Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRIKLY
veterán
Akkor mit éri meg?
Nagyon ingadozik a diff,én éjjel ezt bányásztam. 10 óra alatt 237 GRS, ez 12 órára 284,4, 24-re 568,8. Ez jelenlegi árfolyamnál (479) 0.002724552 BTC / nap,scrypt-ben számolva 0,5MH/s-el. Tehát 0.005449104 BTC/ day/ MH/s
És azt is figyelembe kell venni,hogy bár nem tudom mennyivel,de a gép is kevesebbet fogyaszt mint scypt bányászatnál,ugyanis jóval hűvösebb a kártya.[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
bocsi a dupláér.
config fájl nélküli sgminert sikerült elindítani, GRS-ből 10mh/s a 2 kártya.
Viszont most elment a kedvem a tovább állítgatástól 523-as diff mellett. -
BRIKLY
veterán
Az is jó lenne,ha olyan megoldás lenne,hogy cgminer-el tudjak GRS-t bányászni.
-
BRIKLY
veterán
válasz Mesterlovesz #17394 üzenetére
Mindjárt megpróbálom a driver összeomlós cg minert is, most az SG-t próbáltam újra így:
"nfactor" : "10",
"kernel" : "groestlcoin",
"shaders" : "1536,640",
"thread-concurrency" : "12288,5120",
"xintensity" : "1000,200",
"worksize" : "256",
"gpu-powertune" : "20,20",
"gpu-engine" : "930,1000",
"gpu-memclock" : "1450,1125",
"gpu-fan" : "40-100,40-100",
"temp-cutoff" : "90",
"temp-overheat" : "90",
"temp-target" : "85",
"temp-hysteresis" : "3",
"auto-fan" : true,
"failover-only" : true,
"queue" : "0",
"difficulty-multiplier" : "0.00390625",
"failover-switch-delay" : "60",
"no-pool-disable" : true,
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}Szintén azonnali kékhalál.
7770-nek 1000MHz az alap órajele,de bírja az 1100-at, de mindegy is,most alapon próbálkozok.szerk: CGminer működi az általad javasolt beállításokkal! SG miner továbbra is rejtély.
[ Szerkesztve ]
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz BRIKLY #17390 üzenetére
Szia, ahogy látom véletlenül vesszőt tettél a pont helyére: "gpu-vddc" : "1.1175,1,2", az értéket ki kell írni és szerintem a pont után csak 3 érték lehet, tehát 1.117, 1.200, mondjuk nem értem, hogy ezeket az értékeket minek írod be, nekem ezért fagyott a kártyák, ha lock-os, akkor nem tudja állítani a feszültséget, szerintem próbából nézd meg a 0.000,0.000 értékeket, hátha ez a baj.
A 7770-nek 1100 Mhz az proci órajele? Biztos ez? Nem lehet, hogy túlságosan felhúztad, azért omlik össze a rendszer?
A lookout gap-et tedd 0-ra, a gpu threads-et pedig 1-re! Továbbá, ha a 7770 magában is meghal, akkor szerintem a thread concurency érték túl magas neki, nézd meg a fórumokon, hogy mások mennyivel használják.(utolsó jótanács, lehet, hogy lesznek itt páran akik megmagyarázzák, hogy az úgy tuti, meg így úgy kell csinálni, ha igazán meg akarod találni a hibát, akkor próbáld ki mindegyik beállítást, amit tanácsolnak és lásd meg te, hogy melyik válik be, csak azért, mert valakiben jobban "bízol" itt a fórumon azért még ne dobd el mások tanácsát kipróbálás nélkül.)
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
-
RAMBÓ
aktív tag
Nekem a tápegységek a mumusaim:
múltkor a CM gx650, most meg az xfx 750 adta fel a harcot.
2db 270x alatt. Hazajöttem, ment a gép, kikapcsoltam, azóta nem lehet bekapcsolni.
Àtraktam a régi gépembe, ott sem. Bekapcsolásra csak pörget egyet a ventillátorokon és ennyi.
Elővettem a jó kis chieftec tápomat, mindkét gép tökéletesen működik vele.
Úgy érzem visszatérek a jó régi ökölszabályhoz:
Jó és minőségi táp hosszú távra = enermax vagy chieftec -
GG888
senior tag
válasz BRIKLY #17390 üzenetére
Első nekifutásra az szembetűnő, hogy a gpu-vddc-nél 3 értéked van.
szerk:
6950ben nem 1536 shader van, az a 6970.
1408 van a 6950esen. Viszont mivel van thread-concurrencyd és sima intensityvel nyomulsz, ezért a shaders sor halál fölösleges.[ Szerkesztve ]
pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
BRIKLY
veterán
nos a helyzet 2 kártyával sincs másként. Ha benne van a 7770,akkor SGminer = kékhalál. CGminer elindul,el is kezd számolni mindkét kártya,de néhány másodperc után összeomlik a driver,és nem számol tovább a 7770.
Így csináltam a configot
"intensity" : "16",
"vectors" : "1",
"kernel" : "scrypt",
"lookup-gap" : "2",
"thread-concurrency" : "8000,8000",
"shaders" : "1536,640",
"gpu-engine" : "930,1100",
"gpu-fan" : "50,50",
"gpu-memclock" : "1450,1125",
"gpu-memdiff" : "0",
"gpu-powertune" : "20,20",
"gpu-vddc" : "1.1175,1,2",
"temp-cutoff" : "75",
"temp-overheat" : "85",
"temp-target" : "65",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "2",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "60",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
} -
BRIKLY
veterán
Nos, megvan a riser, üzemel a 6950, már csak mellé kéne műteni a 7770-et bányászni. Segítenétek SGminer configot írni hozzá?
Az az érdekes,hogy ha a 7770 egyedül van a gépben, a configba annak az órajeleit írom ahogy kell,akkor is amint elindítom az SGminert, befagy minden,és dob egy kékhalált.. -
janos666
nagyúr
válasz almafa42 #17386 üzenetére
Mikor jól ment, akkor 5 hawaii 15 nap alatt tekert ki nekem 1 BTC-t, ez most lenne vagy 100 nap, de azért még 4 perget olyanokat, hogy VTC, shibe, múltkor Sum, de már nem tudom komolyan venni hogy mit bányásszak, csak úgy elvan a gép valamivel és már nem is adom el amit bányászik.
A Dark-ról még mindig nem tudom eldönteni, hogy az rövid hype vagy azt altcoin verseny befutója, aminek tényleg lesz jövője. Mindkettő illine most rá. A great scam és az így kell sikerre vinni egy coin-t is.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz almafa42 #17384 üzenetére
Míg aludtam, addig visszavásároltam 0.0045 körül 1k-t.
De sokkal szebb lett volna, ha úgy marad 1k-m, hogy közben kiveszem azt az ~1.4 BTC-t, amivel DRK-zni kezdtem (egyszer voltam is már így, de vettem inkább még többet és eladtam, mikor kicsit fentebb ment, de azóta már nem esett vissza oda, hogy profittal szálljak vissza csak még és még fentebb ment).
Mondjuk most is zuhanhat egész ~0.00135-ig, mielőtt buknék, és még most is vehettek 1k-nyit, szóval sokáig nincs ebből para egyik irányba sem. De jó lett volna eljátszható BTC a következő érdekes coin-ra is.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
almafa42
aktív tag
válasz janos666 #17378 üzenetére
Ez van, én is már hány rossz döntést hoztam az elmúlt időkben, csak fogom a fejem. Aztán lehet, hogy jobban jársz így, mert beszakad az árfolyam. De lehet, hogy soha nem lesz már .004 alatt. Ki tudja.
Én most nem vennék bele DRK-ba, bár még túlértékeltnek sem érzem. De eljöhet majd a pillanat, amikor ki kell szállni kérdés nélkül. (ha kicsit több LTC asic lesz a piacon pl) -
RAMBÓ
aktív tag
Sziasztok!
Én a bányászattal lassan végeztem.
Maradt kb 0,5 BTC-m játszani, vásárolgatni váltogatni. 2-3 hete nem nagyon követem, hogy melyik váltón és mit érdemes veszegetni. Mi az aminek mozgolódnak az árai, előreláthatólag fog felfelé menni.
Visszaolvasva láttam, hogy volt az elmúlt időszakban pár coin, amiből lehetett számítani a pump-ra és meglovagolni kicsit. Sajnos ezekről lemaradtam.
Ha valaki ad 1-2 tippet, hogy mostanság mit lehet érdemes venni, azt megköszönném. -
Zizi123
senior tag
Ha veletlenul valaki tudna segiteni abban, hogy ez EXECoin banyaszasnal mi a megfelo sebesseg 1db 6950 + 1db 280x-nek, azt nagyon megkoszonnem. Most igy a 2 egyutt 450k-t tud, csak fogalmam nincs, hogy ez most jo, vagy sem.
-
szurmakotium
tag
-
janos666
nagyúr
válasz almafa42 #17377 üzenetére
Én meg nem, mert már megint eladtam potom ~0.1 BTC profitért, amit felszállóágon vettem. Úgyhogy nekem kell még egy pánik.
(Tudom, mindig még egy és még egy, de most már tényleg mérges vagyok magamra. )TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Elbandi
aktív tag
válasz oleslie #17374 üzenetére
mert eleg sokan gpuval fixen doget/ltct banyasztak. es nem szarakodtak a shitcoinokkal. most hogy mar nem eri meg gpuval nyomatni fixen ezeket, kenytelen valtani valami alternativ algora. ltc-t 200G, doget olyan 50G banyassza. ez nagyresze gpu, mivel az asicoc meg nincsenek elterjedve. na ez fog rovid idon belul raszabadulni az alternativ algokra.
-
-
oleslie
aktív tag
válasz Elbandi #17373 üzenetére
miértis?
a teljesség igénye nélkül: scrypt-n, scrypt-jane, x11. Ezekkel továbbra sem tud mit kezdeni. Szóval ne fesd az ördögöt a falra.
kieg.: igen, a GPU-s bányászok ki fognak szorulni a scrypt coinokból, és eladják a technikát vagy váltanak másra, ez valóban nem javulást fog eredményezni, de nem hiszem hogy olyan mértékben, ahogy azt sejted[ Szerkesztve ]
Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem
-
Elbandi
aktív tag
hat akkor unnepelyesen bejelentem: scrypt gpu banyaszasnak befellegzett.
Jonnek az asicok:
GAW SCRYPT MINERSlassan integetni fogunk a 0.03btc/mh napi bevetelnek
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Dexar007 #17369 üzenetére
Ez a coin nagyon gyakran TOP5-ös, még hetekkel ezelőtt nézegettem cointweak-en. De valahogy mégsem éri meg bányászni. Igaz, hónapok óta semmit sem.
DRK érdekesen repül felfelé, Cryptsy-n lényegesen kisebb mennyiség mozog olcsóbban, mint MINTpal-on.
-
ati012
őstag
Nagyobb mennyiségben aki megválna 270-esektől, az pMe.
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
Sha256-os induló coinokat érdemes figyelni?
-
Zizi123
senior tag
Esetleg valakinek otlete, hogy mit banyasszak a hetvegen?
Tudom aranyat Coloradoban... -
hipernick
tag
Shibe-t melyik pool-on érdemes bányászni? (Már ha érdemes ) pool.mn-n vagyok de az 500MH/s elég kevés a ~30MH/s-hez képest.Dedicated mondjuk dupla annyi, de az is édes kevés...
[ Szerkesztve ]
-
gyuszaa
őstag
Shibe duplázott.
-
-
GG888
senior tag
-
lbalu
csendes tag
válasz Mesterlovesz #17345 üzenetére
btc-e.com-on is váltanak.
-
lezsi1
csendes tag
válasz k2laci #17347 üzenetére
Nekem így (underclockolva) tud a 6990 GPU-nként kb. 430K-t:
"intensity" : "19",
"vectors" : "1",
"lookup-gap" : "0",
"thread-concurrency" : "14528",
"shaders" : "0",
"gpu-engine" : "800",
"gpu-memclock" : "1250"
...A clockot felhúzva olyan 500K volt a max, csak akkor megsül. De egy sima 6970 vszeg jobban bírja.
-
Janou
őstag
-
k2laci
tag
Az normális, hogy akárhogy állítgatom a cgminer-t egy ASUS HD 6970-hez nem megy fentebb 300-350 kh/s-nél ?
Már mindenféle beállítást kipróbáltam .... -
lezsi1
csendes tag
Nekem is tud olyat, hogy stabilan lezuhan a KH, látszólag ok nélkül.
Valójában olyan okai szoktak lenni, hogy újraindult a VGA driver (ezen reboot segít), vagy valami HW monitorozó program pollozza a szenzorokat, vagy Teamviewer, vagy más grafikus felületű alkalmazás nyitva van 1-2 ablakkal...
Nagyon finnyás, és nem csak az elsődleges kártyán. -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Zizi123 #17341 üzenetére
Fethercoint máshol nem váltják? Szerintem már többször mondtam, hogy a cryptsy tolvaj csaló banda, pont emiatt az órák múlva ér oda a pénz miatt nem lehet megbízni bennük. Minden más váltón ezcsak perceket vesz igénybe...
-
gyuszaa
őstag
válasz Zizi123 #17343 üzenetére
Ez az ID megint más, ez csak a cryptsy adatbázisára vonatkozik.
Arra a címre kell keresni, amit generáltál az adott coinhoz a kripcin ( azaz ahova elküldted remélhetőleg a tárcádból/poolból), és csak az adott coin! block explorerjében nyilván.
FTC esetén például itt.
De innen számodra nem fog kiderülni mi a helyzet a váltón, csak az, hogy teljesült a tranzakció és jó helyre ment.Mint mondtam ez kripci esetében természetes, hogy késik.. nem kell aggódni, kissé lassan írják jóvá az egyenleged, coin függő is.
-
Zizi123
senior tag
válasz gyuszaa #17342 üzenetére
Akkor most mehetek a sohivatalba, vagy mit birok csinalni, ha kiderul, hogy a Cryptsy a ludas a dologban?
Hol birom visszakeresni?
Ez nem ad talalatot:
https://blockchain.info/search/938b7f2789d739d6769515858584b9c3ebf6b762dd53de9872caca8ad09176d3Transaction ID: 938b7f2789d739d6769515858584b9c3ebf6b762dd53de9872caca8ad09176d3
-
gyuszaa
őstag
válasz Zizi123 #17341 üzenetére
Blokkláncból visszakeresheted , amúgy kripcinél nem kell csodálkozni ezen.
Másnál is elszáll bittrexen ez a rohad jquery? Akárhányszor megnyitom valamelyik marketet megfagy a böngésző egy időre. Firefox 29, de vagy 2 napja csinálja ezt (mellesleg flash esetén, ha be van kapcsolva a hardveres gyorsítás, akkor videó alatt teljesen elszáll a kép... ez utóbbi chrome esetén nem áll fent).
-
Zizi123
senior tag
Tegnap most eppen FeatherCoin-t banyasztam, de a calculator szerinti, es a tenyleges hozzam kozott alig 70% kulonbseg van, sajna a calculator javara.
Az 1 dolog, hogy 20 ora alatt ert at a pool-bol a Cryptsy-re a coin, addig pendingelt. Tultettem rajta magam.
A kovetlezo adagot mar local wallet-be utaltattam, oda meg is erkezett perceken belul. Eddig stimmel.Viszont ma reggel a local wallet-bol atkuldtem a Cryptsy-be, ami 3 ora alatt meg pending-ben sem jelent meg a Cryptsy-nel.
A cimet ellenoriztem elvileg stimmel. Jelen pillanatban 134 megerositesnel tart a dolog a local walletem szerint.
Osszesen 1 transaction ID-m van, ami kiindulo pont lehet.Ebbol vissza lehet keresni valahol, hogy mi a helyzet a penzecskemmel?
-
GG888
senior tag
750 Ti-vel kapcsolatban van valakinek valami szakirodalma vagy bevált konfigja?
Asus, gyárilag OC változat.
Biost már megtúrkáltam, 65.5W max TDP a gyári 35.5 helyett.--interactive 0 --no-autotune -C 1 -l T5x24
jelenleg ezzel megy 290 körül, 350et szeretnék bármi áron kisajtolni a kártyából.
de 310et legalább.-c 2 -vel nem jobb.
T10x24 -gyel nem jobb.
x64-es cudaminerrel nem jobb.GPU tweaket már ki is kukáztam, mivel minden csúszka (core voltage-n kívül) koppon volt úgy 270 környékén.
Afterburnerrel próbálkozom most, memória +200at, engine +190et stabilan viszi. Ezzel van meg a 290kh.
Cserébe viszont a power olyan 75% környékén mocorog.pcmodding.hu | PC MODDING | Minden, ami modding, verhetetlen árak.
-
n3zold3r
csendes tag
Húú milyen jó real time chartos oldalt találtam, végre olyan mint btc-hez a bitcoinwisdom csak ez altochoz
-
Zizi123
senior tag
Most igy ejszakara a VMC lett a legjovedelmezobb erme, amit erdemes banyaszni:
0.00683147 MH/s BTC
0.43758555 diff
0.00000217 BTC/VMC31.6 Mh/s Nethashrate
Kar, hogy nem igazan veszik meg egyenlore
-
Cathfaern
nagyúr
Ha valakit érint, Mjollnircoin (MNR) felkerült cryptoaltex-re
-
janos666
nagyúr
Fasza, már szinte az összes USB-s PCI-E toldóm alaplap felőli csatlakozója szétégett.
Fagyott a gép, elkezdtem lehúzni egy-egy VGA-t, és akkor néztem sorban, hogy jobban vagy kevésbé mind bibis. A legszebbekkel még ment 2 VGA, de aztán ott is lefagyott a gép. A végén pedig már azzal az eggyel sem akar bootolni, amelyiknek látszólag nincs semmi baja.Holnap átviszem őket valakihez megforrasztgatni, és úgysem akar majd menni a gép, akkor azt hiszem most szépen eladok mindent. Ilyen viszonyok közt, hogy gyakorlatilag már csak az áramszámlát konvertálja BTC-be, már abszolút nincs kedvem tökölni vele, hogy mi a baj és esetleg új alaplapot is keresni. Inkább veszek BTC-t a kártyák árából.
-
Zizi123
senior tag
Ha 2014-05-07 11:31:15-kor kuldtem a Cryptsy-re ermet, akkor igy 5 ora alatt lassan illene megerkezni-e, vagy rosszul gondolom? Mitol fugg, hogy meddig "pending"-el?
-
Zizi123
senior tag
A cgminer/sgminer irja valahol, hogy eppen milyen diff-el banyaszok???
-
obligat
senior tag
Érdekes ilyeneket olvasni, hogy van aki éjjel-nappal járat egy pc-t, ilyen pénzbányászatért.
Villanyszámla kijön az eredményből?
--==| Linux is like wigwam, no windows, no gates, apache inside |==--
-
Zizi123
senior tag
Volna 1 olyan kerdesem, hogy sgminer--ben hol latszik, hogy most az a coin, amit banyaszok milyen diff-el banyaszodik?
-
k2laci
tag
Új vagyok a scrypt bányászatban de most sikerült szereznem egy ASUS 6970-est.
Mit javasoltok, hol bányásszak és mit és milyen progival ?
Hogyan lehet tesztelni, mennyit bír a kártya és mivel célszerű tuningolni (Smart Doctor?) ?
Köszönök minden segítséget előre is ! -
Mesterlovesz
aktív tag
válasz somogyipeti #17302 üzenetére
A fentiek alapján nem tudok egyetérteni veled, a tiszta nyereség után (ha az ellenőrzött tőkepiaci befektetésből származik) NINCS EHO kötelezettség, mert az EHO az a kamat után fizetendő adó, mivel pedig egy tőzsdei ügyletnél nincs kamat ezért nem is lehet EHO-t kivetni rá!
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Petyus1 #17314 üzenetére
Na, akkor itt álljunk meg és lépjünk már hátra egy kicsit!! Csak az első két mondat elolvasása után világos kell hogy legyen, ez RÁNK bitcoin váltókra nem vonatkozik!!!!
Idézet:
"kamatjövedelmünk után további 6%-os egészségügyi hozzájárulást (EHO-t) kell majd fizetnünk. Tehát többnyire minden olyan kamatjövedelmet érint az új teher, amelyek után eddig is kamatadót kellett fizetni."Helló!!! A bitcoin és altcoin ugyanolyan mint egy tőzsdei ügylet! Nincs utána kamatjövedelem, tehát ez az EHO nem vonatkozik rá!!
Melyik könyvelő zseni mókolt meg titeket, hogy azt hiszitek minden egyéb jövedelem után EHO-t kell fizetni???
-
Petyus1
tag
válasz Mesterlovesz #17311 üzenetére
Nem vagy egyedül, én sem értem. A nagyobb baj, hogy a könyvelők, adószakértők sem értik. Van 6%, 14%, 27% EHO. Hogy mikor melyik játszik? Fingom sincs. Valszeg azért vannak, hogy ha meg akarnak fingatni, megtudjanak. Azt már meg sem kérdezem, hogy ebből valóban mennyi megy az egészségügyre. Bár átnevezni egyszerű Egészségügyiről, Egyéb Hozzájárulásra.
Addig is, olvasgasd: http://www.bankmonitor.hu/content/1201.htm
-
Janou
őstag
Amúgy az normális hogy 50% a Rejected indulás után? (Clever)
-
Janou
őstag
válasz Mesterlovesz #17310 üzenetére
Köszi a segítséget... Közben próbálgattam már csomó számot. Eddig 32765-ön ment nagyon jól most *zar. Tettem kisebbekre is egészen 8192-ig de ott folyamatos rejected volt. 22000 környékén olyan 7-800 körül ment, most próbáltam ki 38760-al. Ezzel már van Accepted is (a sebessége amúgy most ezzel 925 környéke), meglátom reggelre milyen lesz az Accept/Reject arány.
Amúgy meg tuti hogy nem írtam át a batch fileokat mert1, Több helyen is megvannak, vagyis nem írhattam át mindenhol.
2, Miután átálltam a scryptről groestl-re úgy hagytam őket a mappában ahogy voltak, nem foglalkoztam vele.
3, Több multin is kipróbáltam és mindenhol gyenge volt az eredmény.[ Szerkesztve ]
-
Mesterlovesz
aktív tag
válasz Petyus1 #17309 üzenetére
sajnos ezt az EHO dolgot még mindig nem értem, én tőzsdéztem egészen tavalyig, van főállásom és a tőzsdei nyereségem után kizárólag 16%-ot adóztam le, semmilyen extra 27%-ot nem fizettetett velem a könyvelőm és a NAV simán elfogadta több éven keresztül a bevallásomat.
-
Mesterlovesz
aktív tag
Nem tudom, hogy te hogy csinálod az érmeváltásokat, de nekem ez bevált:
Általában D:-re teszem a bányász mappát, benne egyenként külön könyvtárba az újabb és újabb érméket, általában tudom, hogy melyik Scrypt, N-scrypt, x11, stb, ezért nem okoz problémát a választás, de ha neked ez nem jó, akkor csinálj ebbe a könyvtárba mindegyik algo-nak egy könyvtárat benne a cgminer, sgminer conf file-jával, vagy bat file-al. Mert hidd el, nincs olyan, hogy egyszer megy aztán már nem, ez csak úgy történhetett, ha valamit állítottál, rossz conf file-t másoltál be az új érméhez.
Hogy ezt elkerüld ahhoz segítség a fenti leírás.Ha a thread concurency-vel van bajod akkor sajnos nincs mese ha már volt olyan érték, aminél már megközelítette a normálisat, akkor kezd el 10-100-1000-esével felfelé növelni az értékét, addig amíg megy felfelé és amíg egyszer csak be nem hal a cgminer. Ha ez megtörténik akkor az előtte normálisan menő érték és a behalt között kezd el egyre kisebb mértékben növelni az értéket, amíg meg nem találod a pontot, ahol HW hiba nélkül a legnagyobb sebességgel megy a kártya.
-
Petyus1
tag
válasz somogyipeti #17302 üzenetére
Ha ezek kutya közönséges ügyletek lennének, akkor valóban 16%, illetve osztaléknál 25% játszik. Csak ne felejtsük el, hogy az a fránya EHO még mindig 27%. És itt bukik a dolog. Mondjuk tegyük hozzá, hogy egyrészt ennek a témának minimum havonta egyszer nekifutunk, minden eredmény nélkül, másrészt eddig egyetlen hivatalos NAV állásfoglalás sem jött ki. Informális NAV megkeresésekre pedig ahány szakértő volt annyi félét mondott.
Majd egyszer, ha lesz rá lokál nemzeti, vagy eu konform szabályozás. Addig természetesen mindenki tartsa a virtuális vagyonát, virtuális valutában. -
Drizzt01
őstag
Sziasztok . A coinmine-on hol látom mennyit bányásztam ?
https://www.facebook.com/Drizztmodding/ http://www.techpowerup.com/forums/threads/obsidian.219662/
-
Janou
őstag
Valakinek valami ötlete arra hogy milyen értéket adjak meg --thread-concurrency -nél? Eddig 32765 volt, de most kitalálta hogy így 980KH helyett már csak 500KH-t tud. Átállítottam 35880-ra így lett 800, de az még mindig harmatos. 24000-el is valami 600 körül van... Kezdem kicsit unni ezt a *zarakodást... Miért működött régebben?
Jah és a kártya egy R9 290X...
[ Szerkesztve ]
-
Spirit
őstag
Rámszakadt egy nemrég indult coin dev pozíciója, de rengeteg gondom akadt a fejlesztéssel és nem vagyok elég tőkeerős sem egyedül. Ha van kedve valakinek csatlakozni hozzám, a részleteket megtudja a #HighFiveCoin IRC csatornán. Gyertek, főleg ha van rigetek, BTC-tek vagy wallet fejlesztésben volt már tapasztalatotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Corsair Void Elite Carbon USB RGB
- LG Ultragear 27GN950-B - 27" UHD 4K 3840x2160 / NANO IPS 1MS /144Hz (OC 160Hz) / G-Sync - 1 ÉV Gari
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest