- Sorra büntethetik Európában az Apple-t az egyik biztonsági eszköze miatt
- Más országok tech-cenzúrájától tart az USA
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- Javították a hibát: erőszakos tartalom árasztotta el az Instagram hírfolyamokat
- 200 milliárd dolláros AI-adatközpont-birodalmat építhet a Meta
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
lacoka007 #36497 üzenetére
Nagyon nem tudsz mit tenni, vársz amíg kijavítják.
Sajnos a W10 legyen akármilyen is, kell még idő mire a gyártók felveszik a fonalat vele (legyen az antivirus, driver stb).Annyi kiolvasható belőle, hogy a "gyors" értesítésekért felelős összetevő okozta a problémát.
Próbáld meg kikapcsolni az update értesítőt (nem a frissítést!), hátha az megoldja. -
viralmind
aktív tag
-
savior
őstag
A Bitdefender 2016 mikor jelenik meg?
-
lacoka007
tag
Üdv. Widows 10 pro-t használok. Az
ESET Smart Security 8 (64 bit)
Microsoft® Windows® XP/Vista/7/8/8.1/10 (64 bit)*
Verzió: 8.0.319,
Használom a problémám a következő leáll töbször is az egui.exe a hibáról itt egy kép. A segítséget előre is köszönöm. UI: Minden újraidításnál hiba lép fel. Bár ezt csak a hibajavitásoknál vettem észre.[ Szerkesztve ]
-
Visormail
addikt
-
zoli62
addikt
Immunet Antivirusról mi a vélemény? Cloud alapú, ezért kevés erőforrást igényel, de milyen a hatékonysága? Nem igazán vannak róla tesztek.
-
Mart10000
aktív tag
Sziasztok! Vette már valaki innen igénybe valamelyik antivírus programot próbaidőszak vagy tartósabb ingyenes használat miatt? Annyi érdekelne, hogy az onnan kapott kódot lehet e használni a magyar nyelvű változathoz is a terméktől független?
-
zolee0307
őstag
Aki használ emsisoft IS-t win 10 alatt annak nincs gondja a géppel? Amikor felrakom az emsisfotot utána az eseménynapló minden indulásnál tele van SettingSyncHost. exe hibával (nem tud írni a lemezre, naplófájlt nem tud létrehozni) és egy idő után nincs net, win update nem megy, stb.
-
daczkó
aktív tag
-
t72killer
titán
válasz
daczkó #36487 üzenetére
Jó kis Android vagy IOS-féreg elbújik a telón, ezt feldugja a geek sofőr tölteni+zenelejátszani és közvetve meg is van a hozzáférés. Nem biztos, hogy megy, de minden előfordulhat
Más: Ezt a kis eszközt használta már valaki? Több Rescue-disk kombinálása egy pendriveon.
[ Szerkesztve ]
-
daczkó
aktív tag
válasz
t72killer #36482 üzenetére
Nyugi, ha akarnál sem tudnál váltani
"Tesla Model S szórakoztató-elektronikai rendszerén keresztül az autó több funkcióját is vezérlő rendszerébe, igaz, hogy ehhez fizikailag (értsd. nem csak neten keresztül) is hozzá kellett férniük egyszer az autóhoz" Azaz nem történt semmi, mert ilyen feltételekkel én bármikor megállítom bármelyik autót, mert bármikor be tudom húzni a kéziféket és letudom venni a gyújtást, ha fizikailag hozzáférek.
[ Szerkesztve ]
-
g.gergo
senior tag
válasz
Gsx-rr #36485 üzenetére
Én úgy kezdeném, hogy
Kaspersky Rescue Disk, utána biztos ami biztos:
Avira Rescue Systemmajd mbam, és hitman pro. Ha ez sem segít szerintem rakd újra a win-t.
Szerk.: Egyébként most milyen AV van fenn? És mit alkottál, hogy ez jött a gépre?
[ Szerkesztve ]
-
Gsx-rr
veterán
Sziasztok!
Sikerült valami vírust bekapnia Win 7 rendszeremnek. Valami programokat tölt le és fel is telepíti. Van olyan ami kínai nyelvű. Letörölgetem őket ,de telepít másokat.
Mivel tudnám megoldani a problémát? -
t72killer
titán
válasz
Dévacsen #36483 üzenetére
Szuper. Javítás-védekezés nuku
. Ráadásul a sztori egyáltalán nem új, itt egy hír 2008-ból
(bár ez valszleg másik lyuk)
-
Dévacsen
senior tag
Itt meg az Intel procik sebezhetőségéről írnak.[link]
-
t72killer
titán
válasz
t72killer #36481 üzenetére
Meghekkeltek egy Teslát. <- ezekután maradnék a konzervatívabb autóknál
.
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Kérdés: a Hitman Pro Alert jó valamire, miután lejárt a trial? Mi a különbség a full és a lejárt verzió közt?
-
ƵøŁĭ
veterán
Legyen egy kis humor
.
Keressétek a kakukktojást .~MalwareTips
[ Szerkesztve ]
-
GGAllin
tag
Üdv!
AV+Tűzfal mellé szeretnék kiegészítő víruskeresőket, mit/miket tudtok ajánlani?
Tehát ne legyen valósidejű védelme, sőt ne is fusson automatikusan csak manuális indításra nézze át a gépet a saját adatbázisából isKöszi előre is
-
sz.j
nagyúr
Na ..., ez se semmi.
-
zzola
titán
Üdv!
McAfee 2015 AntiVirus Plus 1 PC [Online Code] csak 9.35 dollár. Gondolom ennyit csak megér! AVG-t cserélném le, mert lassan lejár a liszensz...
[ Szerkesztve ]
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Olyan virusírtót keresek ami régebbi gépen is elfut (AMD X2 250 +4gb ram + win7) és nem fogja vissza nagyon. Ha lehet ingyenes de nem zárkózik el a tulaj a vásárlástól sem. Előre is köszi a választ.
[ Szerkesztve ]
-
stingy2
senior tag
válasz
savior #36459 üzenetére
nekem a bitdefender free sosem tartott ki pár óránál tovább a gépen.vmi bajom mindig volt vele.
1 év után cseréltem nod32-t avira free-re pár napja, és eddig tökéletes, már nem dobál pop up-okat, mint pár éve. (a nod is jó, csak nem igazán látom értelmét fizetni érte, mikor az avira felismerése is legalább olyan hatékony, és ingyen van.) csak hab a tortán, h az avira mem.fogyasztása kb fele a nodnak. -
savior
őstag
Szerintetek melyiket érdemes használni, Avira vagy Bitdefender free?
-
L7wy
őstag
Ok, I uninstalled it, reinstalled it and now I can see the avira engine at the bottom left and in the config now I can select it. straaaaaaaaaaangeee veerryyyy stranngeeeee. Anyway thanks for your help
ezt találtam malwaretipsen, tehát reinstall után megjelent neki
[ Szerkesztve ]
-
riki
senior tag
A Baidu szakított az Avirával,mert a mai verzió frissítéssel ,már a menüpont is eltűnt a beállítható motorok közül.
-
Kelvin
őstag
Amit linkeltem.
-
Kelvin
őstag
válasz
#10234880 #36444 üzenetére
A "tuti biztos infók" ebben a témában nem mindig egyértelműek. Az általam linkelt termék a nagy av teszteken mindig előkelő helyen szerepelt annak ellenére, hogy ingyenes. (el is távolították éppen ezert az utóbbi pár hónapban)
Nyilván azért ajánlom mert a tapasztalatom is jó vele. -
törölt tag
Valaki tud elektronikus licenciót Kaspersky internet securityhez olcsón? Vagy pedig chip magazinos kódokat? Légyszi,előre is köszi,aki tud segiteni benne.
-
daimonion
senior tag
Csúnyán megbuktatták a Mac számítógépeket is
Biztonsági szakemberek a rendszer alapprogramjában találtak olyan sebezhetőséget, mely lehetővé teszi a gépek megfertőzését.
-
törölt tag
válasz
Mikulásbá #36434 üzenetére
ó,. köszönöm.
ám azért kérdezem,kérdeztem,hogy melyik van szinte mindig első helyen, mert a legutóbbi ess tesztjén való produkálása kicsit kiakasztott, és ezér lehet váltok majd erősebbre, ami szinte mindig az első helyen van. Ám ehezz honnan lehet elektronikus licencióhoz jutni,mint az ess-nél?
-
törölt tag
Sziasztok! A Kaspersky Internet, vagy Total Security tartsa folyamatosan a tesztekben a szinte legelső helyet?
-
Robyka
aktív tag
Hali!
Adblocker-ből melyiket tegyem fel, amelyik hatékony és jól működik chrome alatt?
Adguard amit elsőnek néztem, jelenleg Adblock van fent.Köszi.
-
CJ4567
nagyúr
Milyen vírusírtóknak van már W10 támogatása?
NOD32, 360TSE amikről tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Mondjuk rég nem foglalkoztam az Avirával ilyen szinten, de a free még mindig telepít adware-szerű (ask toolbar és társai) "izét" ha a webes védelmet használni szeretné az egyszerű ember fia?
-
daimonion
senior tag
válasz
daczkó #36416 üzenetére
DE a kínaiaknál olyan dolog. Inkább gátlástalanul lemásolják ellopják a másikat DE NEM közösködnek Főleg a hazai konkurenciával nem. Ráadásul ez nem egy szimpla Samsung Apple viszályszerűség. Folyamatosan "csaklizzák el" egymástól a szakembereket és pluszban ott tesznek egymás alá ahol tudnak.
Ez meg csak adalék a kinai "belviszályból többet megtudhatsz a Wikipédiából és a külföldi újságcikkekböl.
Egyébiránt meg nem véletlen, hogy a QUIHOO-t már a nyugati nagy vírusírtócégek is konkurenciának tekintenek..Ugyanis egy Dinamikusan fejlődő igen jelentős árbevétellel rendelkező cégről van szó ami a bevételei döntő részét a Kinai hirdető piacról online játékpiacról szerzi .Míg az antivírus termékeit ezen bevételei miatt ingyenesen adja viszont a biztonsági termékeik már nem tekinthetőek " gagyinak" Konkurencia a nagy nyugati vírusírtó gyártóknak.[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
válasz
daczkó #36404 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő
mi a gond az infóval ? Nem valós ?
Még nem volt linkelve az új verzió és a változásai.Mégha 6 napja is volt.
Szerintem a 360-at licenceli a Baidu. Mindkettő baromi nagy cég, de a Baidu egy keresőóriás, míg a Qihoo egy biztonságtechnikai cég. Egyik sem lopná ilyen nyíltan a másik dolgát.
ez kizárt dolog mert a két cég ki nem állhatja egymást sőt fel is jelentették már párszor egymást különbözö dolgok miatt föleg a kinai keresöpiac miatt -
savior
őstag
Baiduról én csak annyit találtam, hogy a kínai az Kasparsky motort használ. Hol írják, hogy az international is azt fog?
-
King Unique
titán
Nocsak, akkor jól beletrafáltam, mindenki ezekre kíváncsi.
Amúgy jó cuccok, ingyenesek, teszteken jól teljesítenek, már igen emiatt direkt nem diszkvalifikálták őket...A wifi jelszó és egyéb adatgyűjtési mizériák meg fene tudja, ennyi erővel az MS új 10-es üdvöskéje sokkal több infót begyűjt, wifi jelszót még megosztani is képes... -
viralmind
aktív tag
Baidu, es 360. Leginkabb az erdekelne mennyire vannak osszefonodasok, illetve nyilvan a kinaiak lopnak masolnak meg egymast is, ezt tudjuk de ennyire nagy hasonlosag mar durva.Valamint amikor en 360-at hasznaltam , nalam pld letrehozott asszem a program data mappaban egy baidu konyvtarat is , ami ugyan ures volt, de megiscsak furcsa, hogy egy elvileg konkurencianak szamito ceg mappajat hozza letre.A mappat pedig tuti a 360 hozta letre.
Erdekelne tovabba esetleg egy bitdefender 2016 teszt is , mik az ujdonsagok javitasok ilyesmi.
Termeszetesen ha nem ezek lesznek akkor is el fogom olvasni, es koszonjuk!
-
-
ƵøŁĭ
veterán
Melyik termékről olvasnátok szívesen egy blog bejegyzést?
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
ÚJ megjelenés ha már volt bocsi
360 Total Security essentialWhat's new in the latest version ?
NEW 7.2.0.1012 Jul 29, 2015
1.Added: Fully support Windows 10
2.Added: Windows 10-styled Skin
3.Added: Data Hijacking Protection
4.Added: Malicious root certificate cleanup
5.Fixed: Bug fixes -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Winnie The P #36396 üzenetére
Mindkét motor legyen bekapcsolva . Az aktív hibrid technológia részeként G DATA CloseGap is ott van .
(#36398) CJ4567
Világgá mész
. Ott a Chip magazin .
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- MWC 2025: Három One UI 7-es Galaxy érkezett
- Ukrajnai háború
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Earfun OpenJump - ugrálhatunk örömünkben?
- Politikai mémek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24