Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Areturus

tag

Sziasztok!

Elolvastam a topikösszefoglalót és nem is vagyok teljesen süket a témában, de sajnos nem világosodtam még meg így segítségeteket kérném. Gaming/filmes TV vásárlását tervezem egy 20m2 nagyságú helyiségbe. Árban rugalmas vagyok, olyan 1300-1600 EUR környékén gondolkodom. A nézési távolságom kb 1,5-2,5m lenne, így 55/65 zollt terveznék. PC-re kötném, s onnan használnám külső hifis rendszerrel karöltve. Freesync/G-sync fontos szempont a folyékony játékok miatt (jelenleg csak 1080TI-t használok, ám tervben van egy RTX 3090 beszerzése). TV állványon lenne használva a készülék. A szemem jó, élesen látok szemüveg nélkül. A szoba bevilágítása nem szempont, ha akarom sötétet csinálok, ha akarom világos lesz a szoba. Több tesztet, s ajánlot is végigbogarásztam amik alapján két versenyzőre szűkült a köröm. Azonban amennyiben rosszul látom a dolgokat, illetve tudtok más/jobb/alternatíva modelleket ajánlani köszönettel és hálával fogadnám! Phillips/Sony/TLC vonalon nem találtam meg sajnos a "csodakészüléket".

LG OLED55CX9LA (1399 EUR)
    SAMSUNG GQ55Q80T / SAMSUNG GQ65Q80T (1129 / 1539 EUR)

A G-sync, OLED és HDMI 2.1 miatt az LG felé húzok szívben, azonban a SAMSUNG 65" mérete szintén vonzó. Előzőből az árak alapján csak 55" játszik, az utóbbiból viszont akár 65" is beleférne. Segítséget, tanácsot örömmel veszek, s előre is köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák