-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noroo
tag
válasz gyuszaa #16943 üzenetére
"amúgy is minimum prémium belsővel, nem ilyen csifivel"
hmm, lemaradtam valamiről? Tudomásom szerint (és tapasztalatom szerint is) a chieftec, az nem épp egy vargánya kategória, már aki emléxik még rája.... :-) és hát így a "prémium belső" jelző neki is kijárna... ;-)
Nem tartom valószínűnek, hogy magával rántaná a lapot, a vga-kat, ha épp elpatkol a táp...viszont cserébe annyira határon mozog, hogy kísérletezni valóban nem a legjobb 5let szerintem sem, ha nincs igazam (ilyen is megeshet), az nem egy olcsó mulatság...
-
Noroo
tag
válasz Mesterlovesz #17098 üzenetére
hmmmm... de szép is lenne az én értelmezésemben az alábbi mondat:
"ebben, egy 6970 1500 Mhs-t tud. Hogy mit kell ma bányászni: Summercoin-t! Jelenleg 0,01BTC/MHS/fél nap az egyenleg."
Az én matekommal ez biza 15BTC/félnap :-)
asszem 1 hónap múlva be is fejezném a bányászatot, és nyugdíjba vonulnék
[ Szerkesztve ]
-
Noroo
tag
válasz BRIKLY #17120 üzenetére
Nezd meg a lapot tuzetesen... Az ujabb lapokban a cpu, ram korul mar tantal kondikat hasznalnak, de regwbbiben meg elkot... Az elkonak sok hasznalat vagy meleg miatt illik kiszaradni...es nem mukodni
Ha meg se moccan semmisem, akkor viszont az inkabb tap...
Az, hogy pihentetes megoldja meginkabb tapra gyanaxom...
Ahogy en csinalnam:
0.alaplap kondik csekkol
1.tapcsere hajt tesztel...
2.ha nem oldja meg lapcsere es csekkol
3.ha ez sem akkor ranezhetek en is ( csak Bp)Es telleg OFF
[ Szerkesztve ]
-
Noroo
tag
válasz Overlocker #17129 üzenetére
Konyvesbolt vs doge...
Offline media vs virtual penz...Csak nekem kepzavar?
-
Noroo
tag
válasz Drizzt01 #17182 üzenetére
Jobb láb a bal láb után... vagy fordítva.. elindulásnál megadja a megfelelő lendületet
Nehéz, ha nem konkretizálod kicsit jobban, hogy mi az új, mit tudsz, ill, mit szeretnél még tudni
(én mikor "új" voltam, -még az is vagyok, leszek is még nagyon sokáig- hetekig csak ezt olvasgattam, az sokat segített, nem tudom neked mi lenne a "segítség")
-
Noroo
tag
válasz Drizzt01 #17185 üzenetére
Belevágsz, remek
Ha nem megy a gép folyamatosan, akkor pont annyit fog dolgozni, amennyit megy. Cserébe amikor megy, másra nem igazán tudod majd használni. Ezt gondolom olvastadProgi kérdés: attól függ...
mit fogsz bányászni... gyanúsan algó függő szvsz
hol elérhető: ahogy eddig megfigyeltem, abban a poolban meg szokták osztani (vagy kiírják, hogy honnan elérhető) a linket, tehát onnan.[ Szerkesztve ]
-
Noroo
tag
válasz Mesterlovesz #17286 üzenetére
Ááááh, csak azokról az infókról szerez tudomást, ami fenn van a neten
erről tuti nem tud
-
Noroo
tag
válasz ati012 #17409 üzenetére
Tudod, hogy egy szőke Nő hogy tud egy pasiból milliomost csinálni?
Ha a pasi előtte milliárdos volt...kábé így érzem magam, amikor tök mindegy mennyivel beszabadulok vmelyik váltóra... vhogy mindig úgy érzem, hogy jójó, hogy én itt most kereskedőset játszom, de mér van az, hogy akárhogy fogom meg a puskát a csöve néz rám? Ha nem is mindig, de sokszor a tetején sikerül vásárolni....
Igaz amikor meg pici pluszban jön ki, tudok neki örülni, mint a kismajom a farkának -
Noroo
tag
válasz akrobet #17423 üzenetére
Silk...
shibe szvsz elintézte magát a fork-al, majd egy napig nem lehetett kereskedni sem vele, bittrex zárolta, kijavult a fork (ofc a coinom nagyrésze a forkból származott, az bukta.. és ezzel nem voltam egyedül) utána egekben a diff, az ára meg azóta esik.... hát nem tudom mi lesz, ha már nem lehet bányászni...
-
Noroo
tag
[ Szerkesztve ]
-
Noroo
tag
válasz Csabipici #18041 üzenetére
G888 kollégához hasonlóan vagyok, bár nekem voltmod nélkül mászik 2db (egy db CM silent ventivel felülről hűtve a kettőt) éshát ha 6W-ot nyihognak itt egy db GS-re, ebből a gyári ventije tuti 3 vagy 4W. :-) mostmár megmérem mennyit "eszik" 100-on
szal nem rossz... ha van belőle 20-30db-od, akkor egészen jó XD ha nincs, akkor meg kieg-nek besegít
-
Noroo
tag
hümm...
ez viszont nem hangzik rosszul...
erre kíváncsi lennék menet közben, melegedés stb... (márcsak a scrypt-n miatt is)
a mai árfolyamok mellett, nem is sok idő a megtérülése... (ofc ha így marad)
aug végére ígéri a support
[ Szerkesztve ]
-
Noroo
tag
BTW ezt a Daisy-t dobtam be én is pár hsz-el korábban, csaképp akkor senki nem válaszolt rája... (biztos érdektelen rája volt)
amiért érdekes az a srcrypt-n... de beszéltem velük aug végére ígérik, és akkorra... hááát...
ugyanakkor még mindig 80USD egy GS, ahhoz mérten ez a 329USD nem olyan rossz 10MHS-ért...
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- TCL LCD és LED TV-k
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Építő/felújító topik
- Gitáros topic
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- Steelseries Rival 300 - HP OMEN Gamer egér (mikrokapcsoló hibás)
- Asus Xonar dx rev1.02 5.1
- Logitech G933 7.1 + RGB Artemis Spectrum Wireless - Gaming Headset mikrofon hibás
- Csere!Realme GT 2pro garanciával
- LENOVO IdeaPad 5 - 14'' (R7 5700u, VEGA 8, 16Gb, 512 SSD, Magyar bill., FHD IPS, fém ház, GARIS)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest