Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
g0dl
addikt
Az aktív alkalmazások / Összesítés
264/326 MB RAM-ot mutat. Nem 512MB RAM kéne legyen? -
Enjoy
addikt
Gondolom van aki már beregisztrálta az SGS-t a samsung oldalán a +2hónap garanciáért.
Unalmamban be akartam regisztrálni az enyémet, de az IMEI számon kívül kér egy olyat, hogy Termék sorozatszám / Gyártási szám
Ezt merre találom?
Dobozon lévő matricán rajta van az IMEI szám, meg van egy vonalkód, s alatta számok.
Az lesz az?► més que un club ◄
-
tariattila
veterán
válasz ATM_automata #9291 üzenetére
nálam EDGE van... abból is néha csak éppenhogy... de ha csatlakozni tud akkor teljesen jó sebességgel lehet netezni...
-
ATM_automata
őstag
válasz sztrogoff19 #9285 üzenetére
csúnya lenne. ha 3G-vel nem tudnál rendesen netezni...nem EDGE-re vagy GPRS-re gondoltál? Főleg lakott területtől több 10KM-re....
What else?
-
magnusheron
tag
Ma du felhívott a Telenor, hogy érkezett Galaxy S-és az előrendeléseket elkezdik teljesíteni. Engem nem érint mert már megkaptam, de aki előrendelt, azt hamarosan keresik majd. Természetesen az akciós áron teljesítenek...
Tájékoztatásul
-
bossvico
senior tag
válasz zorromoto #9284 üzenetére
Nekem az első rommal voltak ilyen csatlakozási gondok, elmondom a trükkömet.
Usb módot én rákérdezősre állítottam.
Rádug telo, kérdez, kies mód kiválaszt - semmi.
Usb kihúz, újra rádug, kérdez, háttértár.
Csúszka le, csatolod az usb eszközt, megtalálja a külső, belső sd-ket a win.
Ha megtalálta, csúszka le, bontod a csatolást, és kihúzod az usb-t.
Usb visszadug, kérdez, kies mód és kies látja, meg a telo képernyőjén is megváltozik a kép valami mtp felirattal, kilépés home gombbal.Persze driverek fent kell legyenek.
Így esetleg?
Egyáltalán a háttértárként csatolás megy?R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
sztrogoff19
tag
***GPS***
Üdv Hölgyek/Urak,
az SGS-re én feltettem egy Motonav nevű progit, amit csak eddig egyszer használtam városban (megyeszékhely). A beállítások után jött az éles bevetés, nekem kicsit furcsa volt a progi (egy Igo8-a szerelt Navon N470-esem van), attól bizony butább, de a feladatát és azt amit elvártam tőle azt teljesítette.
Egyszer fordult elő, hogy miközben álltunk egy lámpánál egyszer csak elkezdtünk távolodni a céltól. De szerintem a jel megtalálásával és annak tartásával sem volt probléma (mondjuk a kollégám aki vezetett persze elkezdett okoskodni, hogy Ő nem a progi által kijelölt úton megy, hanem arra hol megszokta és persze, hogy az általunk nem ismert utca a progi által javasolt útvonalon egyszerűbben lett volna megközelíthető).
A pontosság is rendben van, csak a progi szaggat egy kicsit a beállításoknál, mikor lépkedek az ablakok között (bár mivel a progi ingyen volt így nem lehet egy szavam sem)
Mivel nekem nem létszükséglet a navi, így megfelel nekem (plusz meg ugye van rendes navim, mert a telefonban lévőt nem tekintem annak, elsősorban telefon és csak aztán GPS, meg játékkonzol meg a többi).Más téma:
amin meglepődtem, hogy a net kapcsolat viszont igen jó. Nemrégiben voltam vidéken, ahol egy nagyobb város is több tíz kilométerre van, de 3G-vel is egész jól el tudtam netezni, Persze kicsit lassabb volt, de annak is örültem, hogy egyáltalán volt
Morituri Te Salutant
-
kutkut
addikt
Sziasztok!
A jelenlegi "hivatalos", Galaxy S-hez való Froyo-t fel lehet telepíteni rootolás nélkül?
(Ha jól tudom a samu kiadott vmi béta verziót...) Vagy rosszul tudom?Meizu MX3 32GB
-
törölt tag
A tartó nagyon profi, előző két évben az Omniához is ilyenem volt.
Ez annyiban jobb hogy a kar sokkal merevebb.A Tok jó, a kihúzó fül frenetikus ötlet. Sajnos az anyagminőség komoly kívánnivalókat hagy maga után(gagyi műbőr-szerű), ettől függetlenül ellátja a feladatát.
A GS megvásárlása után már csak erre maradt lóvé.Az eBay-en találsz hasonló de jó minőségű tokot kb-3K Huf-ért.
[ Szerkesztve ]
-
Dotcom
aktív tag
az USÁban hamarosan 2 millió ember fog össze vissza kóvályogni a GPS miatt...
az Alma az agyban csodákra képes...Az Apple az új Chuck Norris...
-
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #9275 üzenetére
na jó... csak vicc volt...
sírva vigad a magyar... ma felvarázsolom a JPH-t és ha nem változik semmi akkor....
hmmmm.... akkor megvárjuk a hivatalos release-t...na és ha akkor sem? akkor?
mindenki belenyugszik? ha csak compi.hu nem nyer pert a samsung ellen akkor semmit -
makaveli666
senior tag
válasz tariattila #9274 üzenetére
Lol
-
tariattila
veterán
válasz makaveli666 #9272 üzenetére
ennek lélektani hatása van... jól kibeszéled a problémát és másnap mint ha minden jobb lenne... a GPS is... és máris nem akarod a GalaxyS-t hibáztatni hanem a szoftverfejlesztő brigádot...
-
törölt tag
Elkezdtem játszani kicsit. Csak úgy heccből kiraktam az ablakba.
Fog gps jelet, méghozzá nem is lassan. (4.emelet, panel. )
Mostmár tényleg ki kell majd próbálnom a belvárosban is.
Felvettem, úgyhogy felrakom a Youtube-ra. -
makaveli666
senior tag
válasz tariattila #9271 üzenetére
Engem erdekel a gps problema, csak azzal hogy itt megy. a duma sajnos semmit nem erunk el.
-
tariattila
veterán
válasz Másik Zé #9270 üzenetére
szerintem lehet beszélgetni bármiről... de ha valaki szakmai dolgokra azt mondja, hogy nem ide való... arra mondtam, hogy sokkal nem idevalóbb dolgokról is több oldalnyi HSZ. születik...
na ezt jólkimagyarfejeztem de Te úgy is érted mire gondolok...tehát gps-re fel! fóliázzunk! és milyen adatcsomagod van?
most olvasom csak: makaveli666: nem, nem, nem! igenis kulturáltan beszélni fogunk a gps problémáról addig míg meg nem oldódik... akit nem érdekel majd görget...
[ Szerkesztve ]
-
Másik Zé
tag
válasz tariattila #9257 üzenetére
Na ezt most magamra vettem!!!
Kileszelcsinálva!!
Ezt nem mobilról küldtem el.
-
makaveli666
senior tag
Szerintem sracok egy hetre fuggesszetek fel a gps vitat. Majd froyo utan tobb ertelme lesz a vitanak ha meg mindig szar. Amugymeg tudtommal nem csak ezt a keszuleket adtak ki egy igennagy szarvashibaval. (i4)
-
bnss
veterán
A személyeskedést és az OFFolást sürgősen fejezzétek be!
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
tariattila
veterán
csak higgadtan... nem kell ide az, hogy "retek" meg hogy "trollkodás"...
mi ilyet nem mondtunk... (én legalábbis...ha már többesszámban adod elő)
arról beszélgetünk, milyen durva dolog az hogy egy ilyen kaliberű telefont így kiadnak...
semmi "fikázódás" nem volt...minden esetre várom azt a froyo általi javítást... remélem utána nem kell emiatt telefirkálni a topikot... (addig viszont jogosan van bármi...)
[ Szerkesztve ]
-
t-real
tag
válasz user137 #9241 üzenetére
telenor firmware-t nem tudom melyik a legfrissebb, dugd rá kies-re menj a frissítésre és meglátod mit ajánl fel. az az igazság hogy én még idáig csak odin-el frissítettem.
az imei probléma az, hogy pár embernek a béta 2.2-es froyo romok feltelepítése után megváltozott a telefon imei száma. van már megoldás úgy tudom erre is, xda-n kell olvasgatni, de szerintem most már 1hetet mindenki tud várni a hivatalos froyo-ig hogy ne rakjon fel béta 2.2-es romot...
-
t-real
tag
válasz compi.hu #9259 üzenetére
egyáltalán nem arcoskodom! de ez a ti szegénységi bizonyítványotok, ha nem tudjátok azt megérteni hogy
1 - a gps-nek nincs baja
2 - szoftveres eredetű a hiba
3 - mi is a hiba? hogy néha megszakad 3mp-re? vagy hogy néha nem pontosan veszi az utat?
4 - biztos lesz javítás, nincs olyan készülék ami hibátlan lenne, ez sem az! a retek htc-tek sem az, meg az iphone-otok sem az!
5 - más romokon máshogy muzsikál a gps
6 - hivatalosan még nincs gps fix, és a romok többsége SEM HIVATALOS!Most komolyan akkor végülis miért is kell ekkora trollkodást csinálni ebből? Mert ha már megjelent volna egy hivatalos gps fix, vagy megjött volna a hivatalos froyo, és ezek után is "szar" lenne a gps akkor még megértem, de akkor is nem tudom hogy pl valaki belenézett-e már a gps beállításokba?(*#*#1472365#*#*) (lemerném fogadni hogy nem mindenkinek ugyanolyan) youtube-on van pár videó, én is nézelődtem már benne hát itt aztán mindent át lehet állítani! vagy pl hagy ne mondjam, hogy már párszor frissült a my tracks program is, és azon belül is aztán mindent be lehet állítani hogyan vegyen, milyen pontosan vegyen, stb stb stb...
A tört alkalmazásokról (térkép szoftverekről) meg aztán ne is beszéljünk...Érdemes lenne ezen elgonolkoznia valakinek mielőtt nekiáll fikázni hogy milyen szar a gps ebben a készülékben, és jóhogynem te írod nekem hogy ugorjam át a hsz-eket, hogy ha egyszer ti beszéltek hülyeségeket...
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
KeFe
tag
Van ismét egy bontatlan eladó eredeti Samsung mesh case fekete színben. Szerintem a legprofibb tok/hátlap. Érdeklődni privátban.
-
compi.hu
senior tag
Nem lehet mar birni ezt a gps-es nyivakolast!
az en egeremen van kozepen egy gorgonek nevezett dolog. ha azt lefele forgatom, tovabb csuszik az oldal, es lehet olvasni a kovetkezo hozzaszolast. Amennyiben a te egereden nem lenne ilyen, a neked erdektelen hozzaszolasok atugrasahoz hasznald nyugodtan a "lefele nyil" billentyut, vagy szolj, es kuldok neked gorgos egeret.
Csak egyesek hulyek ezt felfogni!
Arcodbol meg vegyel vissza legy szives.
-
compi.hu
senior tag
-
zorromoto
senior tag
Nekem viszont ez a szenya kies ba.ik felismerni a készüléket. Csatlakoztatom majd kies mód kiválaszt és mikor tennék rá valamit vagy frissitenék akkor " csatlakoztassa a készüléket"felrat van. Pedig még a galaxy értesítőben is ott van hogy usb csatlakoztatva.
Valaki tud erre valami okosat ? A sima usb háttértár mód az megy.
[ Szerkesztve ]
-
t-real
tag
válasz compi.hu #9238 üzenetére
Nem lehet mar birni ezt a gps-es nyivakolast! Mar nem eloszor irtam be hogy tuti hogy szoftveres hiba van, semmi extra baja nincs a gps-nek, a kulonbozo romokkal kulonbozoen mukodik! Csak egyesek hulyek ezt felfogni! Es azt is hogy ez nem egy autos navigacios keszulek,ha eldobja a jelet egyszer egyszer akkor most oszinten hova sz*rjak? Biztos hogy fogjak javitani, nem egy felvett track-et linkeltem mar be en is vissza lehet keresni, meg lehet nezni,mondhatnam tokeletes! Tovabb megyek, futashoz hasznalom en is, zsebben es tokeletesen rogzit,megtovabb megyek, kocsiban ZSEBBEN is megfeleloen rogziti az utat! En meg soha nem jartam ugy hogy navigalas kozben elvesztette volna a jelet zavaroan vagy barmi gond lett volna a gps-el, nalam is vesztette mar el par mp-re, de ezt csak utolag vettem eszre mikor googlemapsben megneztem nagyitva a mytracksel felvett utat, es ismet kihangsulyoznam kulonbozo firmwareekkel kulonbozoen mukodik! Nalam lakasban is fixal,kocsiban zsebben is, gyorsnak is gyors, de pl van olyan rom amivel pontatlanabb...ennyi...
-
zorromoto
senior tag
-
wivike
csendes tag
volt valakinek problémája a kies letöltésével? Mert én letöltöm elindítom a telepítőt, és utána 1% megáll hogy a kapcsolat megszakadt. XP-n is, meg Win7 is!Okosság?
-
wivike
csendes tag
sziasztok, azt akarom kérdezni, hogy rendeltem a telenortól netet, és most 1-2 percenként, villog az adatforgalom a kicsikében, de nekem csak ritkán kellene, ki tudom kapcsolni?
-
zorromoto
senior tag
Billentyűzet méretét tudom állítani? Álló módban elég sokszor félre megy nekem pedig nincsenek mamut ujjaim. Vagy esetleg tudtok valami faxa bill . progit ?
-
compi.hu
senior tag
válasz zorromoto #9244 üzenetére
Na ez egesz elfogadhato, gondolom autoval vetted fel. Hol volt a cucc? (szelvedo vagy ules?) melyik firmware? Ha legkozelebb varosi dzsungelben jarsz (belvaros) megkoszonnem ha csinalnal egy recorddingot ott is, mert azert ez konnyitett terep volt (majdnem 100% ralatas a teljes egboltra vegig)
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #9243 üzenetére
a kalória az nálam is hatodrendű... viszont a magassági pontok és az útvonal kirajzolása a szintvonalak segítségével elég hasznos dolog...
bakker... ez az útvonal log csak nekem ennyire ganaj? a Tietek mind tök jó...
ez a my tracks elég viccesen műxik nekem... vissza is térek a sportypal -ra...MÁS: HÁROM GOMBOS RECOVERY/DOWNLOAD mód-ra megszületett a megoldás!
sztupy leírása hasznos lehet azoknak akiknél ez a funkció hiányzik...
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Nekem is jól működik a GPS, amihez kell, arra tökéletes. ha "eltévedek" ami mondjuk Pesten nehéz... (nem is szoktam ), előveszem, várok kb 15 másodpercet és már tudom is hol vagyok, általában 5-10 méter pontossággal. nem dobálja el (néha van olyan,m hogy csatlakozik, majd eldobja, és utána újracsatlakozásnál már nem dobja el még egyszer). Szal nekem bőven jó ez, nem érdekel a kalória, stb. Úgy sincs túl sok elégetni valóm
-
user137
őstag
urak, segítsetek egy kezdőnek!
- mi a legfrissebb Telenor firmware és ez mennyire van elmaradva a független telók utolsó hivatalosától? Vajon a Telenor mennyit fog késni a Froyo update-tel?
- mi ez az imei lock probléma?? (a kereső a barátom, de csak az aggódást hozta ki)mán korábban próbáltam kérdezni, csak hát a flame heve elszakított a válasz esélyétől...
köszi előre is!
-
Maegoss
tag
válasz compi.hu #9238 üzenetére
Azért nem kell mindent méricskélni. Kit érdekel, hogy a HTC Hero GPS-e 2%-kal pontosabb, mint mondjuk a Nokia 5230-é? Ez már amolyan "az én telefonomban 100 MHz-cel gyorsabb CPU van, bibibííííííí" stílusú gyerekes versengés. Ameddig az adott eszközben számomra megfelelő pontossággal működik a GPS, addig nem fogom hat másik telefon GPS-ével tudományos módszerekkel összehasonlítani. Persze amint nem működik az általam elvárt szinten, akkor már én is tesztelgetném.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz Maegoss #9237 üzenetére
amiket próbáltam navigációra (elmúlt egy év...)
E52/5800/N97mini/N97/omniaHD/HTC HD2/HTC Desire/Pulse/GalaxyScsak a sorrendet felállítva: legjobb eredmény HTC-knél volt utána a nokiák és az omnia és két lépcsővel lejjebb a galaxys...
a készülékek ára pedig nem egészen ebben a sorrendben van... na ez az ami kiveri a biztit... -
compi.hu
senior tag
válasz Maegoss #9237 üzenetére
Ezeket én kb. mind hasonló pontosságúnak éreztem
Na latod ettol megyek a falnak. En a homersekletet az irodaban kicsit tul melegnek erzem. Kollega meg megfagy. Az Isten szerelmere probaljunk mar ilyen temakban MÉRNI, nem pedig érezni! Itt tobben kijelentettek, hogy a GPS nekik tok jol megy, de egy ...va tracket mar nem birnak idelinkelni
[ Szerkesztve ]
-
Maegoss
tag
válasz tariattila #9234 üzenetére
Azt készséggel elhiszem, hogy nekem nincs akkora viszonyítási alapom, mint Neked. Én az emúlt pár hónapban csak az alábbi GPS-képes készülékeket használtam: Nokia 5230, HTC Hero, Samsung Galaxy S valamint egy Mio GPS. Ezeket én kb. mind hasonló pontosságúnak éreztem, éppen ezért kicsit csalódtam a Mio-ban, mert attól többet vártam, mint egy telefontól.
[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #9234 üzenetére
volt már gps_fix amit futtatva az eredmény ugyan az maradt...így én elég nagy fenntartásokkal hallgatom az ilyen fix- híreket
Na ezt rosszul tudod. HIVATALOS gps fix nem volt meg. XDA-s emberkek kiszedtek ilyen-olyan galaxy s firmware rilizekbol a gps fajlokat es csinaltak beloluk update.zipet. A Samsung soha nem allitotta, hogy kijavitotta volna a galaxy s sorozatu telokban a gps problemat. Mondjuk ez az info is csak "felhivatalos" a samsungukmobile twitter csatornajan talaltam.
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz rankesz #9231 üzenetére
yee...
ne csak az én szemem gúvadjon a sok hsz. átrágásán...a kijelzővédő fóliás csapásmérő hozzászólásokról még csak említést sem tettem...
compi.hu: volt már gps_fix amit futtatva az eredmény ugyan az maradt...így én elég nagy fenntartásokkal hallgatom az ilyen fix- híreket...
Maegoss: Nem, hogy nem a legpontosabb de az egyik leggyengébb ami nálam járt az elmúlt egy évben...
Te hány telefont próbáltál gps célokra mostanság...
szívesen írok PÜ-ben , hogy miket próbáltam ki...[ Szerkesztve ]
-
compi.hu
senior tag
válasz tariattila #9228 üzenetére
Na de hogy legyen valami remenykelto is GPS ugyben:
@unfitguy Hi, thanks for getting in touch. We're working hard on a fix for the GPS and hope to have a solution soon.
4:46 AM Sep 15th via web in reply to unfitguyItt mar legalabb fixrol beszelnek nem "optimization"-rol. De lehet hogy csak a bullshit generator doglott be egy pillanatra...
[ Szerkesztve ]
-
Maegoss
tag
Azért ne túlozzunk. Tényleg nem a legpontosabb GPS, amit valaha telefonba beleraktak, de nem is téved "több tíz, több száz métert", mint ahogy Te állítod. Rádaásul azzal a kijelentéssel is vitába szállnék, hogy "elég sokan használják sport célokra a mobiljukat". Én ezen a fórumon olvastam először, hogy valaki edzés közbeni kalória égetés számolására és sportolás közbeni útvonal követésére használja a mobilját. Szóval a Galaxy S-ben levő GPS nem a legjobb, de az áltagnak megfelel.
Mindazonáltal abban igazad van, hogy ha valakinek nagyon fontos a pontos és a jelet kissé árnyékolva (pl. zsebben, stb.) is stabilan tartó GPS (mint például Compinak és Neked) akkor a Galaxy S nem a legideálisabb telefon a számára.
-
rankesz
veterán
ennek a gps boncolgatásnak azért is örülök mert nem is oly rég tanácsoltam itt, hogy a szolgáltatós/tarifacsomagos/hol-mennyis/miérimeg-es/miért nincs raktáronha akciós dolgot sem itt kellene csócsálni... de rájöttem esély sincs rá... így most azok is olvasgatnak szépen akiket a gps nem érdekel...ez ilyen adok-kapok dolog...
Bumm. Telitalálat! Megsebesítetted rankesz-t, ezzel 2470 életérőpontját, 734 stamina-át sebeztél rajta, valamint zsákmányoltál tőle 90 SGS tallért. A következő körben rankesz támad...
-
Lall
veterán
válasz compi.hu #9227 üzenetére
Egyik legfontosabb kuldetesemnek fogom tekinteni, hogy megoldast talaljak eme egeto problemara (is). Ha kell szemelyesen beszelek Larry-vel, mert 3 notifit kuld az otvar android. Addig is ha van egy elado 6120c szivesen megvasarolom, mert ezt a szanalmas kis funkciot az is tudja.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tariattila
veterán
válasz zolmesz #9196 üzenetére
ha kicsit is visszaolvasol akkor látod, hogy nem csak városban házak között hanem vidéken, országúton, erdőben stb. is van, hogy több tíz, több száz métert téved (elveszti a jelet...)
elég sokan használják sport célokra a mobiljukat... ne nyilatkozz a nevükben is!
én például terepbicajozok és kizárólag a zsebemben tudom tartani menet közben... gondolom érted, hogy miértannak pedig örülök, hogy akiknek ez fontos és olvassák a topikot azok addíg nem vásárolják amíg samsung méltóztatik tenni valamit ezügyben...
Szerintem a fórum ezért nagyszerű...ennek a gps boncolgatásnak azért is örülök mert nem is oly rég tanácsoltam itt, hogy a szolgáltatós/tarifacsomagos/hol-mennyis/miérimeg-es/miért nincs raktáronha akciós dolgot sem itt kellene csócsálni... de rájöttem esély sincs rá... így most azok is olvasgatnak szépen akiket a gps nem érdekel...ez ilyen adok-kapok dolog...
[ Szerkesztve ]
-
Lall
veterán
válasz compi.hu #9219 üzenetére
Ugyan ezt ugatom. Te egynek latod, de mivel szetszedi a mocsok android 3 fele vagy 2 vagy 100 fele ezert 100 ertesitest fogsz kapni rola es 100 sms-t szamlaz ki a szolgaltatod.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
compi.hu
senior tag
na azt is fa testapoloval kezelnem aki ezt kitalalta. Most me' nem lehetett utf8? akkor csak a speci karakterek foglalnanak 1 byte-nal tobbet az uzenetben.
Kozben rajottem, UTF-16-nal tobbet lehet szamlazni a juzernek. Tanulsag: SMS-ben kerulni kell az íÍőŐűŰ karaktereket es akkor beleferunk a 7 bites GSM character setbe.
A szivas az hogy az i9000-en en nem latom SMS iras kozben a hatralevo karakterek szamat. Ezert anno a nokia mar megutotte a bokajat valami perben ha jol emlekszem.
[ Szerkesztve ]
-
Kakumix
senior tag
válasz Maegoss #9203 üzenetére
Azért egy korrekt GPS alap (nem többé-kevésbé pontos). Nekem ne a sarok után mondja, hogy forduljak be, hanem még előtte (előző telefonom egy HTC Diamond volt, annak ez nem mindig jött össze). Egy gyenge GPS-pedig nem +/- 5 métert téved, hanem simán országhatárokon is áttesz, szintén tapasztaltam. Nem csak kalóriaégetés kiszámolására jó, hanem hogy tudd mennyit futottál, ne azt írja ki a futás elkezdése után 2perccel, hogy már túl vagyok 10km-en. Ráadásul, ha csak elindulok az erdőbe és felveszem merre megyek, gondolván visszafelé majd navigál a telefon és nem fogok eltévedni, lehet a lábam is lejárnám mire visszakövetném a rögzített útvonalat.
Én örülök, hogy a GPS probléma kiderült, így nem veszek SGS-t. Olvasom már egy ideje ezt a topikot is, így itt olvashattam a képernyő "furcsa" 2 subpixel/pixel felépítéséről is. Ezzel kapcsolatban vannak elméleti gondjaim, még nem fogtam a kezembe nem láttam mit jelent ez a valóságban, de felírtam, hogy már erre is oda kell figyelni, ha készüléket keresek a Spica-m helyett. És más olvastam még egyéb érdekességeket, de nem azért mert tudatos vásárlóként utánanézek mit veszek, hanem mert épp nincs felesleges 100+ ezresem[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
Begi
senior tag
válasz compi.hu #9211 üzenetére
1 üzenetet küld ki, mivel nem használok ékezetet, max smile-t.
Konkrétan az történik, hogy megjön a delivery report, megnyitom, majd hirtelen megjön megint, majd megint.Szerk.:
Bár most elküldtem egy 2 szavas smst arról csak 1x jött visszajelzés. 150 karakternél meg jön 3... Ki érti ezt...[ Szerkesztve ]
-
Maegoss
tag
-
Lall
veterán
-
Maegoss
tag
válasz compi.hu #9204 üzenetére
1. A Te általad véghezvitt flood-olást (mert ez az) vajon engedi a fórumszabályzat?
2. Még mindig több értelme van jelenteni a Samsung ügyfélszolgálatának (mert akkor legalább látják, hogy mennyi embert érint), mint egy fórumon keseregni. Mit tudsz elérni a fórumon való síránkozással (a többi fórumozó idegesítésén és saját magad lejáratásán kívül)?
3. Hol reklámozta a Samsung hogy a Galaxy S hiperpontos, zsebben használható, edzés közbeni égetett kalória mérésére alkalmas GPS-sel van felszerelve? Azért a Galaxy S GPS-e annyira nem pontatlan, autós és gyalogos navigálásra többé-kevésbé alkalmas, csak az általad igényelt extrém körülmények között (pl.: pontos útvonal követés zsebből) vannak problémái.[ Szerkesztve ]
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem. Be van állitva, hogy az elküldött sms-ről jöjjön vissza jelentés. Ami teljesen jól működik, csak az a baj hogy nem 1x hanem 3x jön vissza az értesités. Kerestem, de sajnos semmilyen beállitási lehetőséget nem találtam. Tud vki segiteni?
Előre is köszi.
Üdv. -
compi.hu
senior tag
válasz Maegoss #9203 üzenetére
1. QRU-nak pont ugyan annyira joga van itt barmilyen forumszabalyzatba nem utkozo temat felvetni mint nekem. Mindemellett pont ugyanannyira nincs joga barkin is szamonkernie a valasz elmaradasat a kerdesere mint nekem.
2. A samsung ugyfelszolgalatan tobb orszagban tobben bejelentettek mar a problemat. a "nem hivatalos" valasz az, hogy dolgoznak rajta, a froyo update-tel erkezik a javitas. (azert nem hivatalos mert a samsung soha nem ismerte el hivatalosan a problema letezeset, javitas helyett is csak optimalizaciorol beszel, szinten nem hivatalosan)
3. Az teljesen lenyegtelen hogy kinek van szuksege a ficsorre. Ha a keszuleket ugy adtak el hogy az adott ficsor megvan, akkor jogosan varhato el hogy legalabb a nala jelentosen olcsobb keszulekekben megszokott teljesitmenyt hozza.
3b. Maganak a platformnak (Android) szerves resze a GPS. Ezen kivul pl olyan nagy mellennyel reklamozott ficsor mint a Layar igenis igenyli a PONTOS GPS-t es iranytut a keszulekben (nagyon nem mindegy hogy a plebania ikonjat a plebania bejaratara teszi-e ki a cucc vagy a kuplerajera)[ Szerkesztve ]
-
Maegoss
tag
Általában igyekszem nem belekeveredni mások vitájába de Compi keresetlen stílusától kinyílt a bicska a zsebemben.
Szóval kedves Compi:
1. Qru-nak ugyanannyi joga van egyszerű/bonyolult kérdéseket föltenni a telefonnal kapcsolatban mint amennyi Neked van a telefon GPS-ét érintő problémák megtárgyalására. Csak annyi a különbség köztetek, hogy Qru nem spammeli tele a fórumot a kérdéseivel, míg Te viszont igenis teleszemeteled a kesergéseiddel.
2. Olyan "kedvesen" megjegyezted Qru-nak, hogy ez a fórum nem a Samsung ingyen support fóruma, csak abba nem gondoltál bele hogy ez Rád is vonatkozik. A készülékkel kapcsolatos hibákat ugyanis szintén a Samsung ügyfélszolgálatánál kellene bejelenteni, nem egy kis ország fórumán kibeszélni. Ha esetleg szólnál a Samsungnak akkor még talán esély is lenne a megoldásra. Ez a normális módja "hallatni a hangodat".
3. Attól még, hogy Neked szükséged van egy feature-re, ne gondold hogy mindenkinek (vagy legalábbis a nagy többségnek) szüksége lesz rá. Szerinted hány Samsung Galaxy S tulajdonos használja a mobilját az edzés közbeni elégetett kalória számolására? Naugye. Valószínűleg a Samsung is így becsülte ezért inkább másra fordította a fejlesztés költségét. Mivel "mérnökfajtának" vallod magad ezért gondolom tudod, hogy csak az olyan feature-öket valósítjuk meg, amit a vásárlók egy nagyobb része igényel.
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz BoneDragon #9197 üzenetére
1: GPS milyen benne? Normálisan működik? (bocsi, hogy nem olvastam vissza)
trollololol, pedig csak az előző hsz-től kellene max 30-at,
compi te meg pihenj már, vagy foglalkozz a rilíztájmal, amennyi időt ma már eltrollkodtál azzal sokkal többet tudnál segíteni a projekteden, nem pedig megutáltatni mindenkivel a topikot, és eltántorítani a leendő tulajokat
(asszem Joey20 írta valahol hogy hányingere van az SGS fórumtól, nem ok nélkül...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest