Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz b. #26757 üzenetére

    Igen, éppen reagálni akartam volna de beeleőztél, imádom Abut :DDD :DDD
    Kérdezem hogy bottleneck a mem sávszél, tehát nem lesz jobb? Hát bottleneck de a sugárkövetés bejárása csak kis része... Akkor most bottleneck? Vagy az vagy nem. De értem én, úgy érti hogy az lenne egy bizonyos ponton túl, de a gyakorlatban nem az akkor az nem botleneck :D Csak ebben a vonatkozásban akkor krva mindegy, a lényeg hogy fog profitálni a játék a tensor magokból.

    Szóval ha Abu ha jól értjük egyetértesz azzal az állítással, hogy végeredményben a Crysis Remastered című játéknál 2060 vs 5700 illetve 2070 vs 5700XT között fogunk az Nvidia javára eltérést tapasztalni ugyanolyan beállításoknál maxra kapcsolt raytrancingnél?
    Illetve egyetértesz azzal, hogy a jelenleg egy ársávban mozgó RTX 2060 és 5700 illetve 2070 és 5700XT Crysis Remastered esetében az AMD ugyanazért a pénzért rosszabb teljesítmény fog adni ennél a játéknál? Vagy esetleg azt mondod, hogy az RT skálázás a Crysis Remasteredben semmit nem ér, lehet hogy jobb teljesítménye lesz Nvidián de semmilyen látható különbség nem lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák