- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Adobe Photoshop
Aktív témák
-
72mviktor
senior tag
válasz
ricshard444 #21589 üzenetére
Hogy ne tudnál....cwm-el csinálsz egy backupot,utána próbálgatsz bármit,ha meguntad mehet vissza a restore,és azt kapod vissza amit mentettél.
Crawling
Nálam még sose volt ilyen probléma,bár láttam többen is jelezték.
Gyuri2008
Ez milyen rom?
-
Rison77
senior tag
Sziasztok,
A telefon nemrég lett frissítve kh3-ra, és úgy gondoltam ideje kipróbálni új romokat, sok olvasgatás után belevágtam egy CriskeloRomV16 romba, a telefont rootoltam kh3-as rootal, majd mentettem a szükséges dolgokat, még kies-el is. Feltettem az új romot, de indításkor a boot animációt játsza le újra és újra, és nem megy tovább. Ez mitől lehet? -
gyuri2008
veterán
válasz
ForRedGlory #21595 üzenetére
Előre is köszönjük
Lenti kérdésemhez esetleg,tudsz választ adni?
Köszi Gyuri -
CrawLinG
tag
Hali, van már valami megoldás arra hogy ha kiírja a telefon hogy feltöltött és lehuzom a töltőről akkor ne essen le egyből 97 % ra ?természetesen batery calibration megvolt és recovery be is battery stat
előre is köszi üdv
-
CrawLinG
tag
Hali, van már valami megoldás arra hogy ha kiírja a telefon hogy feltöltött és lehuzom a töltőről akkor ne essen le egyből 97 % ra ?természetesen batery calibration megvolt és recovery be is battery stat
előre is köszi üdv
-
ForRedGlory
félisten
Mindjárt kész a bővített egyes hsz...
Ha ebből hiányozni fog valami, mindenki bekaphassa -
hdman
őstag
válasz
Pszihonaranc #21590 üzenetére
Az eg vilagon semmi.
-
zseko
veterán
válasz
sztrogoff19 #21560 üzenetére
Ezt írtad: ..Én sajnos telefonról nem tudtam megnézni a linkelt képeket..
Erre írtam, hogy asztali böngészőn sem lehet megnézni azokat a linkeket, mert hiányzó oldalt ír csak ki. Érdekelt volna engem is milyen különbséget akart megmutatni, de semmi nem jön be a linkeken.
(#21590) Pszihonaranc: alapvetően az, hogy a szolgáltatóiban csak a szolgáltató által adott kártyád tudod használni, a függetlenben pedig bármilyet... Egyébként pedig a szolgáltatók bele szokták tenni a saját cuccukat, csengőhangot, háttérképet, egy-két programot. Szolgáltatótól függ hogy melyik mennyire nyúl bele. A Telenor általában alig, a másik kettő mélyebben, amit pl. a legjobban utálok az a szolgáltatói felirat ráfestése.
-
Pszihonaranc
senior tag
hali!
azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség a kártyafüggetlen, illetve a szolgáltató által dedikált telefonok között? -
Tudok olyat csinálni,hogy a mostani rendszerem full ilyen marad amilyen és közben kipróbálok egy másikat mellette?
-
DjBlero
őstag
válasz
N.YCityBoy #21587 üzenetére
kh3 cf root [link]
-
Na sikerült a frissítés
Köszönöm mindenkinek aki segített!
És akkor most hogyan tovább?
A rootolásra gondolok, felszeretném tenni a MIUI cuccost! -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #21580 üzenetére
-
Cathulhu
addikt
válasz
http://www.theandroidsoul.com/how-to-install-xxkh3-on-samsung-galaxy-s-2-ii-i9100/
Nekem ez szokott segiteni.
En nem szoktam kivenni se a simet se az sd-t, meg reparticionalaskor sem. MEG nem volt baj belole -
kecsetihunor
aktív tag
válasz
Nem muszáj kivenni, dancsuritól kérdeztem volt még anno.
Miután betallóztad, telefon kikapcs, download mod, megjelenik a COM port sárgával, és oké kell legyen elméletileg
Nem? Valaki erősítse meg -
DjBlero
őstag
válasz
én nem szoktam kivenni a kártyákat
Laraxior jo a bios boot animáció?
-
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #21575 üzenetére
Download modban dugod rá ugye?
-
Laraxior
titán
válasz
annyira ne siess vele,mert nem feltétlen tiszta mit hova tallóz az ember..
-
DjBlero
őstag
válasz
ha jo helyre taallóztál mindent START
elenörizd töbször inkább -
Amúgy a KIES-ben csináltam biztonsági mentést az egész telefonon lévő dolgokról, ez elég vagy kell még más mentést is csinálni?
-
Letöltöttem az Odint, kicsomagoltam a KH3-at, betallóztam az Odinba a fájlokat, akkor most csak rádugom a telefont a számítógépre és megnyomom a Startot az Odinban és kész vagyok
-
R2D20208
addikt
válasz
DjBlero #21571 üzenetére
Am igaz hogy ez így hülyeség mert ezek a benchmarkok csak a tényleges szolgáltató által kiadott sz@r szoftverrel ennyik az SII ből kb 4500-5000 közötti értéket lehet kihozni egy jó ROMmal (qadrant) az én SGS emen 2.3.4 gyel 1.2 GHz-en 2709 lett még az optimus 2x alatt 2.2.2 (modaco ROM) 4200 lett.
-
DjBlero
őstag
válasz
N.YCityBoy #21570 üzenetére
-
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21568 üzenetére
-
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21548 üzenetére
Tessék itt minden részletes, sőt még annál is részletesebb
Blero Akkor miért más üzenetetére válaszolsz, ha nekem köszönsz ? Szomorú vagyok
(#21565) KAMIKAZE_HUN samfirmware.com
-
-
DjBlero
őstag
válasz
ForRedGlory #21562 üzenetére
légy üdvözölve R2D20208 azért ne legyél szomi,nehogy sírj is nekem
Kamikaze : samfirmware.com
-
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21542 üzenetére
DjBlero Üdv
-
ForRedGlory
félisten
Kisdobos becsuletemre ma estere kesz lesz a bovitett egyes hsz...
Bar nem voltam kisdobos, de ma muszaj lesz befejezni, mert a jovo hetem elegge suru lesz, es mar eg a pofazmanyomrol a borreteg... -
ERPY
őstag
válasz
sztrogoff19 #21560 üzenetére
Nekem sem megy sehonnan, se telről se pc-ről.
-
DjBlero
őstag
üdv mkinek
-
Cathulhu
addikt
válasz
sztrogoff19 #21511 üzenetére
Vegul ugy dontottem, a KG1 abszolut bevallt, visszaterek ra, majd csak 2.3.5 vagy 4.0-nal cserelem le. Amiket irtam, sajnos nagyon zavarnak
-
leslien
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #21554 üzenetére
az nagyon jó mert én csak a adapterről tudtam amihez még külön kell egy hdmi kábel!
és van vkinek már ilyen kábel és működik is mielőtt megvenném? -
-
leslien
nagyúr
üdv mindenkinek! kérdésem lenne az létezik h már van ilyen is Samsung HDMI kábel
-
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #21550 üzenetére
Szeptember 19-től lesz asszem forgalomba a 2000mAh-s akksi. De itthon lesz vagy 13-15k
Leszünk itt páran akik veszünk.
Lehet érdemesebb lenne egybe venni vagy 10-20db-ot. Hátha kapunk valami kedvezményt
-
-
-
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #21548 üzenetére
pörgess vissza az első hozzászóláshoz
De konkrétum neked onnan maximum 3 sor kell.
Odin letölt. KH3 rom letölt. Telo rádug, betallózod a fájlokat, start. Vársz..és kész.
Röviden ennyi.
Kapsz 2 linket a letöltendő cuccokról, meg majd mutatjuk melyik fájlt hova tallózd, utána megnyomod a Start-ot és megcsinálja..utána csak annyi dolgod lesz hogy lehúzd a telefonod a gépről
Elsőre bonyolultan hangzik, de ennyi a lényeg a többi csak rizsa. -
-
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #21545 üzenetére
Mindent csináltam vele... Amikor kellett akkor neteztem, wifi is volt. Telefonáltam is, melóba menet zenehallgatás.
Most is 1napja 21 órája töltöttem és még mindig 58%on van az akku, pedig most még filmet is töltöttem le vele.. Torrent is fut rajta
Fényerő auton van...szerintem az elég sokat jelent. -
joe2119
tag
válasz
N.YCityBoy #21545 üzenetére
Igen valahogy Én is így képzelem .
-
válasz
joe2119 #21544 üzenetére
Nem internetezek vele egész nap azt gondolhatod, mert akkor tök mindegy szerintem, hogy milyen room van rajta 6-7 óra és lehet töltőre tenni!
Telefonálok hiszen elsősorban telefon ugye, filmeket szoktam nézni rajta és zenét hallgatok, plusz egy kis internet, így 3 nap!
De láthatod, hogy az előttem szóló embernek 6 napot is kibírt, mondjuk szerintem ő nem is telefonált vele, mert csak úgy bír ki max 6 napot, nekem eddig 4 nap volt a maximum amit kibírt! -
joe2119
tag
válasz
Azt szeretném kérdezni ,hogy mire használod a telót ha 3 napig simán bírja ?
-
Laraxior
titán
válasz
Az enyém is garanciás,ilyenbe még nem halt meg egy telefon sem itt, márpedig itt megfordult pár darab
Én sem frissítgetem állandóan, ezt megcsináltam azóta nem nyúltam hozzá.
Nekem 6 napig bírta ki hogy odafigyeltemha nem figyelek akkor nekem is olyan 3 nap...
Én a helyedben megnézném a dolgot... elcseszni szinte nem lehet, mert mindig vannak itt hogy tudjanak segíteni. Épphogy meg nem csináljuk helyetted
De persze a szíved jogaCsak egy tanács.
Tudod olyan, mint amikor videokártyát veszel és a gyári ventivezérlése miatt 90°Con megy játék alatt. Kisbeállítás és máris 70°C-on fog menni, akár jobb tuningpotenciállal. Szintén buhera, de nem jár veszéllyel. -
válasz
Laraxior #21541 üzenetére
Nekem az aksi idővel sincs problémám, figyelni kell, hogy a háttérben csak a fontos dolgok fussanak és ha nincs szükség az internetre akkor ki kell kapcsolni ennyi!
Így nekem 3 napig simán bírja egy kis odafigyeléssel!
És mint írtam ilyen áron, hogy elveszhet a garancia nem kell "új"telefon, mert nagyon is jó a mostani -
Laraxior
titán
válasz
N.YCityBoy #21536 üzenetére
Én sem láttam, de a gyári helyett a legújabb KH3 van fennt, és tényleg megnőtt az akksim ideje.. pár apróság újítás van benne, amik átlagfelhasználót nem érdekelnek, ne érintenek, de ennyire érdemes frissíteni... Ha másért nem az akksi miatt. Dobsz rá egy szép témát, és máris van egy "új" telefonod
-
-
válasz
madcon #21519 üzenetére
Ne idegeskedj, mert nem fogják letiltani a készüléket, használd nyugodtan és örülj, hogy a jelenlegi legjobb telefonod van!!!
Amúgy ha annyira zavar ez a dolog dobj egy PÜ-t és elmegyek veled a pólusba ezekhez a k.csögökhöz és megoldjuk a dolgot
110 kilós 2 méteres ember vagyok és elég jó a probléma megoldó képességem ezekben a dolgokban -
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #21536 üzenetére
-
Igen pontosan ezért nem nyúlok én sem hozzá, mert nekem többet ér a 26 hónap gyári garancia plusz nem tudom minek lecserélni az eredetit amikor tökéletesen működik minden!!!
GPS nekem flottul működik, kamera tökéletes képeket és videókat készít, wifi csodálatosan müxik, minden alkalmazás és játék is tökéletesen megy, internet gyorsabb mint az itthoni gépemen
Akkor valaki mondja már el nekem is, hogy mi szükség van ezekre a room cserékre, mert nem látom ezekben a rációt -
zseko
veterán
Hát, nemtudom. Voltam bent a Telenornál, megkérdezni mennyiért függetlenítenék ki a Spicát amit tőlük vettem januárban, azt a választ kaptam, olvassak fórumot, minden le van oda írva..
Megkérdeztem az így nem problémás-é, hogy megvettem azt a telefont de lecseréltem másikra és eladnám, de ugye kifüggetlenít(t)etném. Azt mondta nem, mivel fizetni fogom továbbra is rendesen a számlát. A Telenor nem foglalkozik ezzel, hogy ha megveszem a telefont előfizetéssel és nem fizetem a számlát akkor a simet ugyan letiltják, de magát a készüléket nem, mint a másik két szolgáltatónál. De hozzátette azt is, hogy ez viszont akármikor megváltozhat, bármikor belerakhatják az ÁSZF-be. Na most igazodj el rajtuk..
(#21508) sztrogoff19: rendes böngészőben sem lehet megnézni a képeket.
-
Zsolaf
addikt
Hát sziasztok!! Blede után átnyergelek ide, mert ilyenre cseréltem le a telefonom sejtettem, hogy nem bánom meg, de erre nem számítottam ez a telefon egy álom
-
Caaabi
senior tag
köszi szépen, megpróbálom
-
Robertoq
őstag
-
pzstm
titán
Sziasztok!
Ma reggel valamilyen érthetetlen oknál fogva nem akar tölteni a telefonom....
Vidéken vagyok, USB kábel meg Pesten...késő este érek haza...mivel lehetne tölteni???
Illetve valakinek nincs egy plusz eladó töltője???? Illetve hol tudok kapni?? Mihamarabbi válaszotokat előre is köszönöm!
-
rjg
őstag
válasz
Varszegig #21516 üzenetére
De tilt. Most volt hangos a sajtó attól, hogy több ezer iPhone-t kitiltottak a hálózatukból. Ráadásul magyarországon relatív jól működik a három szolgáltató ilyen irányú együttműködése, tehát egymásnak át szokták adni a lopott IMEI-ket, így országon belül nem lehet használni a telefont. Volt olyan partnerem, ahol egy reklamált teljesítés / számla miatt több száz gsm modult tiltott le mind a három operátor.
(#21517) madcon
Tedd azt, amit Erpy írt. Menj vissza a boltba, szólj, hogy megtaláltad benne a készülék eredeti papírjait, tehát a telefon nem új és gyárilag független, ezért kéred vissza a pénzt. Ha nem korrekt a hozzáállásuk, először kérd a vásárlók könyvét és helyezd kilátásba a fogyasztóvédelmet, majd a rendőrséget. Ez talán elég lesz ahhoz, hogy visszakapd a pénzed. -
plejik
addikt
Lenne egy kérdésem remélem senki nem kövez meg érte.Mi szükséges ahoz hogy témét tudjak cserélni?Azaz milyen fájlt kell lecserélni telepíteni stb.Vagy csak kompletten rom cserével lehet?
-
ERPY
őstag
válasz
madcon #21517 üzenetére
Mégmielőtt itt túlságosan átmennénk agyalgatásba, öltözz fel, vedd fel a cipődet, kapd hónod alá a telót mindenestől, csattogj be ahol vetted, majd írd le mire jutottál, utána agyalunk. Drukkolunk neked, remélem sikerrel jársz. Diktafont vigyél, vagy egy telót ami tud rögzíteni hangot.
-
madcon
tag
válasz
Varszegig #21516 üzenetére
Mire gondolsz ezzel? Menjek rendőrségre vele?
Mivel én T-s vagyok, megkérdeztem az ügyfélszolgálatot, ott azt mondták, hogy számlatartozás miatt feketelistára teszik a számlatulajdonost. De persze tilthatják a készüléket is. Most akkor mi van?
Közben kaptam olyan infót, hogy a Samsunggal mindent lehet "csinálni". -
madcon
tag
Illetve biztosan le fogják tiltani a készüléket?
-
madcon
tag
Minden olyan készüléket letiltanak a hálózatról, amely részletre lett véve és nem lett fizetve csak 1-2 részlet?
-
freddirty
senior tag
Nem szoktam sűrűn romot cserélgetni de most a Criskelo V14-ről V16-ra váltottam (nowipe). Egy problémám volt, mégpedig ha hívtak akkor is forgatta a képernyőt a telcsi és így sokszor másodperceken keresztül nem tudam felvenni a hívást mert fekvő módban húztam elő a zsebből és mire felvettem volna addigra álló módba váltott.
Úgy néz ki ezt megoldották:
* New Phone.apk re armed from zero (PhotoContact incremental enlarged + no Increasing Ringtone) and No Auto RotationÉs végre nem kellett kernelt is flashelnem
* Kernel-2.1.3-release ninphetamineEgy problémába ütköztem, mégpedig a jkay theme manager FCzett. App managerben az adatai törlése után már jól működik. (Az egyedi lockscreen is ikonok nélkül látszott az első boot után). Szóval nem kompatibilis a V14-es jkaytm a V16-al. Nyilván aki mégis wipe-ol az nem szembesül ezzel.
-
Barto
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Én is S1-ről jöttem S2-re. Úgy ahogy annó elolvastam az első hozzászólásomig az S1 fórumát, úgy itt is elkövettem ugyan ezt. Csak akkor 3 hét alatt megvoltam, most ez több mint egy hónapig tartott. (Több hozzászólás is volt most, meg több munka is...)
Nekem UK-ból jött a cucc, KE7 alapsávval, KF3 buildel. Még nem nyúltam bele semmilyen szinten. Az S1-et is kiismertem jól, mielőtt romoltam volna.
Egy dologhoz fűznék hozzá gondolatot, ez pedig a garancia:
Mindenki írja, hogy az itthoni szervizek nem foglalkoznak a romcserékkel, kernelekkel, rootal. Nekem az S1-nél ez nem így volt. A problémát és a sztorit nem írnám le ide, azt az S1 topikjában megtaláljátok (a keresőben a nicket kell ütni, az utolsó 10-20 hsz-em erről szól.)
A lényeg, nekem a 7 hónapos telefonon megvonták a gyári gart, mert nem eredeti szoftvert, programot találtak rajta. Behalt az USB, nem volt esélyem sima fw-t tenni rá odinnal.
Főztem egy romot, ami mindenben úgy nézett ki, mint a gyári, csak ugye benne volt a super user. Visszajött e teló, egy fényképpel, ahol lekapták azt a screent, ahol van az SU ikon, és erre megvonták. Fizetősen 56000 HUF-ért javították volna. Nyilván nem kértem. Itthon dühből kitakarítottam, jól megmozgattam benne a kábelt azóta megy. Az asszony nagy megelégedéssel használja.
Szóval én így jártam. Debrecenből ment fel a teló a TELEMAX-ba. (TKMAX néven is fut)
Nyilván nem vitázni írtam be ezt, csak tanulságként. -
sztrogoff19
tag
válasz
Cathulhu #21510 üzenetére
Szeva andrew,
Nekem konkrétan semmi ilyen jellegű problémám nincs a KH3-al, mint amiket Te írtál. Ami furcsa az S1 után, hogy a képernyőzár lassabb. Talán épp ebbe a fórumba írtam, hogy a mobilnet kapcsolódása problémás egy kicsit, de ez az S1-el is így volt, így betudom a szolgáltatónak...
A kamerát kicsit teszteltem este, de hát alapvtően ez egy mobil, nem f.gép...
Igaz ennyi pénzért ha már van benne fajin kamera, akkor fotózi is tudjon rendesen. A készített képekkel alapvetően elégedett vagyok, de majd megnézem monitoron is. A másik számomra fontosabb kérdés a GPS, ezt még nem volt alkalmam élesben tesztelni, majd jövő hét végén...
Ami nekem nagyon tetszik, az a böngető, most erről küldöm
, a többi tapasztalatot majd idővel, még csak két napja van meg a kicsike.
Szerk: igen, ide írtam a mobilnet problémát
-
Cathulhu
addikt
Hali,
frissitettem KH3-ra, de azota a memoria brutal gyorsan "elfogy". Gyari rommal par ora alatt lemegy 300 mega ala, mig regebben 400 ala sem mindig.
Valamint akarhanyszor ujrainditom a telefont, -20% az akksibol. Aztan meg lassan kuszik magatol folfele. Eleg bugos, lehet visszaterek KG1-re. Van barmi ami miatt erdemes lenne maradnom KH3-nal?Koszi
-
sztrogoff19
tag
Upsz, egy kérdés eszembe jutott a szerkesztési időn túl...
Másnak is csinál olyat a KH3, hogy amikor belövitek a mobilnetet, akkor felteszi az ikonját a noti barra, majd 1-2 mp múlva leveszi (nincs is net) majd kb. 10-20 mp múlva visszarakja és onnantól lehet netezni ?
-
sztrogoff19
tag
Én sajnos telefonról nem tudtam megnézni a linkelt képeket, de gondolom nem véletlenül
írtad, hogy rosszabb lett a kamera...Nekem is KF3 volt gyárilag, de csak kb. másfél órát
így nem volt időm ezt megnézni, gondolom a beállításokban nem eszközöltél olyan mérvű/jellegű változásokat, hogy az rontotta volna lényegesen a kép minőségét.
Ha majd egyszer lesz erre időm, akkor majd én is megnézem de remélem jó lesz, majd meglátjuk...
-
pestibenji
senior tag
-
engine88
aktív tag
válasz
killerjohn #21504 üzenetére
Mi mit jelent?
Samsung: Galaxy Note hits Europe Q1 2012
az soká lesz -
engine88
aktív tag
válasz
killerjohn #21502 üzenetére
Te se sz@rral gurigázol
Én most tervezem lecserélni SGS-t SGS2-re, de lehet várjam meg a Note-ot?
Mikorra várható kb? -
killerjohn
addikt
válasz
engine88 #21501 üzenetére
bármibe kerül, nekem az kell
- asszonynak meg nekem már van S2
- Note a notebook táskába, vagy táskába, pl utazáskor ekönyvként használni
- tab 10.1 a nappaliba, esténként a projektor mellé a hálószobába - nem kellene notebook a lejátszáshoz...így is a netezési időm felét már a telón töltöm, a notebook lassan csak melóra kell ha nem vagyok otthon, de újabban megy az itthoni asztali gép, és a notebook csak remote kliens. Ennyi erővel a Note vagy Tab is lehet remote kliens, és akkor bemutatókra sem viszem el a notebookot - rádugom a HDMI-t a projektorral + remote az otthoni gépre, és így gyakorlatilag teljes Windows fejlesztői környezetet tudok prezentálni b*szom nagy notebook helyett egy kis Note-al!!!
már csak egy nagy 50-60"-os samu TV kellene, amin android fut, wifivel. 1280 simán elég, így kompatibilis lenne a Note/Tab-al, és így nem kellene új felbontásra optimalizált programokra várni.
szerk: *mármint az 1280 csak az androidnak elég, a TV legyen fullHD!Tökéletes, ezzel az életem beteljesedne
-
engine88
aktív tag
válasz
killerjohn #21500 üzenetére
Bolondok ezek..
Telefonnak nagy, tényleg már nem fér el a zsebemben normálisan, félnék hogy összeroppan olyan széles, magas
Tabletnek pedig kicsi..De az ára szerintem veri majd a 700 eurót
Aktív témák
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest