Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok....Az utóbbi 2-3 napban az Avast változó időközönként feldob egy üzenetet, hogy blokkolt egy támadást, a részletekben ez van.[link]. Veszélyes ez a valami? egyáltalán mi ez?Mi a teendőm? Az avast mély vizsgálat nem talált semmit....
[ Szerkesztve ]
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! KIS 15.0.0.463 (b) Magyar-t használom jelenleg. Viszont találtam egy ilyen verziót Internet Security 2015 MR2 (15.0.2.361_7526) [MAGYAR]. Ez valami Beta verzió lehet?
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
mrszitya
senior tag
válasz daimonion #35183 üzenetére
Ahogy Blattida írja, a hips nem aktív, a sandbox viszont igen alapbeállítás mellett.
A közelmúltban lezajlott kis cryptolocker tesztelgetés itt a fórumban is bizonyította számomra, hogy a sandbox az egyik legjobb dolog manapság, ha biztonságról van szó. Én ezt a funkciót személy szerint sokkal fontosabbnak tartom a Comodoban is, mint a hipset.
-----------------
A legjobb ingyenes vírusirtó pedig különben az Avast, mert csak.
-
stingy2
senior tag
-
UserX
addikt
Az én személyes véleményem, vagyis nekem ez jött be leginkább :
EMSI AM (3y)
MBAM (LT)
Agnitum Outpost FW (LT)
Comodo Dragon
Pop TrayPersze erre egy kicsit áldozni kellett anyagilag, de szerintem megérte, olyan 98%-ban biztonságban érzem magam és az adataim ('sza-os' családi fotók stb... ).
-
daimonion
senior tag
válasz blattida #35186 üzenetére
Tudom láttam IGAZAD van csak próbáltam érzékeltetni, hogy a "kétkedők " mibe is "köthettek bele "
kivlov
(tag)
Amúgy ha a legjobb akkor, miért ingyenes és miért nem látni szinte sehol .Nem tudom mennyire ismered a Comodo Céget de a VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB Tanúsítvány kibocsátója..van mit a tejben aprítania és bizony nem azért adják ingyen mert nincs jobb dolguk..De Hidd el ennek ellenére igen komolyan foglalkoznak a CIS CAV fejlesztésével..
[ Szerkesztve ]
-
-
embe
nagyúr
Igen ez a "legjobb vírus irtó " szöveg egy nagy flame keltő kijelentés.
[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
blattida
nagyúr
válasz kivlov #35187 üzenetére
Csak az érdemi részéhez: ha az autó sanbox be van kapcsolva, akkor nem fog átengedni semmit, ez egyszerű tény és nem azt jelenti, hogy av rész mindent fölismer, ilyet senki sem állított.
A legjobb kijelentés az ingyenesek között értendő természetesen, mivel azokra vonatkozott az eredeti kérdés.
A személyeskedést mellőzd légyszives, mert ha folytatod, törölni fogjuk.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
kivlov
aktív tag
válasz blattida #35180 üzenetére
Értem már megint jön a szakértő szöveg hogy itt csak a két "alapító tag" ért a dolgokhoz rajtatok kívül senki nem tud beállítani egy védelmi szoftvert hogy az rendesen működjön még több évtized szakmai tapasztalattal sem.... értem anno is pont ezért hagytam itt a topikot, mert ha volt más vélemény ami nem egyezett akkor csak hülye lehet..
és a comodo semmit nem enged át ok akkor csak nekem enged át egy rakás dolgot ami se sandbox se sehova nem tesz mert fel se ismeri de legyen...biztos azért szerepel a teszteken is hátul mert olyan jó az av része...(jelzem a tűzfal része kiemelkedő)
a többi védelmi céget be is zárhatják holnaptól mert csak a comodo véd és hát ingyen is van hova tovább???
atomtámadás ellen is véd?érdekes eddig azt írtad "ez a legjobb" most már csak "elég jó"...
Amúgy ha a legjobb akkor, miért ingyenes és miért nem látni szinte sehol csak néhány magánszemélynél eldugva akik rettegnek a támadástól, pedig néhány szaros családi képen semmilyen védeni valójuk nincs...
vicc ami itt megy ...
-
dozen
csendes tag
Amikor elovastam a válaszodat, akkor azt hittem, hogy neked sincs ötleted a megoldásra, de éppen vicces kedvedben voltál és ezért javasoltad az egér lecserélését. Ezt azért is gondoltam, mert az egyik kiirtott féreg neve a "doubleclick" volt és a problémák egy része arra utalt, hogy ez még mindig a gépen maradt. Aztán tovább gondolkodva mégis úgy döntöttem, hogy kipróbálom a javaslatodat és láss csodát megoldódott a vírusnak tulajdonított problémám. Köszönöm a segítségedet!
-
daimonion
senior tag
válasz mrszitya #35182 üzenetére
Azért egy kicsit vitatkoznék ugyanis ha csak az antivírust telepíti valaki alapból nincs bekapcsolva a Hips.Azt az usernek kell bekapcsolni..azt a Comodo legnagyobb "fegyvere" a Hips +sandbox+Viruscope hármas.De ha egy kicsit is "kutakodós" az user akkor ezt hamar be fogja tudni kapcsolni nem beszélve a comodo honlapján lévő igen részletes leírásról..Egyébként egyetértek Veled, hogy nem kell most már "atomfizikusnak" lenni egy Comodo Antivirus , CIS használatakor sem .
-
blattida
nagyúr
válasz kivlov #35179 üzenetére
Épp elég jó a felismerése, sok védelmi rétege van a comodonak, az av rész csak egy, van helyi viselkedés elemző, hips, sandbox, felhő av...ha valmit nem is ismer föl adatbázis alapján, azt bevágja a sandboxba, ha nem ismeri, így az átengedés nem játszik. Persze, ha kikapcsolsz benne mindent, akkor elérhető, de annak semmi értelme.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
AtHoS
nagyúr
Latest Security Vulnerability ‘Logjam’ Affects Most Browsers
Opera 29.0.1795.60 sérülékeny
read-only mode on the forum
-
blattida
nagyúr
válasz Intruder A 6 #35175 üzenetére
Szia!
Védelmi szempontból nincs nála jobb, viszont gépterhelés szempontjából vannak nála lájtosabbak is (pld. 360TS-TSE, Avast, Avira).
Neked kell eldöntenek, mi a fontos nálad.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
daimonion
senior tag
válasz Intruder A 6 #35175 üzenetére
Ha megvagy vele elégedve akkor minek jobb ?
Ha meg nem vagy megelégedve akkor meg sok mindentől függ,hogy mire akarod lecserélni. -
Intruder A 6
aktív tag
Sziasztok!
Már régóta a Comodo IS-t használom, van esetleg valami ami jobb és ingyenes?
-
blattida
nagyúr
válasz lacoka007 #35173 üzenetére
Nem enged be minder szar vírust, csak be kell állítani, amúgy meg, ha ez a véleményed, akkor azt ne ilyen finom stílusban tedd meg, hanem egy kicsit szofisztikáltabban és jobban alátámasztva.
-
lacoka007
tag
Hagyjuk már az Avast-ot, be enged minden szar vírus az Eset nem. Akkor most mi is van? Reklám az Avastnak?
[ Szerkesztve ]
Ha rövid a karod, akkor dobd el a francba!
-
Joker88
őstag
Az Emsisoft Internet Security-ja magyar kezelőfelületű ? vagy csak angolul tud ?
A programIn loving memory of Garrett Lockhart
-
blattida
nagyúr
Te is tudod, miért teszik: marketing. Abban mindig is erősek voltak, ráadásul ma már szinte kötelező az évenkénti verziószám ugrás, legalább is konzumer vonalon, erre is írtad jó ellenpéldának a vállalati számlemaradást. Ma már ez, sajnos, általános, a júzerek nagyja úgyis ilyenek alapján választ, nem a tényleges változásokon.
-
őstag
válasz blattida #35168 üzenetére
Kicsit vigyorogtam a hozzászólásodon, sok tekintetben egyetértek veled. Nem értem minek erőltetni ezt a verziószámváltást, a vállalati verziók nemrég újultak meg, ha a fejlesztések súlyát nézzük, ezek még valós generációszámot mutatnak. Ez pedig 6-ossal kezdődik és nem 9-cel.
[ Szerkesztve ]
Hogy' akarjam magának kifejezni, hogy... (Alexander Salachi)
-
blattida
nagyúr
Ők se nagyon erőltették meg magukat, de legalább a védett környezet a böngészők számára (Banking & Payment Protection) érdem beli változásnak tűnik, igaz a konkurenciánál többeknél már évek óta él ez a lehetőség, ám ne legyünk telhetetlenek. Lassan, de biztosan fejlesztenek, így fenntartható a bugmentesség és problémamentes használat.
-
GEPESZ66
veterán
A Mcafee Live Safe Internet Security-t használom.
Úgy vettem észre, hogy gyakran 100%-os lemezhasználatot eredményez.
Próbaképpen eltávolítottam, s azt tapasztalom, hogy nincs ez a magas lemezhasználat, max. csak a gép indulását követően egy rövid ideig.
Lehet, hogy célszerű lenne váltanom? -
ƵøŁĭ
veterán
ESET Smart Security Version 9 and ESET NOD32 Antivirus 9 BETA
What's new in BETA?
Banking & Payment Protection (available only in ESS)
This feature automatically detects when customers are using online banking sites or online payment gateways and provides them a protected browser to ensure all online financial transactions are process in trusted and secure environment.Support for Network signatures (available only in ESS)
Network Signatures allow fast identification and blocking malicious traffic coming to and from users devices related to bots and exploit packs. This feature can be considered as Botnet Protection v2.0.Redesigned user interface
User interface in version 9 has been significantly redesigned and simplified based on the results of usability testing, all wordings and notifications has been carefully reviewed and interface now provides support for right to left languages as Hebrew and Arabic and contains online help which can be dynamically updated.(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
kivlov
aktív tag
válasz blattida #35154 üzenetére
Akkor úgy kérdezem csakhogy ne forgassák ki minden szavam, hogyhogy jobb védelmet ér el az Avast free mivel benne van az első hatban, mint a valójában sokkal több mindent felismerő Eset win 8 alatt mint ugyanezek a szoftverek win 7 alatt?
Egy oprendszer miben változtatja meg a felismert károkozókat? -
ƵøŁĭ
veterán
válasz quailstorm #35155 üzenetére
Eset Smart Security & Eset Nod32 Antivirus 9 Beta
[ Szerkesztve ]
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
addikt
Feltettem egy gépre az új Hitman pro alert 3-at és nem is látok benne olyan lehetőséget, hogy ingyenes változat. Azt írja 1 hónap múlva le fog járni, arról volt szó ingyenesen is lehet használni butítottan mint eddig. Most akkor mi van?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
dozen
csendes tag
Szép napot mindnkinek!
Röviden a lényeg:
A gépem megfertözödött valamivel, amit én egyszerüen csak vírusnak hívok. Olvasva az itt leírtakat feltettem az Eset Smart Security-t, ami talált is egy trójait és ki is irtotta. Büszke voltam magamra, hogy milyen ügyes voltam, de csak ezután jött a fekete leves. Amikor az egérrel a tálca fölé mentem önállóan megfogta a programokat és vagy átrendezte, vagy beindította több példányban. Még többet elolvasva a topikból megpróbáltam a Malwarebytes Antimalware-t és a HitmanPro-t. A HitmanPro 3 valamit leirtott, de a gép az újraindítás után megint rosszalkodott. Újabb fegyverként bevetettem a másik gépemen tökéletesen müködö Kaspersky Rescue Cd-t, de ez nem töltödött be, hanem a fekete-fehér képernyö harmadik soránál megállt. (A kurzor villog,de nem bootol tovább!?) Ezután azt gondoltam, hogy az eddig általam ismert leghatékonyabb módszert fogom alkalmazni: új windows rendszer felrakása a vinyó újra partícionálásával. A gép ezután is ugyanazokat a csodákat müveli mint eddig. Mit tudok még tenni? -
purcigeorge
aktív tag
Üdv! Nem vagyok otthon vírus témában, hogy mi a neve annak a fajtának, ami reklám oldalakat dobál fel. De a fura az benne, hogy nem talál vírust az AVG, de még jobb, hogy a telefonom az otthoni wifin ugyanazokat a reklámokat dobálja bármely böngészőn. A telefon mobilneten nem rosszalkodik. Viszont a feleségem telefonja a wifin sem kap reklámokat.
-
netpeti98
addikt
F-Secure AV, ha jól látom csak az IS kapott exploit védelmet. MBAE-vel jól megférnek?
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz kivlov #35138 üzenetére
ESET eredményeit vizsgálva a teljesítmény teszten vesztett sok értéket .
Performance : Average influence of the product on computer speed in daily usage .
( 5 samples used )
Valósidejű fájlrendszer védelem megfelelő beállításával csökkenthető az ESET rendszerre való befolyásolása . (pl . futtatás közbeni tömörítés vizsgálata ) Most vizsgáljunk meg pár értéket annak érdekében ,hogy belássuk az eredmények hitelességét . AVLAB TEST
Az alábbi teszten láthatóvá válik a különbség.Avast jobb "gépigénnyel" rendelkezik de az ESET stabilabb,hibamentesebb. A második kérdésre nem tudom a választ .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
ƵøŁĭ
veterán
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
lck
senior tag
Adwcleaner
Ilyenekre nagyon hatékony. Arra figyelj hogy keresés után nézd át a találatokat, és ha tutira olyan mappát vagy reg. bejegyzést talál amiről tudod hogy nem vírus, azt vedd ki. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
Bekaptam egy olyan vírust, hogy nincs netem. Vagyis a tálcán az ikon azt mutatja, hogy minden ok., van aktív net, de mégsem tud csatlakozni.
Van valami ötletetek?
Köszi előre is!Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
ƵøŁĭ
veterán
Tisztelt Semplar !
Hozzászólásodat töröltem . Általad linkelt megoldás megszegi a Kaspersky ÁSZF-t .
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Moonwolf
senior tag
F-secure ról mi a véleményetek?
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
Orlin
addikt
Még anno beregisztráltam a beta oldalra és most kaptam a mailt.Meg is lepett.De mondjuk sejtettem,hogy a Windows 10-re fognak lépni.A 8-nál is a megjelenés után,körül jött az új eset!
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Jön!
ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus 9
As a valuable member of our BETA-testing community on Centercode, we want to let you know that in a few days you will get the exclusive opportunity to download and try out the version 9 of our ESET Smart Security and ESET NOD32 Antivirus products so stay tuned!
To get the latest BETA news straight from ESET, follow us on Facebook or Twitter.
Thank you!
Your ESET BETA team
[ Szerkesztve ]
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Dévacsen
senior tag
Tessék vigyázni..[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
Pityu.
nagyúr
MBAM próbáltam de valami ahogy írtam fogja a gépet még a frissítés is több percig ment a MBAM nak de le sem jött teljesen,még a böngészés is hulla lassú.A yet et szivesen törölném de a sógorom olyan önfejű ha jó progikat rakok a gépre később ő törli a francba,anno mikor a laptopot vették a win 7 es laptopra ráerőszakolta a windows xp is mert ő azt használja a másik gépen.Én szívem szerint újra húznám a gépet és tisztán egy víruskeresőt rá oszt csá.Szegény gépet sajnálom,meg az asztaliját is.
#csicso82
Hát én szerintem akár mit is írnak róla egy fos lehet.
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
-
vacs
veterán
Sziasztok.
Kaspersky Internet Security 2015-nél ki lehet valahol kapcsolni, hogy ne figyelmeztessen, hogy hamarosan lejár a licensz??
2014/2013 stb verzióknál sikerült, de itt nem találom, és mivel havi chip magazinos kódot használok, ezért rendszeresen jelez!(^)(>.<)(^)
-
HoTaZo
addikt
válasz csabi10 #35065 üzenetére
Üdv!
Gondoltam, kipróbálom ezt a promót és összehasonlítom ezt a Bitfendert az AVG IS 2015-tel. Kaptam kódott, a kapott levélben megadott linkre kattintva jött a telepítő fájl, elindítottam a telepítést és meglepetésemre nem a Bitfender telepítője futott hanem AVG Linkscanner 2015 és felülírta az eddigi AVG IS 2015- ömet.
Mi történt itt??? Mi gabalyodott össze?Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen széket vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest