Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezsi1
csendes tag
Nekem is tud olyat, hogy stabilan lezuhan a KH, látszólag ok nélkül.
Valójában olyan okai szoktak lenni, hogy újraindult a VGA driver (ezen reboot segít), vagy valami HW monitorozó program pollozza a szenzorokat, vagy Teamviewer, vagy más grafikus felületű alkalmazás nyitva van 1-2 ablakkal...
Nagyon finnyás, és nem csak az elsődleges kártyán. -
Mesterlovesz
aktív tag
Nem tudom, hogy te hogy csinálod az érmeváltásokat, de nekem ez bevált:
Általában D:-re teszem a bányász mappát, benne egyenként külön könyvtárba az újabb és újabb érméket, általában tudom, hogy melyik Scrypt, N-scrypt, x11, stb, ezért nem okoz problémát a választás, de ha neked ez nem jó, akkor csinálj ebbe a könyvtárba mindegyik algo-nak egy könyvtárat benne a cgminer, sgminer conf file-jával, vagy bat file-al. Mert hidd el, nincs olyan, hogy egyszer megy aztán már nem, ez csak úgy történhetett, ha valamit állítottál, rossz conf file-t másoltál be az új érméhez.
Hogy ezt elkerüld ahhoz segítség a fenti leírás.Ha a thread concurency-vel van bajod akkor sajnos nincs mese ha már volt olyan érték, aminél már megközelítette a normálisat, akkor kezd el 10-100-1000-esével felfelé növelni az értékét, addig amíg megy felfelé és amíg egyszer csak be nem hal a cgminer. Ha ez megtörténik akkor az előtte normálisan menő érték és a behalt között kezd el egyre kisebb mértékben növelni az értéket, amíg meg nem találod a pontot, ahol HW hiba nélkül a legnagyobb sebességgel megy a kártya.
2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- Xbox Series X 1TB lemezes 1 ÉV GARANCIA / AJÁNDÉK
- HP Gaming V3 I Intel Core I5 3470 I GTX 1050 2GB I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest