Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #69367 üzenetére
igen, az lehet az.
-
makoss
veterán
válasz Intruder2k5 #69332 üzenetére
Egyre sz@arabb lesz már ez a firefox
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Intruder2k5 #69327 üzenetére
Amit tudtam töröltem, még mindig ott van
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz Intruder2k5 #69325 üzenetére
És azzal hogyan zárom be?
-
makoss
veterán
válasz Intruder2k5 #69322 üzenetére
-
makoss
veterán
válasz Intruder2k5 #69322 üzenetére
Menüsor van, menü nincs
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #69203 üzenetére
Köszönöm a pontosítást!
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #69151 üzenetére
Nem, azt már eltüntettem anno. Erre:
nem karikáztam de az a baloldali külön álló ikon
[ Szerkesztve ]
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #69149 üzenetére
Szia, nem ez az. Nálam ki volt amúgy is kapcsolva, most visszakapcsoltam újraindítottam a böngészőt majd megint kikapcsoltam böngésző restart de nem tűnt el.
-
LK
addikt
válasz Intruder2k5 #69144 üzenetére
Szia!
Erre gondoltam én is és idegből, élből letöröltem az AdBlock-ot, de a hiba megmaradt.Történet: AdBlock törlése előtt még betettem a kivételek közé az oldalt a Firefoxban és akkor sem lett jó. AdBlock tiltása sem oldotta meg, azután töröltem. Ez sem volt elég. Aztán jött a fenti protokoll. Azért nem értem, mert régóta fent volt a kiegészítő, eddig nem volt gondja. Minden után újraindítottam egyébként.
Köszi a választ"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
veterán
válasz Intruder2k5 #69023 üzenetére
Nem lehet, hogy ez nem csak letöltené, hanem mindjárt flashelné is?
Mármint a böngésző flashelné az alaplapot?
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Intruder2k5 #68986 üzenetére
Nalam is ugyanigy megy.
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #68843 üzenetére
Köszönöm! Végül is együtt lehet vele élni, csak bosszant.
-
Petya XT
senior tag
válasz Intruder2k5 #68814 üzenetére
Igen, bocsi, megtaláltam közben. Úgy sem jó
-
Petya XT
senior tag
válasz Intruder2k5 #68809 üzenetére
[kép] Ennyi írt, töröltem a sütiket, de egyszer bejött és azóta nem.
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #68806 üzenetére
Passz nem tudom mely filterek zavartak be, reklámot nem látok úgyhogy ha ezt használnám max itt nem fog menni az UO.
-
Petya XT
senior tag
válasz Intruder2k5 #68799 üzenetére
Nálam csak nem jön be. Minden követésvédelem, Ublock, ...minden kikapcsolva.
Az ötödik próbálkozás után kiírja, hogy a térkép nem elérhető. A róka a 126-os verzió. Ez azóta van, mióta https-re változott a térkép. Edge alatt tökéletes.
Köszönöm, hogy ránéztél! -
Narxis
nagyúr
válasz Intruder2k5 #68758 üzenetére
Úgy tűnik, hogy megcsinálták.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tonyrulez
őstag
válasz Intruder2k5 #68703 üzenetére
Így van, Youtube tesztelget. Enhancer for Youtube visszahozza a régi kinézetet.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #68676 üzenetére
Nem tudok rájönni mi okozhatja nálam, de kb. minden 20-30-ik alkalommal "jól" működik.
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #68584 üzenetére
Ismét elérhető az Enhancer for YouTube kiegészítő. Sajnos továbbra is gondom, hogy a Youtube kezdőlapon indított videóval tökéletesen működik, de ha a kezdőlapról új ablakban nyitom meg a videót, akkor viszont olyan, mintha a kiegészítő nem is lenne telepítve.
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #68669 üzenetére
Köszi! Végülis jobb mint a semmi.
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #68667 üzenetére
Működik is rendesen? Pont tegnap kerestem ezt az funkciót, ezt hittem hülye vagyok, hogy emlékeztem rá, de még sincs.
-
lufi7
aktív tag
válasz Intruder2k5 #68616 üzenetére
Kísérletezzen az anyjával.
Süti törlés, kijelentkezés megvolt.
Semmi változás.
Remélem nem marad így.ledgeri :
Chrome ugyanez."Csak szóljatok mindig 5 perccel a gól előtt"
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #68601 üzenetére
Ránézek.
-
yanna
addikt
És megint nem elérhető.
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #68596 üzenetére
Köszi!
-
qdak
addikt
Pont múltkor a másod böngészőm alá akartam (Floorp - Mozilla alapú)
Aztán kimásoltam a Mozilla/kiegészítők alól, úgy ki lehetett kényszeríteni a működéstÉrdekes, hogy a Y.shorts bugos Mozilla alatt, a munkám meg kegyetlen lassú Floorp alatt...
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
Jack Oneill
veterán
válasz Intruder2k5 #68543 üzenetére
Jol ertem, hogy az oldalra kell ujra belépned? En lassan 1 eve leptem be, de meg nem léptetett ki.
-
veterán
Az újratöltés leginkább akkor történik, ha nincs elég memória bent tartani és a telefon agresszívan takarítja, amiről úgy gondolja felesleg. Az említett aksi menüpontban is lehet variálni, hogy engedélyezed a háttérben futást, illetve a OnePlus-féle alkalmazásváltó felületen nekem van lehetőség "Lock"-ra (hárompötty menü az app nevénél), amitől igyekszik nem kilőni az appot.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
HoaryFox
őstag
Android-"feature"... sajnos az összes böngészőnél ez van, nemcsak Firefox Mobile-on.
Ami trükk nekem bejött MIUI-n, hogy mindent is bezárok és csak a 2 app (böngésző+2FA pl., nálam böngésző + Bitwarden) legyen megnyitva. Így nagyobb a sansz, hogy nem tölt újra a FF.[ Szerkesztve ]
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #68463 üzenetére
valami fém
-
Szabi®
addikt
válasz Intruder2k5 #68375 üzenetére
Bennem akkor fogalmazódott meg, hogy nem kérek ebből a Temu-ból, amikor beleszaladtam tegnap ebbe : gyakorlatilag belém nyilallt, hogy nálam is a semmiből bukkant fel, és a megszokott releváns bolt találatokat is már felülírta, és erről hoz 8-10 találatot. Ezért gondoltam, hogy hátha beletudnám rakni valami szülői felügyeletbe, vagy valami. Egyébként tanúsítványokat sem oszt meg az az oldal, tehát a mozillának ezt nem kéne kockázatként kezelni ?
-
Rimuru
veterán
válasz Intruder2k5 #68371 üzenetére
Annyit hozzatennek hogy firefox policies-al lehet tiltani oldakat (de szerintem ez nem a bongeszo dolga lenne).
Vigyázat, csalok!
-
Szabi®
addikt
válasz Intruder2k5 #68371 üzenetére
Köszönöm a részletes választ. Akkor az elég szomorú, mert azt hittem mára ez egy megoldott dolog, hogy tudom filterezni, mit adjon ki, és mit ne. Érthetetlen módon bármilyen termékre rákeresek és a kínai oldalaknak is a kommersz változatai jönnek elő.
Még annak idején hogy kidobott találatot alibabáról nem is zavart, de most eléggé agresszívan dobálja ezeket fruugo, Temu, és hasonló kétes oldalakat, a releváns valós magyar oldalakat meg úgy kell kibogarásznom, mert mintha ezeket a kínai kommerszeket részesítené a mozilla előnyben. -
karlkani
aktív tag
válasz Intruder2k5 #68296 üzenetére
Igen.
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #68278 üzenetére
Igaz, de ez azért jó mert jóval több opcióval bír: "absolute" tehát bármit is tilt az oldal ezzel megoldod.
-
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #68276 üzenetére
Van ahol nem engedi pl. kijelölni szöveget hogy tudja keresni rá böngészőben de ezt a shift gombbal sem oldod meg arra kell az Absoute kiegészítő.
-
classic B
senior tag
válasz Intruder2k5 #68232 üzenetére
Én már hónapok óta offolom a google keresőt úgy alapból... A swisscows most a nyerő nálam! Képeket nagyon ritkán keresek, azt nem tudom mennyire jól szedi össze..
-
Csupingo
veterán
válasz Intruder2k5 #68183 üzenetére
Ilyet néha látok mostanában adblock-kal, de x-szel bezárva többet nem jön elő. Reméljük rövid időn belül nem lesz erőszakosabb, vagy eltüntethetetlen.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
pibácsi
senior tag
válasz Intruder2k5 #68130 üzenetére
Köszi, érdeklődöm.
Üdv. Pibácsi. -
akaido
addikt
válasz Intruder2k5 #68130 üzenetére
Az új Mypal Firefox Quantum alapú.
Azonban a honlapjuk szerint is ez:
"Az új Mypal továbbra is instabil, de letöltheti és kipróbálhatja."Hacsak a régebbi PaleMoonon alapulót használja: [link]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
pibácsi
senior tag
válasz Intruder2k5 #68128 üzenetére
Igazad van, bocsánat, mivel olyan topik nincs, hogy Mypal -gondolom - gondoltam valahol elkezdem.
Mégegyszer bocs. Üdv. Poibácsi[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Intruder2k5 #68048 üzenetére
Akkor te nem sok mindent használsz. Ahogy kijelentkezek kilép a gmailből is, ahogy bejelentkezek a gmailbe, visszalép a youtube-ba is. Ahogy már írják lejjebb, egyértelmű volt, hogy előbb utóbb kijelentkezve is jönni fog.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Jack Oneill
veterán
válasz Intruder2k5 #68048 üzenetére
Ismerősnek most kezdodott, bejelentkezes nelkul.
-
eldoble
aktív tag
válasz Intruder2k5 #68003 üzenetére
Köszi.
-
tibaimp
nagyúr
válasz Intruder2k5 #67980 üzenetére
Igen, nálam jó most (pedig szerintem én vettem fel), köszi a javítást.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Atish19
őstag
válasz Intruder2k5 #67943 üzenetére
Pár napig jó volt, de most ismét előjött. Tudom ezt valahol jelezni a PH-nak?
-
Atish19
őstag
válasz Intruder2k5 #67941 üzenetére
Végre!
-
ledgeri
nagyúr
válasz Intruder2k5 #67941 üzenetére
Az "melyik volt a több közül"?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ekkold
őstag
válasz Intruder2k5 #67803 üzenetére
[ Szerkesztve ]
http://skory.gylcomp.hu/ http://www.skory.z-net.hu/ https://skori.hu/ https://skori.spacetechnology.net/
-
bolic
őstag
válasz Intruder2k5 #67686 üzenetére
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
jbl
senior tag
válasz Intruder2k5 #67613 üzenetére
nem
4 és fél éve csak vim-et használok. elsősorban azért, mert még nem jöttem rá, hogy kell kilépni belőle.
-
brugo
aktív tag
válasz Intruder2k5 #67557 üzenetére
Nem
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #67515 üzenetére
Kb. 1 hónapja még működött.
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #67513 üzenetére
Nem ez, ez nálam is megy. A kereső mező végén lévő billentyűzet nem megy.
-
modflow
veterán
válasz Intruder2k5 #67510 üzenetére
Windows 11-en.
-
svgyula
addikt
válasz Intruder2k5 #67487 üzenetére
Le vannak tiltva......
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Kékes525
félisten
válasz Intruder2k5 #67338 üzenetére
Lent igen, de az ikonsorban (felül) is az lenne (előre-hátra, előzmények, könyvjelző ikonok)? Végül is mindegy, hogy az ikonok helye, vagy elrontott ikonok, így is, úgy is ez így használhatatlan. Valamit elszúrtak ebben a kiadásban.
Kíváncsi leszek, hogy másnál is jelentkezik ez a hiba?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Grg
tag
válasz Intruder2k5 #67337 üzenetére
Elvileg ez a CSS megoldja. (Én nem próbáltam, engem már nem zavar az ikon)
-
Kékes525
félisten
válasz Intruder2k5 #67330 üzenetére
Visszatettem a 111.01-et és minden jó. A 112-est az ftp-ről szedtem le (nem béta), ott mindig előbb jelenik meg és úgy tettem fel, ahogy szoktam (az installálása nem egy atomfizika, kiléptem a Firefoxból és elindítottam a letöltött fájlt.) és mégis ezt történt. Mi más történhetett? Valamelyik addonom megkavarhatta a 112-est? Ilyennel még nem találkoztam.
"Nekem ez inkább úgy tűnik, hogy ott valami okból nem jelenik meg az ikon."
Mire gondolsz konkrétabban?
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Grg
tag
válasz Intruder2k5 #67332 üzenetére
Ha jól rémlik, ezt az ikont nem lehet eltávolítani csak úgy simán. Talán volt is erről szó itt a fórumban. Nálam amúgy szürke ez az opció.
-
LEON_01
tag
válasz Intruder2k5 #67332 üzenetére
-
Krystal_s
addikt
válasz Intruder2k5 #67037 üzenetére
Köszönöm. Ez jól hangzik.
Cs1csó: Cserélve lesz a gépe is, csak sajnos azt is nekem kell(ene) beàllìtani. Olyan emberről van szò, aki egy ikon miatt kiakad, ha nem ott és úgy van, ahogy megszokta. Képzelheted, ha Win 11-et elé teszek, ahogy van és egy frissítés miatt újraindulna, nem menne a nyomtató, a böngésző, eltűnne pár ikon az asztalról, kékhalàl stb., amik az új Win verzióknál bármikor megtörténhetnek, akkor nem hagyna békén, álmomból is felkeltene... Idegileg kikészìtene. Épp elég a saját gépeimet, rendszereket karbantartani.
[ Szerkesztve ]
-
SamSem58
aktív tag
-
SamSem58
aktív tag
válasz Intruder2k5 #66724 üzenetére
10 x nyomtam rá a "Kikapcsoltam" gombra, az eredmény 0, azaz minden maradt a régi!
Samsem
-
xrvman
őstag
válasz Intruder2k5 #66692 üzenetére
Kösz, köszi szépen mindenkinek, akkor nem lesz, vagy portable, azt még meglesem alkalomadtán. Maradok akkor a mobilnál, max.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Intruder2k5 #66675 üzenetére
Elég szépen kitakarítottam mindent (Revo, manuális regedit), amit lehetett, de ettől függetlenül igazad lehet. Hétvégén teszek egy próbát szerintem, bár most már nincs kedvem szarakodni vele. Nekem tetszik a Firefox, nagyon nagyon régen törzsfelhasználója voltam
Azért érdekes ez az egész, mert tényleg nem mindenhol csinálja. Viszont holnap Feleségem laptopján is megnézem. -
Jack Oneill
veterán
válasz Intruder2k5 #66664 üzenetére
Talan rajottem, mitol lehet, de fura, mert ez meg nem kavart be sehol. A monitorom gamer beallitasokon van, szaturaltabb szinek stb. Lehet, ez zavarja meg.
-
Panthera
őstag
válasz Intruder2k5 #66542 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #66331 üzenetére
A netet minden eszköz DHCP-n keresztül kapja, manuálisan osztom ki a címeket egy bizonyos sávban, így mindig ugyanazt kapják vissza.
Most kipróbáltam megint, hogy újraindítottam a routert és FF restarttal működött.
Viszont most meg a streaming stickem halt le. A kapcsolatot érzékelte, de az IP címet még nem kapta meg, pedig ilyenkor várok 4-5 percet, hogy biztosan minden betöltődjön a routeren. -
Cs1csó
félisten
válasz Intruder2k5 #66322 üzenetére
Ez valahol természetes és ez a többség.
-
veterán
válasz Intruder2k5 #66318 üzenetére
Chrome (azt hiszem) az elejétől fogva így működik, szóval ha úgy nézzük elég sok felhasználónak jó az, amit bevezettek
De persze azzal egyetértek, hogy a választási lehetőséget mindig meg kéne hagyni.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
Először nem értettem miről beszéltek, de most megnéztem a Win Downloads könyvtárat és abban minden file benne volt, amit csak megnyitottam a netről, áprilisig visszamenőleg.
-
DS39
nagyúr
Ez rejtély nekem is, miért kell folyton módosítani megszokott dolgokon vagy épp kivenni funkciókat.
-
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #66314 üzenetére
Nem értem, hogy nem tudod megoldani, ha én megoldottam ...
-
MODERÁTOR
válasz Intruder2k5 #66307 üzenetére
Na hát szóval akkor ez egy újabb "értelmes" fejlesztés a mozillától, függetlenül attól, hogy mentést vagy megnyitást választok a párbeszédablakban, mindent elment a letöltési mappába. Egyelőre visszaálltam az ESR 91.13.0-ra, ez még normálisan működik. Amíg lehet marad ez, aztán meg majd elgondolkodom valami váltáson.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Intruder2k5 #66304 üzenetére
Én sem állíttottam ezt.
De állítsd true-ra akkor, és jó lesz.
Az az eredeti működés, hogy a Windows usered temp mappájába tölti le. Úgy értem a régi verziós működés ez, ahol még ilyen config kapcsolók nem voltak, és úgy csinálta a temp-be a letöltést, ami nem volt szem előtt. De nyilván valahova mentenie kell ideiglenesen.Amúgy szerintem nem párhuzamosan, hanem false esetén a temp helyett tölti a rendes helyére.
Kvázi a Chrome működést valósították meg.[ Szerkesztve ]
-
Rimuru
veterán
válasz Intruder2k5 #66301 üzenetére
Igazabol akkor is le kellet toltodnie csak v98 elott ezek az OSnek megfelelo tmp mappaba kerultek (es bongeszo/os shutdownkor torlodtek).
Vigyázat, csalok!
-
DS39
nagyúr
válasz Intruder2k5 #66301 üzenetére
A 103.0.2-nél nem tapasztalok ilyet.
Ha nem a temp-be tölti, akkor nem hiszem, hogy magától törlődne.
Nálam így van beállítva:
browser.download.start_downloads_in_tmp_dir - True
browser.download.useDownloadDir - Falseha az első nálad False, az lehet magyarázná a jelenséget, hogy kihagyja a temp-et, és egyből a megszokott letöltési helyre teszi.
-
DS39
nagyúr
válasz Intruder2k5 #66296 üzenetére
mire gondolsz, a temp könyvtárra?
nekem régi Firefox és az új Firefox működése e téren megegyezik.
a csak megnyitott fájlok a windows profil "temp" könyvtárába kerülnek. (böngésző bezárása után onnan törlődik) -
yanna
addikt
válasz Intruder2k5 #66296 üzenetére
Nem emlékszem melyik szóra kerestem rá itt, de megtaláltam.
-
Crus
őstag
válasz Intruder2k5 #66195 üzenetére
Nem én számítok ebben a történetben, nekem 95.02 van, mert felette csak szenvedtem vele. Képzeld el az átlag felhasználót, aki FF-ot tölt le. A legtöbbje garantáltan nem hallott még az ESR kiadásról. Felmegy az Edge/IE-vel, bepötyögi, hogy FF, letölti, telepíti, aztán jönnek a problémák, amiből 1-2-öt elvisel, de amikor már ott tartunk, hogy oldalakat nem tölt be, akkor menekül és nem megoldást keres... mert újabban a FF arról szól, hogy egy Google használata után, magának tákolja össze a user működőre a böngészőt. Ez így nem működik. Nem akarok boomer lenni, de régen ez is jobbvót', így tényleg csak veszíteni lehet.
Nekünk amúgy nem az a feladatunk, hogy FF-ot telepítgessünk, azt megteszi az (f)elhasználó hanem ha gödörben van valaki, akkor onnan kiszedjük. Ezért nonszensz amikor valaki azzal jön, "de aki még mindig Win7-et használ, az mit vár". Egyrészt a Mozilla egyelőre TÁMOGATJA a Win7-et, így a user pontosan azt várja, hogy ne legyen vele gondja. Jogosan. Másrészt senkinek nem tisztje a másik pénztárcájában turkálva mondani, hogy pattintson már be magának gépenként 200 bruttóért kulcsrakész új konfigokat, mert ha tehetné, nyilván már megtette volna.
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Kiskokó
veterán
válasz Intruder2k5 #66101 üzenetére
Helló
Képzeld hetek óta fentáll a hiba, 3 oldallal próbáltam mindig.
Úgy is próbáltam ahogy te írtad, de most megint megcsináltam a te linkeden is azért.
Azóta minden oldal bejön és nem tűnik el magyarul, a 3 nézett oldalból amivel ellenőrizgettem
2 jó lett 1 nem Na ez érdekes. Az oldallal lehet baj? Eddig működött bő 1 éve már..
Köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
svgyula
addikt
válasz Intruder2k5 #66070 üzenetére
Szia! Én úgy tudom a profil beállításokat a luzer könyvárban tárolja nem a telepítés helyén. Nálam a c:\Users\xy\AppData\Local\Mozilla\
Nálad azért indult profil nélkül mert a profil nem azon az útvonalon volt ahova az új firefoxot telepítetted.Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
félisten
válasz Intruder2k5 #66067 üzenetére
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #66065 üzenetére
A saját oldalukon van 102-es esr, csak válaszd ki a verziót. [link]
szerk: oooh, portable, akkor semmi.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Intruder2k5 #66036 üzenetére
Egyébként ez engem is zavar, korábban külön lehetett kezelni/rejteni a gyakran használt weboldalakat a kitűzöttektől.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
KAMI911
Topikgazda
válasz Intruder2k5 #66033 üzenetére
Mi a gond a kezdőlappal, előzményeket?
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #66033 üzenetére
Igen, sajnos még mindig gondolkozik néha, de engem most meglepett. Nekem most még ez is előrelépés.
-
Beren
aktív tag
válasz Intruder2k5 #66026 üzenetére
A Portableapps.com-on június 28-án jött ki a v91.11.0 ESR, egy-két nap, mire megcsinálják a v102-t. Mindig van pár napos csúszásuk a "sima" verzióhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Intruder2k5 #66018 üzenetére
Köszönöm, hogy írtál. Sajnos nem változott semmi. Fogalmam sincs miért lehet ez. Többnyire csak elsőre csinálja. Oldalfrissítés után lesz csak jó. Legújabb FF.... , blokkoló sincs bekapcsolva.
[ Szerkesztve ]
-
LEON_01
tag
válasz Intruder2k5 #65959 üzenetére
Nálam is már egy idelye ezt csinálja. Nem is lehet csak manuálisan kitörölni, hiába van beállítva az autamikus törlés. Nem tudom melyik verziótól csinálja ezt, de elég zavaró.
-
makoss
veterán
válasz Intruder2k5 #65957 üzenetére
igen
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest