- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
Aktív témák
-
72mviktor
senior tag
válasz
#93966848 #20798 üzenetére
Tessék :Alapfogalmak
-
DjBlero
őstag
válasz
#93966848 #20796 üzenetére
a rootolásal még nem javul az aksi idöd,de ha romot cserélsz pl:kh3 ra akor javulni fog és még a melegedés is kissebb lesz
[pda fan club] itt minden le van irva de 1hsz ist olvasgasad
-
törölt tag
Egyelőre nincs sok kérdésem(MÉG
).Annyi, hogy elég sokat nyúznám a telót 12órában(éjjeles műszak)Akksi idő tényleg sokat javul a rootolásokkal?Eddig csak Symbianos telefonom volt, jelenleg egy Nokia 5800-át cserélnék le, szóval androidszűz volnék
-
solarenqu
csendes tag
nah en koszonom mindenkinek, mukszik fent van az uj rom.
Nagyon koszi meg egyszer!!! -
törölt tag
Felvehetnék vkit msnre, hogy segítsen majd az alapvető dolgokat, progikat, rootot felrakni?Látom itt nagyon más már a téma a kezdő kérdésekhez képest
-
solarenqu
csendes tag
para van... odinban felmentminden es amikor inditani akarom akkor ker valamilyen jelszot, nem bootol be meg semmi, hanem jelszot ker..
ez a samsung dive nem lehet?
szerk:
bocs, azt a kodot keri ami a kepernyo feloldo kod, kemeny, jo tudni ha ellopjak akkor meg ha leszedik a szoftvert sem tudjak hasznalni feloldo kod nelkul.... -
F-ECT$
titán
A Sygic Aura vajon miért eszik ennyit, ha el sem indítom? Le van téve a telefon, és az akksi adatok szerint a fogyasztás 32%-át az adta.
-
solarenqu
csendes tag
meg egy gyors kerdes, amikor kitomoritem, a rar-t abban van egy .pit file azt nem kell beloadolni az odinban?
spicanal regen .ops file volt. az kellett oda. itt nem kell?
koszi!
-
Sógi
addikt
Nekem lett egyből egy bugom, beállítások - kijelző - képernyő - képernyő lezárás háttérképe - háttérkép galéria kényszerbezárás...
+ ha bemegyek egy mappába, ahol sok fájl van, úgy lagol, mint állat
De ez ugye KG6? Érdemes lecserélni az alapsávot KH3-ra?
Maga a rom tetszik, csak nem pörög és az a háttérkép bug van másnál is? -
72mviktor
senior tag
Találtam egy progit,nevezetesen aSportyPalPro
Tökéletes bringázáshoz,futáshoz,túrázáshoz.Rögzíti az útvonalat,megtett km-t,sebességet,magasságot stb.Ráadásul igyenes,és tud magyarul.Ezt délután csináltam próba képp: -
DjBlero
őstag
üdv mkinek
szeva sógi ujra online telepités folyik,csak hajrá
-
-
medium84
aktív tag
Hello
Melyik a legjobb Samsung BT headset? Nekem a hangminőség és a hangerő a lényeg, sokszor dolgozom zajos környezetben.
-
Sógi
addikt
Na jó, feldobom, ha annyira jó
Erre gondolom rá lehet tolni bármelyik deodexes témát, ugye?
Már rég túl vagyunk bőség zavarán(#20770) solarenqu: Az efs-t másold le, és mentsd le a pc-dre és az sdcardra is, több helyen legyen meg. De nehogy kivágással csináld, csak egy másolat kell róla és elviekben nem lesz rá szükség visszaállításhoz.
-
ERPY
őstag
Na én meg a tesztelgetések folyományaként átálltam Criskeloról DlevROM2 Version 1.0-ás romra. Nagyon de nagyon tetszik. Sógi, ha egyszer nagyon unatkozol próbáld ki, megéri.
-
Sógi
addikt
válasz
solarenqu #20767 üzenetére
Tessék : KH3 cf root...Jól döntöttél, h megvárod
-
zseko
veterán
válasz
solarenqu #20762 üzenetére
Szerintem érdemes a KH3, eléggé jobb lett az akkuidőm
automata fényerőn, állandó wifi mellett de az adathálózat üzemmód kikapcsolva, volt benne egy próbatorrent ami kb. 1 órát ment, volt kb. 20 perc játék, videolejátszási próbák kb. 10 perc mit hogy visz, pár fénykép meg elég sok internet. A kijelzőhasználatra 4 és fél órát ír.
Az előzőt ugyan nem figyeltem meg ennyire mennyit bír, de érezhetően jobb lett.
-
Sógi
addikt
válasz
solarenqu #20761 üzenetére
Előbb inkább tényleg rootold KE2-őt cf root-al, aztán lesz recovery.
Az efs mappa tartalmazza a telefon alapadatait, mint pl. imei, ha ez eltűnik véletlenül akkor többet nem fogod a telefont telefonálásra bírni, ez csak egy biztonsági mentés, ha esetleg egy romfrissítésnél eltűnne, de ilyen még nem történt.KH3 letöltés, elolvastad az 1 hsz-t, hogyan kell és mit tallózni majd odinba?(#20762) solarenqu: Nincs fél órád? Inkább felteszel egy régebbi romot? Ennek nincs sok értelme, de hajrá, ahogy érzed
-
solarenqu
csendes tag
KG2 lesz most inkabb, varnom kellene fel orat a letoltessel
-
solarenqu
csendes tag
nah, a recovery: megnyomom a hang fel + home gomb + bekapcs gomb akkor bejon egy haromszog az a tipikus android recovery, de aztan 1masodperc es bejon egy keyboard, es ker egy kodot...
magyarul nem erem el a recoverytoks akkor amit linkeltel azzal, rootolom a regi romot, aztan lementem azt a mappat.
de ha nemmentem le akkor csak annyi tortenik hogy elveszik minden a telorol nem?
(ez nem lenne gond)illetve tudnal adni akkor a KH3-hoz valo, pda helyere valo .tar-t?
koszonom!!
-
Sógi
addikt
válasz
solarenqu #20759 üzenetére
samfirmware-ről töltsd le a KH3-at, az a legújabb rom. kicsomagolásnál a jelszó: samfirmware.com.
Azt tedd fel odinnal az 1 hsz alapján, de előtte mentsd le az efs mappát, tehát előbb rootold a ke-őt azzal amit linkeltem."recoverys password dologgal kapcsolatban van valami otleted esetleg?" ahogy feljebb is írtam, nem tudom miről beszélsz...Ez nem spica
Töltsd le a superuser apk-t a merketről, de ha cf root kernelt használsz akkor lesz su ikonod is... -
solarenqu
csendes tag
most ugy dontottem hogy a elso hsz alapjan felrakom a KG2-ot. most tolti a masik gep, amin megy az odin.
vagy esetleg aKG2 helyett is mast kene? vagy jo az?szoval akkor ahhoz lesz jo a CF_root.tar file?
bocs a hulyesegek miatt, sgs2-ben nem vagyok naprakesz eddig spicam volt
recoverys password dologgal kapcsolatban van valami otleted esetleg?
nagyonkoszi!
-
solarenqu
csendes tag
illetve, ha a recoverybe szeretnek bemenni, akkor milyen passwordot kell megadni neki?
nem tudjatok esetleg? -
Sógi
addikt
válasz
solarenqu #20756 üzenetére
Ezzel kell rootolnod KE2-őt, ami egy nagyon elmaradott, régi rom, de ha neked megfelel, akkor használd egészséggel.
Pda csak akkor fog változni, ha romot is cserélsz, ez csak a kernelt cseréli..(#20758) solarenqu: Milyen passwordról beszélsz?
Rootold a telefont a linken található kernellel és lesz benne cwm, ahonnan be tudsz lépni recoverybe ill. a telefon kikapcsolt állapotában felhangerő+home+power gomb folyamatos nyomásával is oda jutsz. -
solarenqu
csendes tag
válasz
Flashhh #20701 üzenetére
Sziasztok,
uj vagyok a sgs2 flashalgetese teren, azt szeretnemkerdezni hogy jelenlegtok gyari a telefon, XXKDJ rom van fent. t-mobileos. teljesen elegedett vagyok, igy is viszont rootolni szeretnem, mert egy ketto alkalmazashoz kellene.Felraktam az elobb odinnal a XWKDD_insecure kernelt. elindul a telo, sarga haromszog oke, nem nagyon zavar de a *#1234# beirasa utan ugyanaz a pda: KE2. es nincsen superuser ikon sem
Szerintetek ha erre a gyari romra felrakommost az elso hsz.bol a CF-Root SDS2 Xx oxa kernelt, akkor rootolt lesy a telo?
vagy esetleg mit javasoltok? keressek valamit a samfirmweren es rakjam ujra az egeszet? nem akarok cyanogent, meg semmi mas cutom romot, gyarival teljesen elegedett vagyok, csak root jogok kellenek
Koszi elore is!
-
WaterWave
veterán
nem rossz a kernel...
viszont... kintvan az új batista... 3.7.3
-WIPE
-New theme Mix of Claer Glass By esk02k and BlueOcean By Antonda
-Added bluetooth-fix
-Kernel updated to v 2.1.3
-Framework recompliled
-Added new keyboard MultiLing
-Added MetaMorph to install my themes
-New status-bar
- New icons of pop
- Samsung All-transparent widgets with the same transparency
- Added calendar widget
-Added zip-sdcard / Snakes theme, to be installed by MetaMorph for stock animation ... (compatible with all firmware)
-Fixed the colors of the Gtalk (not all gray) and added emoticons such as SMS
-New icons for phone, contacts, internet, sms
-Fix market
-CSC default KH3 -
Flashhh
tag
válasz
killerjohn #20750 üzenetére
En is, kommentkent tudtam addolni csak
-
Laraxior
titán
Debrecen, 28°C és az akkum még mindig tart
-
crane75
senior tag
Sziasztok, ti melyik zenelejátszót használjátok? Nekem anno nagyon bejött az LCG Jukebox- Nokián, de Androidra nem találtam fullost. Valakinek nincs esetleg? Vagy vmi jól működő? A gyári füles lépteti is a számokat, vagy csak megállítani lehet? Előre is kösz a segítséget
-
WaterWave
veterán
RAGEmod v2-T27 kernel elérhető
kiváncsi vagyok1.4ghz ig húzható csak... majd tesztelem
-
Sógi
addikt
válasz
R2D20208 #20740 üzenetére
Kékes témázás (szeretem a kéket) nem túl csicsás, notifi barban scrollos ikonok (9db), minden megy amit használok, billentyűzet el van találva, ez is olyan kék cucc, screen lock áttetsző. hozzáadva zd box, még nem hallottam róla, de jó cucc, van benne battery info, mobile traffic, app lock, task killer, uninstaller, app to sd, cache cleaner. Nekem bejönnek az animációk. Van benne theme settings, a legújabb, edw tweaks is. Az alap óra widget át van formázva. Blue overcroll, beállításban sz ikonok is szépek.
Bogárral eddig nem találkoztam.Details of Alienware_Rom
Based on Firmware: XXKH3 Android 2.3.4
Ninphetamine-2.1.2 with CWM Recovery
Deodexed
Zipaligned
Optimiert
Root + Busybox
HoneyComp xml mod
New Battery Icons
New Notification Icons
Change all Programm Icons
Alienware Rom have Multi-Language Support
Features of Alienware Rom
Everything in Blue
Over 30 themed Apps
CRT-Animation
Overscroll Glow
Extended Power Menü
New Bootanimation
New System-Sounds
New Notification & Alert-Sounds
Ad-Free Host
(No more Adds in Apps, just a few exceptions)
Voip-Sip Support
Alienware Wallpaper Gallery
Samsung Crap Apps removed
Added Apps:
App Cleaner/ HD Fancy Widget / Widget Clock
Added Gingerbread Keyboard
New Lockscreen Wallpaper
Hacked Camera with better Sound
and many many more
New Trans-Market_3.0.27-v1.0
Hacked Google Talk2
ALL_ROM_Addcallrecorder_SicOpaT
Hacked Camera.apk
Frissítésben:
New Jkay Mod v8.2
twframework new pics
framework-res new pics and opti
New Usb Connect Pic
new progress indermate
Camera fix
added LauncherPro (blue style)
TouchWizCalculator fix
New Talk2 1.3 with AV
Transparent Market 3.0.27
New wallpaper apk
Csc fix
New Bootanimation
added beta Kitchen app -
Flashhh
tag
válasz
WaterWave #20737 üzenetére
Nemsoka felrakom csak most talaltam egy jatekot ami leköt telefonon, es ez nagy szo, mert nem szeretek telon gamelni. Ingyenes marketrol toltheto.
E. Warriors -
Flashhh
tag
-
WaterWave
veterán
revolution black hd
sógi próbáld ki ezt a témát
őrület
-
R2D20208
addikt
válasz
ForRedGlory #20729 üzenetére
Tedd rá Supercore 1.7 et. Jobb lesy jóval ay akkuidőd.
-
ForRedGlory
félisten
Hat gyerekek, egyre jobban imadom a telefonom
Komolyan mondom, ha az akksi kibirna 2 napot huzosabb hasznalattal, megszuletne a tokeletes telefon. Annyira jo ez a Batista (leszamitva az uzemidot...), minden lefolyik a kijelzorol. Csak eszi az akksit... -
zseko
veterán
válasz
#93966848 #20708 üzenetére
Szia, nekem is csütörtök óta van meg, nagyon könnyű rászokni
Ami negatívum lehetne az aksiidő, de ez most a KH3 rommal javult, és úgy vettem észre gyengébb a wifi és a gps is az előző telefonomhoz képest (Spica). De egyébként hihetetlen könnyedséggel fut a telefon, élvezet használni. Elég méretes az igaz, épp a határon van nálam, de nem cserélném kisebbre
Elég jól lehet már gépelni rajta (csak adhatná be gyorsabban az ékezetes betűket) Nem bántam meg a vételt.
-
jano6220
tag
Heló
Aszt szeretném kérdezni,hogy lehet felülre a szolgáltatót kirakni,tehát hogy mutassa a szolgáltatot a felső sávban.Sokat járok külföldön és hogy lássam hogy mejik hálozaton van. -
hashpoque
tag
Sziasztok!
2 napja vagyok SGS2 tulajdonos. Egy régi Nokiáról váltottam, tehát nagyon sok újdonság várt rám.
Egy apró problémám van, hogy a telefonon a fülhallgató még maximum hangerőn is halkabb (és nem annyira tisztán szól), mint a Nokia volt. Zajos környezetben rosszul hallható.
Van valamilyen megoldás arra, hogy egy kicsit hangosabbra állítsam? (program, vagy hack?)
(2.3.3 van rajta meg a kies nekem hivatalosan KF3-ra frissített.)Előre is köszi.
-
ERPY
őstag
válasz
R2D20208 #20720 üzenetére
Baszki, nagyon kemény ez a DlevROM2_Version_1.0.
Nagyon de nagyon tetszik. Azt hiszem ezek a romban levő animációk mintha a Batistában lettek volna, nagyon szépek, nem akadnak, nem laggol semmi, pedig 800mhz-en vagyok csak visszavett fesszel. Nagyon pörgős a rom. A benne levő kisebb fontkészlet is nagyon jó. A kernele a Ninph., ami nekem már ezáltal nagyon szimpi (tudom lehet cserélgetni, de bizonyos romok nembírják az alacsony feszt, de ennél semmi ilyen gond nincs, ezáltal a fogyasztás is alacsony tud maradni). Most belakom, és ha minden tökéletes lehet maradok ennél. Hírtelen ennyi, belakom, tesztelem, estére kiderül mit villant hosszú távon.Ami miatt megakadt a figyelmem a romon:
- RAM Hack
- Extremely Fast -
xtremetuning
addikt
válasz
DeathAdder #20702 üzenetére
Ettől nagyon jó lett a reggelem, köszönöm...
-
WaterWave
veterán
egyetértek sógival... fogyasztáshoz lehet köze
-
Sógi
addikt
-
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #20711 üzenetére
Láttam, h raktáron van már, az enyém még nincs, sztem kb 2 hét és lesz az is...
Most jame bond galaga kernellel tolom -
Sógi
addikt
válasz
DjBlero #20709 üzenetére
Ne törődj a cf benchel, gyors mindkét rom, nem? Lagnak nyoma sincs, pörög, mint az álom
Viszont lehet azért "lassúbb"(kevesebb a cf eredmény), h kevesebbet egyen..
Tegyél vissza egy KG6-os romot, jók azok, nekem is volt múlt héten pár napig és nagyon elégedett voltam(#20708) Jimanszky: Sztem nem túl nagy, elfér farzsebben simán, kivétel, ha xs-es vagy
De mindenféleképpen azt javaslom én is, h nézd meg mindkettőt, próbáld ki őket és tartsd szem előtt az igényeidet. -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy SG2-es telefont, de az iPhone4et is nézegetem.Nagyon jó volt az egyik hsz, amiben rávilágítottak az alma hibáira
Ezek után azt gondolom, hogy megvan a befutó.Találkoztatok az SG2-vel kapcsolatban vmi komoly hibával?Edigital-nál rendelném meg, természetesen miután megnéztem élőben.Farmerzsebetekben elfér a teló, nem túl nagy?Igazából érdekelne, az alma gépe is, de nem akarok sokat szórakozni a gépre áttöltéssel és egyebek.Köszi az infókat és grat a telefonotokhoz -
Sógi
addikt
A héten még nem használtam ninphetamine212-es kernelt, lehet jobban is jártam..
Tegnap este feltettem, fullra töltöttem a telót battery calibrationnal, repcsi mód..Ma reggel felkeltem és 11,5 óra alatt megzabált 17%-ot, úgy hogy semmi nem futott a háttérben, volt egy jó pár ébrenlét, system panelben system process és system, a többi 0. -
leslien
nagyúr
üdv! kérdésem lenne miért nem engedi pl imdb a trailer-t lejátszani? vagy másik oldalon szaggat !
-
Flashhh
tag
válasz
DeathAdder #20702 üzenetére
Na ez copy paste, es megy facebookra
nickeddel
Megse, mert az uj facebook update miatt 500karakternel tobbet nem lehet postolni...
-
DeathAdder
veterán
válasz
ricshard444 #20674 üzenetére
Mond neki,hogy van egy kurva jó számod és átakarod küldeni neki Bluetooth on, ill egy nagyon frankó videó ,de az túl nagy ,ezért átdobod a memóriakártyát az övébe és rámásolod a telójára, ja és mutasd meg neki a kedvenc rádió adódat és mentsd el neki a frekvenciát, kérd meg ,hogy beletehesd a sim kártyádat a telójába mert a tiéd sajna lemerült és egy fontos hívást vársz, utána mutasd meg a kedvenc honlapodat,hogy milyen szép designos lett hála a flashnek, és végül tedd ki neki a kezdőlapra a kedvenc programjait és az órát
Mivel a te telefonod szar ,ezért az övén szeretnéd megmutatni ezeket
Végül bedobhatod neki,hogy ilyen van Chuck Norrisnak is, csak neki egy egész alma virít a hátlapon!
-
Flashhh
tag
válasz
F-ECT$ #20683 üzenetére
Tudom, most super core val ugyanilyen hasznalat mellett, folyamatosan aktiv wifi vagy hsdpa (hspa+ sajna nincs miskolcon vodanal), kis whatsapp, kis fel le toltogetes kb 30 mega adatforgalom, eskuvon fotozas videozas, kh3 ujfajta energiagazd mod es 1200mhzn olyan 5-6% ot fogyasztott atlagban ahogy utana szamolgattam mindig. Tehat b*aszott sokat fogyaszt. Bár 14 ora volt az uptimeom 2 ora aktiv kijelzohasznalattal.
Igaz nekem eleg sokminden fut a hatterbe, sok widget, go launcher, viber, whatsapp, gtalk, gmail most hirtelen ennyi jut eszembe. De ha elkezdem hasznalni a telefont akkor nagyon gyorsan merul. Marpedig hasznalom, mert azert van
Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest