Aktív témák
-
Laraxior
titán
miazaviber?
-
Gábor001
tag
Akinek már ICS rom van fenn, kipróbálná az OTG-t? billentyűzetek és gamepadok mennek már vele?
-
visionbp
tag
Másfél napja nyúzom az LP2-t, de nálam nem százas. Vagy én vagyok béna
A mobilnetet sorozatban dobálja el, ami úgy tűnt fel, hogy nem érkeztek meg a mailek. Hiába jó az összes APN-beállítás, restartnál szinkronizál, utána viszont soha többet.
Ugyanez a baj a kékfoggal is, kihangosítóra kapcsolódás után 5 perccel szétkapcsol, bár a status baron változatlanul a csatlakoztatott BT jelzés van kint.
Ha ezekre nem találok megoldást, este köszöni, és a KL1 jön vissza... -
Laraxior
titán
-
ERPY
őstag
Azért azt ne felejtsétek el, hogy vannak appok amik még nem ICS kompatibilisek, szal nem mindig a rendszer a rossz azért, mert valami problémát okoz. (Annak ellenére hogy még nem végleges) Nekem már harmadik napja megy mindennemű hiba nélkül, stabil, gyors, és csak pozítívan tudok róla beszélni.
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #46060 üzenetére
megjött. hibátlanul teszi a dolgát
-
FrezeR
senior tag
Tudnátok ajánlani a gyári galéria helyett valami jó kis képnézegetőt/kezelőt?
-
iSonic
addikt
WanamLite V7.1 ICS 4.0.3 XXLP2
Pozitív benyomások:
-iszonyat gyors
-Nova jól működik, Treb akadozik és fagy (érdemesebb a Nova-t használni..)
-kamera jó
-GPS iszonyat gyors, nekem 2ms alatt simán betalálta a jelet
-arcfelismerés működik
-menü nem akadozik és gyors
-3G és WIFI ereje erősebbNegatívum:
-zenelejátszónál tekerés közben laggol szegényke.
"-viber szokásához híven kifagyasztja a telót" (már aki használ viber-t)
-sime Trebuchet iszonyat laggos (szerencsére van Nova rajta)
-widgetek picit bután kezelhetőek (értsd ez alatt, hogy nem lehet nagyon méretezni, de lehet aztán én vagyok a suta)akkuidőt és egyebet holnapra tervezek leírni..
most megpróbálom belakni..
-
Laraxior
titán
SGSIII-ról még mindig semmi hír?
-
pzstm
titán
válasz
killerjohn #46060 üzenetére
unicumtól nyugodtan rendelhetsz. ő itt drBonci kollega néven ismert. Csak pozitív tapasztaltot tudunk mondani róla
-
Mett
senior tag
válasz
killerjohn #46053 üzenetére
a 799-est ma vagy holnap kell megkapnom, ha gondolod utána írok milyen
-
farmer
csendes tag
Sziasztok,
S2 gyári zenelejátszója nem látja a kártyán lévő zenéimetet.
Tipp hogy mit állítsak át, esetleg töltsek le marketről valamilyen lejátszót? Ha igen, melyiket ajánlanátok?thx
-
iSonic
addikt
válasz
killerjohn #46053 üzenetére
az sem rossz ötlet
-
-
kaisers
aktív tag
Feltelepítettem mindent amit használok, de nem TB-ből, hanem telepítő fájlokkal. Go launcher, (bár az egyik benne lévő jobban tetszett) elindítgattam kíváncsiságból a játékaimat (Hot pursuit, GTA, MC3), gyorsan betöltött, nem akadtak.Szépen frissített is, aztán böngésző próba: Operából kiléptem, aztán fekete halál. Akksi ki, vissza utána no boot. Recovery, download megmaradt.
Egyébként kicsit darabosnak találtam launcher-től függetlenül.
A navi, és wifi egyébként sokkal jobb. Remélem mihamarabb jó lesz, mert egyébként teccik. -
iSonic
addikt
válasz
killerjohn #46049 üzenetére
hát megyeget..
picit szaggatósan
-
Varszegig
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
zeroo5ux #46045 üzenetére
Nem, az így néz ki.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy hol tudom állítani a Rendszer energiatakarékossági beállításait az energiatakarékosság infóban van egy ilyen pont de nem találom sehol hogy hol tudom ezeket állítani. Gyári szoft van a telón és nincs rootolva sem.
Segítségeteket előre is köszönöm!
-
ERPY
őstag
-
spawn21
veterán
Érdemes buherálni az alap szoftot?
-
tesopapa
aktív tag
Nem a ROM a lényeg , hanem a kernel!
-
F-ECT$
titán
Illusion 1.6 használók: nektek is visszaáll lagfree-re a cpu governor, hiába mentitek el pl az ondemandx-et voltage controlban?
-
spawn21
veterán
Hello.
Lenne egy kérdésem felétek!
Vettem egy galaxy R-t, a kérdésem pedig az. Ha akarok romot illetve bármi olyat tenni amihez root kell, ugyanúgy megy mint ennél a modellnél? Htc ről váltottam erre.
Válaszotok elòre is köszönöm! -
agabe
addikt
válasz
gabe96 #46019 üzenetére
JIG.
ha nem megy vele, akkor old bootloadert is fel kell tolni.
Ha tudod, hogy pontosan mi volt a gyári kernel, akkor azt is visszatolhatod a gariztatás előtt..vagy nemtom még hogy lehet a "root visszazárást" megoldani...én a kali által leírt módszerrel szoktam mindig csinálni ha kell (eddig kétszer) , de persze nálam (és legtöbbünknél) nem stock romok vannak amiben csak a kernel lenne cserélve.
-
gabe96
aktív tag
Sziasztok! Olyan kèrdèsem lenne, hogy gyári romot rootoltam, ès azt a sárga háromszöget szeretnèm eltűntetni, ill. gariztatáshoz majd visszaállítani(root "visszazárása).
-
tajcsi
őstag
Na, íme, nah nah! Deelőtte lenyomokegykis ilyen páááááálinkáát dász iszt páinka%
No, szóval, letöltöttem az NDT MMIUI V13-at. Majd feltoltam rá ez xCELL Kernel .Oszt most kezd megtetszeni ez a Galaxy! Aztak....mondom gyerekek, ugyanúgy használoma telefont és két napot sőtt néha többet is kibír az akksi. Azé nem semmi. Eddig kb 2 naponta 3x kellett tölteni.
MIUIra meg annyi szép téma van, küldenék szkrínt, de nemtudom mi annak a proginak a neve...
NA!!!Tokokkal hogy állunk? Ezenkívül tudna e nekem valaki segíteni GPS feltolásában a telefonra? Meg érdekel ez a...mianeve, IRIS? Ezt próbálta valaki? K*rvajó, XDA-n asszem van egy topik, IRIS conversation vagy mi..na aki nem tudja miről van sz íme :Azé nem semmi, 8 óra munka után nem? Tud az a DEV team valamit...
-
ezzio
tag
uraim. a hangutasitásokat hogyan tudom aktiválni egy gombnyomással vagy akarmivel? mert igy kb értelmét is veszti hogy mindig külön meg kell nyitogatni... köszönöm a választ ha tudja valaki
-
R2D20208
addikt
Fut ez már szépen.... Neki kéne állni
Aktív témák
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest