- Mozilla Firefox
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Synology NAS
- Padavan firmware
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Aktív témák
-
ERPY
őstag
Fogjátok már fel, hogy mindegyik GS2 sárga. Az enyém olyannyira, hogy villanyt sem kapcsolunk már, sőt mi barnulunk is tőle, szal így már a szoli is megoldódott. A melegedésről csak annyit, hogy kikapcsolt állapotban is forró, és ezt kihasználva egy 8 fős vasárnapi ebédet kávéval lazán ellehet rajta készíteni. Érdemes rá Tefal tokot venni, akkor a bevörösödő kör állapotából már lehet látni hogy mikor tegyük rá a lábost vagy fazekat.
A wifit bekapcsolva nagyszerű mikrohullámú sütő tulajdonosai lehetünk, a fényerővel szabályozható az ereje.
Ősszességében egy nagyszerű konyhai segédeszközt kapunk ha megvásároljuk, azonkívül a téli fűtés is megoldott. Vízálló tokot használva merülőforralónak sem utolsó.
Ha többeteket érdekel, tudok recepteket is adni a Hogyan süssünk főzzünk GS2-vel hamarosan megjelenő könyvemből.
Haverom járja az országot, és mozgó szemölcsleégető kozpontokat működtet a készülékkel. -
Varszegig
veterán
válasz
xtremetuning #6066 üzenetére
ez most melyik rom?
-
Luser2000
addikt
Sziasztok!
KF1 esetén van teljes magyar nyelvi támogatás?
Magyar menü az van, tudom.
De vannak-e hosszú "ű" és "ő" betűk, illetve magyar T9 bevitel?Köszi,
Balázs -
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
xtremetuning #6081 üzenetére
Nem tudom, nekem már a KE7 -tel sem melegedett semennyire, a teszt alatt is csak 34 fokra ment fel. A KF1-et ma húztam rá, azzal sem meleg, 26-32 fok között van. Sárgásnak nem sárga, egészen telefonnak tűnik, nem viszem vissza, bár ha sárga lenne szürke háttéren, akkor se vinném. Ha a t-s guru körbejárta a világot szürke hátteret nézni, akkor sem.
+ egy cáfolat a sárgásodás ellen.
Amúgy meg iPhone fanoknak, meg azoknak akik még kézbe sem vették, de már remegnek, hogy mekkora szar mekkora pénzért, csak annyit tanácsolnék, hogy ne vegyék meg, mert ha látatlanba nem tetszik, akkor élőben sem fog, kár a pénzért.
Nekem is volt i4, nem bánom, hogy eladtam. De nem járok I-s topikokba fikázni.
Sálálá, flatty, ennyi. Nem túl kici, de laposz, koreai, picit józaszín, ha fénképeszek, de nekem teccik.
szajonara. (meghajlás) -
muveszur
addikt
Nem rád gondoltam...hanem akik folyamatosan vélt, vagy valós hibák keresésével vannak elfoglalva...
És akkor jön ide egy leendő vevő, és azt kell kérdezni, hogy megégeti-e a fülét a telefon...
Egyértelmű, hogy nem...Jah, most nyomtam egy stability test-et, felment a végén 48 fokra, igen, melegebb volt, éreztem is, na de még azt se lehet rá mondani, hogy kellemetlen...
-
xtremetuning
addikt
válasz
muveszur #6067 üzenetére
Tegnap Keldor papa miatt teszteltem és mikor 36 perce futott a teszt és 50 foknál járt, jött egy bejövő hívásom....felvettem, de nem volt túl kellemes
Az, hogy normál módon melegszik engem sem zavart volna, 36-40 fokkal együtt lehet élni, pláne ilyen paraméterek mellett.
Az én És azt gondolom Keldor esete viszont zavaró. DE ez már a múlté..... -
jjc
aktív tag
válasz
xtremetuning #6061 üzenetére
+1
-
sinead
tag
-
Csabi42
tag
Nekem a Wave is melegszik, ha netezek. Nem foglalkozok vele.
A teljesítmény hőtermeléssel jár.
-
lajkaa
tag
Nem is értem hogy lehet ilyet mondani hogy az összes ilyen. ezzel azt is állítod h én vak vagyok, mert az enyém nem ilyen, plusz van még itt egy pár ember akinek szintén baj van a látásával ezek szerint. ahogy vége a vizsgaidősucknak lehet fel is keresem az orvosom
sinead: nekem az egymagos desire sokkal melegebb tudott lenni, de ezzel a melegedéssel kapcsolatban teljesen muveszur mellett vagyok. a most kapható legerősebb vas van benne.
-
sinead
tag
válasz
muveszur #6064 üzenetére
Olyat is olvastam, hogy kellemetlen megfogni, annyira meleg tud lenni. Ez igaz?
Mert, ha igaz, bármennyire is természetes, akkor köszönöm, maradok a vastagabb és 1 procis telefonnál.Erre gondoltam, köszi:
xtremetuning
"Azért, ha az 50 fokos telót a füledhez teszed, más lesz a véleményed..."
Az új ROM alatt mit értsek?
-
killerjohn
addikt
na jól van, látom jönnek az új ROM-ok :p
mindenki 2.3.4-ért reszket -
Tuninger
addikt
Speciális kérdés:
Ha teszem azt MSN-ezek, zenét hallgatok a telefonon, és még a szokottnál is jobban vissza szeretném fogni a fogyasztást, és ezen program segítségével lecsökkentem a processzor órajelét és FESZÜLTSÉGÉT a gyár 1.275V -ról 0.8V-ra, vajon jelentősen csökken a telefon fogyasztása/melegedése? Valaki próbált már a feszültségekkel játszani?
-
muveszur
addikt
válasz
zeroo5ux #6065 üzenetére
Legkönnyebben talán úgy tudod eltűntetni, hogy teljesen átlátszóvá teszed az effectet. A teljes eltűntetéshez a framework.jar-t kellene módosítani.
A framework-res.apk-ban keresd meg az overscroll_glow.png és az overscroll_edge.png, és legyen helyette egy teljesen átlátszó terület.xtremetuning:
Azt ne mondd, hogy megégette a picike kis füledet -
xtremetuning
addikt
válasz
muveszur #6064 üzenetére
Azért, ha az 50 fokos telót a füledhez teszed, más lesz a véleményed...
És itt az én esetemről beszélek, ami nem az átlag, de néha előfordulhat...
Ellenben tegyük hozzá azt is, hogy az új ROM tökéletesen korrektírozta.
Nagy up a KUKTÁKNAK....sőt 3 és fél óra használat után 7%-ot bírt esni a töltöttség...
Gyári rommal ezt akkor sem tudta, ha ki volt kapcsolva -
zeroo5ux
aktív tag
ezt a gusztustalan Overscrool effectet ellehet valahogy tűntetni? (ha nem tévetldek a frameworkhöz van köze)
-
pzstm
titán
válasz
knyitogato #6054 üzenetére
akiknek meg nem azok csókosok mond és special edisönt kaptunk
+1 cáfol
-
sinead
tag
Sziasztok!
Elsősorban az S1-ben gondolkodom, de nem kizárt az S2 sem. Az áron kívül leginkább az itt olvasott hibái tartanak vissza. Amilyen szerencsétlen vagyok, nekem tutira minden hiba össze fog jönni
Olvastam pár napig hétvégén e fórumot, de nem találtam a hibák pontos leírását. Abban kérnék szépen segítséget, hogy leírjátok, hogyan néz ki a sárgulás (mikor/hol látszik), illetve a melegedést mikor lehet tapasztalni... (a rózsaszínű foltokat láttam itt fotókon)
További kérdés, hogy ha megveszem a Telenornál, és megvan(nak) a hibák, akkor visszacserélik-e a készüléket. Próbálkozott valaki cserével?
Köszi!!!
-
Varszegig
veterán
válasz
"Az összes ilyen". Ezt könnyű cáfolni. Az enyém nem ilyen.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Szerencsére ezt én az enyémen nem vettem észre, de lehet,hogy csak vak vagyok.
Mindenesetre túlzottan nem zavarna, ha lenne is. Eléggé ritkán nézek egyöntetű szürke hátteret.
-
muveszur
addikt
válasz
"az összes ilyen"...na ezt nem kellett volna...
Biztos valami nagyon okos mondhatta ezt
-
knyitogato
őstag
Akinek a nyugalmát megzavarja az SGS2 kijelző problémája, ne olvasson tovább:
tegnap megkérdeztem az egyik T-mobile-os ügyfélszolgálaton a szervizest.
Tudnak a telefonok sárgaságáról. Az összes ilyen.Közben külföldi fórumokon (XDA) írják, hogy a Samsung Infuse is küzd ezzel, szóval a super amoled plus jelensége lesz ez.
-
Prien
addikt
Jajj, megjött az sms, hogy mehetek az SGS 2-ért.
-
muveszur
addikt
Segítek mindjárt, csak életre keltem a telefonom
Sógi:
Nem tudom, hogyha a belső sd-re átviszel egy alkalmazást az megmarad-e, de gyanítom, hogy nem...
Ellenben ha van egy alkalmazás, ami a a telefonra telepítesz, és vannak adatai a belsősd-n, wipe után az alkalmazás nem lesz továbbá elérhető. Az más kérdés, hogy az adatai viszont a belső sd-n maradnak...ezért szoktuk néha formázni a belső sd-t, hogy ne maradjon tele szeméttel..Wipe romot a nevéből nem fogod tudni megkülönböztetni, hagyatkoznod kell a készítőre és a leírásra. Esetleg ha cwm-es romot raksz fel, akkor az update-script-ből kideríthető, hogy wipeol-e.
-
DarkByte
addikt
Jöhetne már az a 2.3.4
-
Gizmo94
veterán
válasz
muveszur #6035 üzenetére
Alighanem ez lesz a baj.
Most az egész mentésemnek annyi.. Sucks.. Egyenként visszaállítja ugyan az alkalmazásokat, de ott is csak pörög, meg sem lehet áállítani, nem reagál semmire, viszont ha kikapcsolom a telefont , mert megunom, újraindulás után fut az alkalmazás, tehát megcsinálja, csak nem jelzi és megakad.
-
-
muveszur
addikt
Ha Wipe romot teszel fel, akkor az törli az összes beállításaidat, alkalmazásaidat, stb, de nem nyúl a belső sd-hez...A belső sd-t egyébként semmilyen romoláskor nem törlöd, azt manuálisan kell, ha nagyon tiszta akarsz maradni...
Illetve akkor törölsz mindent, ha egy romot repartitionnal teszel fel.
ezzio:
Ezzel nekem is gyorsan jön most. Ebből kitudom nyerni az .apk fájlokat??
Minek neked az apk-k?Egyébként ki tudod nyerni.
-
Sógi
addikt
Hogyan ismerem azt fel, h melyik romnál tűnnek el a beállítások és a telepített alkalmazások főzés után? (rom nevében van vmi azonosító?)
-
ezzio
tag
Müvészúr cuccához tudna valaki linket adni? Mert iszonyat lassú a letöltés ami xda-n van. 4órát ir. köszike
Vagy ha esetleg valaki lenne olyan kedves, hogy az appokat kiszedné egy rarba, akkor az isten lenne
-
xtremetuning
addikt
Egyébként a KF1-el feleannyira melegszik....
Cserébe viszont bazi gyors lett. -
muveszur
addikt
1. Bármit felrakhatsz...az, hogy 1 vagy 3+1 fájlos romot teszel fel, az csak a flashelés módját befolyásolja.
2. Csak legelőször, gyári állapotában szükséges lementeni.
3. Elvileg mindent vissza tudsz állítani, de nagyobb verzióugrásoknál gondok lehetnek...pl 2.3.3-as backup nem biztos, hogy 100%-ig kompatibilis lesz egy 2.3.4-es romon.
4. De ez is egy rom. Odinnal. Nem kell túlbonyolítani a dolgot.
csabám:
Ha az android os 51% pörög az annyira nem jó ugye? SGS1 - en legalábbis nem volt jó . . .
Nem feltétlenül rossz...százelékos megosztást jelöl, elképzelhető, hogy átmenetileg ennyit mutat. -
csabám
addikt
Ha az android os 51% pörög az annyira nem jó ugye? SGS1 - en legalábbis nem volt jó . . .
muveszur: Akkor nem aggódok. Majd ha elkezd irgalmatlanul merülni. . .
-
Sógi
addikt
Sziasztok!
Kérdéseim lennének:
1. Ha van fent egy egyfájlos KE7 rom, akkor ez után lehet feltenni 3 fájlos más romot is gond nélkül vagy kell vmit hekkelni?
2. Az EFS mappát csak egyszer kellet lementeni, ugye (ez gyári KE2-nél megvolt)? Nem kell minden rom cserénél? Ha jól emlékszem csak egyszer...?
3. Most van (KE7) root és titanium pro-m is, minden (alkalmazások+beállítások) le van backopolva (belső sd-re), ha pl. rom cserénél teljes gyalu van, akkor minden beállítást és appot vissza lehet állítani szó nélkül, ha újra feltelepítem a titaniumot?
4. A 2.3.4-et milyen módon lehet majd feltenni pl. KE7-re? Vagy ez nem rom?Köszi előre is a segítséget
pdafan alapján nekem simán ment a root+rom csere is...Már kezd ráállni az agyam erre a root és rom dologra -
sajp63
tag
válasz
killerjohn #5712 üzenetére
Ezt a kodot (pl. "AW") honnet lehet leolvasni vagy kiolvasni?
-
Manka76
senior tag
Hello
A samfirmware.com fenn lévő KF1-ben nincs XEH pc ezt valahogy bele lehet rakni?
Mondjuk a KE7-ből ODIN-al csak a CSC felküldeni a telóra.
Válaszokat előre is köszönöm. -
eNKá
csendes tag
Kipróbáltam, hogy leszedtem az Elixír widget-et.
Az akkumulátor használatnál amíg fent volt azt vettem észre, hogy éjszaka folyamatosan ébren volt a készülék repülő módban.
Nem tudom, hogy az elixír tartotta-e ébren, de miután leszedtem a widget-et már nem jelentkezett ez.
Az elmúlt éjszaka repülő módban ismételten alig fogyasztott, mint még az elixír előtt. -
muveszur
addikt
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Csillagkuty #6008 üzenetére
Nem feltétlenül, de egyszerűbb roottal.
-
Psychlo
tag
Sziasztok!
Ha minden jól meg akkor ma én is boldog tulajdonosa leszek egy ilyen telcsinek. Milyen szilikon tokot és fóliát ajánlotok hozzá. Vagy esetleg jöhet olyan kemény tok is mint amilyeneket a "sz"iphone 3g/s-hez
csináltak, ami végül is csak a hátlapot védte.
Előre is köszi a válaszokat!
-
dancsuri
veterán
válasz
Csillagkuty #6008 üzenetére
kell
xtremetuning
Most van a telódon mentésböl visszarakott dolog? (backup) -
xtremetuning
addikt
válasz
Gizmo94 #6005 üzenetére
Nem akartam 0-ról újrapakolni, ennyi az egész.
Azóta titanium backup, sync google fiókkal,backup master, úgyhogy készen állok a gyalulásra....mellesleg ha a kf1 megoldja a teló melegedési problémáit, szavam sem lesz. Nekem az eredeti állapot is bazira tetszett.
De azért ez az Anzo féle főzőcske szép munka. Jobban is tetszik, mint a stock.
-
dancsuri
veterán
válasz
Csillagkuty #5999 üzenetére
Nemtudom milyen "kamerakuss" eljárást ismersz, én ezt:
1. Csinálj egy "local.prop"fájlt /data/" ide ha még nincs
2. megnyit
3. bele kell rakni ezt a sort a fájlba: ro.camera.sound.forced=0
4. ujrainditás után a kamera progi teljesen hagmentes
5. ha vissza akarod csinálni akkor a 0-t 1 re kell cserélni: ro.camera.sound.forced=1 -
Gizmo94
veterán
válasz
xtremetuning #6004 üzenetére
Hát ha megmondod ezt az okot, hogy csupán ennyi, akkor biztosan leírták volna neked, hogy hogyan kell felrakni azt is... Ejnye..
-
dancsuri
veterán
válasz
xtremetuning #6001 üzenetére
már a legújabb is az :I9100XWKF1
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest