Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz d@vee #78006 üzenetére

    Anyámnak a kocsiját mikor megvettük kaptunk hozzá Barum téligumikat, még be volt fóliázva, úgy ahogy a futár átadta az előző tulajnak és sose rakatta fel (télen nem autózott). 6 évig volt a garázsban, tökéletes körülmények között tárolva fóliában, mikor kibontottuk mint a vadi új, új szaga is volt, teljesen puhák a blokkok, lamellák és télen se volt semmi gond vele. 5 évig nyugodtan újnak lehet tekinteni ha jól tárolták, felette kell elkezdeni levonogatni az éveket arányosan.

    Nekem 2013-as Kenda van a motoron, amivel gyárilag is szerelték. Gondolom a gyári Kenda 2007-es elöregedett, mert lekopni nem tud 8500Km alatt, de már a 2013-as is öreg most ami rajta van, pont egyezik az eltelt idő is. Majd valamikor lecseréltetem, addig meg eső után ésszel megyek, nincs rajta ABS úgyse.
    Ha olyan telünk lesz, mint az idei is volt akkor végig használni fogom télen is a motort, úgyhogy olyan gumi kéne rá ami nem siklik el egy eltaposott szöcskebelsőségen. Nyilván a 100ezres árkategóriájához mérten a motornak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák