Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Amazon Prime Video
- Gmail
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Google Drive
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
acsati
aktív tag
válasz
acsati #45175 üzenetére
Még mindig ezzel kapcsolatban írok.
Kiírtam egy lemezre a Kaspersky Rescue Disk 10-et, de sajnos nem bootolt a gép. (fekete képernyő és csak villog a kurzor) Próbáltam másik gépen, ott bebootolt. Mindkét gépen Win7 fut.
Ez esetben, hogy futtassam? Gondolom azzal nem változna semmi, ha USB-re tenném fel.
-
válasz
Szellem. #45188 üzenetére
Ok, köszi, azért kérdeztem, mert elvileg van az otthoni felhasználósban, vagyis a 10-esben ransomware elleni védelem. A céges 6.4-es Endpointba nincsen. De ezek szerint langyos víz, ha van, ha nincs.
Jót nevettem a videókon, hogy elvileg felismeri (pl. Cerber ransomware), gyakorlatilag semmit se ér, mivel hagyja átírni a fájlokat..
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #45193 üzenetére
Honnan lehet megtudni, hogy mikor rakják fel a végleges, újabb verziót, tehát az tölthető-e le már?
Január végére ígérték, de állítólag késik. -
blattida
nagyúr
válasz
GEPESZ66 #45189 üzenetére
Az avast ebben jobb, mint az eset, de ettől még nem jó, mert viszonylag könnyen kijátszható, igaz a sandboxuk azért ad némi védelmet a ransomware-ek ellen.
Jack Oneill
Majd ki is fog derülni, hogy mennyire hatékony az új megoldás.[ Szerkesztve ]
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
ƵøŁĭ
veterán
Sziasztok!
LOGOUT blog-ba írtam egy kis szösszenetet ,hogy mire is gondoltam. Véleményezzétek ,ha nem tetszik nem folytatom fölöslegesen .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Szellem.
Topikgazda
Szia!
Pontosan úgy áll, ahogy látod a videókban. Fejlesztettek a terméken, de olyan egetverően nagy újítások nem kerültek bele. Külön ransomware elleni funkció vagy megoldás nem került bele. Továbbra is heurisztikus vagy adatbázis alapú ez a fajta felismerése.
Néhány más termék tett ilyen irányú fejlesztést. Kaspersky, Bitdefender, stb. -
Sziasztok!
Hogy áll a 10-es ESET generáció a trükkös ranasomware-ek ellen? A youtube-on akad sajnos pár negatív videó..
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
dqdb
nagyúr
válasz
blattida #45171 üzenetére
Ez az én olvasatomban egyszerűsítés, amit az élet kényszerít rájuk (is).
Inkább fejlesztési metodológia kérdése, ahol váltottak egy ma népszerű trendre. Az életük nem lesz egyszerűbb ettől, csak a fejlesztés-visszajelzés-javítás ciklusok lesznek gyorsabbak, és a munkájuk sem, csak kissé más elosztásban jelentkezik majd az ráfordítás-igény.Én vagyok az egyik olyan ember ebben a topikban, aki mindig is dicsérte és sokra tartotta őket és mindig is leírtam, hogy ők kicsik, kevesen vannak, aminek köszönhetően lassan fejlesztenek, cserébe sokkal kevesebb a bug, viszont, ami van, az meg nagyobb az átlagnál.
Nem látványosan fejlesztenek, és lehet lassúnak nevezni, mégis az egyik legerősebb védelmük van.Továbbra is tartom, hogy ez a gyakoribb kisebb frissítés, javítás nem hoz valódi újdonságot, mert eddig is megtették menet közben ezt, csak mostantól kisebb változások lesznek, gyakrabban.
Pont ez a rolling release (vagy fejlesztési oldalról népszerűbb nevén continuous delivery) lényege, hogy sokszor kicsitLiLxWaYnEx: a téma tudnivalókat nem illik szerkeszteni, elvileg nem ilyen célra van.
[ Szerkesztve ]
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
ƵøŁĭ
veterán
Kicsit alakítgatom a topicot .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Cs1csó
félisten
(#45177) TBMC
Egyikkel sem hiszem, hogy bakot lőnél. KI KELL PRÓBÁLNI. Mindegyik gépen minden variációban és után megnézni milyen formában tudod olcsóbban megvenni és beruházni.
(#45178) acsati
Garancia sajnos nincs, de mivel ezek a pénzből élnek megéri nekik kikódolni annak a gépét aki fizet. Persze ezzel pont hogy a bűnözést fogod támogatni és, hogy továbbra is legyen mit enniük inniuk és idejük hogy terjesszék tovább ezt a kártékony programot.
ADATMENTÉS, ezt mintha senki sem ismerné, ha csak pár terabájt az egy "viszonylag olcsó külső HDD-n is elfér, ráteszed a cuccot majd fiókba be és legalább tettél valamit az adatok védelméért. vagy valami Cloud tárhely ami lehet havidíjas de lebontva éves szintre nem sokkal rosszabb mint egy külső HDD.
-
acsati
aktív tag
válasz
acsati #45178 üzenetére
https://www.pcrisk.com/removal-guides/10824-spora-ransomware#!prettyPhoto
Ezen az oldalon lévő írás mennyire lehet hiteles?
Ilyet besz*pni...
-
acsati
aktív tag
válasz
Greenebola #45176 üzenetére
Jól értelmezem, hogy sajnos veszhetnek el fájljaim?
Mi van, ha fizet az ember? Arra van garancia, hogy akkor minden sértetlenül visszaáll?
-
acsati
aktív tag
Sziasztok!
Egy általam eddig látogatott oldalról szedtem be sajnos egy vírust.
Eddig nem volt gond az oldallal, de ma szét volt esve és egy ilyen elég hiteles Chrome-os üzenet jött fel. Hezitáltam de végül lefuttattam
Na most már semmi adatomhoz nem férek hozzá a gépen.
Mit tudtok ajánlani nekem? Olvastam a bejegyzést, de nem tudom mikori.Mivel tudok most hatékonyan eljárni ez ellen?
-
Cs1csó
félisten
válasz
ReSeTer #45172 üzenetére
Elvileg automatikusan kellene ki- és bekapcsolnia a defendernek annak fényében hogy érzékel e másik védelmet vagy sem DE EHHEZ nem árt legalább egy esetleg két rendszerújraindítás. Plusz érdemes megnézni, hogy a biztonsági központban ott van e tényleg az új védelem, nekem pont a legutóbb volt az avast-al egy kis újratelepítés letöröltem - restart - megjelent az ikonja a defendernek, majd vissaztelepítettem az avast-ot - ameddig nem volt újraindítás mindkét védelem ikonja kint volta tálcán, a gépet újraindítottam, és a defender ikonja eltűnt.
Töröld le az ESET-et - egy két géprestart - ekkor a defender fut - feltepíted az ESET-et - kód be aktiválod stb. majd restart - egy akár kettő és ezután mennie kell.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Eset internet securityt használok chip újság kódokkal. Véletlen lejárt, a windows 10 visszakapcsolta a defendert.
Most aktiváltam az eset internet security-t, de nem akarja kikapcsolni, és nem engedi bekapcsolni a valós idejű védelmet.Próbáltam már group policy-ben kikapcsolni a defendert, de akkor is azt írja a vezérlőpult biztonsági központban, hogy lejárt az eset, és ezért a defender fut. Hogyan kell frissíteni az infóját, hogy már aktiválva van?
-
blattida
nagyúr
Ez az én olvasatomban egyszerűsítés, amit az élet kényszerít rájuk (is).
Persze, ennek megvannak az előnyei, de ettől náluk nem látom a tényleges változást, mivel gyakorlatilag nagyon rég óta csiszolgatják azt, amijük van és közben meg kellett oldaniuk a belső, saját tűzfal kérdést is, amit csak évek alatt hoztak össze az említett eis 9 formájában.
Én vagyok az egyik olyan ember ebben a topikban, aki mindig is dicsérte és sokra tartotta őket és mindig is leírtam, hogy ők kicsik, kevesen vannak, aminek köszönhetően lassan fejlesztenek, cserébe sokkal kevesebb a bug, viszont, ami van, az meg nagyobb az átlagnál.
Továbbra is tartom, hogy ez a gyakoribb kisebb frissítés, javítás nem hoz valódi újdonságot, mert eddig is megtették menet közben ezt, csak mostantól kisebb változások lesznek, gyakrabban.Meglátjuk, hogy a verziószámokon kívül milyen változások lesznek a gyakorlatban, valójában.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
dqdb
nagyúr
válasz
blattida #45167 üzenetére
Nincsen szó portfolioegyszerűsítésről, csupán más kiadási modellre álltak át, ahol az újdonságokat-változásokat kisebb csomagokban és sűrűbben adják ki, nem várják meg a szokásos éves nagy release-t. Ez ugyanaz a modell, mint amit a böngészőknél a Chrome kezdte meg, és azóta mindenki követi.
A fejlesztői munkát tekintve kicsit több erőforrást igényel, de az automatizált és emberi tesztelésen ez a hátrány valószínűleg hatványozottan visszajön. És jelzi azt, hogy fejlesztői oldalról rend és szervezettség van náluk, mert másképp nem menne az ilyesmi.
Azért az EIS9 eléggé nagy változás volt belsőleg, ott sok évnyi stabil alapot tettek le.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
blattida
nagyúr
válasz
Szellem. #45163 üzenetére
Ez a fajta portfólió egyszerűsítés jó dolog, ám azt is jól jelzi, hogy emsiék még mindig kicsik, de legalább így jobban tudnak a fejlesztésekkel foglalkozni, hiszen náluk igazán komoly változás már sok éve nem történt...
Szerintem az egyik legjobb, komplex védelmet adó biztonsági program az övék és jó lenne, ha tudnának komolyabban fejleszteni.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Szellem.
Topikgazda
Új Emsisoft frissítés és termékfunkciók illetve új verzió számozás:
[ Szerkesztve ]
-
Dévacsen
senior tag
Android:Megbízhatatlanok az ingyenes VPN-ek.[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
ALFA
senior tag
Nos, nekem fogalmam sincs a torrent műszaki hátteréről, néha letöltök valamit, ami kell egy ideig, majd törlöm.
Annyit tudok, hogy letöltés legális, feltöltés nem az, így a feltöltés nálam minimalizálva van, ahogy lejött, törlésre kerül a link.
Valamint figyelek, hogy ne legyen kellemetlen mellékhatás, igy a gbit-et használom, amiben nem láttam se reklámot, se mást.
Részemről ennyi.Amit ma megtehetsz - miért nem tetted meg tegnap?
-
Cs1csó
félisten
válasz
daimonion #45159 üzenetére
Az is fontos sajnos, hogy az utorrent azért is lehet jobb a seedben stb. mert kb. 70%-a a kapcsolatoknak szintén utorrentet használ, az nCore-on mindenképp. A tixati lehet ugyanúgy nehezebben találna kapcsolatokat az utorrentekkel mint az utorrent az utorrentekkel. DE lehet, hogy ez nem igaz de minthta az lenne.
-
daimonion
senior tag
válasz
Cs1csó #45158 üzenetére
tényleg hitvita de az a baj, hogy torrent kérdésben úgy látom,hogy tényleg soka szemellenzős torrentes.Csak qtorrent és az összes szar hiába rakják tele adwarekkel meg reklámmal.
Ha egyszer kipróbálnák a Tixatit lehet megszünne a hitvita.De ugye azt igen kevesen ismerik.pedig ingyenes és még reklám sincs benne mint a reklámmal telerakott bit q és bármilyen torrent kliensben -
Cs1csó
félisten
+1 de hidd el hiába ajánlgatod mert ez már hitvita. Ugyanis TELJES SÁVSZÉLLEL FOLYAMATOSAN akarnak feltölteni - gondolom az nCore LEGEND rangjára gyúrnak, A qbit egy kicsit lájtosabba tolja fel - állítják, nekem olyan harmat a sávszélem hogy nem tudom, és egy 6(!) éves klienst ajánl mindig mindenki a 2.2.1.-est mikor az kijött még az sem élt aki a win 10-et csinálta.
-
riki
senior tag
Az új Adquard 6.1 béta 309.1615 már szűri az Opera Neont. Grat a fejlesztőknek.
-
törölt tag
válasz
Jack Oneill #45153 üzenetére
Utorrent reklám törlés:
-
TBMC
addikt
sziasztok!
segítségeteket szeretném kérni!
otthoni/home office gépekre szeretnék vírusírtót.
2db windows , 3db osx, 1 synology nasmi az amit ajánlanátok? és miért?
nod32 és az avast internet securityja között vacilállunk. - esetleg ha van más, szívesen hallgatom
(mac re pl. ingyenes az avast írtója)előre is köszi!
-
GEPESZ66
veterán
válasz
Jack Oneill #45150 üzenetére
A legújab utorrenttel nincs már az a gond, mint a korábbiakkal, hogy telepít valamit?
A hirdetéseket kikapcsolod? -
GEPESZ66
veterán
Az AVAST fórum nem igazán aktív.
Ott ezt írta az egyik fórumozó:
Az avast blokkolni kezdte a utorrent.exe-met amivel eddig évek óta gond nélkül mentek egymás mellett.
Hiába kattintok a mellőzés és kivételekhez adáshoz, mégis tovább blokkolja és nem engedi elindítani.
Nálatok is van ilyen gond, mi a megoldás?
Van-e hír a végleges legújabb AVAST-ról?[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz
blattida #45140 üzenetére
Ez az, hogy a Defender amúgy is fut, illetve le van állítva, de igen, ott van a memóriában akkor is, ha az automatikus indításból kiveszem.
Igazából azt szerettem volna mondani, hogy az én igényeimnek messze ez felel meg a legjobban. Ha valaki hasonló hozzáállással keresne valamit, talán érdemes felhívni a figyelmét, hogy van ilyen is, mert nem biztos, hogy tud róla. Aztán majd mérlegel és eldönti.King Unique: az nálam nem előny, hogy ingyenes egy antivírus, hanem feltétel.
(Bár ha úgy nézzük, a Windózért fizetsz, a Defender meg egy szolgáltatás, vagyis végső soron az egy fizetős program, csak közben ingyen van.)
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
blattida
nagyúr
válasz
szaszlaci #45124 üzenetére
A defender, mint szolgáltatás fut (csak éppen nem látsz hozzá tartozó ablakot), ezért van az, hogy gyorsan "elindul".
Ha semmit sem akarsz futtatni, csak az ellenőrzéskor, akkor minden "lassú" lesz.
A defender nem szar, csak pusztán alap védelmet ad, ha ez neked elég, akkor használd, de ne vegyél mérget arra, ha tisztának vél egy fájlt.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
Szellem.
Topikgazda
Erről sajnos én nem tudok, mert eddig nem jutottam el a program használatában! Nyílván ez egy nem éppen korrekt eljárás.
Az viszont azért elmondható, hogy maga a termék az igen csak jó kategóriába tartozik! nekem a próba időszak alatt csak kellemes volt vele a tapasztalatom. Az már más kérdés, hogy nem vettem meg és nem tapasztaltam meg azt amiről írtál. -
Cs1csó
félisten
Üdv, először is nem kellen mennie a gépnek ha maradtak még érintetlen fájlok akkor azokat nem kezdi el kódolni de valószínü, hogy már mindent lekódolt.
1. Újrahúzni az egész gépet és keresztet vetni az adatoknak.
2. Valamilyen Rescue disc - ajánlott a kasperky - lepucolni magát a kártevőt ezután sajnos ez nem túl nagy segítség mert én nem tudom de vannak már olyanok amiket feltörtek - lehet itt tud valaki erre linket és akkor vissza lehet kódolni
3. Tegyük fel nincs még feltörve: dúrván hangzik de winyót el kell tenni a fiókba és várni, hogy feltörik ezt és akkor megoldódik a gond.A neten keress rá a nevére arra amit kiír a képernyőn kulcsszavakra talán már feltörték. Ebből remélem tanul az ismerősdöd és legközelebb csinál mentést az adatairól és akkor ilyen esetben egy win reinstall és kész. Az a legérdekesebb, hogy eddig is voltak adatvesztésre okot adó események:
- mi hibánkból - pl. 63 méter magasból leejtettük, átment rajta egy platós ZIL stb.
- véletlen - megdöglött magától a winyó, belecsapott a villám stb.
- szándékos - ellopták pl. a külső HDD-t vagy Notit- ZSAROLÓPROGRAM TITKOSÍTOTTA GÉPET - ez egy viszonylag új pont a szándékos károkozás terén de ez is csak egy újabb lehetőség az adatok elvesztése terén ami eddig is fennált csak lett egy 50-ik az előző 49 ok mellé. De persze mentést azt nem csinál senki.
Bocsánat kicsit bő lére eresztettem, és nem is neked szólt a vége hisz nem a te sarad.
Itt kézzel fogható tanácsokat adnak magyar nyelven de van még bőven róla: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz
Szellem. #45130 üzenetére
Csak sajna a politikájuk gusztustalan, rengetegen panaszkodnak rá a külföldi fórumon. Főként a support és a nehezen kilőhető auto renewal miatt (plusz konkrétan eldugják az ember elől, alig látható helyre, h automatikusan bekapcsolva kapod), de most legfőképp amiatt megy a háborgás, hogy már ilyen 200. napnál elkezdi dobálni az üzeneteket, hogy újítsd meg a licenszet meg egyfolytában baszogatja az embereket, mint egy diszkrétebb free antivirus, aminek van fizetős változata.
Én ott untam meg, amikor ki akartam próbálni a sima Antivirus Plus-t, aztán akárhogy próbáltam állandóan a total securityt töltötte le a downloader és telepítette fel trialba, még úgy is hogy konkrétan az Antivirus Plus oldaláról töltöttem le és a fájlnév is sima antivirus volt. 3x eljátszotta velem, aztán hagytam a p*nába.
[ Szerkesztve ]
Körülbelül 36-ot?!
-
Szajo
őstag
Hali.
Sokan mondják hogy a windows defendernel nincs jobb fölösleges venni vírus irtót.
Na most ebből mi igaz -
Szellem.
Topikgazda
válasz
blattida #45120 üzenetére
A Bitdefender szereplése engem nem lepett meg. Nagyon jó a program maga. Több gépen kipróbálva nem az a kategória ami terhelné a gépeket! Plusz, kellően jó védelem, azért innoválnak is és ami szerintem vonzó, hogy nagyon sok akciót hirdetnek, akár free akár jóval olcsóbb konstrukcióban. Arról nem tudom kinek mi a tapasztalata, de itthon 3 gépen kipróbálva, kevésbé bugosabb termék, mint mondjuk a Kaspersky és hamarabb is javítják a kialakult hibákat!
-
King Unique
titán
válasz
szaszlaci #45121 üzenetére
"Egyébként villámgyors, ingyenes, kényelmes, pont ami kell."
Ezeket kielégítheti más AV is, illetve az ingyenesség manapság egyáltalán nem érv mellette, amikor egy rakás free antivírus szoftver van, vagy éppen a fizetős termékek ingyenes promói. Továbbá nekem az igenis kényelmetlen, hogy egy alapvető védelmi funkciót csak registry (!) buherálással lehet bekapcsolni, valamint a finomhangoláshoz a csoportházirendben (!) kell matatnom. Érdekes módon más szoftvereknél mindez megoldható közvetlenül a program felhasználói felületén.
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
válasz
szaszlaci #45124 üzenetére
Javaslatodra tettem egy próbát az ingyenes 360 TS-el:
+ Van jobb gombos menü.
- Folyamatosan futnia kell, (ha külön bezárom, körülményes, és a memória sem szabadul fel utána.)
- Egy aprócska .txt fájl vizsgálata, miután elindult, 6 másodperc.
- Miután kikapcsoltam a folyamatos védelmet, az említett .txt-ben már nem talált semmit a vizsgálat alatt, pedig benne volt az EICAR tesztelő sora, amit a folyamatos védelemmel egyből kiszúrt!
- Ezután nem engedett új, üres .txt fájlt létrehozni, amíg ki nem kapcsoltam a védelmet.
- Máris dobálta fel a reklámjait.Mindez öt perc alatt, és valószínűleg nem (mindegyik) user error.
Na, hát ilyeneket nem csinál a Defender. Talán más is így lenne vele, ha tenne egy próbát, és nem windóz szarozná le, ami semmit se talál meg, mint ahogy én is tettem korábban.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz
blattida #45123 üzenetére
Avastot régen használtam, ha jól emlékszem, folyamatosan futnia kellett, akkor is, ha nincs állandó védelem. Ha meg egyáltalán be lehetett zárni rendesen, amit nem hiszek, utána nem indult épp azonnal. (Plusz az ingyenes mintha reklámokat dobált volna fel.)
360-at nem ismerem, egyszer talán teszek vele próbát, megjegyezem.
A Defender olyan gyorsan elindul, mint ahogy egy mappát megnyitok, és annyira kényelmes is. Ami azt illeti, ~15 éve volt először és azóta utoljára vírusom, még egy újság mellé adott CD-n... Igazából nem is tudom, hogy gyakorlatilag miként lehet vírust kapni. Biztos lehet, nem arról van szó, de mintha egy kicsit túl lenne ez fújva. Persze tudom, akkor legyek ilyen optimista, ha azért írok ide, mert mégiscsak kaptam valamit...
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
blattida
nagyúr
válasz
szaszlaci #45121 üzenetére
Akkor már miért nem egy avast av vagy 360 TS, aminek kikapcsolod a rezidens védelmét?
Persze, hogy használható a defender, de ha már manuálisan akarsz ellenőrizni egy fájlt, pontosan azért, hogy meggyőződj annak tisztaságáról, akkor miért akarod az a védelmi programot használni erre, amiről elég jól tudható, hogy mesze nem a legjobb ebben?csicso82
Mondjuk az mbam vagy az eam szereplése, az eset nagyon erős előretörése, a választ adók kor szerinti eloszlása...egyik sem hűha, csak pusztán érdekes.[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
Régebben kértem javaslatot egy olyan ingyenes antivírusra, ami nem fut állandóan, de képes átvizsgálni adott állományt. Akkor a jó és igen alapos Emisoft Emergency Kit került ajánlásra, amivel hosszabb átvon nem vagyok maradéktalanul elégedett:
Vizsgálathoz külön indítani kell, nincs jobb gombos menü.
Igen lassan indul.
Manuális frissítés, egy katt, de valami borzalom lassú.
Vizsgálatnál végig kell kattintgatni varázsló-szerűen.
Vagyis nagyon lassú és körülményes, nem ideális az épp letöltött (pár megás) dolgok ellenőrzésére.Kipróbálom a Win Defendert (illetve Microsoft Security System), mit tud. Segített a napokban előjövő hír, hogy ez nem is olyan rossz, mint utánanézés nélkül gondoltam:
Állandó védelem kikapcsolható.
Jobb gombos menü van.
A program AZONNAL elindul, utána nem kell kattintgatni, az állomány átvizsgálása egyből indul.
Ilyenkor nincs automatikus törlés vagy karantén, én döntöm el, mi legyen.
Többszörösen tömörített dolgokban is megtalálja a kártékony kódot.Azért írom mindezt le, mert nektek biztos nem újdonság, de talán más is beír hasonló kérdést, és neki (nekem) nem egyértelmű, hogy létezik Defender, mint értelmes alternatíva.
Egy baja van, hogy frissítés után némileg teleszemeteli a memóriát, de ez inkább első telepítés után szembetűnő. Egyébként villámgyors, ingyenes, kényelmes, pont ami kell. A találtai arányt nem tudom, minden esetre annál biztosan jobb, mintha lustaságból nem futtatok semmit, mert túl körülményes a használata, mint egy Emisoft pl.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
blattida
nagyúr
AVC biztonsági felmérés 2017.
Vannak benne érdekes dolgok.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
TSanya
aktív tag
Sziasztok!
Segítségetek szeretném kérni az alábbiakban:
Vasárnap este, mikor kikapcsoltam a gépet, semmi rendellenes dolog nem történt, viszont tegnap este
a free Avira antivírus „invalid license” üzenetet dobott.
Valamint létrejött, egy „b” jelű hálózati meghajtó, aminek nem tudok hozzáférni a tartalmához, illetve a Users mappában létrejött egy”a” –val, és egy „u” –val kezdődő random karaktereket tartalmazó felhasználó.
Ezen mappák törlésekor a Cybereason Ransom free beriaszt.
A Malwarebytes Prémium, és a Hitman Pro nem talál semmit.
Az avira helyett feltelepítettem ideiglenesen a 360TS-t, ami szintén nem talált semmit.
Este még lefuttatok egy Rescue Disc-et.Mit tudtok még javasolni, mi a fene lehet ez?
Üdv:
S -
SP4C3
veterán
"win7 alatt Mcafee IS telepítését elkezdték" - Na itt bukott el a dolog. Gondolom valami tetves reklámot akar megjeleníteni.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
UserX
addikt
Hát igen, a RAM-ból szeret enni:
Az én gépemben 6 GB RAM van, alapjáraton, 40% kürüli a memóriafogyasztás. Én egyelőre fent hagyom az MBAM-ot, ha már nekem is LT licencem van hozzá...
Az alapvédelmem EMSI, de az MBAM ígér megfelelő PUP védelmet (az Adware Cleaner bekebelezése ezt erősíti) és specifikus ransomware elleni védelmet...Eddig még nem jött be semmi (kopp-kopp).
-
netpeti98
addikt
Itt az első hozzászólás alján: [link]
Erre kell figyelni az offline telepítő esetében:
Interim Offline Installer:We are still working on proper offline installer, in the mean time based on high demand, we are providing CIS Premium installer, it doesn't come with Secure Shopping by default but you can always install Secure Shopping from main interface via clicking on Secure Shopping task !
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
Üdv Comodo Internet Security (free)-hez van valakinek offline/standalone installer linkje? Online telepítős genyó nemjó.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
UserX
addikt
MBAM Premium: új verzió: 3.0.6. Nekem úgy tűnik, hogy javították a bugokat...
-
blattida
nagyúr
válasz
kopygege #45104 üzenetére
Nem nettó hülyeség, csak túlságosan általánosít és összemos, ugyanúgy, mint a kérdéses mozzillás bejegyzés is.
Adott esetben, adott gépen és adott felhasználónak valóban elegendő lehet a defender, ám ettől még nem a legjobb antivírus, pusztán védelmi szempontból meg pláne nem.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
kopygege
tag
Előre is elnézést, ha nem jó helyen teszem közzé megvitatásra, de ma megjelent egy cikk arról, hogy van aki szerint a legjobb vírusirtó a Widows Defender és nem is kell más.
Szerintetek ez nettó hülyeség?
(Ha van jobb helye a kérdésemnek, kérlek, irányítsatok át.
Köszönöm!) -
daimonion
senior tag
ha már ezt kérdezed akkor miért a MSE képességeit rakod be ?
Csak félve kérdezem meg azt ugye tudod hogy a Win 10 ben a Windows Defender van beépítve és nem az MSE ?
Akkor arról kellene egy teszt.
Egyébként meg a win10 próban igen széleskörűen lehet beállítani mindent ami a WD-vel kapcsolatos. Amivel csökkentheted pl a fájl másolási időt-De neked is csak azt tudom írni, hogy olvasd el a előző HSz -emben említett 45090 hozzászólást.Abban minden nagyon jól össze van foglalva
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teclast Tablet Topic
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest