- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Fedora Linux
- Synology NAS
- Linux kezdőknek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bittorrent topik
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Aktív témák
-
Nordik
őstag
Néha zenehallgatás, böngészgetés, facebook, RSS, Viber, netmegosztás és néhány widget.
Az a baj, hogy az SGS2 hihetetlenül jól teljesít mindenbe, de én az előbb felsorolt dolgokon kívül nem nagyon használom másra.Igaz amit akarok azt gyorsan, minőségien hajtja végre. Suliba egész jó unaloműzőnek, de lassan meló, ott nem lesz ilyen telefonnyomkodás.
-
Nordik
őstag
Mennyit érnek kb. a T-s, júniusi vásárlású SGS2-k gyönyörű állapotban? 110e?
-
Nordik
őstag
-
Nordik
őstag
Valamikor lett linkelve egy PDA Fan Club-os link, ahol voltak szolgáltatós és azthiszem gyári romok, amit feltéve, működnek majd a Kies-es frissítések.
Betudnátok linkelni nekem az oldalt?
-
Nordik
őstag
Ki melyik böngészőt használja akksi kímélő böngészésre?
-
Nordik
őstag
SamMobile-n I9100XWKJ1!
-
Nordik
őstag
Legújabb Dlev-be Siyah 1.7.8-as kernel van. Ezt cserélhetem gond nélkül a legújabbra? Vagy haggyam békén, nem hiába van ez benne?
-
Nordik
őstag
válasz
killerjohn #29229 üzenetére
Maradt a régi zöldes téma?
-
Nordik
őstag
Ma egész este romoltam, Batista és Devl tetszik a legjobban. Sensation gyönyörű, de valahogy mégse az igazi, kevés időt fordítanak a fejlesztésére szerintem.
Devl gondolom elég jó fogyasztás terén, Batistáról milyen vélemény van ilyen téren? Jó a kernel ami benne van?
-
Nordik
őstag
Ezt a Siyah kernelt fel lehet tenni gyári romok alá is? Vagy tök fölösleges?
-
Nordik
őstag
Feltettem a Sensation romot, hihetetlenül szép. Egy bajom van vele, hogy félek nem nagyon fejlesztgeti a készítője.
Tudtok mondani olyan romot ami ilyen szép, fejlesztgetik rendesen és teljesen letisztult, nem kell nekem túl bonyolult rom.
-
Nordik
őstag
A Sensation romról mi a vélemény? Nagyon tetszik a felület, de tapasztalatokat nem nagyon találok róla. Esetleg van még hasonló ilyen szép kezelőfelülettel megáldott rom?
-
Nordik
őstag
Nem rossz ez a KI8, de nem lett a legsmoothabb rom szerintem.
Meg nem igazán tetszik ez a vastag betűtípus.
Jó lenne már valami olyan rom ami szinte tökéletes, na de majd talán az ICS-el eljönnek.
-
Nordik
őstag
Melyik most a legújabb gyári rom?
-
Nordik
őstag
válasz
Varszegig #27940 üzenetére
Pedig amióta barátnőmnek is feltettük a Galaxy 3-ra azóta fél nap alatt esik neki 25%-ot. Nem igen ért ezekhez a dolgokhoz, de észrevette, hogy sokkal jobban merül az akksija. Érthető lenne egyébként ha a Viber lenne a ludas. Írja mindenki, hogy nem eszik túl sokat, gondolom a többi hasonló programhoz képest értik.
-
Nordik
őstag
KH3 alatt nálatok hány százalékot mutat android rendszerre? Nekem olyan 30-35 között mozog és az ébrenlétnél is tele van csikokkal, még éjjel is. Ez mitől lehet?
A Viber-re gondolok elsősorban, lehet az zabálja ennyire az akksit...
-
Nordik
őstag
válasz
muveszur #25104 üzenetére
A Galaxy S1 szerintem nem valami strapabíró.
Az S2 mintha már jobb anyagokból lenne.
Nálunk van kettő S1 az osztályba az egyik az nagyon ramatyul néz ki, pedig vigyáztak rá, a másik pár hónapos mégis úgy néz ki mintha már 2 éves lenne.
Az én S2-m is néhány hónapos, de mintha vadi új lenne, pedig használom azért én is, főleg mikor barátnőm kistesója 2 napon keresztül csak játszik rajt és dobálja összevissza. Bár olyankor néha rosszul vagyok. -
-
Nordik
őstag
Arra van lehetőség, hogy KIES-el frissítsek a továbbiakban, ha már előtte volt Odinnal való frissítgetés?
Anno Galaxy 3-nál egy régebbi gyári rom visszarakásával tudtam ezt megoldani. Ilyen lehetőség nincs itt?
-
Nordik
őstag
Az új akksinál ez a plusz 350mAh olyan sokat dob a telefon használati idején?
Így számokba nem tűnik olyan nagy különbségnek. -
Nordik
őstag
válasz
rolcsibácsi #23772 üzenetére
Nyomom én elég hosszan, na de majd máskor megpróbálom kicsit tovább tölteni és úgy megpróbálni bekapcsolni.
Amit Te mondasz az elég fura, nekem még sose volt ilyen, hogy a töltés ne legyen elég neki és kikapcsoljon netezés közbe. Még játékkal se értem el ilyet.
-
Nordik
őstag
Ha a telót kikapcsolva töltitek, akkor betudjátok kapcsolni a telót úgy, hogy be van dugva a töltő?
Nekem csak kihúzott töltővel engedi bekapcsolni.Vagy el kell érnie egy bizonyos százalékot a töltöttségi szintnek?
-
Nordik
őstag
Jelen pillanatban melyik a legjobban ajánlott Rom? Régebben Cognit használtam, szerettem mert nem volt agyon csicsázva. Valami hasonlót keresek, de olyat ami tökéletesen működik és szinte a legjobb a főzött romok közül.
-
Nordik
őstag
Odinnal frissítettem KH3-ra, re-partitiont is bejelöltem, de a belső SD-t nem formázta. Még menüből gyári visszaállításkor sem formáz, hiába jelölöm be azt az opciót. Ez miért lehet? Eddig mindig működött.
-
Nordik
őstag
válasz
sztrogoff19 #21829 üzenetére
Csak turista voltam!
-
Nordik
őstag
Mit gondoltok miért nem működhet a wifi megosztás a notebookommal? Kell valamit külön beállítani esetleg?
-
Nordik
őstag
Masnal is kenyszerbezar a gyari bongeszo videoknal KG3 alatt? Meg valamit allandoan szinkronizalni akar... Most tettem fel, teljesen tiszta a rendszer. Lehet ujra kene tennem Odinnal.
-
Nordik
őstag
Feltettem a NeonGT temat, de nemigazan tetszik... Vissza lehet valahogy allitani a gyarit?
-
Nordik
őstag
Ha gyári romot szeretnék frissíteni Odinnal akkor hogyan kell eljárnom? Nem szeretném ha elvesznének a beállításaim, dolgaim...
Ilyenkor betöltöm a Pda, Phone és CSC fájlokat és mehet a frissítés? Re-Partitiont gondolom ilyenkor nem kell bepipálni, viszont PIT fájl kellhet?
-
Nordik
őstag
Ha kikapcsolom a Google fiókomba a naptár, névjegyzék stb. szinkronizálását azzal nyerhetek akksi időt? Vagy ehhez teljesen ki kellene kapcsolnom mindenféle szinkronizálást?
-
Nordik
őstag
Kint van a Cogni 1.31!
-
Nordik
őstag
Az lehetséges, hogy Cogni 1.30 alatt nem szívja annyira az akkut a Dolphin HD?
Mintha ezt venném észre és az akksi használatos görbe se esik olyan hirtelen mértékben böngészés közben.
-
Nordik
őstag
Ha SetCPU-ban megelem a frekit 1400-ra és semmi mást nem bántok, akkor automatikusan ehhez az értékhez állítja a feszültségeket is?
Csak mert van egy feszültség állító fül is ahol a különböző frekvenciákhoz lehet beállítani feszültségértékeket. Ezt a részt mikor kell babrálni?
-
Nordik
őstag
válasz
Nordik #13620 üzenetére
Közbe olvasgattam az SGS topikba, ott rengeteg infót találni.
Rom frissítés előtt kell csinálni egy Format system és Format Cache-t, Mounts and Storage alól.
Ezután mehet fel Recoveryből a rom.
Ha kész van, Wipe Cache és Wipe Dalvik Cache.A Format System és Format Cache nem kell Cognition előtt, mert az alapból megcsinálja mielőtt frissít.
-
Nordik
őstag
Akarom feltenni az 1.30-as Cognition, erre eltűnt a szerveréről.
Na mind1 várok, lehet talált valami hibát.
Addig is segítsetek nekem abban, hogy rom frissítésnél recoveryből mit érdemes csinálni?
Wipe Cache/Dalvik/Battery stats? Ez így megfelelő? Azt viszont nem szeretém, hogy törlődjenek a játékok mentései, programok beállításai stb. Remélem így megmarad minden ilyen. -
Nordik
őstag
válasz
ForRedGlory #13158 üzenetére
Most akkor ez hogyan van? Elég lett volna csak bejelölnöm a Re-Particiont, PIT fájl nélkül?
Én több helyen is azt olvastam, hogy a 3+1 fájlos romoknál létszükséglet a PIT fájl. Hozzá is adtam szépen, majd az Odin magától bejelölte a Re-Particiont.
Ezekszerint elrontottam valamit?
-
-
Nordik
őstag
Leszedtem a gyári KG2-t, de ebbe van 5 fájl. Van 2 fajta Multi CSC, Kernel, Modem meg valami Code fájl.
Ezeket hova kell Odin-on belül? Olvastam 2 leírást is de összekavarodtam.
-
Nordik
őstag
Kell a PIT fájl ha gyári romot szeretnék feltenni? Mire is való egyáltalán?
-
Nordik
őstag
válasz
pestibenji #13067 üzenetére
Nem.
-
Nordik
őstag
A gyari romokat is feltudom rakni full wipe nelkul? Tehat csak frissitve a rendszert.
-
Nordik
őstag
Hogyan van ez a gyari bongeszos dolog, valaki vilagositson mar fel...
Latom, hogy Cogni romba is vissza lesz teve a hardvergyorsitott bongeszo. Nem albol ilyen van minden romban? -
Nordik
őstag
Mi miatt van egyebkent, hogy a gyari bongeszo akad, nem hardver gyorsitott? Ez romtol fugg vagy a 2.3.4-es verzio miatt?
-
Nordik
őstag
Ha már a szétszerelésnél tartunk. Mi az a lyuk a telefon tetején a jack csatlakozó mellett?
-
Nordik
őstag
Régebben írtátok, hogy ha felteszek gyári romot és utána kell a recovery akkor tegek fel valamilyen kernelt.
A kerneleket hol találom?
-
Nordik
őstag
Samfirmware-n miért van kettő KG2-es rom? Mi a különbség?
-
Nordik
őstag
válasz
Soound #12102 üzenetére
Valahogy én is így érzem, mintha nem igazán foglalkozna a romjaival...
Pedig aztán eleinte igencsak népszerű volt.
Én most Cognitiont használok és le a kalappal előtte, tökéletesen működik és iszonyat gyors! Pont azok vannak belőle kiszedve amiket én se használnék soha életbe. Najó de... A Digital Clock widget!
Hogyan tudnám visszatenni? Tudom, hogy fent van az oldalán az összes letörölt widget, de az egy pack és azzal az összes widgetet visszateszi. -
Nordik
őstag
A gyari bongeszo is ilyen sokat eszik mint a Dolphin? Nekem igencsak szivja az akksit...
Lehetseges, hogy azert mert nem tamogatja a dupla magot es nem hardver gyorsitott? Ez kesobb vajon meg lesz csinalva?
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Eredeti játékok OFF topik
- Hardcore café
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest