Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz torma1981 #13398 üzenetére
Igaz, hogy túl vannak árazva de nem véletlenül, a Sony mindig is prémium gyártó volt és az is lesz valószínűleg... De az árért cserébe tényleg minőségi termékeket kapsz és sok mindenben jobbak is, mint a többi, bár TV-ben sokak szerint már van olyan szinten a többi gyártó is, bár én még mindig a Sonyban bízom meg a legjobban...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
torma1981
veterán
válasz james008bond #13397 üzenetére
Szerintem nagyon túl vannak árazva. Tudásban meg nem tudnak többet. Szerintem. Nem hiába veszteséges már rég óta Sony-e üzletága.
-
cossie
csendes tag
Lehetséges a Sharp LE630-as TV beépített médialejátszóján bekapcsolni azt, hogy mutasson feliratokat is? Vagy túl nagy a kérésem?
Köszi előre is!
üdv: cossie
-
Steve 73
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy 2 éves samsung LE37B530P7W tpusú lcd tv-m.
Érdeklődöm hogy a szervíz usb-t esetleg egy szoftver frissítéssel rá lehet-e bírni média fájlok felismerésére?Így alapból a szervíz menüben nem lehet állítani a funkcióján.2009-es gyári szoftver van még rajta..... -
Sanyabá
senior tag
3D-s tv szeretnék venni a közel jövőben. Első sorban LG-t néztem ki 47LW 4500[link] ettől jobbat ebben az árban tudtok-e ?
Ja, és 5 év garival ?[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
digo00
tag
Sziasztok!
32D6500-nál nem lehet megoldani,hogy a TV műsorokat felvegyem valahogy?
T-Homos Sat TV és HDMI-vel van a TV-hez csatlakoztatva!Előre is köszönöm!
-
Lehiñito
senior tag
válasz Ragnar95 #13374 üzenetére
Ez elég necces így valóban.
Nekem 1éve van iptv-m és az új boxot kaptam amin még kártyanyílás sincs, nem tudom, hogy oldották ezt meg.
A közeljövőben szeretnék én is lcd tv-t és jó lett volna, hogy ha ki tudtam volna belőle hagyni az Stb-t, de nem sok reményt fűzök hozzá sajnos. -
őstag
Sziasztok!
Jelenlegi 32"-os teljesem alap hálószobai LCD TV-m helyett keresek 46-50" ig 150K-ig (nagyon max 170K ért) full HD LCDt. Használt típus is szóba jöhet, de csak garanciális.
Környezet, igényeim:
Általában 4-4,5M-ről nézem a TV-t, esti órákban, de vele szemben van két nagy tető ablak ami, le van sötétítve, de nem teljesen fényzáró.
Felhasználást tekintve 80%-ban HD anyagok, 20%-ban SD TV műsor fog rajta menni.
Jó lenne, ha utp kábelen keresztül a Synology NAS-omról DLNA-val vagy akárhogy le tudná játszani a filmeket, sorozatokat felirattal. (Van egy ASUS R1-em, de nem lenne rossz ha száműzhetném)
Nem lesz külön hangrendszer rákötve, így nem hátrány ha "jól szól".
A jövőben ne kelljen STB a digitális kábel tv megjelenítéséhez, kezelje a kártyát is lehetőleg. (De egyenlőre csak analóg tv-t fogok rajta nézni.
Válaszaitokat előre is köszönöm
-
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
TV vásárlás előtt állok és kinéztem egy szimpatikus darabot, aminek az ára is nagyon meggyőző: LG 42LK530.
Az LG oldalán szó sem esik SmartTV funkciókról, itt viszont istenítik ugyanezen típus internetes tulajdonságait. Valaki találkozott már ezzel a készülékkel? Létezhet egy frissített verzió, amiben már elérhetőek az internetes tartalmak?
Előre is köszi a választ!Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
raulicio
senior tag
hello!
Lenne még egy kérdésem, talán tudsz, vagy tud valaki válaszolni rá.
A szüleimnek van egy Samsung (sajnos pontos típust nem tudok) lcd tv-je, ezt ups digitális set top boxal használják. A két eszköz scart csatlakozóval van összekötve.
A probléma pedig az, hogy a digitális adás alatt folyamatosan hallható egy búgó hang a háttérben. Ez megszűnik ha átváltunk analóg adásra vagy pl filmet néznek a tvn usb-ről. Végigpróbáltam az összes hangbeállítást de a jelenséget semmi sem szüntette meg. Mit lehetne tenni? Más kábel? esetleg vmi beállítás? vagy a upc-nél kell verni az asztalt?
Aset top box-on csak scart kimenet + RCA kimenet van. -
oszy
veterán
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni hogy a Samsung 32d5000 és a 40" változata input laggjai között van külömbség? Konzolhoz kell és ezt a tévét néztem ki tesztek alapján input lagg ügyileg jó játékra de csak 32 es ről láttam tesztet, nekem meg 40" re lenne szükségem! Ugye az eltéreő kép átló miatt vagyok bizonytalan :S
Válaszokat előre köszi !
-
BBéci
legenda
válasz bencze #13357 üzenetére
Létezik bolti és gyártói garancia, az előbbit nem szoktuk ajánlani.
Polc ügyben akkor jársz legjobban, ha asztalossal elkészítteted, viszont készülékeket egymásra pakolni, elhibázott ötlet.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
dh66e
veterán
válasz Ragnar95 #13374 üzenetére
Látod sokan ezért váltottak Digikábelre a T-től ill a upc-től is,mert igaz nem egy prémium márka a digi a havi 3100FT-ért azért elfogadható a digitális adása néhány esetben kiváló minőséget kapsz(8HD -szerű- adás). Saját boxot tudsz használni, illetve tv-t és annyifelé viheted a lakásban amennyit elbír a koaxod.Az internet meg maga a csoda atom stabil és gyors olyan olcsón amit még nem látott a világ.De ez itt már nagyon OFF.
ON:
Panasonic lcd tvTeszt a PH-n![link] -
gameresboy
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani egy kisebb LCD vagy Plazma TV-t!
Kb. 60-70 cm legyen. Vagy ilyenekből már csak LCD monitorok vannak?
Panasonic vagy Samsung legyen, ha lehet!Üdv,
GBoy -
Ragnar95
félisten
válasz Lehiñito #13370 üzenetére
Amúgy a T-nél a nagy szemétség az, hogy magában kártyát nem kaphatsz, anélkül meg nem tudsz digitális adást nézni (legalábbis sima digitális kábeltévén, iptv-nél nemtudom, hogy van) és egy 2. kártyáért ki kéne fizetni a set top box árát is...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Fasten
tag
Sziasztok,
úgy gondolom, sikerült jelentősen leredukálnom a cél TV-ket.
Már csak 2 között hezitálok:
Sony KDL40EX720
Samsung UE40D6500 ( esetleg 6100 ).Ki melyiket ajánlaná? Esetleg 1 kategóriával lejjebb? Samsung UE40D5500?
Köszi és üdv
Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
-
-
-
Fejlesztő13
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem TV vásárlás ügyben. Kinéztem már 2 típust a múlt héten itt elhangzott tanácsok és az azóta olvasottak alapján. Az LG 32LK530 és LG 32LV4500 lenne az. Szívem szerint az utóbbit választanám mivel legalább 5-10 évre venném ezért jó lenne a LED. Árban viszont túl sok így maradt a választás. Várok még 1-1,5 hónapot és (talán) lejjebb megy az ára vagy az elsőt megveszem. Az 530-as nem LED-es ezért kicsit aggódok, hogy mi lesz a fényerővel 5 év után? Érdemes-e tehát várnom vagy vegyek nyugodtan CCFL világításút hosszú távra? -
Ragnar95
félisten
válasz tigipuf #13332 üzenetére
Nekem egy 32-es tv-m volt a nappaliban és lecseréltem a hálószobai 37 cm-eset is 82 cm-esre, és ahhoz képest már azis óriásinak tűnt, aztán lecseréltem egy 46-osra a nappaliban lévőt és így már a 32-es is kicsinek tűnik...
Fasten: szerintem mindenképpen kell hozzá a digitális kártya is, amit eddig settopboxba raktál, viszont azt valóban elég a tv-be beledugni és már működik is a digitális adás direktbe a tv-nPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Fasten
tag
Szevasztok!
Az igaz, hogy ha veszek egy olyan TV_t amin van DVB-C tuner, akkor csak bedugom a TV-kábelt, ami eddig koaxként ment az analóg TV-be, és lőn digitális adás?
Nem kell semmi szerviz, semmi settopbox, semmi semmi??
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal és azt mondták, ők eddig is digitális jeleket küldtek, csak van valami, ami analóggá alakítja...
Digikábeles vagyok.
üdv,
Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.
-
Roba81
csendes tag
Sziasztok.Samu 40C530 médialejátszóját nem lehet kicsit okosítani?mert elég sok MKV fájlal nem boldogul!!
-
bencze
senior tag
Ezeket a tv garanciákat (konkrétan lg, azzal szemezgetek) a gyártó vállalja ugye? Tehát hiba esetén már nem is a kereskedőt kell hívni? Úgy értettem így van csak gondoltam biztosra megyek és megkérdezem. Ez kicsit megkönnyítené a kereskedő választást (így majdhogynem mindegy), esetleg tud valaki olyat aki kihozza a cucot és megvárja (segít) felszerelni, letesztelni? Az elég ciki ha kihozzák és 1 óra se múlik el és az ember hívja a szervízt mert rossz.
Amúgy, a 3 nap cseregaranciát a kereskedő intézi vagy azt is már a hivatalos márkaszervíz? Csak ha netán valami gond van vele elejétől kezdve.
Köszi!Más - kicsit off... olyan állványt keresek ami nem túl magas inkább széles (1m használható szélesség), 2 polc min. a tetején kívül, hogy a hifimet is elhelyezhessem rajta. Polctávolság 20cm körül nem árt, hogy egyes cuccokat egymásra pakolhassak, férjen el.
Sounds artsot megnéztem de borzalmas drága, 100e-m nincs ilyesmire és valszeg sosem lesz. Nem muszáj vérprofi tüskés cucc legyen de álljon meg a lábán cca 20-25 kg tv-vel és pár könnyebb cuccal (erősítő, cd, tuner, dac, stb ilyesmik).
Van valakinek tippje modell, kereskedő, gyártó, van ismerősnek használt stb? Megköszönném.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
Ákos1111
tag
sziasztok!
50e-ért milyen tv-t ajánlatok?
-
BBéci
legenda
válasz james008bond #13350 üzenetére
Ezért próbálok mindenkit valóban jó minőségű, márkás kábelek vásárlására, használatára buzdítani. Inakustik, QED, Audioquest, WireWorld, Furutech, Monster, Kimber, és még sorolhatnám.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
james008bond
őstag
válasz nismoka #13349 üzenetére
Nálam dedikáltan 1.4-es kábelen, illetve egy olyan High Speed kábelen, amire ráírták, hogy 2xFull HD felbontást is viszi, plus eternet, mégse megy át folyamatosan pl 40Mb/sec feletti BD film....
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
törölt tag
Az echo visszhangot jelent, ez parancssoros (begépelős) programoknál szokott lenni, programja válogatja, valami extra infót hagy a képernyőn. Ne foglalkozz vele.
A TV-t nem feltétlenül kell bekapcsolni, lehetséges, hogy stand-by módban is komminikálhatsz vele, kipróbálod, ha nem válaszol a TV a parancsokra akkor bekapcsolod és újra próbálod.[ Szerkesztve ]
-
-
nismoka
addikt
A letöltött HD filmeket ami Side by Side tipusú azt pc-vel vagy média lejátszóval is le lehet játszani, és elég hozzá a HDMI 1.3-as. A Blu-ray-en szokásos "eltolt" 3D-t azt csak 3D Blu-ray (HDMI 1.4) lejátszó játsza le, természetessen minkét formátumhoz vagy aktiv szemüveges tv, vagy az LG-féle passzív polarizált szemüveges tv kell.
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Ha lekapok a netről egy 3D filmet,akkor az az aktív,és a passziv 3d is letudja játszani,megjeleniteni?Vagy esetleg külön figyelni kell mire készült?
Sajnos, mivel engem nem érdekel a 3D, így nem is vagyok otthon a témában, nem tudom, hogy a letöltött 3D-és filmekkel mi a helyzet, ezért erre sajnos nem tudok válaszolni.
Jelenleg az LG passziv,vagy a Samsung aktiv 3D készülékek játszák le usb-ről a legtöbb 3d filmet?
A tévé által lejátszott formátumokat LG esetében megtalálod a honlapon, Samsung esetében meg a honlapról letöltött user manualban.
[ Szerkesztve ]
-
beci
őstag
válasz #34784256 #13339 üzenetére
Jelenleg az LG passziv,vagy a Samsung aktiv 3D készülékek játszák le usb-ről a legtöbb 3d filmet?
Kettö között vacillálok,de még nem jutottam dűlőre,és azért ez elég fontos szempont.
Konkrétan az Lg 5590,és Samu 6570 között vacizok.A Samu olcsóbb 30ezerrel.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
törölt tag
Nekem volt egy LG-m, alapból az sem játszott le filmeket, de ha updateled a firmware-t egy hackelt verzióval akkor onnantól kezdve működik. Azt hiszem csak annyit változtattak, hogy amikor én buheráltam akkor elég volt az USB-re rámásolni a firmware-t és magától megoldotta az okosságot, most már egy szervíz távirányító is kell hozzá, vagy egy olyan Nokia telefon amiben van infra.
-
-
tigipuf
senior tag
Tényleg nem akartam elhinni amit az itteni guruk sokszor elismételtek,DE:
32"-s 3 éves samut cseréltem 42" LG w-re,de 2 hét után már gyakorlatilag ugyanakkorának tűnik méretileg ."
Ezzel csak azt akartam jelezni,hogy az első napok után a" hú de qrva nagy a tv,miért nem vettem kisebbet"érzés tuti elmúlik ,SŐT...[ Szerkesztve ]
"Ha jól viselkedik akkor gyuszi,ha rosszalkodik akkor Gyula."
-
oszy
veterán
Sziasztok!
Adott egy LG 32LD420 televízió. Hogyan lehet megcsinálni, hogy tudjak rajta avi filmeket nézni? FW vagy tanítható távirányító? Ezekről olvastam már, de nem jutottam előrébb. Amúgy van egy [ilyen] Ez jó lehet?
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
kingadam
csendes tag
köszi akkor megpróbálom megszokni. csak azt nem értettem hogy miért csak bekapcsolás után kb fél órával jelenik meg de akkor jól gondoltam hogy a melegedés miatt. a csavarokat meg kipróbálom. köszi
DESKTOP: Gigabyte GA-H87M-HD3 | INTEL Core i5-4570 | Corsair Vengance 2*4GB | Corsair CX-600 | 2* WD Green 2 TB 2* WD Green 1,5TB 1*WD Blue 500GB | Sennheiser HD595 HTPC: Streacom fc5 | Gigabyte B85N | INTEL Core i3-4330 | Kingston 2*4GB | OCZ Agility 3 60GB | HDPLEX HiFi 250W | Arcam irDAC
-
beci
őstag
válasz nightshadow #13308 üzenetére
Köszönöm.
Valamint lenne még egy "bugyuta" kérdésem.
Ha lekapok a netről egy 3D filmet,akkor az az aktív,és a passziv 3d is letudja játszani,megjeleniteni?Vagy esetleg külön figyelni kell mire készült?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
nightshadow
veterán
Az utolsó szám a dizájnt jelöli.
Ezt annyiban egészíteném ki, hogy azóta történt egy kis változás. Jelenleg az utolsó előtti szám jelöli a designt, s az utolsó szám 0. Ez alól kivétel egy-két esetben az, hogy 3-asra végződik, ami azt jelenti, hogy az adott alaptípusnak a butított változata: kevesebb csatlakozó, butított szoftver.
-
Mr.Rain
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam elég sokat visszafelé.
Mégis feltenném a kérdésemet:
Milyen LCD tv-t vegyek a nappaliba,kb. 3-3,5 méteres távolságra,főleg tv-re meg filmre (HD-ra is),meg sok PC-s játékra összekötve a szgéppel? Jelenleg egy 81 cm-es van,ezt cserélném. Mindenképpen FULLHD-ban,106cm-ben és felette gondolkozom,kisebb nem érdekel.
A keret max.150 000 ft.
Tudnátok segíteni?
üdv.
"Nincs megállás"
-
BBéci
legenda
válasz kingadam #13318 üzenetére
A melegedés miatt lehet, ezen a hátlapot rögzítő csavarok meghúzásával vagy éppen ellenkezőleg, enyhe lazításukkal tudsz segíteni. Teljesen sosem fog eltűnni a bevilágítás, az a technológia egyik hátránya.
(#13317) Mentolka
Leírom az én értelmezésem szerint, kéretik nem megsértődni!
3 - nagyon gagyi
4 - gagyi
5 - kicsit gagyi
6 - egész jó
7 - jó
8 - nagyon jó
9 - kiváló[ Szerkesztve ]
-
james008bond
őstag
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Egy Samsung D5000 készülékhez milyen hdmi kábelt vegyek xboxa lessz ösze kötve ? Olvasgatam hogy vannak ilyen különböző "verzió számúak" 1.3 1.4 stb, szóval melyik kellene?
Köszi előre is!
-
őstag
válasz honyike #13319 üzenetére
LG 32LK450 78.000Ft
LG 32LK430 80.000 Ft
Ezek újak, fullHD-s mindkettő. Én ajánlom. A kettő közötti különbséget nem tudom, de hátha valaki azt is leírja. Adataik szerint egyformák.
Szóval szerintem nincs problémád
A Thoshibát nem ajánlom, nekem sosem tetszett, a Samsungot nem ismerem.
-
james008bond
őstag
válasz kingadam #13318 üzenetére
Nem tudom miért van ez, nálam LX900 van, tegnap pl megnéztem a Transformers 3-at 1080p-ről , ami ugye 2.5 órás hosszú, de én felhősödést egyáltalán nem látok. Mondjuk korábban sem láttam. Lehet, nekem szerencsém van? Vagy nem tudom, mit kell látnom? Vagy egyszerűen csak a filmre koncentrálok? Mindenesetre, ha van is felhősödés, én azt eddig nem vettem észre ( szerintem gyönyörű képe van a tv-nek egyébként, 3 évvel ezelőtti A5xxx szeriás Samsungomhoz tudom hasonlítani, na ahhoz képest kb fényévekkel szebb a képe-igaz, az középkategória, ez meg felső és a kettő között van min 2 év fejlesztés is....)
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
honyike
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, mert TV vásárlás előtt állok.
Főleg notebook-ról hajtanám, főleg AVI, de a FullHD filmek árának csökkenése miatt egyre több FullHD-t is néznék... Kábeltv DigiTV-től jön, és az idő felében ezt nézném.Szerintetek érdemes FullHD-t venni, vagy elég a HDReady is?
használt TV-nél 60-70.000-em van rá, új TV-nél el tudok menni 80.000-ig, több sajnos nincs. Mit érdemes szerintetek? Egy FullHD-s 3-4 évest, vagy egy HDReady-s kisebb újat?
Az alábbiakat találtam újonnan. Ezek közül van olyan, amit ajánlani tudtok?
Samsung LE-32D450 69.990 Ft
Toshiba 32LV733 74.000 Ft
LG 32LK450 78.000Ft
LG 32LK430 80.000 Ft
Köszi: Gábor
-
kingadam
csendes tag
Sziasztok!
Mivel külön Sony topicot nem találtam itt teszem fel a kérdésem. A tv-m egy Sony 40nx800 Nagyon meg vagyok vele elégedve vele egy két kisebb hibája van de azok nem zavarnak. Viszont nemrég lettem figyelmes (nem régi a tv úgyhogy nemtudom kezdetektől van-e) egy jelenségre ami azonban már zavar. Normális szerintetek hogy bekapcsolástól kb. 20 percen keresztül nem tapasztalható különösebb felhősödés még fekete kép esetén sem (jobb alsó felső sarkban minimálisan de szinte észrevehetetlen) de egy olyan fél óra után a képernyő közepén 4 (mint egy négyszög négy sarka) féltenyérnyi világosabb folt kezd megjelenni mintha a tv melegedésével jönne elő. Létezik hogy a clouding minden fényerő vagy más állítása nélkül erősödik ha melegszik a tv?DESKTOP: Gigabyte GA-H87M-HD3 | INTEL Core i5-4570 | Corsair Vengance 2*4GB | Corsair CX-600 | 2* WD Green 2 TB 2* WD Green 1,5TB 1*WD Blue 500GB | Sennheiser HD595 HTPC: Streacom fc5 | Gigabyte B85N | INTEL Core i3-4330 | Kingston 2*4GB | OCZ Agility 3 60GB | HDPLEX HiFi 250W | Arcam irDAC
-
z00li
senior tag
válasz Mentolka #13315 üzenetére
Hi!
Idézet a Samsung topik első hozzászólásából:
"A Samsung jelölése a 2008-as modellévtől megváltozott. A-val kezdődik, a 2009-es B-vel, a 2010-es C-vel és így tovább. Az első szám a helye a létrán, a 3-as a legalapabb belépőszint, a 4-es a tömeg-belépőszint, az 5-ös a középszint, a 6-os a közép-felső szint, a 7-es a felső és a 9-es a csúcskategória. Az utolsó szám a dizájnt jelöli."LG-t nem tudom, talán majd megmondja valaki más.
Üdv: Z
-
Mentolka
senior tag
Hi,
Megtenné valaki hogy leírja a Samsung, és az LG lapostévék típusjelzésében leírt betűk és számok szerepét? Itt a topicban már találtam ilyet a Sony típusokról, valami hasonló érdekelne.
Kösz!
-
wjoe
tag
válasz james008bond #13300 üzenetére
Akkor az lg3D tv-k annyival jobbak, mint a 2D-s tv-k, vagy ennyire meg akar tőlük szabadulni?
Szerintem inkább annyival drágábbak a 3D-sek, hogy ilyen módon is szeretné kelendőbbé tenni őket, mert több haszna van rajtuk, mint a 2D-seken. Az LG ráadásul a passzív 3D mellett tette le a voksát, amit még kevesebből is ki tud hozni, ugyanis nincs szükség 3D adóra és azzal szinkronban működő 'shutteres' (drága) szemüvegre.
-
Zufo
tag
Sziasztok!
Már csak annyi lenne hogy hátha van itt valaki aki pont SAmsung d5000 és arra lennék kiváncsi hogy megvan-e elégedve vele legfőképpen akkor ha játékra hasznélja! Ja és még annyi hogy 32" d5000 input lagja szerinteek megeggyezik a 40" os változatéval is?
Válaszokat köszi előre is!
-
gabesszg
aktív tag
Sziasztok van egy 107centis lg lcd tv-m és vga vga val kötöm össze a géppel de mostanában akárhányszor újraindítom a gépet és ki van akkor kapcsolva a tv(magyarul ha minden kivan kapcsolva akkor is azt csinálja) akkor ha ráveszem a vgara akkor a kép nem teljesen látszik hanem összevan húzva (mintha 16,9 helyet 4,3 képarányú lenne )és mindkét oldalánál a kép negyede üres mert hossziírányban megvan nyújtva a kép.De ha lehúzom és rádugom újra a kábelt a tvre akkor minden rendben van.(nem tudom, hogy így mennyire érthető, vagy még miket kellene leírnom, hogy lehessen következtetni, hogy mi lehet a baj)válaszotokat előre is köszönöm.
-
digo00
tag
Hát én ahogy elnéztem a Médiában nekem is és az asszonynak is az LG vibrált jobban!Ezért is vettünk Samut!Meg Hát mert az előző is az volt a C6000-es Most cseréltünk D6500-asra de nem bántuk meg nincs semmiféle pixelhiba meg felhősödés amit leírta sőt még a C6000-nél sem volt!
-
haraihajnal
csendes tag
válasz Ragnar95 #13281 üzenetére
Köszönöm,Én is lg vagy samut veszek,csak még nem tudtam el dönteni,hogy melyik márkát vegyem,80 % ban az LG fele hajlok,ez egy tavalyi modell lenne 37LE5500.A samu pedig egy 32"C6510 ez is tavalyi modell,ezért a tv ért nem adok annyit,drágának találom.És amiért az lg választottam az az,hogy a 32" tv a szélesvásznú film nézhetetlen ezért a 37"lett a nyerő.
Szerintetek jó a választásom?Hajnalka
-
beci
őstag
válasz nightshadow #13306 üzenetére
Szia.
Mi a különbség az aktiv,és a passziv között?Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
nightshadow
veterán
Sziasztok.
Az alábbi 2 tv közül melyiket ajánlanátok?Ezt azért nem fogjuk tudni neked eldönteni (legalábbis én nem), mert a kérdés az, hogy neked az aktív vagy a passzív 3D jön be? Ezt meg csak te tudhatod. Én MM-be láttam egymás mellett a két készüléket, s nekem sokkal jobban tetszett az LG passzív 3D-je. Ettől függetlenül mivel engem nem érdekel a 3D, én a Samsungot venném.
-
Ragnar95
félisten
válasz Gabor076 #13295 üzenetére
Nekem HX820-on mindegy milyen adás/film megy, ott van minden 3D opció miután megnyomom a 3D gombot...Sony Bluray lejátszóról, notebookról és asztali gépről lejátszva is hdmi-n a tv-re kötve őket...Az nem lehet, hogy a hdmi kábel nem jó?
-
Gabor076
csendes tag
válasz james008bond #13296 üzenetére
Nos, látod nálam meg a szoftverfrissítés áldozata lett ez a funkció... Majd próbálgatok mág másik firmware-eket is..
Neked is EX720-ad van? -
beci
őstag
Sziasztok.
Az alábbi 2 tv közül melyiket ajánlanátok?Samsung UE40D6570WS 4 szemüveggel,plusz regisztráció után webkammal 205000-ért.
LG 42LW5590 7szemüveggel,plusz ajándék wifi vevővel 240000ft-ért.
Mindkettőre 5 év garit adnak most.
Ha kérhetek indoklást is,hogy miért az egyiket,vagy a másikat.
Köszönöm.Olyan nincs,hogy valami ne lenne sörnyitó....
-
ludla
őstag
Sziasztok! Tanácsot kérnék hol tudok online vásárolni legolcsóbban LCD vagy Led tv-t?
Ami szempont hogy Mpeg4 tuneres legyen és az átmérő 47-55cm körül legyen, gyerekszobába kellene és kicsi a szoba.https://www.facebook.com/groups/blackPantherOS/
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest