Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Na, sikerült végre vennem pontokat és megszereztem a Leviathan és Omega DLC-ket. A bemutató videók és az előrejelzések, na meg persze a fórumhozzászólások alapján jónak tűntek, így megérte miattuk újra elővenni a játékot (Na meg azért, mert mindössze 2K-ba került az 1600 pont, meg volt még tartalékban is, így viszonylag olcsón megúsztam). Lássuk a véleményt:
Leviathan: Szerintem korrekt DLC lett, sok érdekes dolgot tudunk meg a Reaperekről, valamint az új helyszínek is megfelelő ideig képesek lekötni minket. Nem mértem, mennyi ideig tartott végigmenni, de én úgy vélem, hogy 800 BW pontot megért. Kár, hogy alapból nem tartalmazta a játék.
Omega: Akármit is mond a BioWare, szerintem az Omega DLC fikarcnyival sem hosszabb, nagyobb vagy bármilyen módon is több - talán méretben -, mint a Leviathan. Megtudunk pár érdekességet Ariaról és Nyreenről, jó velük harcolni, de egyszerűen nem értem, miért kértek ezért el 1200 BW pontot. Ha nem olcsón jutottam volna hozzá és vásárlás előtt ki tudom próbálni, garantáltan nem fizettem volna ennyit érte. Szerintem 800 pont lett volna a reális ezért a DLC-ért, többet nem ér, de mivel egy kulcsfiguráról van benne szó - mint annak idején a Shadow Broker -, így aki teljes történetre vágyik, annak ajánlott megszereznie.
Összegezve: Lassan kezd elszaladni a ló a kiadókkal DLC témában, sajnos, akármennyire is igyekeznek, ezzel egyre jobban a warez felé terelik a játékosokat. Gondoljátok csak el: letöltik a játékot ingyen, minden DLC már a megjelenés napján szintén elérhető hozzá, ráadásul nem kell szívniuk a különféle online DRM-ekkel. Aki pedig megvásárolja az eredeti játékot, onnantól kezdve kénytelen megvenni a DLC-ket is - persze csak ha érdekli, de kit ne érdekelne egy fontos momentuma a történetnek?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest