Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Anno felraktam a telegram telepíthető változatát a gépre és a programhoz társította a tg fájlok vagy miknek a megnyitását
tehát ha valamelyik csoportba be akarok lépni a telegramon,de időközben letöröltem a telegramot mert böngészőből akarom használni raktam is fel egy kiegészítőt hozzáÉs most ezt írja ki megnyitás helyett
Lehet e ezzel valamit kezdeni valahogy kilőni,hogy ne a külső programmal próbálja megnyitni azt a chatet amit meg akarok nyitni?[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz snake1977 #67918 üzenetére
Nekem most jelent meg egy ilyen villogás mikor elküldöm az üzenetet vagy nekem küldik de én külső szoftvert használok csak messenger az alapja
Szerintem nem firefox hiba mert nálam külső alkalmazás vanAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Firefoxban be lehet valahogy azt állítani,hogy külön növelni vagy csökkenteni a betűk méretét meg az oldal látható méretét?
-
Pityu.
nagyúr
válasz ledgeri #67880 üzenetére
ez lenne az de többet is kipróbáltam és csak egy hajlandó működni az emoji box
Viszont így újratelepítve egy két firefox szarakodás meg megjavult,bár még így sem tökéletes.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Újabb kis idegesítő hülyeség a firefoxban,mit lehet azzal kezdeni,hogy mióta volt az ublock orgin szarakodás ugye újra raktam az egész firefoxot kegészítőkkel együtt de egy kiegészítő nem akar működni.Van,hogy emojikat szoktam itt ott használni és volt fent előzőleg emoji kiegészítő amit jobb egér menüben megtaláltam és betudtam szúrni bárhol,most bármijen emoji kiegészítőt telepítek nem jelenek meg a job klikkes menüben,ezzel lehet valamit kezdeni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Visormail #67876 üzenetére
Akkor lehet ez volt nálam is de én egy nagy karbantartást csináltam,töröltem az egész firefoxot aztán vissza raktam könyvjelzőket,jelszavakat,és most kevesebb kiegészítőt mint volt.Most rendesen működik minden de a firefoxnál megjavult egy problémám is így újrarakással szóval hozadéka is volt a dolognak.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Jack Oneill #67870 üzenetére
Na majd este ránézek
-
Pityu.
nagyúr
válasz Jack Oneill #67867 üzenetére
Nálam csak annyi történt,hogy telepítettem az amd videó drivert a legújabbat Adrenalin 23.8.2 nem tudom ez zavarhat e be a dologba?
-
Pityu.
nagyúr
Másnál működik rendesen youtubénál az ublock orgin?Nekem ezt csinálja ha be van kapcsolva
Ha meg ugye kikapcsolom akkor egyből önti a videók közti reklámotAz aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Na mindegy valamennyire össz eszkábáltam az méret dolgot
layout.css.devPixelsPerPx
0.8-at adtam meg meg a new tab-ban is állítgattam kicsit szóval így már tűrhető remélem majd szokja kicsit a szemem.
Csak szomorú,hogy így kell barkácsolni[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Kipróbáltam már mindent de sehogy sem jó.Az a baj nekem kicsik a betűk ezen a monitoron de ha meg azokat változtatom akkor ha az ikonok kicsik maradnak csak fele olvasható meg az oldalak is keskenyebbek meg a betűk is össze folynak vagyis torzulnak az oldalak
-
Pityu.
nagyúr
válasz KAMI911 #66780 üzenetére
Ez az amivel vigyázni kell ugye?Most egy másik dologgal alakítottam kicsit a böngészőn csak most meg kicsit olyan keskeny lett minden.Mit is érdemes megadni szám ként,hogy ne legyen olyan nagyon zoomos,hogy utána telepíthetek mindent újból?Ka és van olyan is,hogy alaphelyzetbe áll a méretezés?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Úgy látom most már él a firefoxra a windows könnyű kezelés szöveg nagyítása funkció.Szóval a lényeg az lenne mivel 27"-os 2560x1440 monitorom van ezért itt ott kicsik a betűk és bekapcsoltam ezt a funkciót nagyobb százalékra,viszont így megnőtt a firefox kezdőoldalán is minden.Ezt,hogy is lehet visszább állítani?
-
Pityu.
nagyúr
válasz attamb #66734 üzenetére
Ahogy elnézem az androidos verzióhoz elég korlátozott a kiegészítők letöltése szóval én nem találtam benne egy fordítót se. Asztalihoz van pl a TWP - Translate Web Pages de ezt nem találtam mobilra.
-
Pityu.
nagyúr
Mi lett a firefoxal nem lehet kihúzni linket az asztalra,tegnap még működött.
-
Pityu.
nagyúr
válasz #82860288 #66504 üzenetére
Engem nem mert vékony vagyok
Én is próbálom állítgatni de van ilyen elem eltávolító az csak a következő oldal frissítésig távolítja el nekem az ilyen reklámokat.De igen lehet mélyebben bele kéne ásnom magam.
-
Pityu.
nagyúr
Az ilyen reklámokra van valami blokkoló?
Ha ublock orginban rányomok a javascript blokkolásra az sajnos mást is befolyásol negatívanMeg ha itt firefoxban pl megynitom a sorozatbarátot akkor az ublock orgin nem mindig működik tökéletesen.Például egy film egyik részébe belépek lés nem írja azonnal az összes feltöltő oldalt ahova felrakták a filmet hanem csak vagy kettőt aztán tölt pár ppercig mire beugrik az egész lista
Ha meg kikapcsolom az ublock orgint az egész lista rögtön látható de tele van okádva reklámmal.
-
Pityu.
nagyúr
válasz KAMI911 #66498 üzenetére
Most mentettem először így ki jelszavakat,most notepaddal megnyitva üres vagy pár szó van a csv fájlba.De amúgy megvannak a jelszavak külön egy mappában külön txt-be írva csak ugye most megint ami kell majd írkálhatom befelé egyenként.
Leginkább simán próbáltam beilleszteni mint ahogy kéne mennie a böngészőbe,aztán 0 bájt lett a txt tartalma.Edge böngészőnél meg nem nullás de kb 3 szó van a txt fájlba és ennyi.
Na most utoljára írtad a KeePassXC-t ezek a jelszó kezelők ,hogy működnek? Beírod a jelszavakat és tárolja és a programból kiküldheted pl böngészőkbe is?Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
Újra raktam a windowst de most a firefoxnak nem mentettem komplett profilt csak könyvjelzőket meg a jelszavakat és lenne egy olyan gondom,hogy a jelszavakat nem tudom vissza importálni.Addig kis mókolással eljutottam,hogy fájlból be tudjam tallózni de hiába tallózom és nyomok ré a megnyitásra nem történik semmi nem jönnek vissza a jelszavak.
Mit lehet ilyenkor tenni?[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Petya XT #66156 üzenetére
Én nem paráztam az ikonokról van felhő mentésem a monknow new tab-ban a könyvjelzőkről van régebbi mentésem sokat nem adtam mostanában hozzá de tökön se szúrnám magam miattuk,a kiegészítőkről meg van képmentésem,meg amúgy a profil is el van téve.Nem is gondolkodtam csak próbáltam valahogy vissza hozni a firefoxot extra nagy módból
-
Pityu.
nagyúr
válasz Kékes525 #66140 üzenetére
Egy leírással próbáltam vissza állítani aztán mérgemben elkezdtem csomó hülyeséget nyomogatni és vissza állt.-1.0-ról hiába állítom mondjuk -9.0-ra semmi se történik csak ha pluszba állítom de akkor meg nagyobb lesz.
Nekem az 1.35 még rá nagyított.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz Kékes525 #66128 üzenetére
Nekem is ugyan ez a problémám frissítés után,lehet valamit kezdeni vele?Idegesítő,hogy minden hatalmas lett.
Nekem ezek az ikonok pl nem foglalták el az összes szabad helyet most meg hatalmasak meg görgetni kell őket.Én most azt is próbáltam állítani mert azt anno állítottam de semmi hatást nem láttam,hogy vissza vettem.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Tehát akkor olyan mintha én manuálisan kimenteném a profilomat,csak itt nem kell vissza húzgálni semmit csak bejelentkezni és már minden a régi.És érdemes profilt csinálni biztonságosság szempontjából milyen?Bár ha azt nézzük csak így profil nélkül is biztos ha akarna valaki hozzáférne bármihez jelszavak,stb...
-
Pityu.
nagyúr
Érdemes firefox fiókot csinálni,és miket lehet benne tárolni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Intruder2k5 #65538 üzenetére
Amúgy az ESR-ben fentebb ha jól olvastam ha profilt szeretnék áthelyezni de a sima firefox már számozásban előrébb jár mint az ESR akkor profil behelyezésénél lehetnek gondok?
-
Pityu.
nagyúr
válasz Intruder2k5 #65538 üzenetére
Én eddig portable akármit is csak úgy tudtam frissíteni,hogy mindig letöltöttem egy másik verziót.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Intruder2k5 #65536 üzenetére
Tehát a portable nem kavarhat be?Csak ugye egy hátránya van a frissítés.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ledgeri #65533 üzenetére
Portablében szedtem le,indításnál azt írta ki ha a másikat ami fel van telepítve bezárom csak utána tudom indítani az ESR-t.Viszont a profilomat utóbbi időben mindennel együtt hordozom és inkább nem is mertem elindítani amit letöltöttem,nehogy bekavarjon a már profilba mentett dolgokba.
-
Pityu.
nagyúr
Mi az isten üt mindig a firefoxba?Használ valaki sorozat barát oldalt?Olyat csinál,hogy rámegyek egy sorozat egyik részére és jó pár percig nem tölti be az összes linket amin meg lehet nézni a filmet csak elsőnek ennyit
Másik böngészőben működik rendesen pl edge böngészőben.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
válasz Cs1csó #65127 üzenetére
Vissza kapcsoltam a témákban a világos témára aztán vissza a beállított témámra.Most már a google keresőben minden fehér háttérrel jelenik meg csak a youtube meg az időkép maradt sötét egyenlőre úgy látom.Nekem csak az alapértelmezett windows üzemmód van sötétre állítva de visszarakva azt világosra sincs semmi hatással a youtubéra vagy az időképre meg semmire.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Valahogy ki lehet kapcsolni ezt az állandó sötét módot amit a 96-os frissítés hozott?
-
Pityu.
nagyúr
Egy ismerősömnek meg frissítés után 96 os legújabb folyton összeomlik.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Miért lett a firefox frissítés után sötét módos?
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Más tapasztalt már olyat.hogy mikor youtubon meg akarja nézni egy hozzászólás alatt a többit mikor lenyitná az alatta lévőket nem nyillik meg tehát nem jelenik meg a többi hozzászólás ha frissítem az oldalt csak akkor de egy idő után ugyan ez történik.Másik böngészőben rendesen megy.
-
Pityu.
nagyúr
válasz sladka_pani #65044 üzenetére
Szerintem nem rájuk kell haragudni...
-
Pityu.
nagyúr
válasz sladka_pani #65037 üzenetére
Hát kinek mi jön be pl vodefone fiók bejelentkezést volt,hogy csak chrome böngészővel tudtam kivitelezni hiába chrome alapú az edge de ha ritkán valami pl online fil oldal nem futott firefoxon akkor pl eedge böngészőben nyitottam meg de ez csak egy oldal a rengeteg közül a Waaw.tv de ezt amúgy se szeretem.Szóval te döntésed melyiket szeretnéd használni a felsoroltakból kb hasonlót tudnak.Én maradok a firefoxnál nálam eddig semmi sem tudta kiváltani pont mint telefonon a kiwi browser pedig ott is kipróbáltam már mindent.
-
Pityu.
nagyúr
válasz sladka_pani #65035 üzenetére
Próbáld ki adblock plusra szokták mondani,hogy pl sok memóriát használ vagy vannak oldalak akik fizetnek neki fehér listáért,hogy ne blokkolja őket.Én mindenhol ublock orgint használok edge böngésző,firefox,telefonon kiwi browser.
-
Pityu.
nagyúr
válasz sladka_pani #65029 üzenetére
Szerintem az ublock orgin jobb mint az adblock plus
-
Pityu.
nagyúr
válasz BullZeye #65010 üzenetére
De akkor valószínű nem a firefox szarakodik?Én úgy szoktam csinálni,hogy ritkán rakom újra a firefoxot csak frissítem meg sose új profilozok hanem van már egy mentett profilom és azt szoktam berakni.Igaz edge böngészőn ritkán használom a facebookot de azon nem tapasztaltam ilyet bár lehet tartós használat mellett lehetne nem tudom.Vagy a facebook csak a firefoxot nem kedveli.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Legalább egy napja kikapcsoltam a facebook container kiegészítőt de még néha mindig szarakodik valamivel most nem tudom a facebook lehet az ok vagy a böngésző szarakodik e.Van,hogy be se tölti rendesen az oldalt tölt vagy félig tölti be.Szokott más is ilyet tapasztalni?
-
Pityu.
nagyúr
válasz BullZeye #65000 üzenetére
Most csak egy példa pl infinity new tab itt tudsz egyszínű hátteret is állítani meg még pár dolgot testre szabni.
Aztán így még főoldalra is be tudod állítani ahogy olasz61 írta infinity new tab-ot nyisd meg új tabon,firefox beállítások, kezdőlap, aktuális oldal használata.
[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
válasz ledgeri #64995 üzenetére
Isten igazán nekem azért jó mert olyan barátságosabbá teszi a böngészőt meg szebbé meg azért be lehet állítani egy két funkciót jobban testre lehet szabni.Másik gépemen pl monknow new tabbal készítettem saját ikonokat és azt be lehet szúrni a kiegészítő segítségével egyedibb lesz.Githubon még nem találtam semmit.
-
Pityu.
nagyúr
válasz ledgeri #64993 üzenetére
Hát firefox beállításban csak firefox kezdőlap,egyéni url,vagy üres lap van mint lehetőség.Monknow alapból kezdőlapra is magát teszi be de erre a gépre az infinity new tabot akartam használni.Egyenlőre ilyen opciót nem találtam a kiegészítő menüjében githubot meg nem néztem de majd lehet ránézek.
-
Pityu.
nagyúr
Felraktam a firefoxba egy Infinity new tab pro kiegészítőt de mikor megnyitom a firefoxot nem ezzel indul mint a monknow new tabnál hanem csak a megnyitott új taboknál jön elő.Erre esetleg van valami trükk,hogy megnyitva a firefoxot ne a firefox kezdőlapot lássam hanem ezt az infinity new tabot?
infinity new tab ha új tabot nyitok
a monknow new tab a firefox indulásánál is azzal indul mint a new tab lap.
-
Pityu.
nagyúr
Más is használ firefox alatt facebook continer kiegészítőt?Nekem két napja olyan van,hogy beáll a firefox nem tölti be rendesen az oldalakt hja kikapcsolom akkor jobb szokott lenni edge böngészőn meg normálisan fut.Ez lehet a kiegészítő miatt?
-
Pityu.
nagyúr
-
Pityu.
nagyúr
válasz ArthurShelby #64512 üzenetére
Közben én is megtaláltam ezt,nagyon tuti 🙂 köszi amúgy. Kár azért a mate translatéért de ez most jobban is tetszik.
-
Pityu.
nagyúr
Valaki használja a mate translate fordítót?Mi történt vele eddig egész oldalakat le tudtam vele fordítani most meg semmit em csinál csak jobb fent kiad egy ilyet
Most már csak fizetősen lehet egész oldalakat fordítani?
Esetleg e helyett valaki tud valami ó fordítót?De olyat ami nem másik oldalt feldobva fordít egy egész oldalt hanem azon az oldalon amin vagyok pont mint a mate translate.Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
Pityu.
nagyúr
Most tegnap óta ha facebookozok megfagy a firefox,lehet köze a facebooknak hozzá?Meg használok facebook container kiegészítőt is esetleg ez is hozzá járulhat e a fagyáshoz?
-
Pityu.
nagyúr
válasz classic B #63987 üzenetére
Én még kicsit tuningoltam a fejlécen pluszban ,meg egyedi a new tabom de az már régebb óta
Én is kipróbáltam már pár böngészőt emellett egy két dologhoz az edgét használom de csak mellékszál firfoxon kívül más nem jön be.[ Szerkesztve ]
-
Pityu.
nagyúr
Nekem bejön az új kinézet
-
Pityu.
nagyúr
Én vagyok a sügér vagy kivették a képvágót a firefoxból?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest