Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabipici
aktív tag
válasz RobRoy666 #17698 üzenetére
sgmainer 4.1.0
sgminer.exe -k darkcoin -o x11.ltcrabbit.com:3332 -u username.workername -p password -I 18 -g 4 -w 128
https://www.ltcrabbit.com/index.php?page=x11Közben emelkedett a hozam...
0.0753986 LTC/day per MH/s
Ez annyira ígéretesnek hangzik, hogy szinte hihhetetlen...[ Szerkesztve ]
-
Csabipici
aktív tag
Végeztem pár mérést a cgminer és az sgminer futtatása alatt a gépem fogyasztásáról.
A gépben 4db 280X VGA van. 2db tápról megy. (XFX 850W és XFX 750W)
CGminer alatt 1310W körül fogyaszt a teljes rendszer. Scrypt bányászás
SGminer alatt 744W körül fogyaszt a teljes rendszer. X11 algorithmus
Már csak azt kellene kiszámolni, hogy a fogyasztás fügvényében melyik a jövedelmezőbb...Azért is érdekes mert az új SGminerrel 3MH/s felett mennek a 280X-ek.
Azaz közel 13MH/s a 4db kártya
Az LTC Rabbiton pedig az x11 bányászásnál ezt ígérik:
0.0628515 LTC/day per MH/s
Azaz kb 0.8LTC/nap.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
A Darkcoin-tól kiráz a hideg. Még bottal sem nyúlnék most hozzá.
Úgy száguldott lefelé az árfolyam és nőtt a fórumokon az ezt övező pánik, mint ha felszállt volna közénk az Antikrisztus és rontást szórt volna mindenkire, aki 1 nap türelmi idő után még mindig DRK-t birtokol.
Aztán Evan bebökött egy friss hírt, aminek annyi értelme sincs, mint hogy Chewbakka miért élne az Endor bolygón, erre perceken belül felvágtatott az árfolyam 0.014-ről 0.02-re (és még ki tudja hol áll majd meg).
Ez szerintem már mesének vagy viccnek is sok.
Kb. annyit mondott, hogy nem sikerült a hardfork, úgyhogy inkább megcsinálja a masternode fizetéseket anélkül.
--->>> Mi van???
Ez első hallásra lehetetlen ígéret, illetve ha mégsem, akkor valami hatalmas hátsó kapu lehet a coin kódjában, amivel tetszőlegesen befolyásolható mikor hova teremjenek coin-ok.Szóval egyszerűen nem értem, hogy egy ilyen bejelentés miatt hogy tudna egyik pillanatról a másikra egy ilyen laza szitáról tökéletesen rugalmasan visszapattanni az ár (ha nem szín tiszta manipuláció volt mindkét irány).
Hacsak nem azért, mert megígérte, hogy megduplázza a masternode-ok fizetését.
-> Lehet, hogy tévedek, de én itt már ropogósra pörkölt scam szagot érzek.Pedig eddig tényleg hittem a sikerében, de ez nekem már sok. Az ár is hihetetlenül túlzott mértékben és agresszíven manipulált, és egyre hihetetlenben dolgok jönnek ki a fejlesztő szájából. Lassan már minden nap megígér valami új lehetetlent, miközben még semmi sem működik rendesen abból, amit előirányzott (ez utóbbi önmagában nem lenne olyan nagy baj, de így együtt...).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz almafa42 #17691 üzenetére
Lehet, hogy én vagyok paranoiás, de azóta (pontosabban nézegettem már én a linkelt cikkben emlegetett, mára eltüntetett/átirányított weboldalt és magát a zip filet is, de már az előtt is rögtön hasonló állt össze a fejemben, mikor Karpeles nyilatkozott, hogy sok coin és sok fiat is hiányzik, a konkrét megvalósítás, hogy mikor miként algoritmizált vagy kézi mókolás volt, az a végeredmény szempontjából mindegy is) a mostani gyertyák is nagyon gyanúsak nekem, nem igazán bírom elhinni, hogy ha eddig minden ilyesmi hamis volt, ez most már tényleg valós.
Persze úgy is lehet ezt nézni, hogy talán voltak, akik szeretettek volna jelentős mennyiségű, netán akár még több pénzt belepumpálni a Bitcoin-ba, mint amit a Gox hazudott oda, csak épp azért nem tették meg, mert mikor elkezdtek volna vásárolgatni, akkor hamar leesett neki, hogy keményen szopatják őket, vagy netán be is lettek avatva (talán úgy, hogy hamar gyanakodni kezdtek maguktól, ezért mélyebben utánajártak, míg eljutott valakihez, aki némi zsebpénz fejében felvilágosította őket). Most viszont, hogy megtisztult a piac és a korábbihoz képest kedvező az ár, így nekiláttak betárazni.
--
A DRK most nagyon aktív mészárszék. Annak ellenére, hogy én rég kiszálltam (a tegnapi második púppáron az utolsó 100-assal is), már kezdtem elhinni, hogy nem ez lesz a vége, hanem stabilizálódik, vagy akár még fentebb lő valamennyivel... de mégis aratás van.
Mondjuk a fork is biztos erős tényező volt abban, hogy további pumpálás, vagy profitvágás legyen ma.
Ja, és kár, hogy a bitcoinwisdom-on már a mintpal és cryptsy DRK történelem is töredékes.Persze ilyenkor is lehet profitálni. Egyszer-kétszer én is körbeküldtem egy kisebb csomagot a DRK hintán, de annyira vad, hogy nem feltétlenül éri meg a kockázatot. Csak kis rést merek vállalni és még így sem veszek rá mérget, hogy nem szopom be és jutok vissza a végére oda, ahonnan indultam.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
akrobet
tag
Bányászik még valaki valamit?
-
Zlcsi
senior tag
-
Zizi123
senior tag
Kivancsi volnek, hogy aki folyamatosan banyaszik az kb mennyi ido mulva adja el atlagban a kibanyaszot ermet. Tehat
- egybol aktualis piacon aron adjatok el
- vartok 1 kedvezobb arfolyamra, kockaztatva, hogy le fog esni, vagy emelkedik?A 2. esetben ki mennyit var, 1 jobb arfolyamra?
-
janos666
nagyúr
válasz almafa42 #17686 üzenetére
Hát igen, nagy bőszen odatoltam a BTC-m pofátlan alacsonyra, de pánikeladás helyett pánik vásárlással nyitott a piac. Kicsit meglepett, hogy ez tényleg vásárlás volt, nem egy minipumpa, hogy kedvezőbb feltételek mellett meneküljön ki valaki.
Bár szerintem most egy darabig mégis negatív lesz a trend.
--> Hú, míg ezt begépeltem 0.0019-ről 0.0016-ra dobbantott valaki Cryptsy-n.
-
-
janos666
nagyúr
válasz gyuszaa #17684 üzenetére
Ha valaki esetleg nagyon pánikolna a DRK kapcsán, akkor vennék 1000 DRK-t 8 BTC-ért (csak addig érvényes az ajánlat, míg zárva vannak a nagyobb exchange-ek és nyilván, ha tisztán megérkezett a DRK a fork-ok tengerén, tehát a BTC csak akkor indul el, ha kész az új DRK wallet, újraindexeletem a blokkláncom, újra scan-eltem a tárcám és tényleg nálam van a DRK ; ez az utolsó, zárás előtti Cryptsy ajánlat fele, bevallottan Pánikpityu vadászat).
-
gyuszaa
őstag
Ejj DRK, POT meg megindult.
(#17682) ati012
Blockchain wallet telefonra, amin az aprót tartod az efféle esetleges kifizetésekhez.
-
ati012
őstag
BTC-ben való kifizetést hogy lehetne a legegyszerűbben megoldani?
EHulladékot vásárolok fel, és opcionálisan lehetne BTC-be is kérni a moneyt
-
janos666
nagyúr
válasz Victoryus #17678 üzenetére
Ha hiszel abban, hogy eddig nem Bitcoin-USD, hanem GoxCoin-GoxYEN buborékokat láttunk, amiket a megkárosított ügyfelek pénzén finanszírozott az Mt.Gox, míg bírta ([link]) és nem érsz rá éves távlatokban gondolkodni, akkor okosabbnak tűnik eladni. Én nem sietek.
U.i.: Épp most próbálom elterjeszteni, hogy a Kraken-es bot neve legyen Wheatley
[ Szerkesztve ]
-
mi az oka az árfolyam emelkedésnek most? Vajon megy még feljebb, vagy most kéne eladni azt a 0.2 kemény petákot...
Egyéb: localbitcoinson ikenlike néven van valaki aki a legjobb áron veszi a btc-t. Csak kérdés, megbízható-e, mivel paypal-t használ.[ Szerkesztve ]
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
GG888
senior tag
válasz janos666 #17676 üzenetére
https://www.cryptsy.com/pages/privateapi
Method: marketorders
Inputs:
marketid Market ID for which you are querying
Outputs: 2 Arrays. First array is sellorders listing current open sell orders ordered price ascending. Second array is buyorders listing current open buy orders ordered price descending.
sellprice If a sell order, price which order is selling at
buyprice If a buy order, price the order is buying at
quantity Quantity on order
total Total value of order (price * quantity)pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #17605 üzenetére
Úgy tűnik elméletben picit még rosszabb a helyzet és végül (legalább is jelenleg) nincs valódi hardlimit, csak annyi, hogy most ~4.3M DRK van kibányászva, így maximum 4˙300˙000/1000=4300 masternode létezhet. Igaz, hogy a gyakorlatban ezzel együtt már valószínűleg >1 BTC/DRK lenne árfolyam, szóval annyira mégsem panaszkodhatna, aki összegyűjtött 1000 DRK-t, mielőtt az utolsó szál is elfogyott a váltókról.
Ahogy sejtettem, ahogy beindultak a kifizetések, sokaknak leesett, hogy nem fognak egyik napról a másikra meggazdagodni a masternode bizniszből, vagy hogy szimplán hülyék az üzemeltetéséhez (akár már el is lopták tőlük a coin-okat) így elkezdik akár veszteséggel is eladni a DRK-t, illetve ezzel párhuzamosan azok is dobják, akik csak a további árfolyam emelkedésre spekuláltak és most látják a negatív trendet.
Én el is adtam ma reggel az utolsó 100 DRK-m, hogy majd visszavásárlok valamennyit, ha úgy tűnik vége a zivatarnak (legalább 100-at akkor is, ha nem megy 0.002 alá). Bár nem hiszem, hogy 0.01-ig is lekúszna, ahol sorban állok 1000-ért.
Nem tudom megérné-e most bevásárolni LTC-ből és akár DOGE-ból, hogy aki kiugrik a DRK-ból, az visszarántja-e ezeknek az árát legalább 10%-al.
Persze az is lehet, hogy a duplacsúcsok után megint fellő a duplájára a DRK...Erről jut eszembe --->>>
Hol lehetne megnézni a komplett Cryptsy és/vagy Mintpal orderbook-t, nem csak a top ~50 tételt, ami a saját webes felületükön jelenik meg?[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz bazsyka #17673 üzenetére
Volt egy szándékos fork, amit talán nem minden pool követett időben, mellé pedig jött egy nem tervezett is, amit szintén egy újabb frissítéssel kellett orvosolni, és azt sem biztos, hogy minden pool telepítette már, illetve ellenőrizniük kellett a blokkláncot, és addig sem mehetett a bányászat.
-
bazsyka
tag
Jó reggelt Sziasztok!
Tudja valaki,hogy mi van a dark poolokkal,mind offlineba megy néha -
janos666
nagyúr
-
GG888
senior tag
válasz gyuszaa #17668 üzenetére
Nekem egy ilyen kapálta már össze az árát.
http://www.guru3d.com/articles_pages/asus_radeon_r9_290_directcuii_oc_review,2.html
pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz bazsyka #17662 üzenetére
Én úgy tudom, hogy van sima scrypt és x11-es része is a sync multipoolnak, lehet, hogy ez a gond nálad, rossz algot használsz.
Első perctől figyelem az eseményeket, az igaz, hogy sync-et nem lehet már bányászni, de éppen ezért hoztak létre egy multipool-t hozzá, ami más érméket bányászik, de sync-ben fizet.
Egyébként a megakadás csak pillanatnyi volt, a fejlesztő ura a helyzetnek és már ki is adták azt a tárcát ami kijavította a hibát, csak nem az első hsz-ben van, hanem a hozzászólások végén valahol, meg kell keresni.
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
gyuszaa
őstag
válasz BRIKLY #17667 üzenetére
Ezt konkrétan rendes használatra veszem (jelenlegi iponos árból is jön még le ), olcsó ezen a kategórián belül, és viszonylag korrekt, úgy mondanám megüti a minimálisan elvárt szintet.
Összes memória chip is átadja a bordának a hőt, VRM hűtése is megfelelően megoldott, maga a bordázat sem túl vékony/keskeny + hővezető csövek is rendben felfekszenek közvetlenül a gpu-nál (ugye asus).
Mining alatt biztos van hangja, de sokan tolták itt több darab ref. kártyával is.
Pedig nem hittem volna, hogy lesz egyszer megint gagyibájt kártyám, 79××-nél nagyon spórolt a komponensekkel.
-
Reggie0
félisten
válasz BRIKLY #17664 üzenetére
ST= is STaged work items (ready to use).
SS = Stale Shares discarded (detected and not submitted so don't count as rejects)
NB = New Blocks detected on the network
LW = Locally generated Work items
GF = Getwork Fail Occasions (server slow to provide work)
RF = Remote Fail occasions (server slow to accept work) -
BRIKLY
veterán
SGminerben ezek mik? : ST , SS , NB , LW , GF , RF
Kell valamelyiket figyelni? -
bazsyka
tag
Sziasztok!
SyncCoin multipoolmining.com-on mást is ledobál az oldal?Mit lehet ez ellen tenni? -
siemenss65
tag
Hamarosan csak Varsóig kell majd menni bitcoin automatáért.
-
janos666
nagyúr
válasz almafa42 #17643 üzenetére
Talán bőségesen van még muníció a lőszeres ládában, de csak lassan (mondjuk 6 BTC blokk idő alatt) lehet tárat cserélni a puskában. Vagy persze lehet "csapda".
-
almafa42
aktív tag
válasz BRIKLY #17645 üzenetére
Ja, bányászat engem túlságosan nem érint, télen fűtöttem vele kicsit a szobát aztán ennyi. Bányászat jelenleg max a reggeli kakaós csigára elgendőt hozna szvsz..
Inkább olyen szempontból érdekel, hogy szerintetek meddig leszez hype-olva Vagy hogy ti láttok-e mögötte p&d-n túl bármi értéket.
-
almafa42
aktív tag
Libertycoin vélemény?
-
Zizi123
senior tag
MastiffCoin banyaszom, mint allat, de enm jonnek az ermek, pedig mar 8 oraja varok rajuk
Vegre rajottem, hogy miert:
Maturity for mined blocks: 1200 confirms.WTF???
-
Reggie0
félisten
Mit gondoltok, a dvorakcoinba erdemes beszallni indulaskor?
-
ignorant
senior tag
válasz Mesterlovesz #17638 üzenetére
Ha csak használóról beszélünk akkor ne gondoljunk mögé egy szakembert. Egy érmét úgy kell felépíteni, hogy egy 80 IQ-s ember is használni tudja.
A atlag emberek ideje meg nem jott el.
Kb most lehetunk az "early adopters" elejen a jobb oldali kepen.
Ha minden tv-t csak úgy lehetne bekapcsolni, hogy az áramkör egy bizonyos részét rövidre zárod, akkor nagyon kevés háztartásban lenne tv mert egy átlagember meg sem meri próbálni, mert hűha, ez már bonyolult, nem értek hozzá!
Kb minden igy kezdodott ami most korulvesz es alapveto (konnyu) dolognak szamit.
Az internet megjelenesekor hasznavehetetlen dolognak tartotta sok mindenki mert nagyon bonyolult volt es el sem tudtak kepzelni hogy mikre lehet majd hasznalni.
A TV-nel kb ugyanez (sok ember a mai napig nincs tisztaban vele, hogy hogy mukodik).
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz janos666 #17637 üzenetére
Na igen, egy rendszer eleme csak annyira használható, amennyire a leghülyébb felhasználó használni tudja!! Ha csak használóról beszélünk akkor ne gondoljunk mögé egy szakembert. Egy érmét úgy kell felépíteni, hogy egy 80 IQ-s ember is használni tudja. A papírpénz ilyen. Ha ilyen egyszerű lesz bármilyen digitális érmét használni, akkor akár pár rövid év alatt mindenki használni fogja. De amíg lehet olyan viccet csinálni, mint a Conan Showban, hogy mi a bitcoin, és a bitcoin vezérigazgató mindenféle maszlagot hadovál, ezzel is mutatva, hogy még ő sem tudja, hogy mi a franc is ez, addig az emberek simán elmennek mellette.
Ha minden tv-t csak úgy lehetne bekapcsolni, hogy az áramkör egy bizonyos részét rövidre zárod, akkor nagyon kevés háztartásban lenne tv mert egy átlagember meg sem meri próbálni, mert hűha, ez már bonyolult, nem értek hozzá!
Ha egy szerkezetet (bankkártya méretűt) kell csak hozzáérinteni egy terminálhoz, hogy fizetni tudjon az ok, ha esténként kell csak egy gombot megnyomni, várnia pittyegésre és utána a másik gombot megnyomni, hogy a fizetése látható legyen a szerkezeten, még az is ok. Ha ennél bonyolultabb, papír tárca, netes tárca, kompjúteres tárca, akkor az már bonyolult.
Mindent a hülyékre kell egyszerűsíteni, mert ők vannak többségben!!!
-
janos666
nagyúr
válasz ignorant #17636 üzenetére
Sikerült ignorálni azt a részt, hogy "a maga területén".
Altcoin földön sokaknak egy örökkévalóság, amit egy ehhez hasonló funkcióra kell várni a javaslattételtől a kódfésülgetésen át a tényleges implementációig, és szerintem korlátozottabb a gyakorlatilag keresztülvihető dolgok köre, mint szerinted. Elég sok már az erős érdekeltség, és mindig lesz valaki, akinek valami nem tetszik (akár csak épp abból az okból, hogy hasznot szeretne szakítani azon, ha egy altcoin valósítja meg és profitálhat a hype-ból, vagy mert BTC-n belül alapozott arra, hogy profitál majd egy "hiányosságból", vagy egyszerűen csak nem akar kockáztatni egy módosítással, ha neki nem közvetlenül hasznos, stb).Ha elér egy szintet, akkor nem kell többé $-ban gondolkodnod.
Ez pont ugyan úgy igaz a Bitcoin-ra is, mint a többire. Egyiknél sem tudom smile nélkül leírni, de azzal mindkettőnél ugyan úgy le lehet.Sokan vannak, akiknek ilyen szempontból jobb és kényelmesebb a DarkCoin, mert nem akarnak vele foglalkozni, hogy miként lehet anonimmá tenni, illetve ha alapértelmezett funkció, akkor "bolondbiztos", a bolondok őrjöngése (ha megégnek) az negatív reklám.
- De én az hittem a Bitcoin anonim, és csak így tudom meg, hogy mégsem?"
- Pusztán annyit kellett volna tenned, hogy ... ... ...
- Most már jókor mondod b@zmeg, már besz¤ptam! Amúgy se értem mit halandzsázol. Azt hittem ezért jó a Bitcoin, hogy ilyen ne legyen.[ Szerkesztve ]
-
ignorant
senior tag
válasz janos666 #17634 üzenetére
Gyakorlatilag az. Bármily vicces és hihetetlen, a BTC a maga területén már öregnek és begyepesedettnek számít.Kvázi kőbe van már vésve minden fontos paramétere, amin csak nagyon nagyon nehezen lehetne változtatni.
Dehogy van kobe vesve, de azt gondolom belatod hogy ilyen rendszereknel szo sem lehet elhamarkodott valtozasokrol. Btc meg csak 1.0-at sem erte el, a sidechainek pedig meg csak most fognak megjelenni.
A bitcoin annyira anonim amennyire csak szeretned. Nem kell 2 agysejtnel tobb hogy kozpontositott mixert se kelljen hasznalnod.
Mit szamit hogy a darkcoin alapbol anonim amikor valtasnal ugyanazoknak az AML/KYC torvenyeknek kell megfelelni?
-
GG888
senior tag
válasz ignorant #17633 üzenetére
Szerintem mindenki elkezdte valahogy, nem hiszem lenne olyan köztünk aki mindig is nyert vele.
Másrészt Mari néni nem altcoinban kapja a nyugdíját, amit ha rosszul fektet be, akkor éhenhal hó végére.
Akik ebbe beszálltak, nem hinném, hogy kényszerűségből tették volna, tudták mit vállalnak.pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
janos666
nagyúr
válasz ignorant #17633 üzenetére
Legvadabb álmomban (ami a 100 $/DRK peak) sem hinném, hogy a DarkCoin majd megelőzi a BTC-t (aminél 10000 $/BTC peak a legvadabb, amit álmodni bírnék) [ismét kiemelem: álmodni, nem remélni vagy hinni].
Pénzéhesség és moráli oldal? Bocs, de ezt nem tudom egy mondatban értelmezni.
A DarkCoin egy hangyafasznyival többet tud, mint a BTC (nem csak a tárcába van építve, de alapértelmezetté is van téve a coinjoin, hogy értelme is legyen így ennek a technológiának, és persze decentralizált a keverés, ami elég komoly előny egy DarkWallet-hez képest), tucat hangyafasznyival többet, mint az altcoin-ok 99.9%-a, amik 1:1 klónok, csakis olyan funkciókkal, amik a készítőket hivatottak gazdagítani, de valódi értékük abszolút nulla, pontosabban legtöbbször negatív (a használhatóság kárára megy a rövidtávú nyerészkedés).
Én a politikáról is azt szoktam mondani, hogy nem az érdekel engem, hogy melyik kormány és képviselő abszolút értékben mennyit lop el. Engem az érdekel, hogy nekem relatívan mennyit hajlandó hagyni, miközben megtömi a saját zsebét is. Ha hagy engem is élni, akkor egészségére, tömje csak a zsebét, csak annyira ne legyen mohó, hogy én közben éhen halok. Olyan úgy sincs, aki nem tesz zsebre semennyit. Nem ugyan az a parazita és a vírus.
A DarkCoin-ban szerintem ez a szép, hogy mer olyat tenni, amit a BTC már nem.
Rengetegen hitték azt, hogy egy olyan coin-t vesznek, mint most a DarkCoin, mikor BTC-t vettek. Azt hitték, hogy anonim fizetőeszköz. Pedig BTC nem az. (Persze a DarkCoin sem abszolút tökéletesen az, de egyelőre a legjobb a piacon és folyamatosan fejlesztik ezen a téren.)Eltűnt már 0.01 BTC-ről az a durván 1200 BTC? Nem találok most sehol olyat, ami kiírná nekem az exchange API-ból a teljes orderbook-ot.
Gyakorlatilag az. Bármily vicces és hihetetlen, a BTC a maga területén már öregnek és begyepesedettnek számít. Kvázi kőbe van már vésve minden fontos paramétere, amin csak nagyon nagyon nehezen lehetne változtatni. De miért próbálná valaki ezt keresztülvinni (akinek hasznos lenne ezt a funkció) ahelyett, hogy nagyobbat kaszál egy értelmesebb féle új coin felkarolásával?
Ha most bekerül a Bitcoin kliensbe egy saját coinjoin funkció, akkor sem lesz alapértelmezett (és akkor már nincs is értelme, hisz két piszkos pénzkupacot nem lehet egymáson át tisztára mosni), és nem lehet majd letagadni, hogy a DarkCoin hype érdeme, hogy egyáltalán bekerült.
Amúgy nem véletlenül tettem most be az adománygyűjtő címem az aláírásomba. Bárkitől elfogadom a nyereségük 1%-át, ha esetleg az én egy hónapra visszamenő DarkCoin spam-elésem miatt ugrottak bele még időben és már BTC-ben is realizálták a nyereségük (ez szándékosan jelzés értékű, hogy nem egy DRK cím).
[ Szerkesztve ]
-
ignorant
senior tag
válasz janos666 #17631 üzenetére
Mint eddig barmelyik masik alt-nal egy igen szuk reteg jar(hat) jol es a noobok tobbsege megszivja.
Ertem en hogy mindenki penzt akar, de azert van ennek egy moralis oldala is.
Mutass egy altcoint ami barmilyen szinten tobbet nyujtana mint a btc? A mogotte levo felhasznalo bazist, es lehetosegeket nem is emlitve.
Meg ha lenne barmelyik masolatban barmi erdemleges, mar csak a network effekt miatt elobb lenne modositva a btc mint hogy atalljanak az emberek.
Meg lehet nezni, az order bookok "melyseget" barmelyiknel egyebkent, penny stock traderek is kinevetnek nagy valoszinuseggel.
Ha a btc valami statikus dolog lenne akkor megertenem a lelkesedest.
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz almafa42 #17629 üzenetére
Pont arról van szó, amit már többen is mondtak, de érdekes módon még senki sem tudta megfelelően belevinni egyik érme életébe se, azt az alapot ami értéket ad az érmének, minden egyes darabjának! Az én érmém az első pillanattól kezdve erre lesz építve, hogy egy olyan fix alapja legyen ami biztosítja, hogy soha ne forduljon elő az, hogy az értéke 0-ra esik!
És még egyszer, nem forradalom a digitális pénz, hanem a következő lépés! Nem kell lerombolni az előző rendszert, hogy az újat használni kezdjék az emberek, sőt (ezt politikusok nem tudták ugyan sosem megtenni, főleg kormányváltáskor a pártok), az előző rendszer jó elemeit bele KELL integrálni az új rendszerbe, hogy még tökéletesebb legyen!2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
janos666
nagyúr
válasz Dexar007 #17622 üzenetére
Dexar... You are ignorant
Vegyetek DOGE-t és LTC-t most, mert azok idő és értékálló, valódi coin-ok!Az, hogy szerintetek technológiailag bármivel jobb-e a DarkCoin, mint a kismillió shitcoin (amúgy tényleg az, ennek csak a mértéke és jelentősége vitatható), illetve hogy mindez számít-e bármit is a piacon (főleg annyit, amennyit most látni vélünk), az miért kérdés egyáltalán akkor, mikor minden crypto coin árát csakis az határozza meg, hogy mennyire hiszik el róla az emberek, hogy értékes?
A Bitcoin sem más, csak annyit ér, amennyit elhisznek róla az emberek és adni hajlandók érte. Így, ha mindenki elhiszi, hogy 1 DRK = 100 $, akkor 1 DRK márpedig 100$ lesz. Ugyan úgy, ahogy lehet, hogy fél éven belül 1 DRK 0.1$ lesz és már csak az emlékszik majd rá, aki 10-20x-(100x?) profitokat vagy veszteségeket könyvelt el vele kapcsán.
A LiteCoin-ról is hosszú időre elhitték sokan, hogy ér valamit. Én sohasem.
Többen is javasolták, hogy ekkor-akkor vegyek vagy hogy a kibányászott shitcoin-okat erre váltsam át, de pár percnél tovább sohasem szerettem LTC-t birtokolni (csak akkor volt nálam, ha egy coin-nak csak LTC piaci párja volt, és mindig igyekeztem visszaváltani BTC-be). Én mindig csak azt láttam benne, hogy egyszer valakik felpumpálták a csillagos égbe, amit már ők is szégyelltek, aztán azóta (persze kicsit hullámozgatva) csak esik és esik és esik, és nem is lesz ez már másképp, mert már lesz valami más, amit jobban érdemes lesz az egekbe lőni.Ha mindenki hülye és most minden hülye DarkCoin-t vesz, akkor lesz köztük sok gazdag hülye (azokat leszámítva akik a legvégén szállnak be és/vagy túl sokáig tartogatják) és sok morcos "okoska".
-
almafa42
aktív tag
válasz Mesterlovesz #17628 üzenetére
Kivancsisagbol: mire alapozod, hogy ez mas lesz mint a tobbi shitcoin?
-
htc07
addikt
válasz Mesterlovesz #17626 üzenetére
csak ne felejtsd el beharangozni bitcointalkon időben
-
Mesterlovesz
aktív tag
Hahó, az érmém lassan beindul, ahogy most állnak a dolgok kb. június 7-re várható! Nehéz volt összehozni a lényeget, de most már eléggé elkészülés közeli állapotok vannak 8)! Mivel én ezt komolyan gondoltam és nem shitcoin-t akarok csinálni ezért biztos, hogy szólni fogok itt is, hogy érdemes lesz figyelni az indulást!
-
-
Dexar007
veterán
válasz Mesterlovesz #17609 üzenetére
,,A darkcoin anonim, kell a feketepiacnak"
Mert a btc mi? Silkroad es tarsai majd le fogjak cserelni egy par honapos coinra a ropogos btc-t,csak azert mert szebb a neve? Ugyan mar. A szarnyalas csak azert mukodik,mert ,,egy bolond szazat csinal". Itt a topikbol es mindenki venni akar,mert latjak,hogy x nap alatt ennyit nott az erteke,es valoszinuleg,fel fog menni btc nagysagokig. Mikozben a valodi erteke,ugyanugy 0 mint a tobbi shitcoinnak,csak jozsika kitalalta,hogy ez most meno lesz,es MEG pumpaljak bele a penzt.
Give me your cum,bull!
-
oleslie
aktív tag
ha valakit érdekelne. 90KHUF/stück, MSI R9 290 Gaming 4G. 880KH/s-t tudnak. Gyári bios, nincs mókolva.
Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
Csabipici
aktív tag
Igen, létezik! Én is itt bányászgatok mostanság...
LTCRabbit.com X11 mining -
Aryan
senior tag
Egy kérdésem lenne felétek. Létezik már olyan multipool ami pl darkcoin-t bányászik, de btc-ben vagy ltc-ben fizet?
-
Overlocker
veterán
Gyerekek, alszok egy jót, erre elszálll a dark, huhh, már többet ér mint az LTC..
Én meg még mindig nem tudtam venni...
-
janos666
nagyúr
Talán egyre többen esnek át azon a holtponton, hogy mernek beleugrani valamibe, ami a hagyományos szabályok szerint már hatszor össze kellett volna, hogy omoljon, de még mindig növekszik.
Vicces az LTC-t és DOGE-t életmentő csomag is. Erősen néztem is őket, hogy talán venni kéne és eladni, ha kiért hozzájuk a rohammentő. De közben mindenki úgy veszi a DRK-t, mint ha 24 órán belül elfogyna a teljes eladásra kínált mennyiség és már csak ezzel lehet majd kenyeret venni.
[ Szerkesztve ]
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz janos666 #17608 üzenetére
Hát már egy ideje tudja mindenki, hogy igazi újítást egyik altcoin sem hozott mostanában! A Litecoin az első scrypt, ezért sokan betankoltak belőle, így kell a jó ár. A darkcoin anonim, kell a feketepiacnak, no meg a parázós összeesküvés elméleteseknek. A többi érme, amelyiknek kb fix ára van az csak azért van mert valakik elkezdtek köré építeni néhány kereskedőt és ezek meg a közösség vásárolgat az érmékkel egymás között. Ezek mind olyan mikrorendszerek amiknek igazándiból nincs jövője...
Amíg nem lesz egy olyan érme, amire csak igen kevés negatív dolgot lehet mondani, viszont kapásból fel lehet sorolni 5-6 pozitívat amire minden egyes ember bólogat, hogy hát igen ez már valami, addig mindenki csak kreálja az érméket orrba-szájba aztán pár nap múlva már nem is emlékszünk rájuk...
U.I.: a telefonomon fent van a bitcoin buzz a play áruházból, ezeket olvasgatom magányos perceimben! 8)))
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Mesterlovesz #17607 üzenetére
Te ilyenkor BTC grafikonokat figyelgeted?
Mindjárt kiűrül a DRK oderbook sell oldala, miután megfulladt a legtöbb altcoin!
Kész bolondokháza az egész.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz janos666 #17606 üzenetére
Most majd meglátjuk, hogy a trend győz, vagy a BTC!
Tegnap olvastam, hogy grafikonelemzés után az látszik, hogy akár 548USD-re is felmehet a BTC aztán szépen visszaszánkázik és majd csak szeptemberben fog ismét felfelé menni...
Hát akkor most itt a nagy lehetőség megfigyelni, hogy vajon a BTC mennyire "átlagos" tőzsdei papír, vagy egy egészen más törvények szerint mozgó érték...
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #17605 üzenetére
Kár, hogy ma sem mertem 1 BTC profittól tovább tartogatni, amit tegnap vettem. Lehetett volna belőle kettő is.
Jól mondta valaki még valahol 0.04 környékén, hogy "The pump to end all pumps".
És közben még a BTC is meredeken felfelé megy végre.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #17602 üzenetére
Igen. Most esett le nekem is, hogy már nem aktuális az, mikor én még ~25 DRK/block-al és ~100 node-al számoltam. Azzal együtt, hogy megnőtt az érdeklődés, drasztikusan visszaesett a DRK-ban kifejezett jövedelmeőség is.
Bár ez egy több rétű önszabályzó rendszer, épp ezért a kapzsiság elérheti, hogy a végén a nyugisan nyomulók nullásra jöjjönek ki.
Veszel most egy node-ra valót pumpaáron, aztán ha lecsitult a piac, akkor várhatsz minimum 1 évnyi jövedelemre, hogy pénzednél legyén. -> Persze feltéve, hogy esni fog az ár, amúgy meg ki tudja, lehet hogy egy éven át nem megy majd 0.02 alá.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Reggie0 #17600 üzenetére
Nagyon nehéz megbecsülni.
Feltéve, hogy olyan magas marad a network speed, hogy 5 lesz a block reward (ettől kevesebb nem lesz, esetleg több, ha kevesen bányásszák):
5 drk/block x 576 blocks/day x 0.1 = 288 DRK/day
Ez oszlik meg a node-ok közt, amiknek ha jól rémlik 1500 a hard coded maximális száma, de valószínáleg ezt nem fogja elérni, mert az már 1000*1500 DRK-t von ki a forgalomból.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Házimozi belépő szinten
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen nyomtatót vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest