-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyg
senior tag
válasz Visormail #12517 üzenetére
Múltkor uncsimmal akartunk nyomni egy kört.
Az istenért se tudtunk csatlakozni egymáshoz.
Hol ő hol én voltam a host.Originen felvehetsz ha akarsz. Haverokkal sokkal jobb a a menet a csapatmunka sokat számít. Pláne goldon meg platinán.
KP: Rég nyomtunk már együtt Peti lassan elfelejtek platinázni.
Na majd ha látlak originen rádírok.[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdés a Citadel dlcnél mit kell csinálni hogy Mirandát vigyem magammal?
Pedig ő vele volt románcom az ME2ben meg itt is. Az ME3ban túlélte az apjával való találkozást.
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Na végigvittem a gamet. Megvártam a magyarítást.
Nekem leginkább a a reaperek elpusztítása tetszett. Valószinű azért mert a végén Shep vesz egy levegőt.
Mondjuk a többi opció se rossz azzal is ki vagyok békülve. Lehet azért van mert mikor olvasgattam a fórumot és tárgyaltátok,hogy végződik tudat alatt valszeg kibékültem a befejezésekkel (volt rá két évem )
Egy dolog ami bánt az az mikor kérdeznéd a gyerektől hogy ki építette a Cruciblet (Megváltó) azt válaszólja hogy most nem monjda el mert hosszú lenne (gondolom mire elmondaná addigra a reaperek az egész flottát kicsinálnák )
Viszont a végén nem értem a jelenetet miért rakták be. Az a rész mikor a stáblistának vége van. Havas fák egy férfi meg egy gyerek. A gyerek kérdezősködik majd férfi "elkezdene" egy történetet Shepről.
A Mass Effect4re utalnának hogy folytatják? Csak nem értem a dolgot mert a fejlesztők azt mondták abba nem fog Shep szerepelni.
Ui.:
Ma hajnali kettőkor vittem végig és megmondom nektek őszintén kicsit megviselt. Nem fogok sirni de érzelmileg felkavaró volt.
Kicsit elgondolkoztam mikor annak idején az első részt vittem végig hogy alig vártam hogy jöjjön a folytatás.
Te jó jég vagy nyolc éve már.Egy szó mint száz tudom hogy vannak hibái a játéknak de nem semmi gamet raktak össze.
Azon gondolkozom elkezdem megint az elejétől női karakterrel.A kedvenc karakterem Wrex állat szövegei vannak. A Citadel dlcnél fetrengtem röhögéstől.
Nekem a dlcből a Leviatán jött be nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Lenne egy kérdésem a single részben mennyire lehet a fegyók szintjét felfejleszteni?
Nekem csak 5. szintig engedi.
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdés. Amikor a Normandyával a rendszert akarom felfedezni és ha találok vlmt olyankor a kaszások el akarnak fogni. Van valami trükk hogy lehet lerázni őket?
-
robyg
senior tag
Hát Skacok.
2 millióból két fegyó fejlesztés
Nem vagyok ideges.
-
-
robyg
senior tag
Tegnap elindítottam az Origint mert nekem úgy van beállítva hogy én indítsam.
Feljött egy ablak amibe az origin megkérdezi hogy 0-10ig értékelve mennyire ajánlanám egy barátomnak a progaramot:
A NULLÁT csekkoltam be majd azt külddtem el.
Nekem most például olyan gondom van ha ME3zok hiába nyomon a Shift+F1et hogy bejöjjön az origin panel nem jön be.
Már megvátoztattam Ctrl+F1 re meg mindenre ami csak létezik de nem reagál gondolom reinstallálni kéne programot.Ui.: Ezek után mit várnak,Idióták. Nem tudják ezt nyamvadt programot megírni jól.Régen csinálta a Lost Connectiont most az megszünt (csak el ne kiabáljam) helyette meg van ez. ??????
-
robyg
senior tag
Egyetértek Peti kollégával nem kell gamer pc az ME3 futtatásához.
Szerintem százból kijönne egy gép ha van egered,billentyűd meg monitorod.
Bár kinek mi a drága nekem például sok a száz.Plussz a gamet is meg kéne venned meg a multit is elölről kellenne kezdened.
Mert szerintem a boxos mentéseket nem lehet áthozni pcre.Én laptomon(145000Ftért) játszok legkisebb felbontáson minden lowra állítva,csak így birja sajna.
Viszont nem csak gamre használom a gépet netre film nézésre skypra internetes telefonra rokonok hivására konvertálásra.Én kihasználom rendesen igaz hogy majdnem 150 rúgóba került.
-
robyg
senior tag
Csövi Skacok.
Lenne egy kérdésem.
Létezik a challengeknél alternativ banner azokat hogy lehet feloldani nem tudjátok?
-
robyg
senior tag
Üdv.
Szerintem Nindzsa a mi platinánkról beszél.
Most nem tudom hogy az uncsim vagy én voltam-e host.
De semmi trainert nem alkalmaztunk.
Amióta olvason az ME3 fórumát nem hallottam ilyet hogy a pénze igy megugrik valakinek.
Full maxos karakterekről , bebuggolt drónokról , vásárlási buggokról már olvastam.
Lehet már megint valami új hiba keletkezik az originen.Nindzsaname(10559) : Mindenesetre szerintem örülj hogy ilyen buggod lett. Ha nekem lenne ennyi suskám én arsenal pakkra költeném mindet.
-
robyg
senior tag
A Reegar Carbine tényleg jó pikk-pakk le lehet szedni a Barriert meg a Shieldet.
Én régen a Cerberus Harriert használtam de áttértem az M-7 Lancerre.
A Geth Juggernautnál szoktam még használni a Particle Riflet meg a Reeger párost.
Platinán szinte csak ezt a három fegyót használom.
-
robyg
senior tag
Másnak is elérhetetlen az EA szerver?
-
robyg
senior tag
válasz vhunor #10450 üzenetére
Én is jártam így háromszor.
Nekem is pakkból kapott xp-ből bugosodott be.
A volus engineerem volus adeptem meg a geth juggernautom.
Sajnos a geth tankomat promoztam. Pont akkor kaptam meg és tolta fell full full full szintre amikor még nem játszottam vele.Nem tudtam kitapasztalni melyik képességek jók nála.
Most 18as szintü és pakkokat veszek hátha mázlim lenne megint.
Ha igen akkor tényleg egy 'állat' lenne.
-
robyg
senior tag
válasz vhunor #10441 üzenetére
Nekem is tegnap csinálta ezt eddig még velem ez egyszer fordult elő még a legelején.
2.480.000at gyűjtöttem össze és lett belőle 2.340.000
A kedves game kiírta,hogy vlm hiba történt és keressem fel a supportot.
Tegnap nagyon kiakasztot a game állandóan lost connection volt meg gold hullámba a haverokkal leállt a Mass Effect ismeretlen hiba miatt.
-
robyg
senior tag
válasz Zoli133 #10319 üzenetére
Hát lényegében igen még ha az originos lost connection hibát javítanák akkor azt mondanám "oké".
Mert azért ez a DLC mizzéria,hogy mindenből pénzt akarnak azért ez nem tetszik.
Annyit vettem még észre,hogy régen az online chates opciónál max 10-15 percet kell várni,tegnap kb. 1 órát kellett csücsülnön hogy sorra kerüljek.
-
robyg
senior tag
válasz Zoli133 #10316 üzenetére
Visszaszívom amit irtam az EA-ról.
A storebe kaptam annyi conmedation packot amivel vissza tudtam állítani a régi szintre a fegyóimat.
Most amit irtál lehet egyész olcsón megúsztam amiért nem tiltottak le.
Amióta multis játékokkal gamezek sose csaltam se a Bad Company2,Call of Duty Modern Warfare2,Battlefield3,Mass Effect2,Crsyis2-3.Mondjuk ez se az én hibám volt amiért ilyen 'rés' keletkezett.
Ui.: Mondjuk annyi szerencsém van hogy feltöltötte a készleteimet 255-re
-
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdés inkább kettő:
Nektek a Gift packot hányszor adta be?
A multihoz már nem jön több dlc vagy a singelhez nem csinálnak többet?
-
robyg
senior tag
Üdv mindenkinek.
Skacok egy kérdés nálam a game folyamatosan appcrassel.Van hogy egy menetet simán kibír de most már a játék közbe is csinálja két kört nyomok megnyomom az escpet hogy megnézzem a pontjaimat és kilép.
Régen nem csinálta.Újra raktam a win7et ugyanazokat a progikat használom amit eddig is.Valaki járt már így?
Feree13: Engem felvehetsz barátnak.
-
robyg
senior tag
Én nekem amióta beadta csak ezt a fegyót használom.Na meg még az N7 Valiantot.
Én ötös szintü stabilizátorral meg lőszermennyiség fejlesztővel használom.
Egyedül az N7 Destroyernél meg Turián ghostnál szoktam a stabilizátort sebzésre cserélni mert ezeknél a kariknál van plusz pontosság.Nekem a stabi nélkül nagyon szór és zavar mert általába próbálok a fejlövésre menni a jobb sebzés miatt.
-
robyg
senior tag
válasz Wizard of Oz #9462 üzenetére
Csak bannereket kapsz az nem sok.
Legalább ha tényleg be lehetne váltani a pontokat creidtre akkor talán.
Például én az assult rifle challenget meg nem csinálom a Mattock meg az M-8 Avanger nekem nagyon szívás.
-
robyg
senior tag
Skacok a Challenge pontokkal mit lehet csinálni?
Azt hallotam be lehet váltani creditre de hogyan? -
robyg
senior tag
Az Originnek a hibája.Amikor az origin progit felrakod alapba csinál magának egy mappát ahova telepíti a gameket. Meg lehet változtani de akkor az oda telepített játékokat nem fogja látni.
Én pl. megváltoztatam Dmeghajtó/Origin Games-re.
Nekem ide telepít.A gameknek viszont csinál alapból mappát.D/Origin Games/Mass Effect 2
D/Origin Games/Mass Effect 3Ha digitálisan vesz vlk akkor még a letöltésre is állít be alapból egy mappát amit szintúgy meg lehet változtatni.
Az hogy ékezetes betűket használtál nem tudom gond-e.
Én általába kerülni szoktam mert nem minden progi szereti. -
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Egy kérdés megvettem magyarul a Mass Effec2.
Nem tudom az Arrival meg a Shadow brókert feltenni mert a nyelvi rész nem eggyezik.
Pedig az ini fájlt átírtam INTre.Valakinek nics meg feltepítve?
-
robyg
senior tag
Sokat,gyűjtögetni kell a credited majd venni a packkokat orrvérzésig.
Szerintem egy hét minimum ha egyfolytába nyomod ha nem eszel nem alszol.
Meg ha majd minden fegyók meglesznek kivéve az ultra rare gyuszik (azokat a premium spectre packkokal lehet oldani ami 99 rúgóba kerül) akkor azokat nem mindig fogja adni.
Ismerek olyan havert akinek már több mint 3000 n7es pontja és nem olyan régen kapata meg a Cerberus Harriert ami ultra rare fegyó.
Kiszámíthatatlan hogy mikor mit kapsz. -
robyg
senior tag
válasz Wizard of Oz #9221 üzenetére
Erre emlékeztem én csak nem tudtam hogy melyik fájlnál kell átírni.
Köszöntem.KubanitoS: Nem dobozos digital verzió.
-
robyg
senior tag
Skacok megvettem a Mass Effect2 magyarul.
Kérdésem hol lehet angolra váltani a nyelvezetet a már feltelpített játékon?
-
robyg
senior tag
válasz Wizard of Oz #8977 üzenetére
A fene.
Irtam most az EÁsoknak.Nekem hozzáadta az emailemhez a comm packot.
Online chattel.
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
válasz Wizard of Oz #8975 üzenetére
Mert a victory pakkal mi volt a gond?
Valamit elc.esztek az EÁ-sok? -
robyg
senior tag
Skacok valakinek beadta már a hétvégi feladat packjait?
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Megint próbáltam játszani a haverokkal,de persze kidobott.
Irtam az EAnak a szerver meg a lost connection gonddal kapcsolatban.
Íme a válaszuk:Kedves Róbert!
Köszönjük, hogy igénybe vette az Electronic Arts terméktámogatását.
Az okozott kellemetlenségért elnézését kérem.
Az alábbi hibaelhárítási lépéseket ajánlom a probléma megszüntetéséhez:
- Frissítse a Windowst a Windows Update szolgáltatással.
- Telepítse újra a DirectX meghajtókat, innen: http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=35
- Törölje az Origin gyorsítótárát/telepítőfájljait. Erre a Beállítások -> Általános menüben van lehetősége.
- Távolítsa el az Origint és a játékot a következő segédprogrammal: http://download.chip.eu/hu/Revo-Uninstaller_610150.html
- Az eltávolítás után indítsa újra a számítógépet (tiszta rendszerindítással): http://support.microsoft.com/kb/929135/hu
- Kapcsolja ki a vírusírtót és a tűzfalat
Windows tűzfal: http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows-vista/Turn-Windows-Firewall-on-or-off- Kapcsolja ki az UAC-t:
http://hogyan.org/windows-7-uac-kikapcsolasa- Töltse le a legfrissebb Origin telepítőt.
- Futtassa az Origin telepítőt rendszergazda jogokkal – kattintson a jobb egérgombbal az Origin telepítő ikonjára és válassza a „Futtatás rendszergazdaként” lehetőséget.
Remélem segítettem! Ha a továbbiakban kérdése vagy észrevétele van, forduljon hozzánk bizalommal.
Üdvözlettel,
B. Beáta
Játéktanácsadó
Electronic Arts terméktámogatás
http://help.ea.com/huSiralmas,hogy nálunk keresik a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
Skacok egy kérdés.
Ha mindig veszed a cuccokat egy idő után elfogyik a hely?
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
Don't worry nálam volt olyan,hogy 11nél dobott ki. Szerinted
Ja nem a tűzfallal lesz a gond.Most például játszanék de megint sza..akodik a szerver.Lehet alvás lesz belőle.
Már kétszer csinálta ezt velem a kidobásokat meg nem is számolom a mai nap.Nem értem miért nem tudják megcsinálni normálisan.
Kapnak annyi pénzt érte.Játék megvétel,bioware pontok.
[ Szerkesztve ]
-
robyg
senior tag
válasz Wizard of Oz #8676 üzenetére
Határidős.
-
robyg
senior tag
Már megint baj a szeróval.
Nem igaz,hogy nem tudják megoldani.
-
robyg
senior tag
válasz Ludovikus #8669 üzenetére
Én is ugyanígy jártam.240 pontért premium spectre packot vettem de semmit nem adott.
Én azt csináltam a vásárlás után,hogy kiléptem a főmenübe majd vissza a multiplayer/store menübe egy kicsit tölt (meg valami szöveget is ír gondolom csekkolja az eddigi vásárlásokat) ezután nekem beadta a pack tartalmát.Tehát én nekem sikerült megvennem csak nem érzékelte egyből.
Próbáld meg így ahogy mondtam,ha így se megy akkor a gameből lépjél ki majd újra be a multi/store menüpontba.
Ha így se adja be akkor nem tudom lehet nekem szerencsém volt. -
robyg
senior tag
Na beadta a free packokat.
Nem eresztették el nagyon a cuccokat. -
robyg
senior tag
Skacok ha lepromozzuk a karakterekt a megszerzett fegyók megmaradnak?
-
robyg
senior tag
Skacok amikor a Galaxy at Warnak a százalékai mennek le annak van valami jeletősége a multin vagy csak a singelre van hatással?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Jövedelem
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- CES 2025: elkészült a HDMI 2.2-es verziója
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest