsázva netezel? mert az egyszerű; telcsi munkaállomáshoz csatlakoztat -> kies elindít -> alul az ikonoknál a földgömbhöz görget, arra klikk -> a felugró panelen klikk a kapcsolódás ikonjára -> figyelmeztet, hogy a netes kapcsolódáshoz bontani kell a kapcsolatot, azt jóváhagyod, és már tárcsáz is, majd kapcsolódik!
ha másra gondoltál, akkor részletezd kérlek!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TwentySix
aktív tag
válasz tariattila #6659 üzenetére
a lagfix aldasos hatasai....keves hely, a lagfix lecsipi a felet (or less) a memorianak buffer gyanant
Ez egy ember tapasztalata, olvasd el a valaszokat is alatta...
Bar en nem csinalok vele backup-ot, de volt aki irta, hogy gond nelkul megy a visszaallitas.
Egyszer mentettem vele, az tokeletes volt.Rosszul cimeztem, termeszetesen CHIPman-nak ment a valasz
Keldor papa: A belso SD-re masoltad ugye?? Mert csak onnan megy allitolag, a kulso kartyarol nem.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Monotav: "Kérem helyezze be a Monotav SD kártyát a térképes tartalmakkal!".
Én már felmásoltam az SD-re mindent. Ilyenkor hogyan tovább?¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Másik Zé
tag
Skacok!
Tényleg kéne egy kis help.
Átrágtam már magamat a fórumon és jelen esetben a gugli sem a barátom...
Kliessel hogyan tudok a netre felmenni?
Vagy mindegy mivel,de BT-vel sem tudok csatlakozni.
-
CHIPman
nagyúr
-
TwentySix
aktív tag
A samset 1.9-ben ez az alaphatterkep.
gubacsino: A settings gomb kivetelevel szabadon varialhatod.
ChipMAN:
A Clockworkmod recoveryvel nem olyan biztonságos a nandroid és más funkciók használata, mint ahogyan azt a fejlesző írja!Errol tudsz irni bovebben, mire gondolsz?
[ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
válasz CHIPman #6655 üzenetére
ooo kösz de én a Telefon-Névjegyek- .....- Alkalmazások közül onnét lentröl ami lomtárrá vált na onnét töröltem.
De most nézem megsem töröltem csak áthelyeztem az utolsó oldalra ahonnét törölni akartam egy progit...
UP
megvan simán visszahúztam "szerkeszt" parancs után. Nem is tudtam hogy oda alulra is bármit kilehet rakni
kösz a gyors segítséget[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz gubacsino #6653 üzenetére
Bemész az alkalmazásokhoz(gyk. menü), hosszan rányomsz az üzenetekre, és lehúzod oda, ahonnan eltüntetted.
Keldor Papa: Gondolom a gugliból: [link]
szerk.: A húzott kernel-teszt elmarad, pár órára nem érdemes felraknom, holnap pedig bizonytalan, hogy itthon leszek-e.
Ja, és
A Clockworkmod recoveryvel nem olyan biztonságos a nandroid és más funkciók használata, mint ahogyan azt a fejlesző írja![ Szerkesztve ]
-
gubacsino
aktív tag
kis segítséget szeretnék kérni. Eltüntettem az SMS ikont alulról. Hogy tudom visszavarázsolni? És úgy hogy ne keljen rendszer visszaállítást csinálnom
-
törölt tag
Invisible shield
És hogy mennyire tapadós
Az előlapon nem túl kényelmes mert az ember ujja is tapad kicsit.
Viszont tényleg elpusztíthatatlan, ahol borítja ott garantáltan nem lesz karc. -
TwentySix
aktív tag
válasz CHIPman #6650 üzenetére
Egy het utan?? Az komoly....
Nekem Junius 17 ota van meg, de a hatlapon csak a hajlatoknal mutatkozik nemi karc, viszont alig latszik a kanyar miatt. Pedig a kamionban napi 12-14 orakat rezeg, csuszkal folyamatosan, szoval nem veszes nalam.
Egyebkent biztos vagyok benne, hogy hamarosan megjelennek a pothatlapok, az egyedileg festett, grafikaval diszitett stb.....Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
CHIPman
nagyúr
válasz #94793216 #6649 üzenetére
Nekem holnap(után?) jön a Brando tok és az ultra clear protector plus fólia, remélem nem fogok hozzátapadni...
A Home gombra meg már tettem egy kis fóliadarabot a klasszikus átlátszó könyvbevonó fóliából. Meg a hátlapom is kopik már, pedig nincs egy hetes.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
törölt tag
válasz ForRedGlory #6644 üzenetére
Megoszlanak a vélemények a Shield-el kapcsolatban.
A többi fóliánál vastagabb, kicsit nyúlós cucc. A Felülete tapadós, így nekem a kijelzőre téve nem tetszett. Ráadásul mások is tapasztalták, hogy 2-3 hónap után csúnya sárgás lesz a színe.
Lakásfelújítás alatt volt rajta, jó szolgálatot tett, egy karc se lett rajta. 3 hónap után alig vártam hogy levehessem.
Hacsak nem vagy nehézipari munkás akkor nem javaslom. De a T-nél nincs ilyen meló asszem.
[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
válasz ForRedGlory #6643 üzenetére
Az komoly, csak ne kezdjen visszaszamolni
Klasszikus vicc: Toroltem a telefonod, baj? Valassz: Igen/NemSamsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
ForRedGlory
félisten
válasz NathanCullen #6634 üzenetére
Ez az invisible shield mennyire zavaró a készüléken? El nem tudom képzelni hogy milyen rajta az a cucc.
-
ForRedGlory
félisten
LOL bazz, a Widget Locker rájött hogy piratebay-en vásároltam... Néha, amikor feloldom a képernyőzárat, kiírja, hogy +3 másodperc a kalózoknak, mire feloldódik a képernyő. Még jó hogy nem minden feloldásnál dobja
-
CHIPman
nagyúr
válasz dorkababa #6620 üzenetére
Visszatettem a nandroidos backupot.
#6627: "Majd, ha itt is lesz kiépítve TCM.. akkor meg fog bolondulni, mert mindenhol dugók " Lehet, hogy én vagyok a rossz, de én Omnia2-n gond nélkül használtam a TMC-t BP-en(is). Mit értesz a kiépítés alatt?
#6637: Van rá egy java tool(apktool), de valamiért nagyon nem akar most működni, senkinél. A zipes megoldással nem lehet szerkeszteni az xmleket sajnos.[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
APK fájlt mivel tudok boncolgatni?
-
legenda
válasz Zsozsooooo #6622 üzenetére
nem kell hozzá külön lejátszó, a gyárilag beépítettel tökéletesen megy!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Másik Zé
tag
válasz NathanCullen #6634 üzenetére
Megrendelve!
Más.
a Kiessel hogy a túróban tudok kapcsolódni a netre??
-
Másik Zé
tag
válasz NathanCullen #6632 üzenetére
Tudsz esetleg boltot megadni?
Nem találok sehol ilyen fóliát...csak az elejére.
-
Másik Zé
tag
Sziasztok!
Egyik kolléga által belinkelt védőkütyük közül ezt ismeritek?
Mennyi idő alatt jöhet meg ómerikából?
-
TwentySix
aktív tag
válasz woodpaul #6629 üzenetére
Ez a mod teszi igy ki az akksikijelzest, lehet valasztani a kijelzes tipusai kozott:
(A Samsethasznaloknak mashogy kell, azt itt lehet letolteni: [link]
Pressreader alapbol benne van a Samsetbe, a marketen nem talalom, megprobalom kiszedni a telombol az apk filet, felteszem valahova ha sikerul.
-
TwentySix
aktív tag
OFF
Londonhoz kepest dugok??? hehe, ne viccelj mar....
Ez nem TMC egyebkent, nem radiohullamon csatlakozik a traffic informacioszolgaltatohoz, hanem normal, fix telefonkartya van beleszerelve teljes interneteleressel, es a Vodafone halozatara csatlakozik.ON
[ Szerkesztve ]
-
bllo
tag
Értem, köszi a válaszokat!
Akkor használom szépen, aztán amint belekóstolhatunk a fagyos joghurtba, majd elkerül a sufniba jó esetben! -
törölt tag
válasz TwentySix #6624 üzenetére
Szerintem sincs mit aggódni.
Itt egy cikk az SSD-k ről. Bár a GS-ben nem SSD-van ettől még elvileg szintén NAND Memóriacsipeket tartalmaz.
http://prohardver.hu/teszt/ssd-teszt_mitoszok_es_tenyek/versenyzoink.html
Volt valakinek ötlete WinMO-s G-alarm helyettesítőre?
[ Szerkesztve ]
-
TwentySix
aktív tag
Ne aggodj, ennyire nem szinifikans a problema, a Modaco forumon beszelgettek errol, amikor kijott a lagfix.
Csak elmeletileg, gyakorlatban senki nem tudja megmondani, hogy ez tenyleges problema-e, majd kiderul. Valahol onnan indult ki, hogy a flash (ssd) meghajtok nem szeretik a tul gyakori iras-olvasas muveleteket, a lagfix meg pont ezek gyorsitasara hoz letre egy ext2 (3) buffert...
Szoval dont worry, hasznald egeszseggel, ha jonak erzed.[ Szerkesztve ]
-
Zsozsooooo
tag
Hali !
Valaki tudja mivel lehetne kihasználnom a csomagomban lévő (Média-Mánia M) Mobil TV szolgáltatást ? Le kell töltenem hozzá valami lejátszót ?
-
bllo
tag
válasz tariattila #6610 üzenetére
Erről a memória elromlás vs. lagfix dologról tudna valaki írni pár szót? Esélyem sincs több fórum olvasgatására így meló mellett, de érdekelne a dolog. Magam is gyorsabbnak érzem lagfixxel a kütyüt, de őszintén megmondom, amennyiben ez a kütyü élettartamának rovására megy/mehet, akkor lehet, hogy uninstallt kap . . .
-
tariattila
veterán
válasz TwentySix #6614 üzenetére
Nálam valamiért a jm5 + gps fix felrakás után sem áll a helyzet magaslatán a gps...
Néha hibátlan de van, hogy egymás után sorra hibázik...
Az új m6- on próbáltam és volt, hogy a szántásban mentem 20-30mp ig
Tiszta időben.. persze...
Ja az számit, hogy nem szélvédő alatt van hanem mellettem???
Mert az eddigi mobiljaimnak nem volt ezzel bajuk...Gyanitom a froyo sem fog nagyobb változást eszközölni mint ez a gpsfix mod.
-
TwentySix
aktív tag
-
CHIPman
nagyúr
válasz TwentySix #6616 üzenetére
Hát nekem személy szerint a Samsungos ikonok jobban tetszenek, bár én WinMo-nál is ragaszkodtam az eredeti taskbarhoz.
Holnap szerintem kipróbálom az 1,28GHz-es kernelt. Kíváncsi valaki az eredményekre?hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
TwentySix
aktív tag
válasz CHIPman #6615 üzenetére
Csak szimplan szep, szinesek az ikonok, a menuk, es talan kicsit optimalizalt is, kigyomlalva alapbol a sok folos gyar alkalmazasok, hozzaadva par hasznos app.
Nekem a pressReader program nagyon bejon, legalabb 20 magyar ujsagot le lehet tolteni, olvasni.
Jo neha olvasgatni a Dunantuli Naplo-t itt messze AlbionbanSamsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
CHIPman
nagyúr
Letakarítottam a Samsetet, nem látom értelmét.
-
TwentySix
aktív tag
Attol nagyon messze van termeszetesen, es azt sokara fogjuk elerni, ha egyaltalan sikerul. Remelem a Froyo-val ugrasszeruen javul a helyzet.
Ez nem egy PNA, ami arra van kihegyezve, hogy csak a navigacio legyen az elsodleges szempont.
Ezt a tesztet probakent csinaltam, alapesetben nem hasznalom navigaciora a Galaxy-t, arra ott van a TomTom 940-esem, a HD Traffic durvan jo, meter pontosan megmondja torlodas eseten, hol a sor vege, es azonnal ajanl alternativat.[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz cousin333 #6611 üzenetére
"Jól látom, hogy az legújabb szoftverrel már nem szakad meg olyan sűrűn a GPS vétel?"
Nekem ma húsz percen keresztül olyannyira nem vesztette el, hogy nem is lockolt. Utána meguntam a várakozást...hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
cousin333
addikt
válasz tariattila #6610 üzenetére
Én nem zárom ki, hogy a JM5 már eléri a lagfix sebességét, de nekem meg nem az van. Örülnék, ha annak a hatása a gyári szoftver része lenne. A gps-el mi a helyzet? Jól látom, hogy az legújabb szoftverrel már nem szakad meg olyan sűrűn a GPS vétel? Nekem korábban az volt vele a bajom, hogy pontatlan is volt, meg bizonytalan is...
"We spared no expense"
-
TwentySix
aktív tag
Kis teszt a GPS pontossagarol, ma reggel keszitettem a melohelyemrol a lakasomig a My track porgival, a telefonon nincs GPSFix.
Nem rossz eredmeny, ahol elmaszik kisse az utrol. ott is belefer az 5m-es pontossagba, igy mar tokeletesen hasznalhato. Ahol egyszer megszakad az ut felenel, ott egy hosszu kozuti alagut van.Muholdat is par masodpercen belul lockol.
ForRedGlory mi rekedt beled????
[ Szerkesztve ]
-
Gengi
senior tag
válasz lalakov #6571 üzenetére
Szia!
Mit szeretnél róla tudni? Írd le ide majd válaszolok.
Az office funkció szerintem elég jó.
Word (docx)
PowerPaint
Excell
PdfMindegyiket létre lehet hozni is akár. Szöveget lehet formázgatni ,de ha kérdéseid vannak írd le és megnézem neked.
PSN:Mak1wara "A Tudásalapú társadalmat megette reggelire a fogyasztói társadalom"
-
cousin333
addikt
válasz TwentySix #6605 üzenetére
Tenykerdes hát. Ugye, arról beszéltem, hogy nálam gyorsult-e, a te tapasztalataidrol nyilván nem tudok nyilatkozni. De mintha te lettél volna az, aki tényszerűen közölted, hogy nincs érdemi hatása...
Én meg olyat olvastam, hogy még jobb is a memorianak...
"We spared no expense"
-
TwentySix
aktív tag
válasz cousin333 #6604 üzenetére
Azert a tenykerdes kicsit eros fogalmazas. A Te tenyed.
Az XDA-n egyelore arrol megy a vita, hogy milyen gyorsan teszi tonkre a memoriat a mukodesi modszerebol adodoan....
De tema lezarva reszemrol, mindenki azt hasznal amit jonak erez, csak leirtam egy tapasztalatot.Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
cousin333
addikt
válasz TwentySix #6601 üzenetére
Nem. A JM2 alaptelepiteshez képest lett gyorsabban. Nem érzés, hanem tenykerdes. Lehet, hogy már az alap rom-nak hoznia kellett volna ezt a tempót, de nem tette. Pedig a vásárlás utáni második naptól az van rajta. Egyszerűen nem minden volt azonnali, néha elgondolkodott pár másodpercre, most nem teszi. Uninstalnal például teljesen vitathatatlan a különbség.
"We spared no expense"
-
tariattila
veterán
válasz TwentySix #6601 üzenetére
nekem is úgy rémlik, hogy voltak olyan helyek ahol lagfix-el akadt és nélküle pedig nem...
és persze fordítva is igaz ez... de nagy átlagot tekintve ebenguba...ez az egypillanat vagy fél pillanat ez találó... nekem vannak szabad pillanataim, hogy kivárjak egy betöltődést...
na a hardkórosoknak viszont lehet jelent valamit...
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
-
TwentySix
aktív tag
válasz cousin333 #6599 üzenetére
Mihez kepest? A JF5-hoz? Ahhoz kepest a JM2 alapbol latvanyosan gyorsabb.
Nme tudom, a pillanatokon belul betoltodik-en belul lehet-e latvanyos gyorsulasrol beszelni.... egy pillanat, vagy fel pillanat....
nekem is fennvolt, hasznaltam vele es nelkule is sokat ugyanazt a ROM-ot, de nem ereztem hatalmas euforiat.... Olyan "mintha, de nem biztos" feeling volt...Mindegy, ha Te igy erzed, akkor hasznald....
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest