- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
UserX
addikt
Hát igen, a RAM-ból szeret enni:
Az én gépemben 6 GB RAM van, alapjáraton, 40% kürüli a memóriafogyasztás. Én egyelőre fent hagyom az MBAM-ot, ha már nekem is LT licencem van hozzá...
Az alapvédelmem EMSI, de az MBAM ígér megfelelő PUP védelmet (az Adware Cleaner bekebelezése ezt erősíti) és specifikus ransomware elleni védelmet...Eddig még nem jött be semmi (kopp-kopp).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 24GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest