-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs1rk3
tag
----------------------------------------------------------------------------
Nov 27, 2012
----------------------------------------------------------------------------
New hazard maps available this week are
Firebase Glacier and Firebase Reactor
Asari Huntress Infiltrator is now available as a
new Rare card
Challenges
- New Asari Huntress challenge under
Commando Mastery
Maximum capacity of Ops Survival Packs
increased to 6 due to successful completion of
Operation Privateerna nincs nerf
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Na megvolt, 3 es fel ora insanity-n. Hat mit mondjak...eros kozepes. Kicsit tobbet vartam, de nem volt rossz.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
TomLion
tag
válasz KubanitoS #9793 üzenetére
Mindegy, e' van.
Én is szeretem a történetmesélést, nem is akarom, hogy kimaradjon, de szeretnék több időt tölteni az ME univerzumban (talán a multi is közrejátszik, már annyira megszoktam a karaktereket, környezetet, a mozgást).
Esetleg a lazább történeti szál talán elkerülhetővé tenné még egy olyan kifordulást okozó befejezés elkészítését, mint legutóbb . Plusz talán nagyobb súlya lehetne a döntéseknek, bár elismerem, ezt máshogy is meg lehetne oldani.
De remélem, nem csak egy újabb részben gondolkoznak, ha felépítenének egy SandBox univerzumot, folyamatosan lehetne töltögetni tartalommal a nagyobb részek között.
Szerintem sokkal nagyobb potenciál van ebben, mint egy előzmény-sztoriban, bár azt kétségkívül egyszerűbb lenne megírni.
(Pont ettől tartok, kapnánk egy Space- COD-ot, jobb esetben 10-12 óra csőjátékkal.. brr)
Akár hogy is, az SW és a Star Trek óta a legnagyobb volumenű utópiát dolgozták ki, közönség van (még), lehetőségek vannak, egyenlőre még igazi konkurencia sincs (főleg, hogy az SWTOR-t jól elcs@szték), és a saját dolgukat is megkönnyítenék egy nyitott és bővíthető univerzummal (mit lehetne összehozni újabb 5-8év alatt...)[ Szerkesztve ]
''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''
-
escom55
csendes tag
Nagyon gagyi lett, a Leviathan dlc-ben több tartalom van, mint ebben, pedig azt mondták, hogy ez lesz az eddigi legnagyobb dlc-jük... De úgy tűnik, hogy csak a játék méretére utaltak ezzel, 1,99 Gb mondjuk tényleg nagy.
Egyáltalán nem ér meg 15 dollárt, kész rablás. Ha valaki me3 dlc-t akar venni, akkor mindenképp a Leviathant vegye meg, mert az Omega nem ér ennyit. A történetét meg a youtube-on is végig lehet nézni.
-
Lui04
aktív tag
-
Ryder62
őstag
Köszönöm, meglesz
Kívánom hogy a ME4-ben ne csalódj akkorát.
Lábjegyzet: A vége meg már abszolút nem érdekel. Az nálam azt jelenti hogy oké végigjátszottam a trilógiát most jöhet egy újabb kör a ME1-től. Meg persze nekem sem tetszik 100%-osan a ME3, ugye köszönhetően a sok butításnak, de ettől függetlenül élvezem.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz TomLion #9780 üzenetére
nyár óta nem játszottam a single móddal , olyan fura rágondolni... mintha nem is lenne kedvem hozzá, és ez aggasztó.
Én is pontosan ugyanezt érzem. A végjáték annyira negatív érzéseket vált ki belőlem még mindig, hogy nem is tudom mikor fogok valaha újra nekikezdeni a sorozatnak. Mindig amikor eszembe jut, hogy esetleg megint el lehetne kezdeni, egyből jön is a gondolat, hogy "minek"? Ez valóban aggasztó...
Az Omega DLC-t meg fogom venni, én barom már az ME3 megjelenése előtt feltankoltam Bioware pontokból gondolván, hogy tűkön ülve fogom várni a DLC-ket...hát nem így lett. A Leviatánt sem próbáltam még ki, ez az Omega meg teljesen olyan lesz, mint ahogyan említetted te is: érdektelen...
Az ME4-be pedig Snadbox játékmenetet szeretnék, Hub Worldökkel, meg űrhajóvezetéssel. Legyenek benne frakciók, nem csak katona, de lehetne tudós, meg csempész, esetleg kalóz és zsoldos. És lehessen más fajjal is menni, meg legyen COP mód.
Még ha a főszál,meg az NPC-k által adott küldik egy része lineáris is, legyen több szabadság, meg űrcsaták.
És fejlesszék tovább a skill-rendszert és a tárgyak-fegyverek customizálását..Ezt azért nem kéne. A Mass Effect játékoknak mindig is az volt az előnyük, hogy a történet vezérelte a dolgokat. Igen, mondhatjuk, hogy lineáris volt, de kb annyira, mint egy film. Én marhára nem szeretnék még egy sandbox játékot, csak ME névvel. Én jobban szeretem, ha egy játékban terelgetnek a jó irányba, mint hogy nekem kelljen megkeresni mit is akarok. Érdektelenné válhat a játék ebben a formában szerintem.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
vitaro
senior tag
válasz tiv83us #9783 üzenetére
Már csak a multi miatt. A single még mindig hatalmas tüske a szememben, olyan remekül indult ez a sorozat és hova jutott... Nem akartam senkit sem megbántani, de a fentebbi kommentem nem csak egy rosszmájú megjegyzés, elég sok valóságtartalma van sajnos. Őszintén irigylem azokat akik még mindig élvezik és jó szórakozást kívánok nekik az Omegához.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
Televan74
nagyúr
Én megveszem az Omega DLC -t , de nem most. Karácsonyi bevásárlás után talán, ha marad.
De még ha meg is veszem , a játékkal csak az után játszom megint, ha végeztek a magyarítással.
A hoz meg kell még jó pár hónap.Mindenbe beleugatok!!!
-
Ryder62
őstag
Én tuti fogok majd írni egy értékelést a dlc-ről, és majd arról is hogy megéri-e az árát.
-
Chabe89
addikt
A Shadow Borker sem volt benne a 2. részben alapból pedig arra is volt utalás az egyik képregényben.
TomLion: Hát azért ilyen sok mindent ne várj tőle, mert abból nagy pofára esés lesz. Űrcsaták? Esélytelen.
tiv83us: A 2. résznek a DLC-it is megnéztem előbb youtubeon mégis megvan az összes és ki is játszottam.
Szeretek megbizonyosodni róla, hogy mit veszek. -
Lui04
aktív tag
Ráadásul ezt az alapjátéknak tartalmaznia kellett volna (ugye képregény utalás).
(#9785) tiv83us: Nem kellett volna annak idején beígérni és akkor most nem írtam volna ezt. Emellett engem nem zavart volna, ha egy rész 200 órát tartalmazott volna és most csinálnák a kettőt
[ Szerkesztve ]
-
TomLion
tag
Igen, jól megfogalmaztad, ilyen érzések tarthatnak vissza tudat alatt engem is...
Az ME4-be pedig Snadbox játékmenetet szeretnék, Hub Worldökkel, meg űrhajóvezetéssel. Legyenek benne frakciók, nem csak katona, de lehetne tudós, meg csempész, esetleg kalóz és zsoldos. És lehessen más fajjal is menni, meg legyen COP mód.
Még ha a főszál,meg az NPC-k által adott küldik egy része lineáris is, legyen több szabadság, meg űrcsaták.
És fejlesszék tovább a skill-rendszert és a tárgyak-fegyverek customizálását..[ Szerkesztve ]
-
TomLion
tag
Szerintem ME4 legyen folytatás, egye meg a BW amit főzött
Omega DLC-ről megvárok pár komentet, alapjában véve érdekelne, de nyár óta nem játszottam a single móddal , olyan fura rágondolni... mintha nem is lenne kedvem hozzá, és ez aggasztó.
Csináljanak inkább PvP-t a multiba
-
tiv83us
veterán
Csak irigyek vagytok
3-4 ora extra gameplay Aria-val es egy noi Turiannal? YouTube-on? FTW? Jatszni kell, nem nezni!Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
-
törölt tag
yay, Privateer Challenge eredménye egy N7 Hurricane lett. süti.
-
-KP-
addikt
http://games.on.net/2012/11/random-loot-creates-an-even-playing-field-bioware-on-mass-effect-3s-multiplayer-balance-classes-and-more/
Kiakasztó.
-
Ferdzsoo
addikt
Ma jön valaki?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
-KP-
addikt
hát 50.000 extraction gondolom csak meglesz. főleg 3 napra lebontva.
-
G4ga
őstag
Ez azt jelenti hogy az osszes multis jatekosnak egyuttvéve 50000x kell kimenekulnie az adott fajokkal.
Tehát ha Te egyszer kimenekulsz mondjuk Turiannal akkor a világon mar csak 49999x kell kimenekulni!
Ha tobbszor menekulsz ki nagyban segited a dolgot!
De lehet Solozni is. Sot az is jo ha az adott korben csak Te mesz a harombol egyikkel![ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz Wizard of Oz #9765 üzenetére
Allied Goal: Complete 50,000 cumulative total extractions of Batarian, Vorcha, or Turian characters.
Ehhez elég saját magamnak Turian/Vorcha/Batarian karakterrel menni vagy mindenkinek azzal kell?
-
Wizard of Oz
aktív tag
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
G4ga
őstag
válasz tiv83us #9762 üzenetére
hetek ota panaszkodok Marcieknak hogy az olesekhez merten keves pontot kapok.
mondom megnezem mar mi a hejzet.
kinyirtam egy ellent kirta hogy 5xx pont, gyorsan nyomtam egy esc-et es csak a fele szerepelt ot ahol latod mindenki pontjat. utana pusztan figyeltem mennyi pontott kapok, kozben esc-eltem neha es abszolut latszott, hogy felezodik. nem a honlapon nezem a pontokat. az adott jatekban -
KubanitoS
veterán
válasz nanorambo #9751 üzenetére
Mondhat nekem bárki bármit, én legbelül még mindig reménykedek a destruction ending folytatásában a következő részben. Ezt a felhördülést, meg a tényt, hogy Shep neve nem került fel az áldozatok listájára még mindig nem tudja bevenni a gyomrom. Hogy lehet egy játékot így befejezni?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
tiv83us
veterán
Csak egy off kerdes, hogy a fenebe tudod kovetni, hogyha mondjuk Platinumon megolsz egy Brute-ot (asszem az kb 1300 pont), utana megnezed a Reaper Mastery-t es fejbol vagod, hogy mennyi Brute pontod volt elotte?
ps: Egyebkent nem vettem eszre semmi felezodest sehol, kb egy hete meglett a Collector Mastery-m masodjara es mar csak 50k husk pontra vagyok a masodik Reaper Mastery-tol, ugyhogy vagy felezodik es nagyon irtok, vagy nem felezodik es csak jatszok rendesen, ahogy szoktam
[ Szerkesztve ]
-
G4ga
őstag
Latom uj single dlc dobtak ki.
egy fegyver pack es egy ruha pack... nagyszeru!Mas:
eddig nem ertettem miert keves a pontom multiba. Az normalis hogy felezodik a pontom.
Tegyuk fel megolok valakit es kiirja hogy 1300 pont, de csak a fele jelenik meg ha megnezem a pont tablazatott? -
nanorambo
őstag
Ugyan ezt mondtam, hogy akinek előzmény kell az vegye szépen kezébe a könyvet.
Játszódjon a ME3 történései után, de ne közvetlenül azt a történetet vigye tovább.Mondjuk jó 100 évvel utána. Persze, ha tényleg a Mass Effect 3 után játszódna akkor ahhoz elég szépen agyalniuk kell a dolgokon, hogy logikus és jól felépített, ne 100 -szor lerágott csont sztori legyen. De ez a dolguk. Az előzmény és a párhuzamos szál kicsit egyszerűbb.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
az mi, hogy inveltetek játékba, erre kiírja, nem megfelelő verzió. nyomom neki updatet, frissít, továbbra is. Origin restart, update, Origin restart, megint nem jó.
-
Zoli133
addikt
-
nanorambo
őstag
-
törölt tag
Twitteren:
"Michael Gamble @GambleMike
We're dropping a brand new small DLC tomorrow. Maybe something you can use while retaking Omega on November 27th? Check @masseffect on 20th"Remélem valamilyen multi-s tartalom, bár valószínű valami fegyverpack lesz sp-hez.
A mai SP egy n7 shadow-ot dobott[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz TomLion #9746 üzenetére
Szerinem a PSP egyáltalán nem éri meg.
Sőt. A legtöbbször én a 20k-s pakkal nyitottam karaktereket, meg volt hogy egyszerre jött a cobra meg a medigel cap. fejlesztés is."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
TomLion
tag
válasz #85552128 #9739 üzenetére
Detto, én is sima spectre packokból kaptam két karit, meg N7-es upgrade-ket.
Bontottam vagy tízet. Közbe nekibuzdultam, hátha, bontottam PSP-t, semmi, Human Vanguard XP, meg rakéta (mondjuk az jól jön ) meg valami 2-es szintű lőszer és képesség bónusz..[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Kérdés: Azt jól vettem észre hogy ha pl csak 1-2 wave-et megy a küldetés, olyan hamar elbukik a csapat, akkor az equipment nem használódik fel? Hanem ugyanúgy megmarad minden.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Dogengar
aktív tag
#9740 A hónap packja! (ha nem az év packja) Nekem ma csak egy Javelin VII jutott.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem tudom másnak is előjön e, de nálam egy ideje már (kb. az utolsó 20-30) PSP egyetlen karaktert sem adott csak upgrade-eket meg equipmenteket.
Aztán tegnap vettem egy simát és volt benne egy Quarian Infiltrator, ma meg egy N7 FURY!!!Lehet hogy szerencsém volt de szerintem ha már elég sok karakter van akkor érdemesebb néha váltogatni a két pack között.
-
-KP-
addikt
Tegnap érdekes hiba történt velem. lenyomtam egy platinát, megkaptam a végén 150.000 pénzt. meccs vége, látom hogy össz. 178.000 pénzem van. rámegyek a store-ra és azt írja ki hogy 28.000 credits. Kilépek. 28.000 credits. Eltűnt a 150.000 pénz amit kaptam a platináért. Mérgembe kiléptem a fenébe a játékból. Mikor legközelebb bejelentkeztem, akkor viszont ismét 178-at írt ki. gyorsan le is vásároltam... még jó, hogy elsőre nem vettem semmit, mert akkor lehet elkönyveli és nem kapom vissza a platináért járó pénzt...
-
Eli_Stone
aktív tag
-
vitaro
senior tag
Ez a nyomoronc origin le akarja ölteni az összes ME2 dlc-t akárhányszor csak belépek. Pedig telepítve vannak. Hogyan lehet ezt a tényt a tudtára adni ennek a szerencsétlen hülyének?
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
cs1rk3
tag
ez a geth trooper nagyon darál a lángszoróvval olyan jó buildet csináltam hozzá xD
-
Eli_Stone
aktív tag
A Magyarországon forgalmazott dobozos ME3-ak mindegyike lengyel de a játék maga Angol!!! Én előrendelésben vettem a 576-nál és az enyémen is ott a lengyel zászló. Nem oszt nem szoroz ez már nem olyan mint az ME2, hogy nem tudsz rá DCL-t telepíteni csak trükkökkel, mert most már minden ezen a tetves originen keresztül működik.
Sőt, ha egyszer aktiváltad akkor onnantól kezdve bármikor letöltheted az origin-en keresztül és a lemez meg mehet a polcra. -
törölt tag
Elég érdekes hibát produkál nálam a játék a Condor multis pályán:
Látom a többieket ők is látnak engem, viszont én nem látom az ellenfeleket hiába ott vannak
Csak annyit látok hogy ha lövök akkor felrobban rajtuk a lövedék "ők" viszont nagyon is látnak engem.
Valakinek van ötlete hogy mitől lehet ? -
robyg
senior tag
Üdv mindenkinek.
Skacok egy kérdés nálam a game folyamatosan appcrassel.Van hogy egy menetet simán kibír de most már a játék közbe is csinálja két kört nyomok megnyomom az escpet hogy megnézzem a pontjaimat és kilép.
Régen nem csinálta.Újra raktam a win7et ugyanazokat a progikat használom amit eddig is.Valaki járt már így?
Feree13: Engem felvehetsz barátnak.
-
Ferdzsoo
addikt
Jön ma valaki kicsit Gamelni. Játszanék már végre magyarokkal is.
-
Ferdzsoo
addikt
Nemtudom hogy a fury-val csak a reaperek ellen lehet e ennyire hatásosan küzdeni, vagy minden kaszt ellen, de 110k feletti pontokat érek el goldon egy extract alatt... mondjuk gear-ekkel.
-
Dogengar
aktív tag
Nem semmi, hogy megváltoztatták a hétvégi event nevét.
-
Chabe89
addikt
válasz Wizard of Oz #9719 üzenetére
Persze, persze...
-
RZozo
aktív tag
A mai nap vásároltam meg a harmadik részt 2990Ftért. Egy Tesco polcról leemeltem, de miután hazaértem vettem észre, hogy a borítón az szerepel, hogy lengyel verzió. (Tesco-nál persze nem meglepő a lengyel import)
Meg tudja valaki mondani, hogy van-e ebből magyarosabb esetleg angol verzió is forgalomban vagy csak ezeket a lengyel verziókat forgalmazzák Magyarországon, valamint származik-e bármi hátrányom abból, hogy ezt a változatot vettem meg? -
Chabe89
addikt
válasz Wizard of Oz #9715 üzenetére
*Gearhead amúgy
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
Chabe89
addikt
válasz Wizard of Oz #9712 üzenetére
Most már igazi pénzbe kell fizetni a packokért. Egy PSP 99000 FT.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Na remek, most meg nem ad kreditet a multi. Úgy látszik technikai oldalon is bevezették a challenge rendszert.
-
-KP-
addikt
csütörtök és még semmi hír a heti challangeről...
-
cs1rk3
tag
ez csak nekem tünt fel hogy batarian vanguardal chargelok akkor ember hangja van xD
-
leviske
veterán
"a trilógiát készítő edmontoni részleg"
Ez az edmontoni részleg nyilván egy csoda, hiszen a TOR terelgetésében is részt vettek, a Dragon Age 2-t is megszülték és még a Dragon Age 3-al is olyannyira elhaladtak, hogy már ötleteket lehet átemelni a ME4-be. Minek is van a Montreáli csapat akkor végülis?
Legjobb tudomásom szerint a ME2/DAO után volt egy csere a stúdiók közt, ebből is fakadt rengeteg olyan hiányosság, amit a ME3-nak jogosan fel lehet róni és ami a DA2-t annyira kigáncsolta. Szóval nem értem, minek emelnek ki egy olyan információt, ami hibás...
-
Ryder62
őstag
ME2 ma is szép, ME3 igencsak átlagos szinten van küllemileg. Mai napig nem értem hogy tudták így megcsúfítani szegény ME-t. Szerintem annak tudható be hogy már mosógépekre is megjelenik a játék és nem akartak vacakolni a különböző változatokkal, csináltak egyet és szevasz.
Csak így ME rajongóként kicsit piszkálja a szemem hogy a 2010-es 2. rész jóval szebb mint a 2012-es 3.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest