- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Windows 10
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
-D4nO- #19098 üzenetére
Normál beállítások és használat mellett ilyennek nem szabadna lennie.
Ha mindig ugyanakkor, vagyis kimérhető időben szakad meg a vonal, akkor nem kizárt esetleg valami alkalmazás teszi ezt, bár érdekes lenne. Ilyen hibáról én nem hallottam még, lehet hogy a mobilhálózat részéről van ez esetleg. Nekem Vodánál volt ingyendumás időszakom, ott is volt hogy megszakították a beszélgetést X idő után. -
-D4nO-
tag
Sziasztok!
Lehet volt már róla szó, de megkérdezném, hogy vajon mitöl lehet az, hogy 5-6 perc beszélgetés után megszakad a vonal???Telenoros vagyok de a telefonom független!
Elöre is köszönöm! -
ERPY
őstag
Sógi, és mindenkinek aki Criskelo V13 rom-ot tett fel, itt a KH3-as modem, amitől az alapsáv verziója is KH3 lesz. Recovery-ből telepíthető.
-
-
ERPY
őstag
válasz
WaterWave #19087 üzenetére
A font tartalmazza a betűnagyságokat, amiket a rendszer használ, nem te választasz méretet. Ok? Ha cseréled a fontot, lesznek kisebb betűid. Pontosan nem ismerem ennek a mikéntjét, de font függő hogy van kisebb betűd vagy sem. Lehet hogy valamelyik xml-ben ezt lehet állítani, nemtudom. Ha a Batista fontját amit írtam beteszed az általad használt rom-ba, akkor olyanok lesznek a betűk.
-
gorog67
aktív tag
"Nemtudom ki vette észre vagy sem, de nálam a flash ellenőrzésénél kivan pipálva a frissítési ellenőrzés a Marketben. Nem tudom hogy fogyasztási szemszögből van-e ennek jelentősége, mindenesetre én kikapcsoltam, így a Market sem eszik processt ez miatt."
Ez a beállítás hol van? Nekem nem sikerült fellelnem. Ez csak a Criskelo V12 ROM-ban elérhető?
Légyszi ERPY válaszolj!
-
WaterWave
veterán
2 hete jigeltem a gépet, de már 8 nál van a mutató
őrület
-
WaterWave
veterán
erpy nem, maga ugy minden betü nagyobb ebben... sajnos megszoktam a batistát, azaz nem sajnos, nekem jobban tetszik ha kisebbek a betük...
maga a telefonon a fontot szeretném állítani, tehát pl nem 12 es betüméretet hanem 10-est,,
ezt hol lehet? -
fecs
senior tag
Leomar 2.5-re fel akartam rakni egy témát. Root explorer-rel felülírtam a system.ui és a framework filet a megfelelő módon. Azonnal kényszerbezárt jó pár program. Újraindítottam és CWM alól csináltam egy restort, amit kb 10 perccel előtte csináltam.
Eddig nem is lenne baj, de most meg nem tudom sem hívást fogadni, sem hívást indítani. Mi zavarodhatott meg?
Egy újrahúzás helyett van vmi ötletetek? -
mycso
veterán
A gyári KH3-al a cf_root működik próbálta már valaki???
-
ERPY
őstag
válasz
WaterWave #19075 üzenetére
Konkrétan az óra fontra gondolsz jobb felül a status báron? Mert az szerintem grafika, nem font. A rendszer fontokért más a felelős. Én találtam egy számomra megfelelőt. Kisebb mint az alap rendszer font, dőlt betűs, jól olvasható.
Ha az óra fontja a Batistában más, egy screenshotot dobhatnál róla, megkeresem a file-t, mert most ez jön amin dolgozok. -
Sógi
addikt
válasz
WaterWave #19078 üzenetére
Fuuu, én ezt nem tudom
Megszoktad a batistát, mi?
Nekem meg az nem tetszett, h kicsi
Sztem vársz egy kicsit és kint lesz az is(#19077) zeroo5ux: ox.
Cognition S2 v1.5 Changelog: (Coming Soon)
Based on I9100XXKH3
Removed modified email (causing me issues with my mail, wakelock)
Removed call recording (another wakelock, and it makes the dialer look ugly)
Fixed overheating while charging
Added custom bootanimation -
WaterWave
veterán
erpy, a font nagyságát felül ahol az óra van meg egyébb wifi dolgok, azokat hogy csökkented, mert kicsit nagynak érzem...
-
WaterWave
veterán
nah felraktam...
azt kell mondjam jó...
criskelo programokon belüli effektje ugyanaz mint batistánál, jó gyors, szépek a felületek...
gyári böngésző rohadt gyors... tulhúúzási effekt szépaksit majd figyelem... de batista után a második rom amire aztmondom korrekt
-
-
WaterWave
veterán
nah megnézem én is a criskelo v13 at... majd mondok véleményt...
sajnos a light az kiborított
-
Sógi
addikt
válasz
zeroo5ux #19053 üzenetére
Bekapcsoltam ezt az energiatakarékos módot és megfeledkeztem róla, feltettem criskelot és akad/lagol
Mondom mi ez? Nem lehet
Aztán eszembe jutott, akkut biztos javítja, de engem nagyon zavart ez a lassúság...cf bech overall 4300 pfff..
Ki is kapcsoltam gyorsan, most már szépen szalad...
Én azért feldobok egy nin205-őt -
zeroo5ux
aktív tag
kint a lite 6.1 kh3-al!
-
ujtzjani
tag
Én is csináltam endomondo-val egy gps teszt-et. Van rajta 3 pont amit biztosan nem érintettem végig a zsebemben volt a telefon. A 3 kiugrást nem értem de szerintem ez nem rosz érték...
[link]Véleményeket szívesen olvasnék...
Ja és két kép a teszt progikról álltalában 5-15m között ugrál a pontosság, szerintem ez se rosz.
-
zseko
veterán
válasz
F-ECT$ #19042 üzenetére
A 2g-s érték már eléggé elfogadható, általában azon használom a mostani telefonomat is. Ám még mindig vadnak tartom kicsit, hogy ennyit fogyaszt akkor is ha nincs használva.
(a mostani spica tegnap reggel fél 6-kor lehúzva töltőről, zenehallgatás kb. 3/4-1 óra, netezés kb. másfél-két óra, 6-8 fénykép, 3-5 perc video visszanézés, ~25-30%-os fényerő, folyamatos bekapcsolt wifi mellett most van 60%-on)Jó lenne tudni, hogy most akkor jön fehérben, vagy jön a billentyűzetes változat, vagy érdemes-e várni a szeptemberi új készülékek bejelentésére, vagy vegyem meg most. (nem hiszem hogy akkor még jelentősen csökkenne az ára, de októberig meg nem nagyon akarnék várni) De 126e-ért találtam 2 év Samsung garanciával, ami szerintem már elég jó ár, csak nem tudom mikor tudok feljutni pestre.
-
zeroo5ux
aktív tag
fent van at új criskelo, ezzel a speedmoddal is elég gyors főleg hogy mostmár van benne OC, kiváncsi leszek milyen lesz ezzel a kernellel a fogyasztás.
az új market kimaradt de ez könnyen potolható.
rendszer energia takarékosság bekapcsolása után érezhető a lassulás pl a redőnynél, úgyhogy szerintem ez érezhető lesz az akku idő javulása ezzel!
viszont ebbe a kernelbe nincs CIFS támogatás úgyhogy aki eltudná küldeni a lib/modules/cifs.ko fájlt annak nagyon hálás lennék (ninp kernelesek előnybe)
-
Jadro
veterán
Nem is a keret, mert az olyan szépen rámegy a gumira, hogy ahhoz jókora köröm kell, hogy külön lefeszítsd. A gumit tudod kicsit arrébb tolni (a kerettel együtt, az is enged ugyanis egy kicsit) mert a képernyő fülé dudorodik kicsit. Ezért is lehet lerakni pofával lefelé is akár.
Nem nagyon, csak nekem előtte egy filléres félig gumi, félig műanyag tok volt rajta és az elég passzentos volt. Persze 3x olyan vastag mint most ez.
-
Shummo
senior tag
Hali! Erről mi a vélemény:
[link]Ez elvileg nem olyan mint amit Ebay-en nyomnak és csak 720p-t tud. (+van hozzá egy olyan kedvezmény hogy hdmi kábellel együtt 17$ körül van.)
Szerintetek érdemes megrendelni? és ha igen, akkor amazonrol hogy kell rendelni? jön még ehhez vmilyen költség?
-
Jadro
veterán
Igen, ilyenem van fehérben. Nagyon szép és minőségi tok. Elég vékony is. Itt írtam még pár gondolatot róla.
-
P3Dr0
senior tag
válasz
djapor96 #19040 üzenetére
Na akkor ez meg egy erdekes dolog lehet.
Remelem picit hosszabbodik az akkumlator ideje.
Nekem eddig atlagosan 12-15 orakat birt a telefon (gyari romok) de en eleg sokat hasznalom (laptop helyett)
Kerdes mar csak az hogy lehet a gyari kernel ebben az esetben jobb-e mint a ninphetamine 2.0.5. (lehet holnap visszateszem a gyarit es azzal is nezek majd egy akkuidot) -
Sógi
addikt
Köszi
Már alig várom, h lejöjjön a hálótól...
Nem bírtam ki, rendeltem egy ilyen SGP NEO HYBRID SILVER CASE-t
Elég minőségi cuccnak tűnik és jól néz ki sztem + az SGP fóliák is jók.. -
zseko
veterán
Amiket írtok aksiidőket az legtöbbeteknél 3G mellett van? Vagy van aki 2G-n használja (úgy mennyivel bír többet)?
-
ERPY
őstag
Criskelo rom is kijött a V13 kh3-al.
-
F-ECT$
titán
válasz
sanyikk #19032 üzenetére
-Kernel csere: szintén ODIN-nal lehet megoldani.
-Egyéb finomságok: a stock romok nem nagyon témázhatóak (persze azokra is van), így érdemes olyan custom romot választani, ami egyrészt alapvetően tetszik funkcionalitásban, másrészt van rá olyan téma, ami bejön. Ezek a romok általában 1 zip-ből állnak, amit SD kártyára másolva recovery módból lehet telepíteni.
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
Drbonci #19005 üzenetére
Cáfolnék minden GPS kritikát a telóval kapcsolatban, szerintem nagyon precízen működik, itt egy példa, én vettem fel.
-
sanyikk
tag
válasz
F-ECT$ #19030 üzenetére
Segítséget kérnék a telefonom testreszabásában. 1,5 hetes a készülék, és most tettem rá a KH3-at Odinnal. Ez előtt nem volt androidos készülékem.
Tovább viszont nem tudom, hogy mit kell mivel csinálni. Mármint olvasom, hogy kernel csere ill. egyéb finomságok.
Tehát mivel lehet ezt tovább szabni pl 5 oszlopos menü vagy egyedi megjelenés.
Előre is köszönöm. (lehet privátban is)
-
P3Dr0
senior tag
Erdekes dolgot vettem eszre a KH3 nal!
(lehet KG6 -nal is volt de nem emlekszem ra).
Power saving menuben 2 opcio lett.
Egyik a hagyomanyos ami az akumlator merulesevel lekapcsol dolgokat
(pl. wifi,bluetooth...stb)
Aztan van egy uj opcio system power saving.
Ha ezt bepipalja az ember akkor a cpu core-okkal es a gpu val varial hogy jobb legyen a fogyasztas.
Bekapcsoltam ezt a funkciot kivancsi vagyok lesz-e valami javulas aku idoben.
Eddig 1 ora alatt 1.5% -ot merult allando wifi kapcsolat es kb. 10 perc netezes alatt.
(ezt a szoveget is telefonrol irom) -
barnab
csendes tag
Valaki tapasztalt már olyat, hogy a készülék bizonyos időközönként (2-3 óra bekapcsolt állapot után) újra kéri a pin-t(!), de még ha ezt be is írom 3g-m az nem jön vissza!
??? -
gorog67
aktív tag
"Nemtudom ki vette észre vagy sem, de nálam a flash ellenőrzésénél kivan pipálva a frissítési ellenőrzés a Marketben. Nem tudom hogy fogyasztási szemszögből van-e ennek jelentősége, mindenesetre én kikapcsoltam, így a Market sem eszik processt ez miatt."
Ez a beállítás hol van? Nekem nem sikerült fellelnem. Ez csak a Criskelo V12 ROM-ban elérhető?
-
leslien
nagyúr
ez lehetséges h nem megy 1080p ezek alatt XXKG6 + CriskeloRom v12
-
barnab
csendes tag
válasz
Richard! #19020 üzenetére
aha, köszi!
Igazából, amire még kíváncsi lennék az az említett google talk videochat funkció, vagy ebben is a hagyományos "csak írogatós van netán?" :S
(mondjuk ezt nemigazán értem, h miért szednek ki egy funkciót, próbáltam kg2-vel és annyira nem rossz, mondjuk 3g-n nem ajánlott, de ez már csak ilyen...)
Köszi! -
Richard!
addikt
nem tudok letölteni marketról.5let?
-
Richard!
addikt
[link] ilyet lehet magyar honba kapni?
elég tetszetős és bejövős
-
Drbonci
aktív tag
-
Richard!
addikt
fent a kh3.jön a nagy aksiteszt
-
R2D20208
addikt
válasz
zeroo5ux #19008 üzenetére
Zero: Nem neked irtam. Demég sosem volt az a teló , teljesen mindegy milyen kijelzővel, amit intenziv hassználattal 12 ora alatt ne lehetett volna lemeriteni. Pl noki e51 em, kibas...tul birta, de ha gyűrtem, nem érte meg az estét. Természetes, ha többet használja az ember, nagyobb energiaforrást igényel a teló, igy lemerül. Ha kevesebbet használom (pl nincs rá időm) megy minden szinkronom, azért vannak hivásaim is, de elmegy 2- 2,5 napot. Az ennél a telónál jó. Mert nagyenergiaigényű jószág.
Drbonci : Akkor ott nálad valami gubanc van. Hidd el az átlag használói körnek ilyen gondja nincsen. Vagy valami beragadt, vagy akksigond, vagy ujra kéne romolnod. Az nagyon kevés idő, ilyen szinte nem szabadna legyen SZVSZ.
Amiket leirtál, azokkal a feltételekkel, sztem nekem 20- 30 % ot vesz le max....
-
Drbonci
aktív tag
válasz
R2D20208 #19006 üzenetére
egy kiba... játék nincs rajta , van töltő a kocsiban , melóban , itthon (12 órában legalább egyet eltöltök ezek közül valamelyiken ) és van tartalék aksi is
nem nézek videókat rajta , ebben a 12 órában egy kis rádió halgatás (nem net) , sms , email , telefonálás ,némi skype,msn (a kettő max 1óra, ennyi .
nyúzás : ha már százért veszek valami vackot jogosan várnám el szerintem hogy reggeltől estig kibírja NEM ??????
Tegyenek bele gyárilag egy normális méretű aksit , szerintem senki nem bánná ha kicsit vastagabb lenne dupla üzemidővel .
-
Drbonci
aktív tag
gps : egy 10e ft-os gps is sokkal pontosabb mint ez , de viszont tökéletesen elnavigál ez is ha szükséges , ne legyünk már arra is lusták hogy kinyissuk a szemünk és szétnézzünk . Régen amikor csak térkép volt akkor nem akadtatok fent 10-20 méteren .
-
R2D20208
addikt
Pont ma nincs mobilnetem, és telón wifim sem.Nem is tudom a konyhapon kivül letölteni mmi?
Vagy át tudod küldeni zip- ben a témát? Ezt várom régóta...
Más : felraktam Liteninget a 6 ost. KH3 modemmel, és visszaraktam a saját kenelét odinnal. Kis fogyasztású, és eddig minden jól működik! -
WaterWave
veterán
válasz
F-ECT$ #19000 üzenetére
repülőmód... jó hát az kb olyan mintha beraknád a fiokba...
nyilván a telefon arra való, legjobb tudomásom szerint, hogy telefonáljak vele, vagy ha engem el akarnak érni akkor eltudjanak...
most repülőmódban nagyon eltudnak...
tehát tökmindegy... sima rendeltetésszerű használat mellett, teljes fényerőn a kijelző végig bekapcsolt állapotban 6 óránál többet nem bír...
tehát semmi aksikiszedés, meg repülőmód, meg kutyafasza
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest