-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
A végét így is elcseszték, így is mindenki mocskolta őket, de ahelyett, hogy kijavították volna az endinget, kiadtak több fizetős DLC-t hogy, még több pénzt tudjanak lehúzni rólunk amelyeknek semmi köze nem volt a játék végéhez és persze így is vette őket a nép.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Hunork
veterán
nem aktuális...
Már rájöttem, és már korábban beállítottam mindent, gyakorlatilag minden off... Vagy csak 1szerűen fos az NV driver ehhez a játékhoz...tele a net low framerate gondokkal...[ Szerkesztve ]
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
janos666
nagyúr
Ha 4 nap alatt le akarod tolni, akkor szerintem neked sem marad életben mindenki (ja, kifejezetten Ashly és Kaiden, főleg ha nem az első résztől kezded ).
Én azóta sem tudom, hogy most nyár elején végigjátsszam-e az egész trilógiát (egyetemi vizsga után, nyaralás és aratás előtt lenne idő egyben, friss ME3 DLC-kkel együtt), mert még mindig nem határoztam el magam véglegesen a befejezés értelmezését illetően.
Nekem mindig mindenki életben maradt (Kaiden-t kivéve) már az első körben, pedig mindig mozgott a Paragon és Renegade csíkom is (előbbi gyorsabban, utóbbi lassan de biztosan ).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Ryder62
őstag
Én is dettó ugyan így vagyok vele.
Van párbeszéd benne rendesen. És nem csak felületesen akarom megérteni (ami megy) hanem teljesen. Minden egyes mondatot.
Az meg hogy magyarul sem lenne jobb azért mert tele van kitalált fantázia nevekkel meg egyebekkel az meg egyenesen hülyeség.
[ Szerkesztve ]
-
Ryder62
őstag
Most kezdtem el harmadjára a játékot megérteni megértem hogy mi miért történik, meg hogy miről megy a duma de sokszor van az hogy egy egy mondat kiesik mert tele van olyan szavakkal amit nem ismerek.
Tehát én is szívesen játszanám már magyarul.
De addig is elkezdtem szókincset bővíteni. Érteni akarom legalább 80-90%-ban a játékot. Mivel a ME a kedvencem ezért jó motiváló erő lesz az biztos.
Nem randomra kezdtem el szavakat tanulni hanem elkezdtem ME3 végigjátszás videókat nézni amiben van felirat. Folyamatosan írom ki azokat a szavakat amit nem ismerek.
Omega dlc bevezető intrójából kiírtam vagy 20-25 új szót. Bele sem gondolok mennyi szót lehetne kiírni az egész játékból
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest