Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
torma1981
veterán
válasz Tibicsucsu #6388 üzenetére
Köszi szépen.
Ezek a kombók működnek az ME2-ben is?
[ Szerkesztve ]
-
torma1981
veterán
A kombók le vannak valahol írva? Mert azt észrevettem hogy pull+warp után robban az ellen. Mik vannak még?
-
torma1981
veterán
válasz WonderCSabo #6381 üzenetére
Bizony összejöttem. :-) Csak azért viszem magammal mert jó a popsija. ;-) Már a végén vagyok. Na majd a második végigjátszásra. Amúgy nálam valamelyik karaktet 2 bónusz képességet is adott. Pl Garrus a páncéltörő lövedéket és az aknát.
-
torma1981
veterán
válasz WonderCSabo #6381 üzenetére
Bizony összejöttem. :-) Csak azért viszem magammal mert jó a popsija. ;-) Már a végén vagyok. Na majd a második végigjátszásra.
-
torma1981
veterán
Milyen bónusz képességeket lehet szerezni a társaktól? Mennyit összesen? Már van egy pár. Romantikázni kivel lehet ha férfi vagyok? Ha netán Mirandával azt mikor lehetséges? Mivel ő nem csapattag.
-
torma1981
veterán
Most komolyan nincsen lehűlési idő a játékban? Még nem kezdtem el de ez elég rosszul hangzik. Itt is lehet az ini-ben buherálni?
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Tud valaki olyan modot amivel az osztályok képességeit lehet megváltoztatni? Pl: Katonának drone képesség stb. Akár az ME2-höz, ME3-hoz.
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Leírná valaki, hogy az előző részekből a döntések hogy hatnak ki a ME3-ban? Pl a collektor bázis felrobbantása az ME2 végén stb. Kit szabadítottál ki. Netán az ME1-es döntések.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest