-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz #85552128 #11834 üzenetére
Biztos hogy nem csak a jövőre utal. A gyerek azt mondja: "Mesélj még egy történetet Shepardról", az öreg: "Jó, akkor még egyet..." és jön a szöveg, hogy ismerd meg Shepard további kalandjait, úgy, hogy játssz a DLC-kkel, stb.
Illetve hogy nem szűnt meg az élet, később is létezik még az emberiség bármelyik befejezést is választjuk, és emlékeznek Shepardra.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
janos666
nagyúr
válasz #85552128 #11746 üzenetére
Tudom mit jelent az IP, ezért esett nehezemre összerakni, hogy akkor mi van.
Megy a Mass Effect menü zenéje, beszél pár arc a Mass Effect stábjából, mutogatnak olyan képanyagokat, amik akár egy új Mass Effect-hez is tartozhatnának, és akkor jön egy K.O., hogy "mi már valami tök mással foglalkozunk, míg a montreáli csapat csinál még egy ME játékot".A DA2-t még elfogadtam olyannak, amilyen, de egy ahhoz hasonló ME folytatást már nem igazán bocsátanék meg nekik (a DA2 és az ME trilógiazáró kalamajka után), de ettől az interjútól olyan érzésem lett, hogy a most következő ME még olyan sem lesz.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz #85552128 #11598 üzenetére
A Citadel-ről én sem mondtam mást. Nagyon jó játék. Csak szerintem ez egy külön kis mese, amit az ME3-ból lehet végigjátszani, nem pedig Mass Effect 3 DLC. Homlok egyenest keresztbe megy a Priority küldetéslánccal, ami az egyre tornyosuló stresszről és depresszióról szól, míg a végén szinte összeroppan Shepard (aki ezt nem érzi a játék során, annak így szavakkal is elmondja ezt Joker), ahogy mindenki más is egy pusztulás előtt álló világban rohanva az utolsó reményéért. Ez így nekem nem fér össze. De azért élveztem, nevettem, szerettem.
Részben érvényes ez az Omega DLC-re is. Csak ott legalább meg van indokolva, hogy az Omega és Aria befolyása egy hasznos 'war asset", így megérheti kitérőt tenni a Catalyst-ért történő hajsza és a világ népeinek kibékítése közepette is. Amúgy pedig viszonylag sok a cutscene az alapjátékban, így a csőlövölde is belefér.
A Levi-s véleményem így zanzásítottabban, hogy "nesze semmi, fog meg jól". Itt a logikus és tényszerű magyarázat a kérdéseidere... Amiről aztán persze kiderül, hogy egy újabb pofon az arcodba, mert ugyan úgy nyitva van az ajtó, hogy az egész csak egy hallucináció/látomás/hazugság volt, így továbbra sincs "bizonyíték" semmire, amire szeretett volna valami kézzelfoghatót az ember (függetlenül attól, hogy az tetszik-e neki, vagy sem). Játszani pedig azért volt ezt jó, mert nem nagyon volt más hasonló detektíves/rejtélyes mellékszál ebben a részben, mindig ki volt jelölve az utunk. (Jó, a Catalyst mibenléte ismeretlen volt, de nem volt igazán izgalmas rejtély, csak annyit kellett róla tudni, hogy "mindegy mi az, kell és kész!".)
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Fkris
őstag
válasz #85552128 #11447 üzenetére
Nincs privát lehetőség, csak Public.Majd következő indításnál megnézem, mi a helyzet.
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Fkris
őstag
válasz #85552128 #11442 üzenetére
Akkoris, valamiért fura. Na mind1, majd belejövök, ennyit számít a pár hónap kihagyás, eddig Aranyra járogattam, a minimum ezüst volt, most meg bronzon megy a szerencsétlenkedés....
[ Szerkesztve ]
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
KubanitoS
veterán
válasz #85552128 #10906 üzenetére
...hogy mindegyik történeti DLC-vel szerezhető pár War Asset, ami a történet végét befolyásolhatja...
Ezt kifejtenéd? Komolyan érdekelne mégis mi változhat a játék végén. Vagy a mai napig magyarázatra váró hörgésre gondolsz?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Sheldon
tag
válasz #85552128 #10838 üzenetére
Igen, rejtett, de megtaláltam. Majd valamikor kipróbálom, de elvileg ettől még a DLC-k működnek...
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
Sheldon
tag
válasz #85552128 #10836 üzenetére
A Genesis 2 DLC kivételével az összes kiegészítő megvan, azoknál nem ír ki hibát, azok jók, főleg, hogy a pár nappal ezelőtti Origin halálnál szépen kilistázta a meglévőket is, ugyan ebben a hibaüzenetben.
Ez a ProgramData/Origin hol is van pontosan? Mert ilyen néven nem igen találom.
[ Szerkesztve ]
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Steam/Origin/Battlelog: A_S1M0N --- sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ ɴoτe ɪɪ --- Blog: simonmondja.web4.hu
-
Sheldon
tag
válasz #85552128 #10834 üzenetére
Nálam ez a hibaüzenet van, valaki régebben írta, hogy Origin+ME3 újratelepítés lehet, hogy megoldaná, de nem próbáltam ki.
-
Sheldon
tag
válasz #85552128 #10832 üzenetére
Mármint, ha az adott napon játszani akarok vele, akkor le kell ellenőriztetni, majd ha az sikeres, offline üzemmódba állítva az Origin-t, minden jó?
Szerk.: De ha a játékban nem tud csatlakozni szerverre, akkor nem tudja ellenőrizni a DLC-ket. Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz #85552128 #10803 üzenetére
Az első résznél nagyon gáz az alapértelmezett film grain. Ha nem lehetett volna kikapcsolni, talán sohasem játszom végig. Hihetetlen idegesítő volt számomra. Nekem semmiféle mozis hatást nem ad, mert a mozifilmekből is azt szeretem, ha minél kevesebb a szemcse (új digitális kamerák, vagy jól választott nyers filmek és lencsék, nem post-process zajszűrés!) és nem is hasonlított eléggé a film grain-hez, szóval egyszerűen csak szar lett tőle a kép.
Én viszonylag erős VGA-val is mindig kilövöm a motion blur-t. Nekem ne maszatoljon semmit, azért is játszok plazma TV-n, hogy éles legyen a mozgókép. a szemem majd maszatol, ha a valóságban is maszatolódna egy gyors mozgás (illetve még a plazma sem tökéletes mozgásban, csak mondjuk 50 vs 90%).
Ez a fenti két dolog csak eszi az fps-t és rontja a képet. De minden post-process filtert nem nyomnék ki, attól már nagyon más lesz a hangulata.
A karakterárnyékok (élesben, nem "cinematic" módban) pedig csak az első részben bugosak igazán. Én azt a másik oldalról oldottam meg: növeltem a shadow map felbontást és tweakelgettem a depth bias értéket, de már nem emlékszem hogy. A második résznél ilyenre már nem volt szükség. Ott a DOF volt határeset, hogy inkább ki vagy be. A harmadiknál már nem emlékszem ilyen problémára.
Konklúzió: Legalább 3 részt ki kell majd hozni Frostbite-on, hogy legyen egy grafikailag kiforrott részt is.
[ Szerkesztve ]
-
Tnil
tag
válasz #85552128 #10798 üzenetére
Nekem, egy elég régi PC-m van, nagyon ritkán cserélgetek benne dolgokat, de az első 2 Mass Effect játékot, tökéletesen elvitte, ezért nagyon megszerettem a sorozatot.
Most beújítottam egy monitort, a régi "kocka" helyett, és ezen a 800*600-as felbontáson nagyon rondán nézett ki a játék. Mivel növelnem kellett a felbontást, ezért sajnos néhol érezhetően beszaggatott a játék, de mivel nagyon szeretem a Mass Effectet ezért elviseltem. Ezzel a "DepthOfField=false" megoldással viszont érezhetően (!) gyorsult a játék, kisebb teljesítményű gépeken érdemes használni, (a játék maradt ugyan olyan szép mint előtte). Köszönöm, hogy megmutattad ezt nekem ! -
-
addikt
válasz #85552128 #10774 üzenetére
Lehet hogy lesz valami, a kisebbekkel DA1-2-nél is meglépték ezt.
Mondjuk 'nagy' DLC ott se lett ingyenes. Meglátjuk. Az én pénzemet leshetik, amíg nincs akció a DLC-kre, és ilyen bazi drágán adják a BP-t is. Alapjátékok megvannak, azzal megtiszteltem őket.
Vagy ha mégis jön egy full kiadás az összes DLC-vel - na akkor azt megveszem. De ez az egyértelmű DLC-lehúzás nagyon nem tetszikCsak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
vitaro
senior tag
válasz #85552128 #10745 üzenetére
Az nem lenne túl érdekes, ha jól emlékszem az első részben azt mondják, hogy intenzív alvást folytatnak. Ezért hagyták hátra Sovereign-t, ő is húzza a lóbőrt ideje nagy részében, néha felkel megnézni milyen szinten vannak a fajok, aztán ha elérkezettnek látja az időt, hívja a többieket.
Rengeteg lehetőség rejlik még az ME univerzumban, de bármit is csinálnak a fejlesztők, nagyon oda kell tenniük magukat, hogy megvegyem a folytatást, a harmadik rész oltári csalódás volt...
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
-
Televan74
nagyúr
válasz #85552128 #10728 üzenetére
Mit nem lehet ezen érteni , ha multizol , és nem vagy türelmes ,és több pénzed van mint eszed, akkor bizony BW vagy Origin pontokért fogsz packokat venni, tudom nálunk ez nem divat.
Valami összefüggés azért van a pontokért való vásárlás és a legjobb befejezés között. Nem?Mindenbe beleugatok!!!
-
Ryder62
őstag
válasz #85552128 #10721 üzenetére
Nekem már csak annyi bajom van a végével hogy álló képkockákat mutatnak. Meg néhány érdektelen karaktert pl Jacob.. Helyette mutathatták volna Liarát, Garrust vagy Talit.
De legalább van vége nem úgy mint a Half Life szériának XD
Szvsz a Dark Enegys még rosszabb lett volna mint ez.
-
leviske
veterán
válasz #85552128 #10707 üzenetére
"PC-hez eleve ingyen adták"
Mert boxon és PS3-on külön megkellett venni? Az onlinepassnak az volt a lényege, hogy nehezítse a használt játékokkal való kereskedést, nem a játék árának növelése.
Mindenesetre kár, mert megint a hülye online passos azonosításuk miatt dobott ki a multi, mert gondolom megint cseszik a szervereiket és akkor miért ne szívna aki volt annyira hülye, hogy megvette...
-
tiv83us
veterán
válasz #85552128 #10622 üzenetére
Hja, elegge fajna a maxos manifesztemet (2 UR meg hianyzik...) elbukni, de biztos erdekes is lenne total nullarol indulni, ed orulni, hogy megnyitottam a Mantis III-at
Micsurin: Kuldok majd FR-t kicsit kesobb, meg ebredezek...
-KP-: Termeszetsen szarkasztikus humor probalt lenni, hogy majd 5 FPS-ssel leszolom a Thunderdome-ot, de teny, hogy egyebkent tervezek befektetni egy gamer PC-be is, de akkor mar olyat szeretnek, amin a legujabb cuccok is siman futnak total maxon. Ami azt jelenti, hogy csak a VGA annyiba fog fajni, (ha nem tobbe), mint maga egy Xbox...Aztan meg kell bele sok RAM, egy HDD, meg akkor mar vennek egy ujabb monitort is, mondjuk valamit 24" korul (nagyobb nem kell, ugyis kb 30 centirol nezem...). Majd talan Karacsonra meglepem magam vele
[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz #85552128 #10597 üzenetére
A Praetorianok folyamatosan blokkolnak minden escape utata, olyan hatalmasak, a Scionok szornak cluster granattal meg hand-cannonnal, a swarmerek folyamatosan szopatnak, nem tudsz powert hosznalni, szoval nem egyszeru. Aztan Wave 9-ban meg feltunik a Prime-ok melle kb 7 Phantom is egyszerre, szoval ennel szerintem mar csak a szolo a nehezebb, amit meg is fogok probalni, majd ha lesz ra idom...
ps: A "raketas modszer" felejtos, meg szeretnem megtartani az akkomat, thx
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz #85552128 #10571 üzenetére
Igen, azt veszem.Hihetetlen, hogy vlakinek 10-es re feltolja a pack több fegyverét is.Na majd fél év játék után...
-
KubanitoS
veterán
válasz #85552128 #10497 üzenetére
Pedig de. Ő Maraduer Shields, a legenda. A Mass Effect 3 Főellensége, az utolsó ellenfél, aki dacolva a lehetetlennel megpróbálja megölni Shepardot, így próbálván megóvni a játékost a játék befejezésétől. Egy igazi hős.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Lovi24
senior tag
válasz #85552128 #10465 üzenetére
Ma sikerült felraknom az új rendszert,volt némi játék win8 kontra ssd...
Felraktam az origint, beléptem majd a netről felraktam a játékot újra, a felhő mentésből mindent visszarakott viszonylag rövid idő alatt...Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Ryder62
őstag
válasz #85552128 #10396 üzenetére
Így van, Palaven után jön levél Ariatól hogy beszélni akar veled. Ez az Omega bevezetője.
Azt nem tudom hogy pontosan mikor lehet elmenni Omegára.Leviathan is Palaven után rögtön elérhető csak el kell menni a laborba a Citadelen és már kezdődik is a DLC.
Citadel meg a puccs után válik elérhetővé.
From Ashes meg már akkor mikor először belehet járni a Normandyt.
-
leviske
veterán
válasz #85552128 #10351 üzenetére
a szavaidból kivéve csak egy ideig nem lesz bajod az UR cuccok gyakoriságával... én már jó ideje leginkább goldra járok fel, meg silverre ami után nem veszek cuccokat, mostanság benézett jó pár platinum is, mégse hálálta UR fegyverekkel a játék. Kaptam ammot, abból is azt a fajtát, amivel nem érek semmit, mert biotic karikkal szeretek menni. és ugyanezt elmondja még neked csak itt a topicban is tuti 20 ember rajtam kívül. (mármint, hogy ammot dob)
-
Televan74
nagyúr
válasz #85552128 #10340 üzenetére
Nem azt néztem , hanem a dodo árát. Mennyivel jobb lett volna a régi 200 Ft -os áron fizetni. Most 242 Ft -ért adtak egy dodot a paypalon. Nem a tartalomra értettem.
Erre a hónapra elég is volt. Tomb Raider meg ez, ki is merítette a havi keretemet.
Mindenbe beleugatok!!!
-
-KP-
addikt
válasz #85552128 #10283 üzenetére
írtam, hogy már hetek óta húzódik az ügyem. szerinted ezeket köröket nem futottuk még le? megmondom mi volt eddig:
- magyar ea help-nek írtam üzit először. origin és játék törlése revo uninstallerrel, hogy még a registry bejegyzések se maradjanak meg.
- töröltük a dlc-ket a profilomról, majd adtak bw pontokat, hogy újra megvegyem.
- Eredmény ugyanaz. Nem tudja authorizálni a dlc-ket
- egy időben odáig jutott a dolog, hogy "invalid account" üzenetet kaptam folyamatosan és be se lépett a játék a menübe.
- ezután nemzetközi help törölte a mass effectet az origin profilomból úgy ahogy van, kaptam egy új kódot beregeltem a játékot és újra hozzáadtam a mass effectet a profilomhoz.
- eredmény ugyanaz
- ezenkívül amit magamtól szoktam. profil fájlok törlése, dlc-k törlése és újratöltése originen keresztül. ilyenkor ritka esetben rájön az öt perc és tudok multizni. egészen addig, amíg ki nem lépek a játékból, vagy originből. Következő indításnál kezdődik előlről az egész...[ Szerkesztve ]
-
Sheldon
tag
-
-KP-
addikt
válasz #85552128 #10265 üzenetére
be kell kapcsolni a defensive matrix-tot. amíg aktív, addig automatikusan újraéleszt. tehát ha nem aktív a defenzív mátrixod, akkor nem éledsz fel. ha meghalsz de még aktív, akkor egyből felkelsz, ráadásul full hp-val. Akkor is full hp-val éledsz fel, ha halálod előtt jóval kevesebb volt. ez is elég vicces. ezzel a karakterrel gyakorlatilag érdeked, hogy meghalj.
ha plusz időt állítasz be a képességnek, akkor több mint 20 másodpercig aktív. tehát annyi dolgod van, hogy 20 másodpercenként újra aktiválod. vagy amikor kezd fogyni a pajzsod aktiválod. ha meghaltál és felélesztett a képesség, akkor újra kell aktiválni.
Egyszerűen annyira OP, hogy az hihetetlen. gold meccseket toltam vele zsinórban, és nem kellett se ops pack-ot, se medigélt használni. raksit is csak néha néha. Grenade Capacity V gear-t betéve 7 darab mátrixod van, ugyanis gránátként kezeli a játék. Plusz 5*7 a thermal clip pack-ból és amennyit még menet közbe felveszel az ammo boxokból.
-
tiv83us
veterán
válasz #85552128 #10265 üzenetére
Snap freeze az egyik legjobb debuff power a jatekban, nem nagyon kell azt detonalgatni, mivel EDI-bot shotgun infi, nem igazan el tul semmi nem fonok egy lovesnel tobbet snap freeze utan, ha valami nem gagyi puskat hasznalsz....A juggarnaut hax shield pedig staggerel majdnem minden elllenfelet, amit utana pulse-al detonalni tudsz. A collector nem lenne rossz, kar, hogy ilyen fos detonatort kapott, mint a sweeker swarms. A Dark Sphere nem rossz, csak mocskos lassu.
-
Hunork
veterán
válasz #85552128 #10256 üzenetére
Szia!
Ezer hála, a Te javaslatod és az Origin reinstall együtt (Ryder62 ) oldotta meg, most már megy!
Ami fura, hogy korábban ez a hiba akkor jelentkezett, mikor még a W8 nem is volt nagyon képben, tehát nem rendszer-függő a dolog.
Ami viszont ettől függetlenül szánalmas, hogy CSAK az Origin esetében vannak gondok (Uplay egy játékának xarakodását eltekintve...), minden más mindig flottul ment, megy.
De köszönöm a sok hozzászólást! Ettől még amit lehet, ezek után a Steam-en szerzek be...(Crysis 3 vásárlás után is volt egy érdekes beszélgetésem a Supporttal, lásd a másik topikot... )[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
-
-
zolee0307
őstag
válasz #85552128 #10165 üzenetére
Szerintem is ez lesz, a dlc végén lehet majd velük beszélni, gondolom itt lesz pár új infó.
A végébe annyit belenyúlhatnak, hogy kiegészítik részletesebben azzal, hogy kivel mi lett, az nem befolyásolja végeket. Bár szerintem ezt nem csinálják meg.
Korábban azt olvastam ezzel a DLC-vel kapcsolatban, hogy nagyon érzelmes, megindító lesz. Kiváncsi leszek.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
janos666
nagyúr
válasz #85552128 #10155 üzenetére
Ez komoly? Mármint, hogy hivatalosan is ez a kettő lesz a legutolsó két DLC?
Azért furcsállom, mert nemrég még érdekes pletykákat olvasgattam készülőfélben álló DLC-kről, de ez nem éppen az, amit a pletykák alapján vártam.[ Szerkesztve ]
-
TomLion
tag
válasz #85552128 #9739 üzenetére
Detto, én is sima spectre packokból kaptam két karit, meg N7-es upgrade-ket.
Bontottam vagy tízet. Közbe nekibuzdultam, hátha, bontottam PSP-t, semmi, Human Vanguard XP, meg rakéta (mondjuk az jól jön ) meg valami 2-es szintű lőszer és képesség bónusz..[ Szerkesztve ]
''Jobb ma egy XP mint holnap egy Duron''
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest