- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
Aktív témák
-
muveszur
addikt
Srácok, engedjétek meg nekem, hogy egy nagyszerű hírt osszak meg veletek!
A Muveszur téma egyedüliként és elsőként került be a Beta RomKitchenbe!A Béta néhány napja már mindenki számára nyitott, sőt, a 4.03-as kitchen update-től kezdve a Muveszur és a Stock téma közül tudtok választani! Használjátok egészséggel!
-
happy555
aktív tag
Éjjel csak fél siker volt, pár ikonnal, ma jöttem rá, hogy nem a photoshop-al volt a galiba.... Ma vettem észre, hogy a 100-ból az egyik fájl kiterjesztése nem png hanem PNG volt, úgy látszik ezt így már nem ismeri a kicsike
Most már szabad szemmel is látom akksi állapotát
-
WaterWave
veterán
valaki leírhatná nekem privátba hogy működik ez a BLN... ugyanis leszedtem a pro-t de ha aktiválom vagy bármi, pl sms-nél se jelzi a két led ikont....
vagy ez is rom függő? hogy van amelyik támogatjavan amelyik nem? -
smoli
aktív tag
Egyébként Criskelo v14 alatt müxik valakinek a BLN?
Sajnos én nem bírom működésre bírni(criskelo v14 kernel: supercore 1.7)
-
RedCat
senior tag
válasz
JUmbozorzje #20489 üzenetére
Igen erre fel kell mennie. Letöltötted újra, ahogy fent írtam?
-
smoli
aktív tag
válasz
JUmbozorzje #20489 üzenetére
Hát nem éppen mert ebből nem derül ki hogy gyári vagy costum, mert pl ha egy Darkys KH3-ad van fent akkor nem valószínű hogy a criskelo felmegy rá.
Azért írtam hogy a beállításokban nézd meg ott benne van minden. -
JUmbozorzje
tag
I9100XXXKH3
akkor elmeletileg fel kell, h menjen a CriskeloRomGSGII.v14 custom rom?
-
smoli
aktív tag
válasz
JUmbozorzje #20487 üzenetére
Alapromot odinnal kell felrakni, lásd 1. hsz.
Megnézni azt hogy mid van a "Beállítások--> A telefon névjegye" menüben tudod
Egyszerübben a *#1234# kódot üsd be a billentyüzeten -
JUmbozorzje
tag
1.Akkor ez ugy mokudik, hogy van egy alap rom és arra megy rá a custom rom?
2.Hol tudom letölteni a KH3 customromot ( hol tudom megnezni h nekem milyen van fent? )Ne haragudjatok, de csak odinnal romoltam eddig.recoverybol nem.
előre is köszönöm!
-
smoli
aktív tag
válasz
JUmbozorzje #20485 üzenetére
Milyen alapromod van fent?
Mert ezt gyári KH3-ra kell felrakni!!! -
JUmbozorzje
tag
igen tudom...bocsi már javítottam. lasd a fenti hozzaszolasomat
-
RedCat
senior tag
válasz
JUmbozorzje #20483 üzenetére
Az autómon világít egy piros hibát jelző lámpa. Miért? --- Kb ilyen szintű volt a kérdésed...
Mi a hiba, mit ír ki pontosan, mikor jön elő, mit csináltál előtte, stb.
Romokkal kapcsolatban olvass vissza... 10-en 10 félét fognak javasolni. De a criskelo az egy jó rom.
UP: töltsd le újra a file-t...
-
JUmbozorzje
tag
CriskeloRomGSGII.v14.zip
ezt a romot akarom feltenni...de nem jo, mert hibat ir ki...miert?
A hibauzenet a következő:
"E:signature verification failed"
u.i.:köszi a gyors választ: )királyak vagytok!(recovery modban romolas)Vagy melyik romot ajanljatok ti?melyik a legjobb?linket esetleg betudtok linkelni?
-
smoli
aktív tag
válasz
JUmbozorzje #20480 üzenetére
Ha zipben van a rom, akkor felmásolod belső SD-re és recovery modban install zip from SD card kiválasztod és install, utána reboot és kész.Vörös cica megelőzött
-
RedCat
senior tag
válasz
JUmbozorzje #20480 üzenetére
Másold fel az sd kártyára a zip állományt, tedd recovery módba a telefont, ott ki tudod választani, hogy install zip form sdcard, kiválasztod (choose file) és mehet.
-
JUmbozorzje
tag
Siasztok.
Recoverybol hogyankell romolni?letoltottem egy romot, de abba nem a sima 4 db file van (CODE, MODEM..stb.) hanem data script sdcard konyvtarak..miert van ez?segitsetek legy szives...utanna olvastam de nem találtam és 10 perc keresgélés után inkább gondoltam írok.
-
P3Dr0
senior tag
hali. latom mar talaltal linket a supercore-ra. BLN szepen mukodik es hasznalom is.
Egyebkent annyit meg irnek a kis osszehasonlitasomra,hogy mig a ninphetamin 1600 Mhz ig huzhato (set cpu) addig a supercore nem! En nem OC.-om a cpu-t es sebesseg tesztek sem erdekelnek inkabb a fogyasztas ami a mervado nalam.Nekem jelenleg laptop heyett uzemel a keszulek es eljutottam odaig hogy egy napot kibirjon eros hasznalat mellet. -
xpike
tag
Sziasztok!
valaki képbe rakna engem processzortúlhúzás alapjairól? Melyik ROMok támogatják? a Cristelo az nem ugye? Vagy ez kernelfüggő? Mi a hatás, gyorsabb lesz sokkal minden, viszont az aksit is merití rendesen?
köszönöm
-
Rison77
senior tag
Üdv!
Szeretném frissíteni a telefonomat, és lenne egy olyan kérdésem hogy itt létezik e olyan, hogy utólag telepített magyar nyelv, és a frissítés után visszavált a készülék eredeti nyelvére, vagy a magyar alapból megtalálható a frissítésekben? -
ERPY
őstag
Feltettem tesztelni a speedmod-kernel-s2-k1-t27-et. Jól látom hogy ebben nincsen túlhúzási lehetőség, és még a feszültségeket sem engedi módosítani?
-
csabám
addikt
válasz
JUmbozorzje #20469 üzenetére
Csak miui alatt fognak működni. . .
-
F-ECT$
titán
válasz
RedCat #20471 üzenetére
Én nem csinálnék éjjeli órát belőle, bár pl a Wave-en volt ilyen alkalmazás. A Wave-eknél egyébként 1 év után kezdtek előjönni a beégős dolgok (főleg a status bar esetén).
Mondjuk ha olyan az app, hogy folyamatosan mozgatja az órát a képernyőn, akkor nincs baj, de szerintem nagyon enné az akksit. (Bár éjjelre úgyis töltőn van...)
-
RedCat
senior tag
Van többféle night clock is, amit lehet(ne) használni. Elég hasznos kis programok lennének, de félő, hogy a kijelző "beég" e? Hallottam ami szerint igen. Van e erről tapasztalat, illetve kinek mi a véleménye? Elég drága éjjeli óra lehet belőle, ha tényleg be tud "égni"...
-
Jadro
veterán
Azért szoktam át a NoLed-re, mert anno SGS1-nél volt hogy olyan kernelt használtam, ami nem támogatta a BLN funkciót. Annyira nem vagyok képben az S2-nél hogy milyen a támogató kernelek aránya, mert még csak stock romokat használtam, most kezdtem áttérni a deodex custom romokra. A noled kézenfekvő megoldás volt. Megszoktam hogy ránézésre látom hogy mit kaptam. Egyébként a led is fogyaszt, sőt állítólag a Noled kevesebbet eszik, mivel a képernyő csak igen kis részét teszi aktívvá. Most viszont elgondolkodtam a visszatérésen a BLN-re, mert egy jó kis locker azért jól jönne.
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem, hogy témát/launchert hogy rakok a telefonra?
Rátaláltam ezekre a MIUI témákra , de sehogysem tudom feltenni őket a mtz kiterjesztesuk miatt. mindenhol olvastam, hogy lekell tölteni ezt a miui theme managert de egyszeruen azt meg nem találom sehol. Valaki tud segiteni?köszönöm előre is -
RedCat
senior tag
Köszi.
Igen, onnan ismerem én is...
Feltettem, elindul, de bármit módosítok vele, a power menü nem változik...Kernellel kapcsolatban: Tegnap reggel feltettem a speedmod kernel v27-t, általános használat mellett estére ~40% akku helyett 57% volt. Elsőre elég meggyőző volt, ma tesztelem tovább...
-
ERPY
őstag
válasz
happy555 #20463 üzenetére
Akkor csak sikerült összehozni, ezek szerint akkor már minden rendben. Én Photoshop-al szoktam dolgozni, bajom még nem volt azzal hogy a png formátummal lenne gáz. Egyébként nincsen jelentősége a kép adatainak, még a felbontásnak sem, csak a név egyezzen, mivel úgyis átméretezi ha szükséges. Persze azért értelmetlen 256*256-os ikonokkal dolgozni 38*38 helyett, fölöslegesen foglalná a helyet.
-
ERPY
őstag
válasz
R2D20208 #20454 üzenetére
Alapból, ha nincsen rá segítő alkalmazás akkor sajnos nem tudod eltüntetni vagy módosítani a statusbar óráját, mert a rendszerben erre nincsen külön opció. Az EDT Tweaks-el meglehet oldani, nem tudom mennyire romfüggő, de feltöltöttem ide neked, én kipróbálnám.
Nagy bajt csinálni úgysem tud, töltsd le innen, másold be a system/app mappába, és megfog jelenni a programok között. Ha nem működne töröld ki, akkor nincs további ötletem, ha viszont megy akkor a probléma megoldva. -
DeathAdder
veterán
válasz
happy555 #20461 üzenetére
Van olyan,hogy stat_sys_battery_charge_anim ebből van 50-100 attól függ milyen az animáció, ha van, ha nincs akkor kikell törölni,stat_sys_battery_charge_animfull , stat_sys_battery_unknown talán ezeket is megkell csinálni,hogy teljes legyen...
Vagy nemtom, talán ERPY többet tud segíteni...
-
happy555
aktív tag
Ügy csináltam, h photoshop-ban megrajzoltam mind a 100-at. 38x38px 72 dpi rgb color, 8bit/channel png-ként mentve...
Azóta próbálkoztam még, semmi eredmény, viszont azt vettem észre, h, a gyári png-t megnyitva, módosítás nélkül mentve is jóval nagyobb méretű lesz a fájl....
Gondolom valami verzió különbözés lehet. -
smoli
aktív tag
válasz
R2D20208 #20454 üzenetére
Ugyan nem nekem szólt a kérdés, de remélem én is tudok ebben segíteni...
Nekem a Criskelo rom felrakása után lett egy EDT Tweaks nevű appom, na abban van olyan, hogy Clock Options, azon belül állíthatod az óra formátumát, akár ki is lőheted, átszínezheted amire akarod. -
happy555
aktív tag
Szaisztok!
Ma gondoltam photoshoppal kreálok magamnak battery ikonokat,pár óra alatt el is készült. Viszont hiába másolatam a helyükre az ikonokat, újraindítva a telefon és lám a régi ikonok maradtak...
Photoshop rossz formátumot kreál? (png) -
smoli
aktív tag
xda-n találtam linket a [supercore 1.7-hez]
Van még itt valaki aki tud abban segíteni, hogy hogyan kell felrakni?
gondolom odinnal, mivel tar kiterjesztésű, csak nem tudom hová kell betallózni és mi legyen bepipálva...Ja és előtte ajánlott bármilyen nemű mentést csinálni?
-
R2D20208
addikt
Varrtam ma reggel egy kombót magamnak. Hát mit mondjak....K jó lett. Érdekesek a paraméterei . Igy áll össze
-
gzm
csendes tag
Sajnos nincs androida speciális 3-s skype, a szolgáltató mondta is ezt. Nem minden oprendszerre fejlesztenek ki, hogy erre az egyre inkább elterjedtre miért nem azt nem tudom. A three-s skype, hogy miben más azt pontosan nem tudom de valami speciális kapcsolódást, portot vagy proxit használhat, én is úgy jöttem rá egy symbian-os nokián, a gyári three-s skype nem csinált adatforgalmat amit a credit-ből levont volna míg az OVI-ból telepített skype igen. Azt lehet nem mondtam, hogy itt náhány oldal elérése és szolgáltatás ingyenes, pl MSN, Skype, Ebay, yahoo, google stb. tehát ezekre nem számol a rendszer adatforgalmat, még a top-up os kártyáknál sem (kérsz egy ingyenes top-up kártyát berakod egy 3G -s telefonba és ezek már mennek is mindnenféle feltöltés nélkül). De mivel itt nincs ez a spec skype kénytelen leszek havi addon-t venni ami 300 percet 5000SMS-t és unlimited netet ad, végül az se sok csak Ł15.
-
HXY
addikt
a voda is belenyul, meg a t-mobile, meg az orange is vmilyen szinten.
a three skype miben jobb a simanal?
ha kell, es nincs fent a marketen, akkor a frissites elotg mentsd le az apkt.menni fog. attol hogy 3g halozat tok ugyanaz, mint az osszes tobbi, azzal a kulonbseggel, hogy 2gn nem sugaroz. japánban iden kapcsoltak le a 2gt. Magyorszagon is par even belul. bar ahogy a digitalis atallast nezzuk... khm....
-
gzm
csendes tag
Köszi!
A rootolással már régen megvagyok és a mentéssel is...
Nem lesz gond a Three-vel, mármint ha azt a ROM-ot teszem fel, akkor is be fogja engedni a rendszer? Ez csak 3G-s hálózat régebbi GSM telefon nem is működik rajta. Tudtommal a Three belenyúl a telefonok oprendszerébe is, a skpye is más rajta, sajnos androidra nincs is three-s skype. -
P3Dr0
senior tag
Sziasztok. Befejeztem egyenlore a kernel csereket az en hasznalatom mellett a kovetkezo eredmeny szuletett.:
(fogyasztas szerint)Legjobb : supercore 1.7
ninphetamine 2.1.1
ninphetamine 2.1.2Ha kezemkoze akad majd mas kernel akkor azokat is tesztelem majd.
Erdekes hogy az en hasznalati szokasaimmal a ninph. 2.1.1. kevesebbet fogyasztott mint a 2.1.2
A ninph. 2.1.2 1 ora alatt kb. 3% ot evett es ha hasznaltam a telefont (net, telefonalas, jatek) akkor megtobbet........
Igy aztan 2-3 ora teszt utan ugy dontottem nem meritem az aksit tovabb vissza tettem a supercore 1.7-et es most tart 46% nal az akku.
A ninph 2.1.1. kicsit jobban teljesit a 2.1.2. -nel de kb. egy a tudasuk.A latvanyos valtozast a supercore 1.7 hozza meg.Ez a konfigom:
(KH3 +criskelo v14 ROM+supercore 1.7) -
ERPY
őstag
Miről meséljek aranyom?
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy BLN control nevezetű kis appocska. Mikor Samsung bácsi megalkotta a Galaxy S2 telefonocskát, az alap rom még nem kezelte ezt a lehetőséget, de okos bácsik az üveghegyen túlról megoldották, hogy a kis manók ezentúl ne a kijelzőjükön keresztül értesüljenek az elmulasztott csatákról, málnabokor lelőhelyekről, hanem ha már az a drága Samsung bácsi odatette a készülék aljára azt a 2 érintő gombot, ami tud világítani is, akkor azon keresztül tudassa a figyelmetlen kismanókkal, ha valamit elmulasztottak.
-
Varszegig
veterán
válasz
alba-regia #20432 üzenetére
És az apn beallitas is ugyanaz?
-
gzm
csendes tag
Valaki légyszi mondjon erre valamit.
Anglilai 3 -s telefonra ami csak 3G-s rendszert használ lehet tenni a KH3 gyári ROM-ot egyből? A telefonon most Baseband: I9100NEKF2 Kernel: 2.6.35.7-I9100XWKF4-CL280512 root@DELL151#2 Build : GINGERBREAD.XWKF4 van
Köszi
-
Varszegig
veterán
válasz
alba-regia #20379 üzenetére
ugyanaz a sim a tesztnél mindkkettőben? ugyanaz az előfizu? Én már ugyan t-s lettem, de nem veszem észre, hogy gyenge 3g jelet fogna, szinte mindig H+ bármerre járok.
-
No.01
addikt
Basszus!
Mar mindent probaltam de nem mukodott most meg jo ezzel a kisegitos pipa dologgal... errol eddig miert nem olvastam sehol, h kell a mukodeshez?
Eddig nalam sem volt jo... sot! most legalabb mukodik holnap tesztelemSogi es a tobbiek:
Custom ROM mehet fel Odinnal vagy csak recoverybol?
-
gzm
csendes tag
Sziasztok!
Anglilai 3 -s telefonra ami csak 3G-s rendszert használ lehet tenni a KH3 gyári ROM-ot egyből? A telefonon most Baseband: I9100NEKF2 Kernel: 2.6.35.7-I9100XWKF4-CL280512 root@DELL151#2 Build : GINGERBREAD.XWKF4 van és mint mondtam Three függő bár még más simmel nem próbáltam. A kies szerint nincs rá frissítés, egyáltanán érdemes?, tökéletesen működik semmi bajom vele.
Ha igen mit javasoltok, gyári újabb ROM-ot vagy 3rd party ROM-ot, azok közül is melyiket milyen összeállításban? Lehet hogy több friss S2-es nek jó lenne egy kis VS az egyes buildek közöt, hogy melyiket miért, melyik miben jobb...Köszi!
-
red6t6
tag
válasz
Richard! #20419 üzenetére
És telepített fel drivereket?
Ezt csináltad?
Recovery módban indítod a telefont ->mounts and storage->mount USB storage (Ilyenkor már látszódnia kéne a belső sd-nek, ha nem látszik, akkor valami más gebasz van! A telefon végig legyen rádugva az usb-re! Ha minden igaz, ilyenkor telepít újabb három drivert.)->Unmount->Reboot system now.
Nálam ez jött be. Sok sikert! -
killerjohn
addikt
válasz
pestibenji #20345 üzenetére
őőőőőőő hova, mire? SGS2-re Honeycomb? LOL
-
477il4
tag
-
HXY
addikt
válasz
Richard! #20400 üzenetére
nekem meg a bt nem megy...
ha kijön a kh4, akkor biztos nem ezt rakom fel.(#20382) freddirty: Kár, hogy a ZENIS DOCK-ra nem lehet 1centről licitálni.
Én mindig robottal az utolsó másodpercben szoktam. -
Soound
tag
Basszus, lehet olyan, hogy egyszer csak eltünt a kijelző bal széléről a sárga gradient/elszíneződés?
Amikor megvettem ott volt, nem volt vészes, az elején zavart aztán szépen megszoktam. 1,5 hete kaptam vissza szervízből a telefont (más okok miatt), és most tünt csak fel hogy a keyboard bal oldala nem sötétebb, Dolphin menűjében egyértelműen látszott, most semmi. WTF? Végre valami kellemes meglepetés.
Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AM 5 lapok
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest