Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Hú, ez olyan fontos tanács, hogy én a GYIK-be is beleírnám! De komolyan.
Madwe: konzolja válogatja, illetve vannak bénább kezű emberek, akik esetleg szerelés közben kicsit "pusztítják" a tévét és egy esetleges visszaadásnál azért ez kínos lehet.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Madwe
nagyúr
65” azért két ember seperc alatt feldobja leszedi, a tiedet megértem h problémás volt
Azért tényleg érdemes elötte letesztelni, de könnyű művelet ez két embernek. Egyedül felejtős (a komzol falra szerelése is macera egyedül amúgy mert van súlya azért, de azt megoldottam ) -
Albigator
őstag
Hali!
Akinek LG OLED55CX3LA tv-je van és a talpán használja meg tudná mondani, hogy a tv alja és a felület ahová le van rakva hány cm távolság van ponotsan? Szóval ahová befér az ember keze, a tv és az asztal közötti rész mekkora.[ Szerkesztve ]
-
wulfi
tag
A tegnapi lakberendezési tanácsadáson felbuzdulva érdeklődnék, hogy 65 ös bxhez (vesa 300x200)tudtok valami megbízható, mozgatható fali konzolt ajánlani?
-
salapp
addikt
válasz Tsebacsi #52189 üzenetére
Nekünk is van W809C, szóval sejtem, milyen minőség a minimum, amit keresel.
Megnyugtatlak, OLED-ből azt meg lehet ugrani, túl is lépni természetesen.
Ha a könnyű kezelhetőség és jó képminőség fontos, akkor:
most itt ajánlom venni
https://www.mediamarkt.hu/hu/product/_lg-oled55cx3la-smart-oled-televízió-139-cm-4k-ultra-hd-hdr-webos-thinq-ai-1322366.html?rbtc=aru%7cpf%7c1322366%7c%7cp%7c%7cvagy (LG-hez képest faékebb menürendszer és kompatibilitás, képe ott van ennek is):
https://edigital.hu/led-televizio/panasonic-tx-55hz980e-4k-uhd-smart-oled-hdr10-televizio-p784197?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=price-comparison&utm_term=784197Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
nagyúr
Sziasztok!
Mivel a jelenlegi Sony KDL-55W809C 55-ös android TV nem kapcsol be, elkezdenék nézelődni hasonló vagy max 65" méretben LG Oled TV-ket. A Sony képével nagyon meg voltunk elégedve, az Android rendszerrel már kevésbé.
Sajnos a keret olyan 400k körül van, találhatunk ilyen áron használható LG Oled TV-t a fenti méretekben?
Előny lenne a 2 USB csatlakozás (1 a tartalmak lejátszásához, 1 a TV adás felvételéhez).
Előre is köszönöm az ajánlásokat!Nem feltétlen ragaszkodunk LG-hez, a Samsung/LG TV-k amik a Sony előtt voltak még mindig mennek a családban pl. Az árért kapható legjobb képminőség és legsmooth-abb működés lenne a cél pl. egyszerű telefon kapcsolódás/tükrözés is előny, hogy ha képet vagy videót kell mutatni a családnak.
[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
blakey
titán
válasz dgy6vy #52186 üzenetére
Ahhoz, hogy jobb legyen eléggé körültekintően kell beállítani, mindenképp jobb lesz ha sikerül.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
salapp
addikt
válasz dgy6vy #52183 üzenetére
De jó, hogy van Philips-tulaj is több! Sok jó filmet, sorozatot, miegyebet a készülékkel! Bontatlan volt vagy újracsomagolt, ilyesmi? Azt látom, hogy valami BF keretén belüli tévé.
A P5 képjavító algoritmusaival egy 65-ös Philips lcd-n már találkoztam, és nagyon-nagyon jó munkát végzett. 720p M1-ről felvett dokumentumfilm is annyira szép volt rajta (nyilván a gyenge panelből eredő foltosodást, bevilágítást nem nézve), hogy már egy méterről (!) is tiszta volt a kép (háromszor annyiba kerülő Samsung lcd-n még az 1080p is maszat- és zsizsikhalom volt másfél méterről is)
Majd mesélj pár hét után a felkonvertálási képességeiről (is)![ Szerkesztve ]
-
dgy6vy
csendes tag
Sziasztok. Én is beszálltam a klubba tegnaptól egy philips 55 754 el. 8 év lg webos után kiccsit szokatlan a saphi de már barátkozunk. Megosztás megy hbogo van ( ps4 röl ). Egyenlőre nem tudok belekötni a tvbe remélem így is marad. Euronics vásárlás 300 k.
-
wulfi
tag
válasz Abanga #52178 üzenetére
"Emagnál vettem, akkor a plusz garancia hosszabbítást itt is meg tudom e venni utólag?"
Emag oldalán ezt olvasni plusz gari kapcsán:"A szolgáltatás külön térítés ellenében vehető igénybe, akár visszamenőleg (azaz 3 hónappal a standard garancia lejárta előtt még meg lehet vásárolni)."
-
egomus
újonc
Sziasztok!
Sony A8 és LG CX közül szerintetek melyik a jobb? Mivel játék nem kell én a sonyra szavaznék, most jó árban van hétvégén. Mivel jó a procija, ezért android is jöhet, elvileg nagyon smooth, én azt prefelálom így a web os-el szemben. Filmre állítólag jobb a sony (youtube), jobbak a színei. Másrészről sok panaszt olvasok LG-ről, sonyról nem sokat láttam. Rtingsnél ha játékot kivesszük, szintén inkább talán a sony, de nekem a minőség is inkább ott van. Ja ami LG-ben tetszik az a karbantartása a panelnek, logó mozgatás. Sonyban is vannak ezek, vagy fontos ez? Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Farkassacred #52167 üzenetére
Kb 1 napig volt fura 35 col után a 48 colos OLED monitornak.
Viszont egy 3080-as vga-val megtámogatva valami eszméletlen a 4K/120Hz.
Minden játék amivel játszom mostanság új szintre került grafikailag"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Madwe
nagyúr
válasz Abanga #52178 üzenetére
Ez alapján indulj el: [link]
külön kezeli az sdr, hdr és dolby vison beállításokhoz a profilokat, valamint minden bemenetre, appra be kell állítani, mert szok is függetlenek egymástól (de van egy gomb beállítani egy adott profilt az összes bemenetre, ha ugyanazt használnád) -
Abanga
csendes tag
Sziasztok! Több hónapnyi csendes olvasgatás után végre megvettem remélem álmaim TV-jét. Az LG b9 -től kezdve a Philps 754-en át a Panáig kb minden megfordult a fejemben. Végül a kikötöttem a CX -nél
Egy kb(nem röhögni) 18 éves samsungot fog váltani
Rögtön lenne is két kérdésem. Az egyik hogy ha az Emagnál vettem, akkor a plusz garancia hosszabbítást itt is meg tudom e venni utólag?
A másik pedig(tudom hogy már le volt párszor írva) hogy ha csak sima tv-nézésre, sport nézésre és netflixre lenne használva akkor hogy kéne beállítanom? Okos anyuka-hülye gyerek stílusban valaki el tudná magyarázni? Előre is köszi -
h377
tag
válasz Chaser #52175 üzenetére
A MM-os nem rossz, nekem korábban volt már, állták a javítást. Azonban korábban valaki írt, hogy esetleg meg lehet nézni a lakásbiztosítást is. Én tegnap beszéltem a jelenlegi biztosítómmal és náluk van olyan opció, ami fedezi a javíttatást és/vagy törést.
[ Szerkesztve ]
-
h377
tag
Az LG CX service menu-ben feltúnt valakinek a StoreLuminance opticó? Érdekes dolog...
-
Chaser
legenda
látom mm-ben "bezuhant" 410e-re az 55cx, na így már elgondolkoztató a 48" ( :
a kérdés:
milyen plusz gart/biztosítást lehet venni a tv-hez? ami gyakorlatban is működik, nem csak ablakon kiszórt pénz_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Madwe
nagyúr
válasz daneel_hu #52170 üzenetére
Nekem 65” van, 2m nézve, fali konzolon, az alja 90cm magasan van és 5 fokban lefele döntve. Így kanapén ülve pont jó (nem derékszögben ülök a kanapén, kicsit hátrafele) s fekve is.
függ attól ki milyen kanapén s milyen pózban nézi de ezt mindenki le tudja otthon mérni, üljön be úgy ahogy neki kényelmes, szemvonalát húzza meg, legyen ott a tévé közepe, az a legideálisabb hely neki. -
daneel_hu
addikt
válasz tutitibi #52161 üzenetére
Attól is függ honnan nézed. Kanapéról?
Nálam saccra 40 cm-re le van "ültetve" a 65 colos tv.
És még így is fekve a kanapén kicsit felfelé kell néznem.
De ülve fasza... komolyra fordítva, csak vinnyogok, jó fekve is 2 méter messziről.Szerintem az 50 cm is belefér, de magasabbra semmiképp se tedd.
-
greike
tag
Sziasztok!
Olvastam a Panasonic hz2000 tesztet! Ott ez van írva:"Magyar appokat egyáltalán nem találtunk, de az tény, hogy a legfontosabb, legnépszerűbb applikációk, mint a Netflix, a HBO Go vagy a YouTube nem hiányoznak"
Ebben ugye a my home screen 5.0 van! Pana hz980at néztem ki magamnak ami szintén ezt használja! Itt több hozzászólásban is az van nincs HBO go alkalmazás! Most akkor mi az igazság? Lenne Panasonic hz980 tulaj mondjon már nekem egy tutit!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
dh66e
veterán
-
Farkassacred
őstag
-
Madwe
nagyúr
válasz Farkassacred #52165 üzenetére
Ez nem értem miért oled topikban merült fel, de egxrészt pcn rtx 30as szériájával már most is bőven van értelme, másrészt már most, launchkor is van mind xsx mind ps5 cím, ami megkívánja a hdmi 2.1-et. Mert 4k120 tartalmat tol ki.
-
Farkassacred
őstag
Ennek a 2.1-es hdmi portnak mi értelme van 4k felbontásban konzolon? Az új játékok se tudják tartani stabilan a 60 fps-t (bár néhol 30 fps-re is lekúsznak.. ) az új konzolokon, akkor meg miről beszélünk.. A 4k-t is alig bírják el ezek az új konzolok tévéken, egyáltalán nem áll ott jelenleg a tech, hogy 60 fölötti fps-ről beszéljünk. Tehát úgy vélem nem csak az lg-k vannak versenyben konzolra, évekig kitarthat még egy 2.0-ás hdmi tv is.
[ Szerkesztve ]
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
Chaser
legenda
válasz Palesztin994 #52150 üzenetére
te áruló
semmi baj ezzel, te így matekoztad ki
ne nézz meg oledet otthoni körülmények közt és nem fogod megbánni
65-öst egyébként én se vennékamiatt és a - számomra - rossz ppi érték miatt, , bár pont ez volt az egyik ok amiért eladtam az 55b8-atvalaki tud 48cx lelőhelyet? perpill sehol nem látok ák-n, alzán is csak "érkezik" státuszban van
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
törölt tag
-
Palesztin994
aktív tag
Szia!
Így van, ha nem tetszik tovább lapoz, és igazából azért írtam ki, hogy nem vettem meg, mert segíteni akartam valakin, aki lemaradt a 750 helyetti 640-es árról, ezért nem értem minek ilyet kiírni.. Amúgy vettem hozzá garit, 5 év garival 455 volt a sonynál, amire nem mondanám, hogy nem jó ár.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hát naná, hogy most az a tévé élvezhető, de oled mellett kellene valamit mondani, akkor nem ez lenne a véleményed...de...
Engem aztán nem zavar, de te most azért vettél LCD-t, mert több ember is - köztük én is - panelt cseréltetett már, oké. Ez lehet egy ok.
De az LG legalább kicseréli azonnal és házhoz mennek. 2-3 csere után meg választhatsz új tévét. Mindegy... csak kicseszett furcsa volt ennyi hsz után...[ Szerkesztve ]
-
gyegyo
csendes újonc
Sziasztok!
Oled TV vásárlás előtt állok. Szerintetek LGoled65CX3LA 610 ezer forintért megéri? Vagy várható, h esik még az ár?
Másik kérdésem az lenne, hogy lenne eladó LG49UJ635V televizió. Hol tudom/érdemes meghírdetni?
Köszi a választ előre is! -
AL
addikt
Szia. Mindenki azt vesz, amit akar. Ha Számodra az a jó, akkor nincs vele semmi probléma.
Néha melléfogunk, de ezt nem lehet tudni előre.
Ez előfordulhat az oleddel és más termékkel is.
Természetes, hogy tájékozatlan voltál, egyikünk sem tud mindent. Kérdezni nem szégyen és ezért vannak ezek a topickok is. Ha valakinek nem tetszik továbblapoz.
A technika napról - napra változik, szinte lehetetlen követni.
Ami ma modern, az már lehet hogy holnap elavult, vagy rájönnek, hogy van valami nagy hibája. Mi Vásárlók vagyunk a kísérleti nyulak, mert a nagy versenyben már nincs idő az új alkatrészek, technológiák rendes tesztelésére.
Az a lényeg, hogy tetszik, amit vettél. Remélhetőleg sokáig jó lesz.
Ha teheted vegyél hozzá + 3 év garanciát.
Ezt legjobb valamelyik Sony márkaboltban ( ha hivatalos márkakereskedőnél vetted a tévét, ilyen az MM is ) megvenni, mert eredeti gyári garanciát biztosít.
Lehet személyesen, de neten is lehet [link] , [link] .
Ráérsz vele, 1 éven belül megteheted . Üdv.[ Szerkesztve ]
-
Palesztin994
aktív tag
Igen, sokat kerdeztem, mert nem ismertem az oledet, es mert ugy volt,hogy
azt veszem, aztán meggondoltam magam, elofordul, ha 250 ezer a különbség... A 65-ös xh95 429 ezerért nem tudom hol van túlárazva, de nyilván a 700 ezres középkategóriás oled, amivel naponta 4 embernek van valami baja csak a fórumon belül, meg reddit hozzászólások alapján is "lottó", hogy szar vagy jó panelt fogsz ki, akkor is, ha mondjuk cserélik az éppen
szart, az nincs túlárazva...
Mindettől független nem tudom téged ez mit zavar, én kaptam egy abszolút élvezhető minőségű TV-t, és 250 ezer forint megmaradt. Döntésképtelen voltam igen, de aztán csak eldontottem.... Nálunk nem is megy minden nap a tv, ha meg megy az kb 1 film este, erre minek vegyek oledet, mikor annyi szart olvastam a cx felhasználóktól, hogy csak na..
Hadd tegyem hozzá, hogy amúgy csak jót akartam valakinek, aki akcióba akart ilyet venni, mert pl már MM,-ben nincs már...[ Szerkesztve ]
-
salapp
addikt
válasz Jorgi Kormi #52147 üzenetére
Mint egy Arcam Alpha One vagy valami húszéves NAD erősítő. Azért már nem annyira primitiven masszív, mint a tízéves plazmáé volt, főleg a gombok nem annyira bitangok.
-
Jorgi Kormi
senior tag
válasz salapp #52143 üzenetére
Nekem is jó ez a "klasszik" távkapcs , letisztult mint egy Rega planar lemezjátszó.( Olyan "angol audiofil " egyszerűség )
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
Gigicuci
senior tag
válasz rothfb #52140 üzenetére
Most megnéztem és a gz950 irányítója 1:1-ben olyan a mint a hz980-é. 2015-ös Pana tévémé is ugyanilyen volt, tényleg hihetetlen, hogy semmit sem fejlesztettek rajta 5 év alatt. (az FZ-é viszont tényleg vagány, elfogadnám...)
Viszont, és ebben talán egyetérthetünk, hogy ad neki egy oroszos elpusztíthatatlan/van benne anyag érzetet. Legalább nem kell félteni...salapp,
igen.. teszi a dolgát, csak más tv gyártóét ne nézzük meg. A Pana világon belül teljesen rendben van...)[ Szerkesztve ]
-
-
Gigicuci
senior tag
Ha sokat nézel filmet, világos a szobában is használnád, keveset játszol akkor inkább a Panát választanám. (sőt, választottam. )
Ha nem lenne külső lejátszóm, kéne a HDMI 2.1, a magic remote kényelme és nem zavarna a Panához képest tükröződő képernyő akkor a CX-et.
(Igazából a Pana távirányító és a menü nagyon retró. De a többi jó tulajdonsága ellensúlyozza eme kis hiányosságát.)
-
junior19
senior tag
Pc-ről is lehet, akár ezzel is. [link]
Itt sok mindent megtudsz nézni.
Vagy az AVSHD709 lemez anyagát letölteni, s az mehet a médialejátszóról.
Ezekkel megtudod nézni nincs-e pixel hiba, ellenőrizni tudod a különböző képprofilokat, neked melyik tetszik, s azután mehet ahogy írtad, tévéműsor, filmek.codec project
-
wulfi
tag
válasz nightsong #52118 üzenetére
Elhiszem h van különbség a B9 meg a cx között is láttam h van, nyilván nem véletlen drágább a c sorozat. Láttam h gyorsaságban van különbség, de h 1 vagy 2,5 másodpercet kell várnom hát nekem android rendszer után édes mindegy. A mozgás meg majd kiderül, beállítás nélkúl 1-2 videoval a c is röcögött, ha bajom van vele meg úgyis ott a lehetőség a visszaküldésre mert online rendelés volt.
-
Egon
nagyúr
válasz junior19 #52131 üzenetére
Jogos...
Hogy érdemes tesztelni egy ilyen készüléket? PC-ről valami tesztprogrammal, vagy szimplán csak nézzek vele tévéadást, Netflixet, meg médialejátszóval tartalmat?"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
junior19
senior tag
Szerintem a gardróbba teljesen mindegy, mindkét modell jó oda. Talán még egy gyengébb lcd is.
Bocsi, de ezt nem tudtam kihagyni, elég magas labda volt.
Ahogy írták már előttem is, a felhasználásodra jó mindkettő, s ha már ott a pana, inkább lecsekkolnám azt, nincs-e valami nyűgje, s akkor maradna. S így akkor nem kell a visszaküldéssel sem bajlódnod.codec project
-
Egon
nagyúr
-
Egon
nagyúr
válasz kornel1000 #52126 üzenetére
Ez 50K-val drágább plusz utálom a Sony-t... Van most egy fullhd LCD tévénk ami Sony (a hálóban az van), és az összes tévé közül a legsz*rabb a kezelhetősége.
A helyzet a következő: BF idején rendeltem az MM-ből egy TX-55HZ980E-t, ami bent pihen a gardróbban (szerdán hozták ki). Most van az Emag-on 400K-ért LG. Ha utóbbi jobb, akkor elállok a vásárlástól a Pana tévé vonatkozásában, és berendelem az LG-t.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
blakey
titán
Mindkettő jó, ha kell HBO GO akkor LG. CX-re állítólag kijött egy olyan firmware amivel rendbe tették a mozgást. Ha kell az összes HDR formátum és nem kell HBO GO akkor Panasonic. Egyik sem lesz rosszabb a másiknál, csak más
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Egon
nagyúr
válasz daneel_hu #52124 üzenetére
Játszani nem nagyon fogok rajta, max, nagyon alkalomszerűen (XBOX 360-unk van- vagy egy éve nem volt bekapcsolva, aki játszik a családból, az PC-n és monitoron teszi).
Leginkább a sportadók mennek majd rajta, no meg filmnézés (X96 MAX+ dobozkáról)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Sziasztok!
Egy árban melyiket preferáljam: Pana TX-55HZ980E vagy LG OLED55CX3LA?
A mozgásmegjelenítés lenne talán a legfontosabb szempont.
Köszi előre is!"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
h377
tag
válasz nightsong #52120 üzenetére
[link] Nézd meg, szerintem nem fogsz csalódni a BX-ben sem.... Főleg, ha nincs mellette a CX.
Sajnos hajlamos az ember csak a specifikációk alapján vásárolni. Mérni mindent lehet, de hogy kinek mi a megfelelő az megint személyes preferencia. Mert nyílván, ha a pénz nem számí, akkor mindig vegye az ember a legújabból a legjobbat. Mert biztosan többet kap az olcsóbbtól, nekem az ár/érték arány fontos. Ha szerencséje van az embernek, a különböző modellek között mindig van egy szint, ahonnan a következő szintre ugrani már nagyobb pénzzel lehet csak, így lehet könnyebb azt mondani, hogy nekem ez elég.[ Szerkesztve ]
-
daneel_hu
addikt
válasz nightsong #52120 üzenetére
Sportnál pont nem fontos az interpoláció mert alapban 50 vagy 60 fps szinte minden csatornán. Az meg interpoláció nélkül is tökéletes.
Interpoláció inkább a 24p, tehát a mozifilmeknél lehet érdekes. (ott vagy BFI-zel vagy interpolációt bekapcsolod... kinek mi tetszik jobban)
-
veterán
válasz nightsong #52118 üzenetére
Őszintén szólva szerintem jól tetted, hogy a CX-et vetted. Végülis az átlagember (már amennyire az átlagember egyáltalán oled tv-t vesz horribilis összegért ) nem mindennap vesz több százezres, netán milliós összegért tv-t. Ha már vesz, szerintem a papíron jobbat (általában a valóságban is) kell vennie. Ha csak nincs pontosan kiszámolva a pénz rá. Jó esetben évekig fogod nézni azt a tv-t, amit most veszel.
-
nightsong
csendes tag
Én láttam az 55ös CXet és BX-et egymás mellett a MM-ban. Ugyanaz a promóvideó futott mind2őn, el is bizonytalanodtam, h kell-e nekem a CX vagy elég a BX 100rel olcsóbban... A mozgásban volt kis különbség, de őszintén, ha 5 perccel később látom őket, nem biztos, h felfedezem a különbséget... Végül 410ért elhoztam a CXet, de ha nincs ez az akció, lehet, h BX maradt volna 340-350 körül.
UI: köszi a topiknak a sok infót és a segítséget a vásárláshozNight
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Palesztin994 #52104 üzenetére
Végül a sok hsz és kérdezés után...
Megvettél egy túlárazott és oledhez képes elavult konstrukciót. "kezet fog".
Miért vagy ennyire döntésképtelen? -
wulfi
tag
Hát srácok...visszamondtam a 55CXet az éjjel, mert találtam 65BXet 550ért erre a tvre az volt nálam a lélektani határ, max ha valami miatt nem tetszik akkor elállok tőle.
-
xerobyte
aktív tag
Én is a 77-est monitorozom...nem erőltették meg magukat, pedig a 999.999-es céláramat egy gyenge pillanatomban 1.099.999-re módosítottam ...
Egyébként a következő volt a menet:
- a héten kifogyott, levették
- tegnap újra felrakták 1.9-ért, lol
- ma napközben leakciózták a helyére, 1.15-re -
Sub-S
senior tag
MM-nek azért van arca az akcióhoz:
OLED77CX3LA 1.900.000 -> 1.150.000
Mikor volt ez 1.9? -
Piftuka
veterán
válasz Palesztin994 #52101 üzenetére
És ne feledjük az "avultatott érték" fogalmát sem! (Vonatkozó olvasnivaló, a teljesség igénye nélkül: Mit kapok, ha cserélni kell a készüléket? Avultatás
A fél milliós tévéért 4,5 év után adnak majd valami "masszív" 80.000 forintot. Azzal aztán ki lesz segítve a kedves felhasználó.
Tegyük hozzá... nem tisztem védeni a biztosítókat, mert szvsz az egyik legaljasabb üzlet a világon.
De az is tény, hogy az elmúlt évek alatt pusztán itt a fórum különböző tévés topic-jaiban is több olyan felhasználó bejegyzését lehetett olvasni, akik teljesen komolyan azzal "büszkélkedtek", hogy pár év használat után mindig rendszeresen lelökik a tévét a helyéről. Aztán pedig mennek az új cserekészülékért.
Ezek alapján senki ne lepődjön meg, ha esetleg a forgalmazók, illetve biztosító partnereik végleg törlik a "törés biztosítás" intézményét.
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
Palesztin994
aktív tag
Srácok, végül az olcsóbb sony xh95-öt vettem. Elvileg máig lehetett a CX-et átvenni, de talán a hétvégén még engedik. A nevemen van a számla, de 640 ezer a mediaban, kell valakinek? Gondolom átveheti más is, bár nem tudom ez, hogy van. Lehet pl a plusz garit csak ugyan azzal a névvel lehet megkotni,amin a számla van.
Haműködik és érdekel valakit írjon privátban, nem kérek érte semmi felárat[ Szerkesztve ]
-
GTVili
tag
válasz Palesztin994 #52101 üzenetére
Yessssss! A gyerek most töltötte be a 12-t!
-
Palesztin994
aktív tag
válasz nightsong #52075 üzenetére
Az MM-es gold garancia állja a törést, de csak ha 12 éven felüli személy törte össze. Nem vagyok biztos benne, de mivel ilyenkor nyilván bárki rámondhatja, hogy nem a gyerek törte össze, ezért szerintem ha a háztartásban 12 éven aluli gyerek él, akkor nem érvényes a töréses gari, de ennek kerdezz utána, ha odajutnál. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SkyShowtime
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Synology NAS
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest