-
IT café
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fartfun
tag
Sziasztok,
Olympus E-420 -hez vettem egy Samyang 8mm F3.5 fisheye objektívet, nem ismeri valaki, vagy tud valaki segíteni, akinek van tapasztalata halszem objekívek használatában?
Ugyanis nem tudok vele éles képet készíteni, sajnos már az is megfordult a fejemben, hogy hibásat adtak el. Viszont teljesen amatőr vagyok, csak automatában szoktam kattintgatni. Valaki le tudná írni egy két mondatban, hogyan használjam? Autómatában vagy manuál fókuszra kell állítani? Ha RAW-ba mentem akkor jobb lesz a végeredmény? Az objekíven 0.3-m től 3m-ig majd vétrelenig lehet tekerni, de igazából sehogysem lesz tűéles, vagy legalább éles a kép
Kérem szépen valaki segítsen. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest