Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #06658560 #48 üzenetére
Bocsi de nem operát használok... De nézz szét az online filmes oldalakon pl...
Dave™
Például FF-be alig van oldal ahol megadná magát a böngésző ezt is mondtam már aki nem olyann hogy az a kedvence és ott a rózsaszín köd az nem fog böngészők sorozatát nyitni ha valaminél befürdik az opera.
Plugin-ek.
Lehet hogy sok van belőlük az operába de ki tudja hol. FF-hez felmész az add-on oldalra és máris ott vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz Namelesske #34 üzenetére
És véletlenül nem te vagy ugyanaz a Namelesske, aki ugyanezen nick alatt a magyaropera blogon nem is olyan régen arról számoltál be, hogy ez a kedvenc böngésződ és már évek óta ezt használod? Mert ha a válasz igen, akkor nem vagy túl következetes...
Amúgy jó lenne tudni, mi az, amit az emberek hiányolnak belőle, illetve ami miatt nem használnák, ellenben a firefoxot pedig igen. Mert feltelepítve mindkettőt én csak azt látom, hogy az Operában alapból ott van rengeteg szolgáltatás, integráltan, kényelmesen és logikusan felépítve, míg a firefoxban szinte mindenhez pluginek kellenek. Így logikusan csak arra tudok következtetni, hogy olyan plugineket használnak, amik szolgáltatás szinten nem találhatóak meg az Operában, és anélkül nem kényelmes számukra a netezés, ezért vállalják a többi, járulékos kényelmetlenséget is.
A választó körüli mizéria szerintem is felesleges volt, ugyanakkor tényleg kiváló böngésző, méltatlanul van mellőzve ismerve kvalitásait a többihez képest.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #27441408 #39 üzenetére
Megkérlek lostázd az általad opera alatt nem megtekinthetö oldalakat, magyart, külföldit egyaránt. mert én jarok midnenfele, de midnenhol remekül boldogulok operával-kivéve a facebook flash játékait, amik valami fura okból kifolyólag képesek linuxon ff alatt is szétesni.
moonman: anyám konkrétan azért hívott fel a böngészöválasztónál, mert nem tudta kell-e fizetni bármelyikért is. Neki tényleg kék e betü a net, de nem azért, mert tudja is, hogy mi más van, melyik mit tud, mit nem tud.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mellesleg silver star - nak sem erősködtem, hogy csakazértis használjon Operát, leírta, hogy neki kell a DivX Webplayer, Operával nem megy, valóban bugos Operával, erre írtam neki egy alternatívát, neki mégis inkább a DivX Webplayer kell, így nem Operát használ. Ennyi. Elfogadható indokot hozott fel.
Ácsi . Nem tudtam megcsinálni amit mondtál. Mit csináltam? Az 1szerűt választottam miszerint más böngészőbe 2 kattintással elindítom amit néznék.
Aztán hangoztatják, hogy marketing kell. Én meg úgy vagyok vele, hogy a tudatos felhasználás ott kezdődik, hogy azt mondja az ember
- "Jé, ez milyen jó fícsör. Hogy tudtam eddig enélkül élni. Ezzel sokkal kényelmesebb a böngészés."Miért em érted meg hogy más nem erre vágyik ? Ki a francnak kellenek a mindenféle 20 -30 ficsörjeid ígyis elég kényelmes nekem a kis ficsör nélküli fapadoson a böngészés. Az a baj hogy te nem érted hogy nem mindenki vágyik automata görgetőre meg egyáltalán arra hogy az opera még az olvasott szöveget is megértse helyette
Azt mond meg hogy ezt mért nem érted ?
Namelesske
Vannak oldalak amik maszkolással se mennek...
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
sajnálatos.
Nagyon érdekes, hogy nekem sose volt bajom a funkciókkal, meg az oldalak megjelenésével. Mert mindig van egy kis trükk az opera tarsolyába amivel működik az oldal. Engem az apróságok idegesítenek, pl ami a legnagyobb butaság, ha már megcsinálták az Office ból átvett gombot, akkor mi a fenének nem csinálták meg olyanra hogy nagy és olvasható legyen, alig találom meg benne a dolgokat, pedig jó a szemem.
strata40 es firefox kiegészítőnek van egy ilyen menüje. Az de durván megvan csinálva, az nagyon tetszett. Operába meg raktak egy Windows 95 startmenut felülre.Meg Opera Mail. Beállítom benne, hogy berékező mappába mutassa az olvasott üzeneteket is, hogy ne kelljen keresgetni a menube az IMAP mappák köz, két megnyitás után elfelejti.
.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Penge_4
veterán
"Azért mert a többség netezni akar."
Az Opera userek is ugyanazt akarják. Ezért is nehéz megértenem, nyilván mert Opera user vagyok és bármilyen más böngésző előtt ülve kapásból 10-15 dolgot hiányolok (a további 30-at csak fél óra perc böngészés után ), de valahogy számomra olyan, mintha azt mondanák, hogy válassz Suzuki és egy fullextrás BMW között, csak ebben az esetben teljesen ingyenes a választás. És mégis ilyen alacsony részesedése van az Operának.
Aztán hangoztatják, hogy marketing kell. Én meg úgy vagyok vele, hogy a tudatos felhasználás ott kezdődik, hogy azt mondja az ember
- "Jé, ez milyen jó fícsör. Hogy tudtam eddig enélkül élni. Ezzel sokkal kényelmesebb a böngészés."
nem pedig azt, amit a marketing sulykol belé, mint
- "Mától az iPad-emen nézem a HD filmeket a sokszáz centis falitévém helyett, mert ez mekkora királyság.""És egy átlag ember nem informatikai órát akar miközben böngészik a neten.,"
Hasonló érzések kerítenek hatalmukba, mikor ezt látom az élet minden területén, mint mikor például a szerencsétlen titkárnő egyenként másolt át vagy 50 fájlt egyik helyről a másikra a jobbklikk->Másolás, jobbklikk->Beillesztés művelettel.
És ha ez a mentalitás nagymértékben érvényesül az szerintem nagyon nincs jól.
"Az opera blogos szégyenfallal se jó ha példálózol mert a külföldi oldalak sincsenek fenn"
De vannak fent külföldi oldalak is. Például ott a shutterfly vagy a hbo.com
Lenry: Azért túlzásokba ne essünk. Mint mondtam, nem vagyok Opera aktivista, így nincs semmilyen ügyem. Mellesleg eddig jóval több pozitív visszajelzés jött, hogy a tippjeim segítségével végre sikerült kiváltania valakinek a FF addonokat, vagy megkönnyítettem a mindennapi böngészését, mint ahányszor olvastam, hogy "Kapja be az Opera a böngészőválasztó miatt, most már csakazértis Firefoxot/Chrome-ot/IE-t fogok használni."
Olyat pedig még konkrétan nem is olvastam sehol, hogy "A Penge nevű user PH fórumain tanúsított hozzáállása miatt mától nem használok Operát."
Mellesleg silver star - nak sem erősködtem, hogy csakazértis használjon Operát, leírta, hogy neki kell a DivX Webplayer, Operával nem megy, valóban bugos Operával, erre írtam neki egy alternatívát, neki mégis inkább a DivX Webplayer kell, így nem Operát használ. Ennyi. Elfogadható indokot hozott fel.
Viszont mikor valaki valótlanságokat ír, mint "Operában nincs ez meg az (pedig beépített funkció évek óta)", akkor kijavítom, hogy de igen, van.
Mikor valaki valamilyen addont hiányol, akkor ajánlok neki alternatívát userJS vagy akármi más formájában.
Mikor valaki fikáz, hogy "Mert Operában az oldalak 90%-a nem megy." akkor általában meg szoktam kérdezni, hogy melyek ezek az oldalak. Ha tényleg mutat olyan oldalt, akkor egyúttal jelentem, másrészt elfogadható indokot hozott fel, mert az adott oldal valóban nem megy Operában.Namelesske: A fejlesztőknek annyi beleszólásuk volt ebbe, mint a gyárósori munkásnak abba, hogy az adott termék káros anyagot tartalmaz.
Ők leadták a jelentést, hogy igen, ez meg az még problémás és ha beszarnak sem készülnek el vele időre, aztán a nagyfejesek eldöntötték, hogy mi számít showstoppernek és mi nem annak. Ők meg ugye nem fogják a Desktop Team-en leírni nekünk, hogy "mert a hülye főnöknek időre kellett", mert addig dolgoztak ott. Lehetett látni, hogy nagyon tereltek, tehát nem is akartak nagyon vitába szállni, az egyikük kardoskodott ott nagyon, a többiek inkább csendben voltak.[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
hogy mi bajom van a fejlesztőkkel?
Az hogy kiadtak egy erősen béta szoftvert. És elb@szták a windows integrálciót. undorítóan néz ki ha bekapcsolod a személyes sávot, és egyre több hibát találok használat során. Eddig elég volt ha az oldalamon nyomok egy controll b-t és félkövér lett az amit írtam. Most már az se megy, auto scroll is immel ámmal megy. és kurva idegesítő hogy alul marad, ha megnyitok egy linket, az a legszomorúbb, hogy más böngészőt nem találok helyette. FIrefoxot csak ubuntun használok, nincs az az isten, hogy windowsra felrakjam azt az isten csapását
-
Viktor77
titán
Hát, azt kapják amit érdemelnek.
Tudjátok, a legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne semmi irígység.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
hemaka
nagyúr
Meg is érdemmlik. Nem volt nekik jó sehogy sem az a böngészőválasztó. Cirkuszoltak miatta, aztán jól pfára estek.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
Nem véletlen hogy csak a fanatikusok kardoskodnak mellette és most is rosszul sült el az opera akciója ... majd ha pl minden website-ot kinyit az opera akkor jöhetnek a böngésző választóval mert akkor lesz miért választani így csak azok választják az operát akik hogy is mondjam az felé húznak, vagy azok akik napi szinten használnak 20-30 állandó oldalt és más semmit.
Megjegyzem ha a leírt dolgok nem lennének az operával egyáltalán nem lenne rossz böngésző ha pl vinné a DivX-et most lehet azt használnám.
[ Szerkesztve ]
-
Lenry
félisten
fölöslegesen magyarázod, a vége úgyis az lesz, hogy te vagy a hülye, amiért nem operát használsz.
szerintem még nem vette észre, hogy ezzel a hülye flameléssel sokkal többet árt a saját ügyének, mint amit használ
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
törölt tag
Azt az egyet nem tudom megérteni, hogy az embereknek miért csak néhány %-a igényli ezeket a többletfícsöröket? Véleményem szerint azért, mert kevesen ismerik igazán az Operát. Plusz az informatika még a mai napig homály az emberek többségének.
Azért mert a többség netezni akar . Egyszerű user-ek akik bekapcsolják a böngészőt és mennek ide oda és ennyi ezért szeretik sokan a Chrome-t pl semmi extra nincs túl csicsázva van egy címsor ahova beírhatod a webcímet és kész 1szerű tiszta.
És egy átlag ember nem informatikai órát akar miközben böngészik a neten.,
Hangsúlyozom átlag böngészik.
Az opera blogos szégyenfallal se jó ha példálózol mert a külföldi oldalak sincsenek fenn Aki járkál a neten azért bőven összeakadhat olyan oldallal ami nem megy operával.
zed01
Cseszhetik a marketinget ha van jó pár oldal ahol megkukul az opera. Szerinted aki nem fanatikus az meddig szórakozik az operával amikor pl a harmadik oldalon kezd el már szenvedni?
[ Szerkesztve ]
-
zed01
őstag
Sajnálom ezt a céget, mert nagyon jó böngészőt csinálnak. Gyors, biztonságos, szép. Pl. a reklámblokkolója a legjobb az összes böngésző közül. Marketingre kellene költeni, hirdetések kellenének a nagyobb szájtokon, akár egy TV reklámot is el tudnék képzelni, mert a közhiedelemmel ellentétben a jó bornak is kell cégér.
[ Szerkesztve ]
“Amikor az emberek félnek a kormánytól, az önkényuralom. Amikor a kormány fél az emberektől, az szabadság.” Thomas Jefferson
-
-
Penge_4
veterán
válasz Namelesske #34 üzenetére
A fejlesztőkkel mi bajod? Egy gyökér fejlesztő van, a többiek normálisak, nem veszik személyes sértésnek, ha kérdezel tőlük, válaszolnak a My Operán, még néhányan userJS-eket, Unite appokat és widgeteket is összedobnak.
A design csapattal mi bajod van? Ha megnézed Hicks oldalát és eddigi munkáit (leszámítva a FF logót) örülj neki, hogy szivárványos zsiráfok nem kukucskálnak ki az O betű közepéből.
Picasso stílusához képest szerintem nagyszerű munkát végzett.A marketinges részleg tényleg nem csinál semmit. Azért azt érdemes megjegyezni, hogy az Opera akkor nyerne a legnagyobbat, ha az IE6, IE7, IE8 kipusztulna, az IE9 gyenge Acid3 tesztje és gyér implementációi miatt kapna még egy EU-s pert, vagy akármit és köteleznék, hogy legalább a véglegesített szabványokat támogassák és felejtsék el az ActiveX-et, a Google szintén elfelejtené a Gears-féle hülyeségeit és nem csak ígérgetne, valamint a HTML5-nél is a Theora-t támogatna és beverné az utolsó szöget is a Flash koporsóján.
Na ekkor jönne el az az idő, amikor tényleg teljesen mindegy ki milyen böngészőt használ, semmilyen hiányt nem szenvedne. Az Operának pedig nem kéne követni a mainstream vonalat az összes hülyeségével együtt, ugyanúgy mennének vele az oldalak és támogatni se kéne third-party pluginekkel, mert az egész web w3c valid lenne.
silver star: "az nem jut eszetekbe hogy azért a többi konkurencia van az emberek többségénél mert azokkal az oldalak 95%-a megy ?"
Az oldalak 95%-a az Operával is megy. Csak a többivel az oldalak 99%-a megy aztán a 4% a köztudatban megmaradt "azinternetfelének", ugyanúgy, ahogy évekig az 1%-ot hajtogatták páran. A trollok néha nem tudják követni a fejlődést aztán a többiek meg szarnak rá és így szájhagyomány útján terjednek a hülyeségek.
"Még akkor se ha az operások váltig állítják ők bizony évek alatt se találkoztak ilyennel."
Bocs, ha ezek közül egyik oldalt sem látogatom.
"szerintem inkább mással érvelj az opera mellett."
Mivel érveljek? Az Opera a fícsöreivel és a biztonságával több, mint az összes böngésző. Meg most a 10.5-től már a sebességével is.
Akinek elég egy címsor és egy ablak azoknak bármilyen böngésző jó.
Akiknek nem hiányoznak az Opera többletfícsörei, azoknak tényleg frusztráló lehet másik böngészőt indítani, még ha az adott oldalt csak hetente/havonta látogatják is.Nem vagyok fanboy, mondtam már párszor. Operás aktivista sem vagyok, ha kérdeznek válaszolok, ha valaki olyat állít, ami nem igaz, akkor visszakérdezek/korrigálom, de ha értelmesen leírja, hogy neki x meg y oldal meg x meg y (Operában ténylegesen nem pótolható) addon miatt a másik böngészőt kell használnia akkor nem fogok erősködni.
Azt az egyet nem tudom megérteni, hogy az embereknek miért csak néhány %-a igényli ezeket a többletfícsöröket? Véleményem szerint azért, mert kevesen ismerik igazán az Operát. Plusz az informatika még a mai napig homály az emberek többségének.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért ne feledd hogy operával sok oldal nem működik pl a DivX-esek sem. Ti operások mindig azzal érveltek hogy mert a többi divatos az opera meg fúú de egyedi tudatos , az nem jut eszetekbe hogy azért a többi konkurencia van az emberek többségénél mert azokkal az oldalak 95%-a megy ?
És gyanítom a többség nem 2-3 böngészővel akar böngészni hanem 1-el és azzal nézni mindent.
Míg operával NEM. Még akkor se ha az operások váltig állítják ők bizony évek alatt se találkoztak ilyennel.
Kedves penge ezzel a divatos meg fúú de tudatos az opera szöveggel azélrt valóban azt sarkaljátok hogy jajj de jó Penge milyen okos (meg a többi ősoperás sg-n meg ph-n) mert ő operát használ még ott van az a szegény többség aki megy a vezér után...
szerintem inkább mással érvelj az opera mellett.
[ Szerkesztve ]
-
Namelesske
addikt
Én Operációs rendszer választót akarok a Windows Telepítőbe.
Viccet félre téve nem csodálom, hogy az O/A ennyire gyengén szerepel. Nincs kedvem írni egy oldalt, hogy miért. Annyi a lényeg se a fejlesztő csapat nincs a helyzet magaslatán, se a design csapat, se a marketinges részleg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sokat dícsért nokia böngésző? te hol jártál az elmúlt években? utoljára akkor volt sokat dícsért, mert az elődjéhez képest jobb volt. azóta létezik már mondjuk webkites böngésző (android, safari), meg ferenc, meg maemo-s ferencre épülő böngésző, meg opera mobile, stb.
ez az operás mizéria elég vicces már. fel kéne vásároltatniuk magukat valami nagy céggel, ha szeretnének piaci részesedést, nem it hisztizni... komolytalan az egész cég.
-
félisten
-
Penge_4
veterán
"a marketinget tudtommal arra találták ki, hogy befolyásolja a választást."
A marketinget azért találták ki, hogy értelmetlen marhaságokkal tömje az emberek fejét és nyilvánvaló hazugságokkal. Amik az igazi választást segítik elő azok a részletes független tesztek. Marketingre nincs semmi szükség, haszontalan az egész. Sokkal jobb lenne az emberiség számára, ha megszűnne.
-
Vannak jó tulajdonságai, de valahogy maradok a Fox mellett. Annak ellenére, hogy az Opera új verziója látványosan gyorsabb számomra...hiányzik pár dolog belőle
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
MODERÁTOR
válasz freelancer #24 üzenetére
Ha a "Select later" gombot eltávolítják, máris jobb lesz a helyzet
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Brutális eb
addikt
Piactorzulás ehhh...
Van akit érdekel mivel böngészik van akit nem.
Akit érdekel kipróbál alternatív böngészöt, akit nem érdekel az tesz rá magasról.
"Minnél jobban szoritja össze markait annál több naprendszer csúszik ki kezei közűl"Star Wars -New HopePanni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
moonman
titán
a marketinget tudtommal arra találták ki, hogy befolyásolja a választást. most akkor szüntessük meg a marketinget és zárjuk be az összes reklámcéget, vagy hogy?
egyébként akkor nem tudom, mit akarsz mondani, de minden egyes hozzászólásod a témában ezt sugallja. azt gondolom te is érzed, mennyire életszerűtlen, hogy mindenki mellé odaülni és elmutogatni. 90%-át nem is érdekelné, a maradék 10-ből 5 elküldene nyaralni, hogy milyen jogon szólsz bele, a többi öt meg legyintene, hogy "jónekemakróm".
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
ha valaki mellemulne es bele akarna szolni, repulne a bal egyenes.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Yany
addikt
Én tegnap néztem meg először a Nokiámon az Opera Mobile-t. Hát nem is értem, hogy miért nem zeng ettől a szaksajtó, mármint, hogy micsoda szakadék van közte és a többi böngésző között. A sokat dicsért Nokia Minimap browser sehol sincs hozzá képest (E66-os tapasztalat).
PC-n viszont eszembe sem jut lecserélni a FireFox-omat. Nem az Opera hibája ez, inkább a FF erénye...
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
oO7
őstag
te amúgy gondolkozol mielőtt írsz ?
"ahol a marketing ennyire befolyásolja a választást"
ez a marketing lényege... hogy befolyásolja a választást... amilyen mértékben csak lehetAz a nagyon más statisztika sem az opera -nak kedvezne ezt ugye elhiszed ? az IE és a Chrome jönne ki abból a megoldásból nyertesen...
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
a hihetetlenül agresszív és visszataszító viselkedésük után nagyon örülök ennek a hírnek.
-
Penge_4
veterán
"vagy most mindenki, aki nem Operázik, az divatol vagy tudatlan?"
Nem ezt mondtam. Hanem ahol a marketing ennyire befolyásolja a választást, ott már eleve torz a piac és az okot kell megszüntetni, nem az okozatot.
A média által mindenféle szeméttel bombázzák az embereket, nem csodálkozom, hogy semmihez nincs kedvük, nemhogy tudatos választáshoz.
Elméleti felvetés: Ha minden ember mellé leülne valaki és végig megmutogatná neki melyik böngészőből mit lehet kihozni és mi mire jó akkor nagyon más lenne a statisztika.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Az emberek nagyrésze nem is vágja igazán, hogy milyen különbségek lehetnek böngészők között, meg egyáltalán, csak egy nyűg az egész, mert megint dönteni kell valami ismeretlen dologgal kapcsolatban, inkább leikszelik.
Állítom, hogy az egerek nagyrésze nem is érti, hogy mit jelent az, hogy "böngésző".
Van az internet, ott az ikonja, oszt csá.
Azt, aki leszarja, nem lehet rávenni tudatosságra.
Ezért (is) volt az egész hülye ötlet.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
moonman
titán
"Ebből csak az látszik, hogy az emberek azt használják ami divatos, vagy amit megszoktak és nem egyéni preferencia alapján választanak."
te, ennél tudatosabb választási lehetőséget azért nehéz lenne ajánlani a felhasználóknak, nem gondolod? vagy most mindenki, aki nem Operázik, az divatol vagy tudatlan?
-
Peter Kiss
őstag
Az Opera csak azt mondta, hogy a letöltések nőttek, nem pedig a használók száma. Cseles ez, de egyébként már inkább nevetséges, amit az Opera csinál. A szoftver jó (bár én pl. nem tudom a mindennapokban használni), mobil eszközök esetén pedig verhetetlen, de valahogy nem jön össze nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Penge_4
veterán
Ebből csak az látszik, hogy az emberek azt használják ami divatos, vagy amit megszoktak és nem egyéni preferencia alapján választanak.
Régen az ősember saját maga fejlesztette ki a dolgait, mert volt rá igénye, most az embereknek a sült galamb is a szájukba repül, de mintha kényszeresen ragaszkodnának a megszokott dolgokhoz, vagy a másik véglet, mikor legyek módjára repülnek arra, amit a többség szeret.Az EU-s perek is értelmetlen félmegoldások. Mint mikor árkot ásol magad köré, ahelyett, hogy elzárnád a csapot.
-
gabor85
őstag
Csak mobilon használok Operát Azzal meg is vagyok elégedve, az asztali meg csak a helyet foglalja.... ritkán indítom el.
-
félisten
Túlságosan agresszív kismalacként viselkedtek.
Ennek ellenére minden gépemen Operát használok 99%-ban, mert hiába hisztis a marketing részleg, a fejlesztők nagyon is értik a dolgukat.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
moonman
titán
nahát, pedig nem úgy volt, hogy a ballot screen-t követő pár napban 600%-kal nőttek a letöltések? vagy azóta rájöttek, hogy mégsem, és inkább abba kötnek bele, hogy ha a user szándékosan telepíti az IE8-at, akkor a wizard eltakarja a választót?
-
Oliverda
félisten
Visszanyalt a fagyi...
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
janos1988
addikt
Ajaj, ebbol meg a hirbol baj khm.. forum zaras is lehet
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
jety91
őstag
Érdekes amúgy..Nekem mint böngésző bejön az opera, de gépen eddig nem nagyon vettem rá magamat, hogy elsődleges böngészőként használjam
Mobilon viszont csak is azt használom
Hibás a statcounter képnél a link
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Windows 11
- BMW topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- KERESEM!!! Sons Of The Forest keyt vagy giftet STEAM-re
- Fifa 20 PC játék (lemezes)
- Indiana Jones and the Great Circle Premium Edition
- Surfshark Starter VPN 1 év / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest