-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
válasz #76144018 #10848 üzenetére
Képtelen vagy elővenni ME játékot? Az első két részt sem?
Az a baj, hogy minden út a végéhez vezet. Értelmetlennek tűnik játszani az első két résszel, félbehagyva a történetet. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha egy könyvet csak a feléig olvasnál el szántszándékkal, mivel tudod, hogy a többi része kritikán aluli.
nanorambo: A nagy "probléma" az, hogy olyan emlékeket adott a játék és olyan érzelmeket közvetített, amiknek még most is a hatása alatt vagyok.
Ezzel nem vagy egyedül, én is így éreztem, pontosan ezért fáj még mindig a végső befejezés. Azt meg sem merem említeni, hogy a Bioware-nek ott lett volna a lehetőség az indoktrinációval, vagy bármi mással, hogy összehozzanak egy normális befejezést akár fizetős DLC formájában. Erre is képtelenek voltak, ehelyett jöttek a különféle DLC-k, amikor a rajongóknak pont nem ilyesmire volt szükségük. Egyszerűen érthetetlen...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest