- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Aktív témák
-
zeroo5ux
aktív tag
XXLPB alatt már eltüntethető a szoftverfrissítés ikon az értesítési sávból?
(múltkor egy s2-re felraktam az LP6-ot és ott nem lehetett eltüntetni) -
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
WaterWave #49728 üzenetére
ahhoz a topikhoz se fogsz érdemileg sokat hozzátenni, úgy hogy az pont nem érdekel hogy te mikor térsz át, közöd ahhoz se lesz sok
(de legalább az off garantálva lesz, mást úgyse tudsz)amúgy valami linkkel alátámaszthatnád az állításod hogy valami hasznodat is vegyük
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
JohnnyVms #49403 üzenetére
neki ugyanez volt a problémája és egy win újra rakás megoldotta: BOTICSELLI
ha ez se oldja meg akkor, szervíz
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
JohnnyVms #49375 üzenetére
hányas cwm van fent? (ha van benne külső sd kártya azt látja-e a cwm? [external_sd])
valamint az kicsit tág fogalom hogy nem látja a gép. kicsit bővebben?
egyáltalán nem látja a gép vagy csatlakozáskor nem tud illesztőprogramot telepíteni hozzá? (eszközkezelőbe lát valamilyen csatlakoztatott eszközt?) -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
horvathkrisz #49361 üzenetére
kilövöd feladatkezelővel!
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
klevente #49229 üzenetére
még mielőtt a sok "segítőkész" ember miatt elsiklanánk a kérdéseken válaszolok.
még nincs, ha lesz itt találod meg:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278
surgery: sokan használják az illusion romot: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=20520714
checkromot: http://checkrom.com/
én criskelo-t használok: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1168836mindegyikbe van magyar nyelv
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
C.Brigante #49202 üzenetére
1hónapos 2év gyári garanciával? jó lesz az 100+ nak is.
Menthirist: az is érdekes hogy itt az 1 év alatt egy két embernek égett be a képernyő.
amit meg az a srác ír nagy marhaság, a HTC azért tért át amoledről SLCD-re mert a Samsung nem tudott annyit legyártani amennyire a HTC-nek szüksége lett volna. -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Menthirist #49169 üzenetére
nekem lassan 3éve van amoledes telefonom egyiknél sem tapasztaltam beégést.
ismerőseim körében is sokaknak van ilyen telefonjuk és ők sem tapasztaltak beégést.ettől függetlenül létező dolog (bár én úgy tudom cserélik garanciába)
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Berguson #48727 üzenetére
inkább a sammobile-t nézd a samfirmware meg szűnni. (már nem is frissítik)
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9100&r=1#regiona
innen meg a I9100XILA2 fw-t.
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
rankesz #48659 üzenetére
most még én se nagyon tudom elképzelni, de mint a hír tartalmából is kiderül a most az igen csak távol van még sajnos... (lehet hogy még nyár végi megjelenés is korai lenne???)
addigra viszont ez a telefon már nem fog úgy tündökölni, sokaknak nem lesz kérdés hogy váltsanak
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Sanci789 #48056 üzenetére
a drivereket aszerint kell kiválasztani hogy milyen telefonra adták ki. (nvidia plugin értelemszerűen a tegrás játékokhoz kell és így tovább)
külön lehet beállítani az MSAA-t (ha jól emlékszem csak akkor érhető el ez a lehetőség ha a BETA EGL driverrel együtt telepíted a cf plugint)
a különböző driverek a különböző telefon processzorokat jelzik (pl. qualcomm - sony ericsson, powervr - samsung galaxy s, nvidia tegra - lg optimus x2)
feyce: ahonnan letöltöd legtöbbször kiderül az is hogy milyen telefonra írták, ha nincs leírva pár perc googlizással kideríthető...
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
C.Brigante #47901 üzenetére
ja bocs hogy nem offolok állandóan...
remélem a sok "okos"-nak még sokáig ilyen telefonja lesz és nem fog átjönni flamelni az s3 a topikba...
-
zeroo5ux
aktív tag
8 gigás nincs, csak 16GB/32GB.
a maradékot a rendszer lefoglalja magának. (pl. a lefoglalt helyből 2GB a programoknak van fenntartva).
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
az első részét nem nagyon értem miért nekem címezted...
a második részére meg annyi hogy a galaxy s2-t is megjelenéskor vettem meg és nem bántam meg. voltak gyermek betegségei (még talán most is vannak) de elég gyorsan jöttek a custom romok amik sokat segítenek a telefonon, úgy hogy én azt mondom hogy nekem belefér. (az is benne van a pakliba hogy utálok várni sajnos ez nagy hibám de nincs mit tenni)
muveszur: igen ez így azért már gázosabb
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
muveszur #47197 üzenetére
jó... a tájékoztatásba ezt tényleg nincs benne meg fura az ügyintézés is, de én könnyen eleget tudtam volna tenni a problémájuknak: betöröm az egész képernyőt, máris a kár befolyásolja a működést és egy szót nem szólhatnak. most az hogy éppen hogy csak megreped a telefon oldala és máris a készülék biztosításhoz nyúlok az kicsit luxus ezt azért te is beláthatod.
de amúgy én olyan esetekre gondolok hogy víz éri a telefont vagy ne adj isten ellopják. na most ezt havi 2ezerért úgy hogy ha valami történik akkor kb 15ezer Ft-ért kapsz egy új mobilt nekem meg éri.
szerk: az meg a másik hogy bármikor lemondhatom...
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
turbobusa #47152 üzenetére
160ezer Forint alatt kártya függetlenül lehet hogy nem lesz, de szolgáltatósan már más a helyzet. (én anno ezt a telefont hivatalos tmobile megjelenéskor vettem viccesen olcsó áron -92ezer Forintért- ami azóta csak emelkedett és miután most kaptam egy vadiújat a té szervíztől nem hiszem hogy sokat fogok bukni nyár elejéig abból a ~90ezres összegből)
na most szerintem megjelenéskor az s3 se lesz sokkal drágább hasonló konstrukciók mellett (a samsung telefonok egyáltalán nem olyan szemtelenül drágák mint a nokiák, szerencsére) [valamint a szolgáltató mellett szól az is hogy lehet kérni készülék biztosítást is ami azért ilyen kaliberű telefonnál számomra elengedhetetlen]
úgy hogy szerintem ha neked nem sürgős a telefon vásárlás akkor várj ha nem is az s3 megjelenéséig de legalább a bejelentéséig (ami ha minden igaz az idei MWC-n meg is történik ami február végén esedékes) és ezáltal eldöntheted hogy megéri neked az pár hónap várakozás egy jobb telefont vagy nem. (ha az a típus vagy aki 5évre vesz telefont akkor szerintem várd meg az S3-at nem fogod megbánni
)
de hogy szerény telefonunk mellett is szóljak pár jó szót, szerintem nem kis teljesítmény az se hogy a lassan 1éve piacon lévő telefon még mindig a legjobbak között tekinthető, SŐT ha a kijelző felbontástól eltekintünk verhetetlen
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
Gergőkee #46679 üzenetére
a vicc csak az, hogy nekem lassan 3éve van amoledes telefonom, valamint a környezetembe élőknek is egyre többnek (ebből legalább ötnek van most s2-je) de egyik se panaszkodott a kijelzőre ahogy én se pedig nekem már a második s2-s a kezem alatt.
beégésről meg még csak szó sem esett sehol...
-
zeroo5ux
aktív tag
ilyet használ valaki, érdekelne hogy mennyire vastagodik meg tőle a telefon?
derrik: üdv a családba
1.2GHz magonként, a kékes árnyalat nem hiba ilyen az amoled...
HardRic: érdekes amit kaptam új s2-t, annak is valahogy más a kijelzője, világosabb furcsa de szebb egyértelműen...
-
zeroo5ux
aktív tag
bevittem ma a tmobile szervízbe a telefonomat a régebben linkelt akksi probléma miatt és 15 perc "szervizelés" után adtak egy vadiújat
!
-
zeroo5ux
aktív tag
http://mobilarena.hu/hir/galaxy_blog_s_ii_vs_note_vs_nexus.html nem csalódtam a telefonunkba
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
malibu #44252 üzenetére
így nem fog sikerülni soha, nyisd meg az eredeti apk-t winrarral (nem kell átnevezni semmire simán csak társítsd hozzá)
majd töröld ki a kivánt gxt-t és zárd be a winrart.
telepítsd fel a telefonra az apk-t majd a magyarosított gxt-t (azon a néven amin kitörölted az apk-ból) tedd az Android/data/com.rockstar.gta3/files/GTA3/TEXT mappába -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
nfsu17 #44199 üzenetére
"Free appokat telepítenék marketről a telóra, gps-t használnám fizetős net nélkül, filmeket néznék, youtube, netezés, wifi, zene, valami mutatós live wallpaper....meg amiről még nem is hallottam."
igen ez mind lehetséges, és semmi ördöngösség nincs benne, menni fog
semmilyen tanúsítvány kérés nincs androidon szerencsére és a rootolás is csak akkor kell ha rendszer fájlokat akarsz módosítani. (sőt még a warezoláshoz se kell feltétlen rootolni a készüléket
)
-
zeroo5ux
aktív tag
ilyen hibával találkozott már valaki:
?
(akksi berakás után jelentkezik ez a hiba, felváltva váltakozik a töltöttségi állapot és ez a kép. download, recovery módot ellehet érni, de bekapcsolni nem tudom csak ha rádugom töltőre, más akkumulátorral nem csinálja ezt a telefon)
akkumulátor hiba lenne?
legyalultam, 3+1 fájlossal is semmi változás...
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
SzlobiG #42924 üzenetére
azért az kicsit érdekes lenne ha valami alfa/béta fw-t adna ki a samsung kiesen keresztül...
(http://upfone.hu/content/elkezdodott-samsung-galaxy-s2-ics-frissitese) -
zeroo5ux
aktív tag
válasz
R2D20208 #42168 üzenetére
én is szintén. nekem személy szerint nagyon fontos a felbontás főleg film / internet szempontjából, az akksira nagyon kíváncsi leszek.
a processzor meg számomra nem lényeges, ha ennél durvább játékok fognak jönni mint amik most vannak már jó.
látom itt sok embernek szúrja a szemét hogy jön az utód menjen a fikázás. sajnos a telefonok már csak ilyenek ebbe bele kell törődni.
most lelehet húzni mind a kijelzőt mind a procit hogy nem kell nagyobb nem kell gyorsabb nem kell több. majd meglátjuk akkor amikor jön az utód addigra ez már nem fog olyan fényesen ragyogni... holott én nagyon meg vagyok vele elégedve, egy óriási hibája van mégpedig az akksi ha ezt valahogy kompenzálni tudják akkor egy szavam se lesz
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
C.Brigante #42157 üzenetére
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD sírok ki vagy te
1. mesélj akkor főnök, mi volt a nagy különbség a plusz 512mb ram meg a plusz egy mag? (itt plusz két mag lesz és plusz 1giga ram ja és pár száz pixel)
szóval szerintem ülj le egyes SE
szakadok a f*szságaidon
azon meg hogy a kretén wave plusz egyezik meg se lepődök (azért elárulnám ez nem a google+)
na de off vége
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
C.Brigante #42152 üzenetére
rég olvastam ekkora butaságot. épp hogy az sgs 1 és az sgs 2 között nem volt akkora különbség.
HD képernyő ELHANYAGOLHATÓ??? (ezt te se gondolhattad komolyan)
a quad proci max a játékok miatt jöhet jól, amúgy én se tartom fontosnak már csak az akksi szempontjából sem...
sgs3 azoknak készül akiknek több pénzük van mint eszük! (az sgs3 szócskát kicserélném iphone-ra és akkor lenne helytálló az állításod)
az meg hogy az sgs2 most még az egyik legjobb telefon, térjünk vissza erre akkor amikor bejelentik az s3-at... (plusz mostanra azért már igen csak van ellenfele: nexus prime, galaxy note)
apple megint alkot: http://www.iphone4jailbreak.cc/2011/12/apple-making-money-from-every-android.html
-
zeroo5ux
aktív tag
http://ipon.hu/hir/samsung_galaxy_s_iii_es_galaxy_s_3d_az_mwc_n/18786
na megnyugodtam hogy nincs szó 5 colról
nagyon komoly telefon lesz megint csak...
-
zeroo5ux
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
trobi28 #39933 üzenetére
ez alapján sima ügy volt
Piwi: igen teljes egészében magyar!
-
zeroo5ux
aktív tag
na végre kijött a gta 3-ból 1.1 verzió nem lépked ki random. (mostanra már majdnem 100%os magyarosítás is van hozzá)
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
belashx #36628 üzenetére
hagyd nem érdemes
"sokaknak" elrontotta a kies a telefonját frissités közben/után.
igaz itt még senki nem panaszkodott ilyen jelenségre...[imei szám eltűnés meg hasonlók is max egy nagyon régi kiessel történhettek meg] (hozzá tartozik ha tényleg a kies rontja el a telefont garanciába javítják a telefont)+ itt menő a kiest leszólni úgy hogy megne próbáld védeni
véleményem szerint ha valaki nem akarja szétmoddolni a telefonját és fent van neki a kies ami még fel is ajánlj frissítést a telefonhoz, akkor simán rákattinthat az omniózus frissités gombra.
-
zeroo5ux
aktív tag
CriskeloRom V32-JKAY 13.2MOD-BLN-CallREC-Overscroll-PWR-M-Esxt-(XWKK5-2.3.6)
csak azt nem értem miért kell még mindig ezt az elavult ninphetamine kernelt használni...
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
HardRic #35650 üzenetére
az nem a siyah kernel hibája hogy neked battery drained van.
nálam semmi gond, ugyan úgy merül mint eddig!
a smoothság meg quadrant mérések hidegen hagynak, most a siyahnak van a legjobb supportja és a tudása is messze menőleg a legjobb.
belenyugodtam már hogy naponta kell tölteni, durva használat melett meg naponta többször is...
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
a criskeloba az új v13as jkay van amit egyenlőre még nem tudok kipróbálni ugyanis nincs status bar, remélhetőleg ez javítva lesz rövid időn belűl...
amúgy "megvettem" ezt a mobil odin pro-t, valaki tudja hogy hogy lehet vele a számlálót nullázni?
valaki tapasztalta a samsung 32gb-s kártyánál hogy ha mondjuk több mint a fele meg van töltve (15-20GB) akkor a rajta lévő filmek nézés közbe meg-meg akadnak? (720p és fölötte meg élvezhetetlen)
-
zeroo5ux
aktív tag
kint az új Criskelo v31 kj3-al!
[link] -
zeroo5ux
aktív tag
ha így haladunk szegény s3 felett már akkor elfog járni az idő amikor megjelenik... bár kiváncsi lennék 4 maggal meddig bírja az akksi amikor ténylegesen kivannak használva a magok. (játék, filmnézés)
mondjuk a kijelzőjére kiváncsi lennék hogy vajon lcd vagy amoled?
a kinézete viszont nekem egyáltalába nem jön be, oldalról meg egyenesen egy tollra hasonlít
pzstm: reméljük, láttunk már a samunál meglepetéseket (1ghz -> 1.2ghz)
-
zeroo5ux
aktív tag
tegrak second core erre leszek kiváncsi, az új béta 5ös siyah támogatni is fogja már!
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
SamsungMan #31757 üzenetére
nem unod még?
siyahnál nem tapasztaltok újraindulást processzor terhelésnél?
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
SamsungMan #31757 üzenetére
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
csabám #30089 üzenetére
nálam jó, de feltettem ide is: http://www.multiupload.com/NVQ8CRO1G2
CriskeloRom V29-S-BAR-12/7-Tog-BLN-CallREC-Overscroll-7Locks-PWR-M-Esxt-(XWKJ1-2.3.5)
-
zeroo5ux
aktív tag
Chainfire 3.3 leírás (root szükséges)
chainfire 3.3 pro + nvidia, powervr, qualcomm plugin
1. telepítés
2. a három plugint (.zip) felkell másolni az sd kártya tetszőleges könyvtárába. (pl. sdcard/chainfire_plugins)
3. chainfire indítása majd CF3D Driver és ott katt az install-ra automatikusan újra indul a telefon ez NORMÁLiS!
(3b. ha újra indítás után eltűnt a chainfire ikon akkor újra kell telepíteni programot [a drivert már nem kell]
4. ha ez megvan akkor menjünk az Install plugins / shaders menübe itt a program megkeresi az előbb elhelyezett három zip fájlt (libGLEMU_NVIDIA libGLEMU_POWERVR libGLEMU_QUALCOMM .zip) mind háromra katt rá!
(4b. Fix Market settings ezáltal több programot fogunk látni a marketbe)
(4c. Manage plugins / shaders-be leellenőrizhetjük hogy milyen pluginokat telepítettünk)
5. menjünk a Pre-app OpenGL settings menüpontba és itt keressük ki a kívánt alkalmazást. (pl. shadowgun)
6. ha megtaláltuk katt rá Use default settings mellől a pipát vegyük ki, görgessünk le a Use plugin-hoz és válasszuk ki a nekünk kellő plugint. (esetünkbe az NVIDIA-t)
(6c. Hide CF3D ID pipa be)
7. Görgessünk fel és kattintsunk a Launch menüpontra és teszteljük le hogy sikerült-e(ezentúl nem kell ide bejönni ha elakarjuk indítani az adott alkalmazást ezt csak egyszer kell megcsinálni mindegyiknél)
[ Módosította: 7 ]
-
zeroo5ux
aktív tag
A Shadowgun gyönyörűen megy a telefonunkon! (Chainfire + Nvidia pluginnel) [eszméletlen a grafikája mindenkinek ajánlom kipróbálásra] {250MB-t tölt le, 570MB kicsomagolva}
apkSyl:
most már csak a Modern Combat 3 jöjjön és megint elleszek egy darabig
-
zeroo5ux
aktív tag
Aktív témák
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest